contactModalFeedback

Agriturismo La Lucciolaia

Loc. Casaglia, 30 -, San Gimignano 53057 San Gimignano (Siena)

"Super"
Volgens 44 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,1/10
    "Super"
  • Restaurant
    8,8/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Italiaanse smaak en schoonheid"

    21/08/2019

    Ondergedompeld in de wijngaarden van de Sienese heuvels van San Gimignano, een oase van rust, heeft deze oude boerderij, vakkundig aangepast aan een boerderij vakantie, volledig voldaan aan mijn verwachtingen. De klassieke Toscaanse boerderij, geschikt voor wie rust en ontspanning zoekt, lekker eten, goede wijn, natuur en cultuur. Voor de liefhebbers van wandelingen in een uur lopen door het platteland kunt u het historische centrum van San Gimignano bereiken, een uur lopen van Florence en veertig minuten van Siena.
    Ik stel voor dat u in de vroege namiddag terugkomt om te genieten van een duik in het prachtige zwembad en het aangrenzende solarium. Voor het diner is het de moeite waard om ter plaatse te blijven, op het prachtige terras, u zult verrukt zijn over de uitstekende gerechten van de jonge kok, de sympathie en de bekwaamheid van alle medewerkers.
    Het beste moment is 's avonds, vanaf zonsondergang, naar achteren te gaan en te zwijgen: u zult overweldigd worden door een gevoel van rust, met alleen het gezang van de krekels, het schemerige licht van de vuurvliegjes en het gezoem van de bijen (we bevinden ons in de open lucht, u hoeft niet verbaasd te zijn om enkele insecten te ontmoeten!).
    U proeft de wijn van hun boerderij, het internationale ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm en is rijk.
    De kamers zijn ingericht met aandacht voor detail en airconditioning.
    Omdat het geen hotel is, is het personeel niet 24 uur aanwezig, maar nog steeds tot 21.30 uur is er altijd iemand aanwezig.
    Gelieve af te zien van lawaaierige bedrijven of koppels met kinderen die te levendig zijn, zouden de magie van de plaats en de rust van andere gasten bederven.
    De lente is het beste moment voor mij.
    Dank aan Claudia, Sara, Fabrizio en Francesca.

    Berlinghieri Cristian.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Geweldige locatie!"

    01/10/2018

    Personeel was erg vriendelijk en de uitzichten waren spectaculair!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig uitzicht"

    27/09/2018

    Prachtig uitzicht op het platteland. Zou leuk geweest zijn om een ??paar stoelen in de kamer te hebben en misschien een plek om je koffers neer te zetten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Geweldige locatie, maar heeft wat aandacht nodig voor de eigenschappen"

    30/08/2018

    De locatie was fantastisch en het receptiepersoneel zeer behulpzaam, maar de accommodatie en het zwembad moeten worden bijgewerkt. Het was niet erg schoon, ook de ontbijtzaal was vol met vliegen en de keuze was beperkt in vergelijking met andere plaatsen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      3/10
      "Slecht"
  • 6
    "Redelijk"

    "Ontbijt: overblijfselen opnieuw voorgesteld drie dagen op een rij"

    26/08/2018

    Dezelfde taarten werden drie dagen op rij voorgesteld, muf smaak, slechte verteerbaarheid, zelfs hardgekookte eieren, de rol groenten en meer. Kort, maar elke dag vers en echt is wat we van een boerderij verwachtten. Zeer weinig agri.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Lucciolaia reageert
    Beste Francesca, het spijt ons echt dat je onze ontbijtservice niet naar wens hebt gevonden. Maar we kunnen u verzekeren dat de producten vers en echt zijn en dat onze taarten, evenals de rest van de gerechten op de ontbijtbuffettafel dagelijks worden bereid. Het spijt ons zeer te moeten lezen dat we niet "agri" genoeg zijn voor zijn normen en we hopen het bij de volgende gelegenheid te kunnen bewijzen. We nemen graag nota van uw kritiek, om onze diensten in de toekomst te verbeteren en in staat te stellen deze te veranderen als u terugkomt om ons te bezoeken. Een hartelijke groet, Agriturismo Lucciolaia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      1/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      5/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    22/08/2018

    We bleven drie dagen. Voor wie rust zoekt op een absoluut prachtige plek. Vriendelijke mensen verdienen een tien, alleen voor de manier waarop ze spreken. Typisch Toscaans eten erg goed. Uitzicht op San Gimignano. Wat wil je meer. Ik denk dat we terugkomen. Ik raad het aan
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Leuke ervaring"

    16/08/2018

    Zeer rustige en gereserveerde locatie, ondergedompeld in rust en stilte. Uitzonderlijke panoramische setting met uitzicht op S. Gimignano en het open Toscaanse platteland. Vriendelijke ontvangst en voldoende schoonmaak. Typisch restaurant met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Schoon zwembad en zeer goed onderhouden exteriors. Uitstekende ervaring.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Een echte Toscaanse ervaring"

    05/08/2018

    Goed gelegen, ruime kamer, uitstekend ontbijt, vriendelijk en behulpzaam personeel. Speciale dank aan Samantha voor haar vriendelijkheid en welkom. Goed gelegen, wijngaarden rond de eigendom. Uitzicht op San Gimignano en 360 van Toscaanse glooiende heuvels! Zwembad was schoon en verfrissend!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "prachtig"

    04/08/2018

    Een prachtig pand omringd door wijngaarden en olijfboomgaarden. Een onberispelijke ontvangst. Een uitstekende tafel
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "NIET ZO GOED ZOALS BELOOFD"

    07/07/2018

    Zeer slechte wifi-service in de kamer. Geen koelkast in de kamer. Geen schermen op de ramen. Zwembad niet schoongemaakt of onderhouden, handdoeken achtergelaten door andere gasten bleven op de stoelen onaangeroerd gedurende 4 dagen, zelfs nadat ik het aan de beheerders had genoemd. Goed eten geweldig uitzicht vriendelijke service.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een magische tijd in Toscane"

    02/07/2018

    We hadden zo'n mooie tijd tijdens ons verblijf in La Lucciolaia! Onze gastheren waren behulpzaam, vriendelijk, behulpzaam, vriendelijk en waren er om eventuele vragen te beantwoorden en om ons te helpen bij het maken van afspraken! We genoten van een kookles ter plaatse en het was geweldig! De chef-kok was fantastisch, grappig hoewel we een lichte taalbarrière hadden - het maakte de ervaring zo veel meer authentiek en plezierig! We namen ook de wijn tour en proeverij in Palagetto en het was top! Dit is eigenlijk de tweede keer dat ik met deze familie in een van hun agriturismos heb verbleven en ik zal zeker mijn familie weer terugbrengen !! De locatie van de accommodaties, de behulpzaamheid en het reactievermogen van het personeel en de algehele ervaring is precies wat ik wil tijdens het toeren door de Toscaanse regio!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Een plek om naar terug te keren"

    29/04/2018

    Ik verbleef van 21 april tot 23 april in de boerderij La Lucciolaia. Het is een charmante plek, voor de schoonheid van het omliggende landschap en het gevoel van vrede dat het doorgeeft. Ik vond een goed onderhouden faciliteit, zowel voor de kamers als voor de diensten, vooral de catering: ik raad aan om in de structuur te dineren omdat de prijs / kwaliteit verhouding uitstekend is. Het personeel is erg aardig, vriendelijk en behulpzaam. Ik zal zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi"

    27/06/2017

    De uitzichten zijn spectaculair en het personeel is erg vriendelijk. We waren een beetje verbaasd dat ze de enige manier om de buitenkant van onze suite te zien was om de deur open te laten, die geen optie was als mensen binnen zouden zien. Het lijkt erop dat er vensters waren van de getoonde foto. We zouden zeker terugkomen. Wat de activiteiten betreft, werden we niet verteld over activiteiten of wijnproeverijen op het terrein, dus we konden geen hoge waardering geven. We verbleven voor 4 nachten. De plaats was erg schoon en netjes.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 5
    "Misleidend"

    "Mooi maar niet bevredigend"

    13/04/2017

    Allereerst, de locatie is geweldig, het is mooi en het personeel is erg leuk en de plaats is cleen. Maar ..... we hebben de BESTE kamer besteld ... groot bed, grote badkuip ... toen we naar de kamer kwamen, zagen we dat er geen raam is, gewoon een grote deur met melkachtig glas, dus in orde Om het echt geweldig uitzicht te zien moet de deur open zijn, en dan kunnen andere mensen naar binnen kijken ... je kan niet op het bed liggen en naar het uitzicht kijken ... het zeer grote bed was erg ongemakkelijk - klontjes! De badkuip had geen douchegordijn en geen echte douchekop, ik denk dat er één was, maar het was echt klein (zoals een klein plein) dat je NIET kunt hangen .... overal ... dus je moet douchen tijdens het zitten Het bad ... niet zo leuk ... toen we het bad wilden vullen, duurde het als een half uur. Nu is het toilet in een kleine kamer zonder raam en de enige manier om het te vergrendelen is een sleutel aan de deur aan de andere kant ... zodat je de deur van binnen niet kan sluiten, alleen van buitenaf ... Bovendien is er geen plek om voor de kamer te zitten. Er zijn geen tafels of stoelen aan de zijde. De enige tafels en stoelen zijn aan de voorkant van de faciliteit, maar er is geen echte aanzicht ... en tot slot, het ontbijt - in hotles, zelfs de kleintjes, heb je een verscheidenheid aan kaas, vleeswaren, brood \ croissant, groente, Eieren, yugort ... hun ontbijt was een beetje leun, maar één soort kaas, een soort vlees, boild eieren, klein brood en een gewone croissant. Ze hebben echter 4 (?!) Soorten taarten en 3 soorten cupcakes ... dus als je op zoek bent naar de warme ervaring, dan is dit niet de plek voor jou.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo La Lucciolaia reageert
    Beste Arie en Halman, wij danken u voor uw beoordeling, omdat het ons de mogelijkheid geeft om steeds meer onze diensten te verbeteren. U heeft zelf de 'beste' kamer besteld (al zijn alle kamers 'het beste', elk met iets bijzonder), dus we hebben ons gedacht dat u elk aspect van de kamer goed gewaardeerd hebt. Sorry dat we niet nadenken over terug te komen naar elk aspect van de eigenaardigheid van de kamer zelf. De grote glazen deur die direct op de panoramische tuin staat, is een van de ruimtes van de kamer ... meestal gaan we buiten om van het uitzicht te genieten. U zegt gelijk dat er geen tafel buiten de deur was ... waarschijnlijk hadden we enkele dagen te laat .. maar als tafels in het terras waren en onze medewerkers de hele dag daar waren, was het misschien genoeg om te vragen of we dat niet hadden gedaan Denk meteen. Hoe dan ook, het spijt ons voor deze ongemak die u heeft gehad. Wat het ontbijt betreft, is een van de belangrijkste dingen van een agriturismo, dat helemaal anders is dan een hotel, en het is normaal dat je iets anders hebt gevonden zoals verwacht. Zelfgemaakte taart is een bijzonderheid van Toscaans ontbijt ... kaas en vlees dat wij voorstellen zijn Toscaanse kaas en vlees (en is een ander soort waaruit u tijdens het diner of voor de lunch kunt eten) ... maar u had eieren en brood, en Tomaten en croissant en yoghurt in grote hoeveelheid. Toscaans ontbijt is vooral zoet en we voegen wat gezouten eten toe om het te voltooien. Wij denken dat gasten de ervaring moeten leven als een woonplaats van het bezochte land. Dit is onze filosofie. Hartelijk dank voor uw suggesties. Boerderij LA LUCCIOLAIË
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      5/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "2016 prachtig in een prachtige plek. Mauro Rho (MI)"

    14/01/2017

    Ik verbleef er drie nachten aan het eind van 2016 met inbegrip van de New Year's Eve met familie en een andere familie van onze vrienden. De plaats is mooi, het ligt een paar kilometer van San Gimignano, de laatste kilometer en de helft van vuil weg met een vaste ondergrond, terwijl de laatste 250 meter een beetje 'ruw, maar als je aankomt op de boerderij opent een visie op San Gimignano fantastisch. Ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan natuurlijke wonderen van het gebied, zoals Monterriggioni, Siena, Volterra. Eten en wijn uitstekend, evenals de medewerkers die u veel te begroeten. Wat meer is, uiteraard advies aan reizigers te stoppen in deze plaats, om dezelfde ervaring dat we ons geteste proberen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Lucciolaia reageert
    Goedenavond Mauro we zijn blij dat zijn ervaring met ons positief is geweest, en zijn woorden geven ons een bevestiging dat onze voortdurende inspanningen in de goede richting. We hopen dat u binnenkort terug te keren naar ons te bezoeken! Lieve groeten Boerderij La Lucciolaia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten