contactModalFeedback

Agriturismo La Boscaglia

Podere Porcignano, 53030 Radicondoli (Siena)

"Super"
Volgens 14 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Natuur en ontspanning"

    15/07/2019

    Ik, mijn vrouw en onze twee kinderen (Lorenzo en Linda) verbleven we drie dagen in deze boerderij midden in de natuur, ontspanning en de natuur zijn de meester in een gebied van Toscane echt prachtig, een speciale notitie die je hebt gastheren Jenny en Mirco, een grote groet aan Syrië, vriendelijke mensen en de hand die je je je thuis voelt.
    In de avond dineerden we in het restaurant van het gebouw alle gebruikelijke tafel in de naam van de gezelligheid, heerlijk eten met producten km 0


    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verbazingwekkende plek om te verblijven"

    18/06/2019

    Ik heb een paar heerlijke dagen doorgebracht in La Boscaglia. Ik zou graag terugkomen. Niet alleen was de omgeving absoluut prachtig, maar ook het eigendom, het eten, alles, was gewoon perfect. Jenny is een geweldige gastvrouw, niets lijkt op hard werken voor haar. Haar everzwijn ragu is om voor te sterven, vooral omdat het van hun eigen zwijnen is. Het hert is net zo lekker.
    We verbleven in een van de twee slaapkamer appartementen op de bovenste verdieping. Het pand was onberispelijk en voelde echt authentiek aan. De middagen bij het zwembad met rust en stilte kunnen niet helemaal worden geëvenaard.
    Het is een eerlijke rit vanaf het vliegveld, maar van wat ik kan verzamelen, dat is gewoon Toscane en dat is wat het zo bijzonder maakt.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Boscaglia reageert
    Dank je wel Vikki, het was een waar genoegen om je hier bij ons te hebben. Hopelijk tot ziens weer snel!


    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Vakantie voor de ziel en het lichaam"

    25/08/2017

    We wisten niet eens dat we door het bos zouden rijden om naar huis te dromen! We hebben genoten van een paar dagen in het prachtige landschap, zwemmen in het zwembad ... Onze gastvrouw Jenny was erg aardig, vriendelijk en altijd bereid om te helpen en te helpen. Klein minus alleen voor een bescheiden ontbijt. Het stoorde ons niet omdat we een paar dagen waren, maar voor een langer verblijf zouden we niet erg blij zijn. Ook zou het goed zijn als de appartementen een koelsysteem of ventilator hadden omdat de zomer erg warm was.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek, we voelden ons zeer welkom"

    06/08/2017

    Een week van totale recreatie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Boscaglia reageert
    Geachte Gerhard, Bedankt voor zo'n positieve beoordeling en voor de week die u doorgebracht heeft. Het was geweldig om u en uw familie te ontmoeten en we hebben heel erg van je bedrijf genoten! Hopelijk zien we jullie volgend jaar. Vriendelijke groeten Jenny & Mirko
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspanning met familie-verbinding"

    02/07/2017

    Het was heerlijk ontspannen bij Jenny en Mirco. Degenen die willen genieten van rust en stilte is hier. De appartementen zijn gelegen op een heuvel in het bos. Vanuit het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over de vallei. We hadden halfpension. In de avond, heeft Jenny altijd gekookt een vier-gangen menu. Alle gasten evenals het gastgezin hebben samen gegeten aan lange tafels. Het is een fijne mix van talen. Jenny is geboren in Engeland en spreekt Engels heerlijk dienovereenkomstig. tijdens Ulaubs We hadden een probleem met onze auto en zelfs terwijl Jenny heeft ons geholpen. Al met al een klasse vakantie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Boscaglia reageert
    Geachte Ulrike, Dank u voor uw mooie recensie en voor de prachtige week. Het was een genoegen dat u hier beiden, ik hoop u weer te zien! (Misschien de volgende keer zonder de auto problemen !!) Vriendelijke groeten van mij en Mirko.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Natuurlijk natuur"

    28/05/2017

    Ik heb een geweldig weekend, ongerepte plek midden in de natuur, ideaal voor het uitschakelen. Studios verzorgd en discreet, mooi zwembad en ligweide met ideale locatie. uitstekende en creatieve thuis koken. Mirko en Jenny grappig en vriendelijk ze u proeven van het echte Toscane.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Eco-biologisch
    Agriturismo La Boscaglia reageert
    Bedankt voor de geweldige beoordeling. We zijn blij in staat om hen tegemoet te zijn geweest en dat je waren zo blij. Wij hopen u snel te zien
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een waar paradijs"

    22/05/2017

    De boerderij is charmant, volledig ondergedompeld in de natuur is de beste plek voor een totaal ontsnappen aan de drukte van de stad. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en erg leuk. De rustieke stijl volledig weerspiegelt de omgeving rond de boerderij, niet te vergeten de typische Toscaanse keuken ronduit uitstekend te noemen. Ik was erg blij en onder de indruk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Boscaglia reageert
    Hartelijk dank voor de goede beoordeling die we hebben gedaan, we hopen u snel te zien
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "veel natuur"

    30/08/2015

    Vijf dagen net voorbij in deze hoek van het paradijs omgeven door bossen, waar de enige geluiden die je hoort zijn gegeven door de natuur, de dieren en de bomen waait in de wind, terwijl u ontspannen in het zwembad. Veel van de hartelijkheid, vriendschap en lekker eten door Jenny en Mirko, speciale mensen die we willen hen bedanken voor hun gastvrijheid. (En een knuffel te Bruschetta! :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    13/08/2015

    Ik heb net mijn vakantie in dit prachtige boerderij de bush. Ik zou noemen het paradijs. De weg naar de boerderij? Het is misleidend, maar als u denkt dat u een prachtig landschap en het zwembad verwachten altijd tot uw beschikking, hoeft het niet meer te doen. De eenvoudige appartementen als net als ik en mijn vrouw. De jenny keuken? Excellent. We willen praten over Mirco pizza? Nou ....... Probeer het Heartfelt heel erg bedankt voor ons te laten brengen de beste week van de laatste jaren. Thanks Jenny en Mirco
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijk weekend"

    11/08/2015

    Ik beveel deze magische vakantie voor diegenen die willen ontspannen en in contact blijven met de natuur. Inderdaad erg leuk! Jenny unieke welkom Mirko en twee prachtige gastheren, ideaal voor gezinnen. Zeer aan te bevelen. We zullen snel terug zijn !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een goede plek om te ontspannen"

    21/07/2015

    Hartelijk welkom, Jenny was altijd bereid om ons aanbevelingen te geven over de bezoeken. Het appartement was goed uitgerust en aangenaam, het was erg heet dus na een bezoek aan zulke prachtige toeristische plaatsen als Siena en Florence hebben we het zwembad op prijs gesteld. We gingen naar het restaurant en we hielden van de pizza's bereid door Mirko (goede prijs-kwaliteitverhouding). Om te concluderen, hoewel we moesten rijden langs een grindweg naar de boerderij, was het een zeer aangename en rustige plek, die ik aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beoordeling gemaakt door Fabio Grigoli en familie"

    15/06/2015

    Een rustige oase gerund door twee prachtige jongens. Als u wilt vrede en rust in de natuur te vinden is het de ideale plek! We zullen zeker terugkomen! Het ligt op 50 minuten van Follonica en relatief dicht bij de stad en al het mooie landschap van Grosseto. Een tip ... probeer de keuken van Jenny ... heerlijk, niet te Mirko pizza noemen ... geweldig !!! Pure ontspanning!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "zeer aangenaam verblijf"

    28/05/2015

    We waren een paar dagen daar en we vonden het heel goed; Zwembad en de gronden zijn erg leuk. De locatie is geweldig om een ??prachtig uitzicht en het voedsel dat zeer gevarieerd en lekker was hebben. Zelfs het appartement dat we hadden was erg ruim en schoon. De badkamer was een beetje gebroken, maar dat was gericht. Het meubilair is een beetje ouder, maar alles werkt en de matrassen waren nieuw. Al met al was het een erg leuke vakantie met zeer aardige eigenaren die erg aardig zorg van ons heeft. De woning is gelegen in een nationaal park en je kunt zien dat er veel en lopen een groot aantal dieren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustige toevluchtsoord"

    03/01/2015

    Een prachtig landelijk toevluchtsoord door een fantastisch paar zeer gastvrij en vriendelijk. De appartementen zijn prachtig, gelegen in een prachtig bosrijke omgeving, waar u makkelijk te bereiken bent met mooie attracties. Eten geserveerd in het restaurant was heerlijk traditioneel Italiaans eten, hield van dat alle gasten samen eten. Ik zal zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2014
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten