contactModalFeedback

Agriturismo Il Girasole di San Gimignano

Via del Mattone, 15, San Gimignano 53037 San Gimignano (Siena)

"Super"
Volgens 22 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "uitstekende plek voor een sterretje in toscany"

    30/09/2018

    We hebben gekozen voor Agriturismo II Girasole heeft een goede locatie voor een sterretje in Toscane. We hebben een prachtig huis ontdekt met alle apparatuur om er te zijn voor een vakantie zonder zelfs maar te gaan en gewoon uit te rusten. Maar we hadden een plan om Toscane te zien en we reisden met onze auto op verschillende plaatsen. We hebben erg genoten van de wijnproeverij uitgevoerd door Marcella tijdens onze vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Il Girasole di San Gimignano reageert
    Je zult deel uitmaken van onze mooiste herinneringen aan onze wijnproeverijen, SHALOM !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Altijd blij, want ten zeerste aanbevolen"

    29/09/2018

    We waren daar voor 11 dagen en vonden erg aardige gastheren. Een zeer vriendelijke en informele sfeer. Het prachtige uitzicht op San Gimignano zorgt ervoor dat elke dag goed begint. Een rustige omgeving om te ontspannen. Vanaf hier kunt u vele tochten in alle richtingen starten, naar de mooiste plekken in Toscane.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Girasole di San Gimignano reageert
    Meneer Rainer was zeer behulpzaam, aardig en aardig, we zijn blij om met onze mooie sfeer het goede nieuws van zijn huwelijk, zelfs TANTI GRÜSSEN, bij te kunnen dragen!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "excellent"

    14/08/2018

    We wilden je bedanken voor de goede ontvangst die je ons gaf. We hebben een aangenaam verblijf gehad en we waarderen uw bezorgdheid voor uw huurders (ons). Nogmaals bedankt voor de cupcakes voor onze reis die ons erg blij maakte en ze waren uitstekend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Girasole di San Gimignano reageert
    Daniel Nogmaals bedankt voor de leuke comento, maar buiten onze zorg om je de best mogelijke ontvangst te geven, zijn jullie aardige mensen en we hopen dat je dat altijd in onze structuur hebt. Stella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Geweldige plek om te verblijven!"

    29/07/2018

    Mooie agriturisimo op een prachtige locatie met uitzicht op San Gimignano. Gerund door zeer vriendelijke lokale mensen die kon niet meer behulpzaam zijn. Het zwembad was uitstekend en we hebben genoten van een zeer ontspannende week.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Girasole di San Gimignano reageert
    Beste Hillary: Bedankt, ik waardeer je woorden echt, je bent erg aardige mensen, het is een motivatie om ons werk voort te zetten en ook het beste te geven! Hopend om je hier weer te zien, wens ik je fijne zomertijd. Stella en Marcela Staff Il Girasole
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    03/10/2017

    We waren met mijn man in eind september. Het uitzicht is fantastisch, het personeel is erg aardig en behulpzaam. Het ontbijt was OK. Het appartement was goed uitgerust, maar erg cool, maar dit is geweldig voor de zomer, niet op koude avonden Herb. Dasgleiche geldt ook voor het zwembad: het water was ijskoud was, helaas. Kortom een ??leuke boerderij.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    Agriturismo Il Girasole di San Gimignano reageert
    Hallo Sofia! Dank u voor uw vriendelijke woorden, we echt waarderen. We zijn erg blij dat u en uw echtgenoot onze agriturismo genoten. Ze waren een geweldige gastheer en we hopen dat u ons opnieuw bezoeken in de toekomst. Een mooie dag verder en bedankt voor alle :)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer mooie plek, zeer vriendelijke mensen. Het appartement was erg schoon en gezellig."

    29/08/2017

    We hielden van de plaats en het appartement. We zullen ergens weer verblijven. Het enige nadeel is dat er een speeltuin was die vies was en niet voor veilig gebruik. Onze kleine meisje was erg verdrietig over dat.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Girasole di San Gimignano reageert
    Beste Athanasios Wij zijn erg blij dat u van ons genoten bent en u en uw familie waren erg aardig en beleefd. Hartelijk dank ook dat je over de speeltuin zei, omdat deze woorden ons helpen om beter te worden. :) We hebben het al gereinigd. We wachten je hier als je weer in Toscane komt. Heb een fijne dag, Stella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De vierde en mooiste station op de Toscane tour - allemaal perfect!"

    17/07/2017

    Dat was de vierde en mooiste stop op de drie weken durende Toscane trip. Nadat we al enkele van agrotoerisme had gezien en ervaren, deze woning heeft meer dan voldeed aan de verwachtingen. Leuke gastvrouw die altijd geprobeerd om ons tips over restaurants en het omliggende gebied. Perfect ontbijt geserveerd op het eigen terras en een uitzicht, aangezien ze nauwelijks kunt voorstellen mooier. Daarnaast is er een waarin kon in de schaduw zitten en ontspannen een perfect onderhouden zwembad en mooie plekjes. De kamer was mooi ingericht en liet niets te wensen over. een vlotte 10 op de schaal!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Girasole di San Gimignano reageert
    Beste Juliane en Martin, heel erg bedankt voor uw vriendelijke woorden. Ik hoop u snel weer te zien. U bent altijd welkom in onze plaats. Stella en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We willen hier wonen!"

    12/07/2017

    Stella's gastvrijheid is de beste! We hielden van het uitzicht en het zwembad. Erg lekker ontbijt en wijn :-) We kunnen niet wachten om terug te keren ... Love it!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Il Girasole di San Gimignano reageert
    Beste Dafni, bedankt voor de complimenten, je bent zo aardig. We hopen in de toekomst opnieuw te zien en u samen met u andere tijd door te brengen. Stella en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onvergetelijk"

    13/04/2017

    Hoeft niet veel woorden aan de omgeving die we gevonden ... heerlijke plek waar u zich helemaal thuis te beschrijven, de gastvrijheid van Mrs. Stella, het uitzicht kan worden genoten van de locatie van de boerderij. In een moment dat je aankomt in San Gimignano, een must om te bezoeken. Van daaruit kunt u naar Florence en Siena in een korte tijd. Hij sloeg de rust en schoonheid van het landschap. We kijken ernaar uit om terug te keren naar deze ervaring die al haar stempel op ons hart heeft verlaten voort te zetten. Dank je wel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Il Girasole di San Gimignano reageert
    Geachte Maximilian, wij danken u voor uw mooie woorden. Ik was erg blij om u te ontmoeten .. je hebt gelijk klanten uit "agriturismo" :): houdt van de natuur, de natuur en de dieren en producten op km 0 als ik! dank je wel !! tot ziens !!! Stella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie gastheer en geweldig panorama"

    28/08/2016

    We hebben hier een hele genoegen gehad met onze familie. Stella de eigenaar en al het personeel was erg mooi. De lokale geproduceerde wijn was geweldig. Bedankt Stella !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie vakantie"

    24/07/2016

    We kunnen het hotel ten zeerste aanraden. Super mooie locatie, een prachtig uitzicht, het zwembad super schoon en het personeel was altijd erg streven dat we niets misten. Elke kamer beschikt over een prachtige prieel, waar u 's avonds kunt genieten van de huiswijn. We hebben de vakantie genoten en zullen terug komen met grote zekerheid!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zoals verwacht, zeer vriendelijk managers en aardig, een stevig ontbijt en smakelijk. Ik zou het graag aanraden aan iedereen"

    24/06/2016

    Ondanks onze paar dagen doorgebracht in deze boerderij waren we erg blij met de ervaring. De tuin is erg aardig, evenals het zwembad. Het uitzicht op San Gimignano, op een paar kilometer van de boerderij, is favolosa.La heren Dora en de heer Stella, die de installatie uitvoert, zijn zeer behulpzaam aardig en nooit opdringerig geweest.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Il Girasole di San Gimignano reageert
    Beste klanten, hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij dat je hebt genoten van onze woonomgeving en onze producten, inclusief ontbijt. Wij hopen u te verwelkomen, het was een genoegen. Met vriendelijke groet, Stella en familie.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Isabelle GERARD"

    15/01/2016

    We hadden een geweldige tijd in een zeer vriendelijke plek. Het was alsof we met familie in Italië waren. We voelden ons erg ontspannen en hebben zeer goede adviezen gehad om het gebied te bezoeken. Mooie instellingen en omgeving.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig verblijf!"

    14/08/2015

    We brachten een geweldige week door in Il Girasole. Het was een mooie, rustige agriturismo met een prachtig uitzicht over de Toscaanse heuvels. Het personeel en de eigenaar waren erg vriendelijk. Het was erg schoon, de accommodatie, de tuin en het zwembad werden zorgvuldig onderhouden. Een klein probleem was het feit dat de kamer voor de kinderen onder het dak was en erg warm was, zelfs met de ventilator aan. Maar we zouden deze agriturismo zeker aanraden!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    08/08/2015

    Warm welkom. Mooie omgeving en een mooie prive terracce om van het royale ontbijt te genieten. Dit is een mooie rustige en rustige locatie die perfect is om San Gimignano en de omgeving te bezoeken. Stella, onze gastheer, was zo behulpzaam en was enthousiast voor de gasten om hun vakantie te genieten. We zouden graag terugkeren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten