contactModalFeedback

Agriturismo Grossola

Via Grossola, 4 -, Castiglione D'Orcia 53023 Castiglione d'Orcia (Siena)

"Super"
Volgens 73 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "onvergetelijk"

    05/06/2016

    We brachten drie dagen in het prachtige Val d'Orcia en in dit prachtige land. volledig ondergedompeld in de rust van de heuvels Structure, zeer mooi en schoon. Mevrouw Silvia is zeer behulpzaam en vriendelijk. We hebben ook genoten van de uitstekende Toscaanse keuken die ze bieden. De kinderen hadden plezier in het zwembad .... hoe zit het met een heerlijke vakantie in een spectaculaire plek!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een Paradio"

    28/05/2015

    Als je houdt van stedelijke chaos, als je de liefhebbers van vervuiling, als je houdt van het lawaai, deze boerderij is niet geschikt voor u. Hier zult u geen van deze vinden. In deze boerderij is er vrede en rust. Het is een paradijs !!! Ik heb drie dagen samen met de boerderij Grossola 7 fietsen vrienden en ik kreeg om zowel de structuur die gehost ons is de locatie te genieten. De boerderij is gelegen in het hart van Val d'Orcia, in een paar minuten naar de toeristische stad van Montalcino, San Quirico, Pienza en spa's als Bagni Vignone, Bagni San Filippo en talloze andere resorts. Alle kamers van de boerderij zijn uitgerust met badkamer, goed ingericht en onderhouden. De woning is smaakvol ingericht en overal heerst orde en netheid. Het restaurant wordt gerund door mevrouw Fiorina, terwijl zijn dochter Silvia kamer met haar vriendelijkheid zodat de gasten op hun gemak. Gerechten goed, home cooking dat de nationale gerechten in lokale gerechten wisselt. Gezien de structuur, de keuken, orde en netheid, vriendelijkheid, de mooie locatie, ik spreek mijn advies aan de Farm Grossola door een stemming: 10 Ik dank en lof voor de gastvrijheid ontvangen. Tot ziens ... Fabio en fietsen vrienden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Allemaal goed en wel. Beter dan dat ...."

    08/01/2015

    We waren te gast bij Grossola voor vijf dagen halfpension. We waren zes volwassenen en zes kinderen (een stam). De afspraken en bevestigd via e-mail afspraken zijn volledig voldaan aan zeer gedetailleerde laatste telling. De plaats is erg mooi met een adembenemend 360 graden in een stilte "gestoord" alleen door de vogels. Welkom en een onberispelijke behandeling. Silvia vanaf het eerste moment, met zijn aangeboren vriendelijkheid, behulpzaamheid en vriendelijkheid was in staat om een ??zeer vriendelijke relatie. Mam mevrouw Fiorina .... een moeder en ervaren chef-kok. Om samen te vatten: - Ontbijt: uitstekend met verschillende zelfgemaakte taarten. Onder de jam is uitstekend dat met de Arabische munt. - Diner: buna en een overvloed aan, van bruschetta dessert elke avond is een verrassing. De huiswijn is erg goed en voor een geweldige prijs. - Structuur: mooi met comfortabele kamers. - Locatie: van strategisch belang voor de Val d'Orcia met zijn dorpen. Alle adembenemend. Siena ligt op een steenworp afstand. Jammer dat we niet konden gebruik maken van het zwembad als we waren in januari. Ik las een paar van de negatieve opmerkingen over de prijs. Ik moet zeggen dat, met de ervaring, zijn ze meer geneigd te geloven dat de malintesao was meer te wijten aan de toeristen die Fiorina moeder of Silvia. Een hartelijke groet aan Mom Fiorina en Silvia. Franco; Rosanna en hun stammen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2015
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie boerderij in de heuvels van de Val d'Orcia"

    05/05/2014

    Bekijk en spectaculaire locatie! direct ondergedompeld in de Val d'Orcia, zullen we ook gaan wandelen rond de boerderij of op zoek uit de ramen. Met de auto kunt u vele interessante plaatsen in de provincie Siena bereiken. Personeel zeer vriendelijk en een uitstekende keuken!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "Sad ervaring"

    01/05/2014

    Tijdens Pasen mij en mijn familie wilde de slechts drie dagen vakantie in Val d'Orcia, en na contact met een aantal boerderijen we besloten om te gaan naar Grossola (vooral voor de prijs). Twee keer vroegen we voor de bevestiging van de prijs en de eigenaar ons bevestigd dat het dezelfde was per kamer, niet per persoon, om zo te hebben gekozen voor halfpension, door al die gecontacteerd, deze boerderij was de meest economische en geschikt voor onze financiële mogelijkheden! Ondanks dit, echter, bij het uitchecken was er waarschijnlijk het wetsvoorstel dat het dubbele van de prijs die we kregen te horen dat bij het boeken bracht verrassen !! We waren erg teleurgesteld en verbitterd. Het zou een leuke vakantie geweest zijn, maar er is ontsierd door oneerlijkheid - als een soort fossero- eigenaars. Met zo veel als we betaald, konden we gegaan voor een mooiere plek en dicht bij de plaatsen die we wilden bezoeken !!! Het is niet de eerste keer dat we reizen, we zijn inderdaad van groot reizigers over de hele wereld, maar het is de eerste keer dat dat gebeurt er zoiets!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Grossola reageert
    Geachte heer, ik ben erg jammer te zijn verkeerd begrepen. Ik sprak met zijn vrouw vertelde me naar de telefoon die u zou hebben verbleven in onze boerderij met twee kleine kinderen. De prijs voor halfpension, per persoon, is 65,00 per nacht en is goed geschreven op Agriturismo.it website, waardoor je hier aankwam door ons. Ondanks dit, heb ik gesolliciteerd een aanzienlijke korting Familie door het opladen van 60,00 per nacht per persoon, op basis van halfpension en 10.00 uur extra voor de kosten van twee kleine kinderen. Bij vertrek, zodra de factuur totale bedrag werd uitgegeven, je vertelde me dat zijn vrouw had gerealiseerd dat de kosten van halfpension was 30,00 per persoon per nacht. Dan 30,00 per persoon, per nacht, waren een uitgebreid ontbijtbuffet omvatten, overnachting en diner van voorgerecht tot dessert. In Val d'Orcia, het aanbieden van halfpension slechts 30 € per persoon per nacht, eerlijk gezegd ik kon niet voldoen aan de kosten van de kosten die wij maken. Zou hij niet eens uit te gaan naar de supermarkt! Ik eerlijkheid Ik maakte een filosofie van het leven, dus ik verzeker u dat ik nooit gedacht van het doen van de Foxy! Met vriendelijke groet Tullio Fiorina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Echt blij !!!!"

    23/12/2013

    Mijn vrouw en ik verbleef gedurende 3 dagen tot 3 dagen Grossola en waren schitterend. De plaats is mooi met een prentbriefkaart inrichting en een vredige stilte. De gastheren zijn vriendelijk en onopvallend, zodat om u te laten genieten van de hele sfeer rond hun boerderij. Ik zal deze reis tussen de dierbaarste herinneringen houden en zal zo snel mogelijk terug te keren naar Grossola. Dank binnenkort
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onvergetelijke dagen"

    25/08/2012

    Logeren Grossola de Farm is een genot voor lichaam en geest. De woning is in een zestiende-eeuwse boerderij, prachtig gerestaureerd en volledig ondergedompeld in de bossen van de Val d'Orcia, omgeven door olijfbomen, boomgaarden en wijngaarden. De kamers zijn comfortabel, schoon en goed slaapt. Maar wat maakt het hotel echt bijzonder maakt is de vriendelijke en vertrouwde welkom van Fiorina eigenaren, Silvia (Mafalda :-) en Paul, maar ook de unieke keuken en buitengewone mevrouw Fiorina met gerechten van de Toscaanse specialiteiten, zoals pici en sughetti heerlijk, het konijn Brunello di Montalcino, Chianina vlees en andere typische lokale gerechten. De ochtend ook, voor de fans net als ik de jam, ze kunnen genieten van een verscheidenheid aan ... van pruim die met munt van Marokko. Kan niet, dan, vergeet de tijd doorgebracht in het zwembad ... je kunt liggen in het zwembad en genieten van een adembenemend uitzicht, altijd met de grootst mogelijke rust, met de mogelijkheid om alleen het geluid van de wind te horen. Maar ik wil niet me beperken tot eenvoudig op de boerderij overwegingen De Grossola, die op zichzelf, heeft absoluut nodig reacties, maar ik wil benadrukken, voor mensen van een bepaalde culturele niveau, de "toegevoegde waarde" dat het pand kan bieden: 1 ) in de boerderij is er een veelheid van objecten van de "slechte kunst" antieke radio's, antieke Singer machine, met louter goud inserts, origineel jukken en gerestaureerd in een uitstekende manier, en diverse sieraden, daterend uit de neoklassieke periode en antecedent; onder deze hebben we aandacht voor de oude "kabinetten", waarbinnen worden geplaatst kleine snuisterijen, variërend van dieren Swarovsky, de mini porseleinen theeserviezen, alle merken en vintage, van poppen gekleed met lokale en buitenlandse (inclusief Barbierinha dwz Barbie brasileira) naar antieke voorwerpen van zeldzame schoonheid. Kortom, een show zo levendig dat het lijkt, voor een moment, om die historische periodes herbeleven. Dit alles dient alleen om de adel in de passie van mevrouw Fiorina, die het overgrote deel van de tijd besteed aan hun gebouwen te verfraaien met een artistieke geest vrij uniek te markeren. 2) In de boerderij is er een zaal gewijd aan "meditatie." Meditatie, voor degenen die komen voor de eerste keer, het is gewoon een techniek om een ??staat van extase te bereiken, de staat van goddelijke intoxicatie. Meditatie en 'een pad om te verkennen met je Zelf. De enige manier om te weten is om het te ervaren, dat wil zeggen, zich persoonlijk tot het moment transcendente: dat de ervaring buiten tijd en ruimte, buiten de grenzen van onze zintuigen, emoties en gedachten. En ik zeg dit als de Vrouwe Fiorina aanzienlijke hulp in de bovenstaande argumenten kan zijn, die een diepgaande kennis en beoefenaar van meditatie. Ik beveel het praten met mevrouw Fiorina in deze argumenten en laat je kamer laten zien - in de kleine details - je je verhaal te vertellen, omdat ze aangenaam verrast zullen zijn. Mijn vrouw en ik zal spoedig terugkeren in deze boerderij voor het aangenaam gezelschap ontvangen, voor uitgezonden vreugde en spiritualiteit die onmiddellijk wordt gevoeld. Thanks Fiorina, dankzij Silvia, bedankt Paul. Henry en Oriana
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie voor de verjaardag Mark en Laura"

    26/06/2012

    Ze waren geweldig vier dagen werden we verwend door de gastvrijheid en vriendelijkheid van Silvia en blij met Dorina dame koken we aanbevelen aan liefhebbers van natuur en lekker eten (fantastische desserts en zelfgemaakt gebak) deze boerderij gelegen op een toplocatie een van de mooiste skigebieden van Val d'Orcia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onvergetelijk"

    18/06/2012

    een absoluut fantastische rustige plek midden in de natuur, een welkom en zeer vriendelijke sfeer, de keuken van mevrouw Fiorina is ongelooflijk !!!! Strategische plek om de omgeving te bezoeken tussen Montalcino en Moltepulciano en voor degenen die twijfels hebben over wat te bezoeken en waar te gaan hebben, kunnen altijd terecht bij de mooi en zeer actief Silvia altijd klaar om een ??goed advies te geven !!! Uitzonderlijk onze vakantie !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een charmante boerderij in de Toscaanse heuvels"

    10/06/2012

    Onze eerste keer in een Toscaanse boerderij. Mooie locatie, buiten de gebaande paden, maar de strategische wegen, op een steenworp afstand van de wonderen van de Val d'Orcia en Amiata. Prachtig uitzicht 360 ° op de heuvels en de omliggende dorpen. Het gerestaureerde boerderij prachtig en smaakvol ingericht. Wij raden een fles van de rode huiswijn, nipte in de mooie binnenplaats, in het licht van de ondergaande zon ... wat een genot! Geweldige ontvangst van de eigenaren en vooral Silvia die met haar spontaniteit, weet hoe je haar gasten op hun gemak voelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "verblijf in grosser"

    02/05/2012

    l 'boerderij grosser is de ideale plek om de dagen door te brengen in' teken van vrede, waar u prachtige plekken gemakkelijk kunt bereiken, waar u lekker eten en vooral kan eten wordt begroet door lief en aardig mensen zoals Fiorina Lady en zijn dochter Silvia .geweldige de wijn die zij produceren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verblijf in Grossola"

    21/11/2011

    We keerden terug naar Grossola voor de tweede keer omdat we vonden het vanaf het begin: het is een prachtige hoek van Toscane, met een prachtig uitzicht, fantastische zonsondergangen. Het regenereert het lichaam en geest, ook de boerderij is warm en gastvrij, zeer schoon, ruime kamers, en niet in het minst een echt heerlijk huisgemaakte gerechten bereid met zorg, van een stevig ontbijt met zelfgemaakte jam, blijven ten eerste, vlees en heerlijke zelfgemaakte desserts van mevrouw Fiorina, die samen met dochter Silvia hun klanten te verwelkomen met liefdevolle vriendelijkheid en behulpzaamheid. Zeer aan te bevelen !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Aanbevolen!"

    30/10/2011

    Sympathie, eenvoud en uitstekende kennis van het gebied. (En uitstekend ontbijt!)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2011
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wat een prachtige plek!"

    12/09/2011

    We verbleven slechts één nacht op de boerderij Grossola maar het was genoeg om ons verliefd op deze plek. De accommodatie is goed onderhouden, de kamers zijn eenvoudig maar hebben alles wat je nodig hebt. Het home cooking is echt goed en de eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Niet te vergeten het uitzicht ... adembenemend te noemen! Ik beveel het.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2011
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Grossola voor ons !!!!"

    06/09/2011

    We waren op zoek tranqullità, stilte en rust ... goed we vonden dat ze zeer groot, maar er was alleen dat .... we vonden een warm welkom, heerlijk eten bereid met zorg, liefde en de echte smaak van het verleden (als gevolg van laat me vrede met gnocchi maken !!!!), wijn en olie, en een enorme spectaculaire natuurlijke landschap. Om te vragen ons een consiglioper vakantie in Toscane adviseer ik ongetwijfeld Grossola !!!! Bedankt voor alles !!!! A & B
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten