contactModalFeedback

Agriturismo La Selvella

Loc. La Selvella - Strada Provinciale 478 km. 29.500, 53040 Radicofani (Siena)

"Super"
Volgens 56 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspannende vakantie in het hart van Toscane"

    07/01/2020

    In het hart van de Orcia-vallei brachten we een aangenaam verblijf door in Selvella. Het is een mooie plek om te zijn.
    Het prachtige zwembad kijkt uit over de Toscaanse heuvels.
    Marina is een uitstekende kok die uitstekende gerechten bereidt met echte boerenproducten.
    Elke woensdag maken leuke Mario en zijn dochter verschillende pizza's voor ons. Lunches worden geserveerd onder een prachtige boom die de parasol vervangt. Hoe heet deze boom trouwens?
    In de ochtend worden we verwelkomd door Giglio, altijd lachend en altijd met ieders drankje in gedachten.
    Wat Peppe betreft, hij laat ons met veel plezier de schoonheid van de omgeving ontdekken, maar ook... de kelder en zijn schatten!!?
    Gefeliciteerd met het hele team!

    De beste wensen voor een gelukkig nieuw jaar vol tevredenheid, vreugde, geluk en gezondheid.

    Martina van Lyon
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Selvella reageert
    Goedenavond Martina en gelukkig Nieuwjaar ook aan u, wij danken u hartelijk voor uw prachtige recensie, we zijn ontroerd van vreugde.
    We hopen u dit jaar of de komende jaren weer te zien... we kijken ernaar uit om u nieuwe ervaringen en een service aan te bieden die steeds meer rekening houdt met de behoeften van de klant.
    Oprecht van Selvella...

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verbazingwekkend verblijf"

    21/10/2019

    Ik heb dit tempo van deze site gevonden en ben blij dat ik dat heb gedaan. De plaats is absoluut prachtig. Het zwembad, terrein, gebouw en woonhond Coco Chanel maakten dit een heerlijke plek om te verblijven. We kregen een rondleiding over het terrein en maakten kennis met Bambi, ja, een hert, de geit die denkt dat ze een hond is plus de muilezels die helpen tot de heuvels voor de duizenden olijfbomen op het terrein. De romantica-suite was fantastisch met een kingsize bed en een hot tub voor twee personen in de enorme badkamer. Het ontbijt was fantastisch met regelmatig en bloedsiensap geserveerd. We hebben er twee keer gegeten en het was absoluut geweldig. Marina de gastheer heeft een heerlijke plek om te verblijven.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo La Selvella reageert
    Beste Lory, bedankt voor je geweldige recensie, we hopen je in de toekomst te zien,
    vriendelijke groeten van La Selvella!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "EEN SPECIALE PLAATS"

    16/07/2019

    We zijn net terug van een 6-daagse vakantie in de Selvella en we zijn allemaal (ik, mijn man en mijn zoon David) een beetje 'verdrietig omdat we alles missen van die heerlijke plek...................................het heerlijke eten, de warmte en aandacht van de eigenaren en het personeel, de plek charmant, de vriendelijke honden en alle mooie mensen die we gelukkig genoeg waren om te kennen. Vooral Davide is erg nostalgisch naar de kinderen met wie hij veel plezier heeft gehad .... ook al hebben we het gevoel dat de dagen gevlogen zijn, we zijn erg blij met de ervaring en we beloven snel terug te komen, zelfs voor een enkel weekend. Bedankt Marina en Giuseppe!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Stupendo... Cibo ottimo... Mille attenzioni da parte del personale... Vacanza straordinaria "

    30/06/2019

    E' stata una vacanza bellissima! L'agriturismo si trova in una posizione strategica che ti permette di raggiungere molto luoghi incantati della Toscana. Di sera si cena sotto un grande albero... Non c è afa... Il caldo è mitigato da un leggero venticello... Il cibo è ottimo con sapori e piatti tipici della Toscana... Ingredienti genuini di produzione propria... Personale sempre attento alle richieste dei clienti... Camere pulite... Spazio giochi per bambini con piscina con Vista sulla Val d' Orcia... Laboratorio dei prodotti alimentari (olio, marmellate, tisane, pasta ect) acquistabili... Consiglio a tutti questa struttura... Ci tornerò e spero presto!

    • Verblijf: 6/2019
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ein wunderschöner Urlaub mitten in einem kleinen Paradies"

    27/06/2019

    Der Aufenthalt war für uns einfach perfekt - Unterkunft, Umgebung, Wetter, Essen das total nette Personal und die süßen Tiere. Wir kommen auf jeden Fall wieder.

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Selvella reageert
    Vielen Dank für die wundervolle Bewertung. Wir hoffen, Sie bald wieder zu sehen.
    Ein herzlicher Gruß.
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een zeer gezellige en ontspannende boerderij-ervaring in een gezellige en ontspannen sfeer"

    13/05/2019

    De jachthaven was super vriendelijk en leuk bij aankomst. Ook al zijn we er maar 1 nacht gebleven, de gastvrijheid was ongelofelijk. Ze gaf ons aanbevelingen over waar te bezoeken in de Val' D orcia regio. zoals de andere hebben aangegeven, hebben de gastheren er 100% in gestopt om ervoor te zorgen dat hun gasten goed verzorgd en super efficiënt zijn met het boeken en uitchecken. Een echte aanrader voor het halfpension met de dineroptie, want het was heerlijk! Ik ben een zeer harde voedselcriticus en ik kan bevestigen dat ze een uitstekende kokkin is. Deze boerderij heeft ook pasta, linzen, farro en jam te koop. Super betaalbaar in vergelijking met de pastawinkels in de stad. De kamer/ badkamer was super schoon. We zullen in de toekomst zeker terugkomen voor een langer verblijf.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend"

    26/04/2019

    Prachtige boerderij in een charmante plaats, eigenaar en personeel ontvangen en behulpzaam, familiale sfeer en een geweldig ontbijt en diner. Het is gelegen in een positie die u in staat stelt om in een korte tijd te bereiken en de prachtige dorpjes en het uitzicht op de Val d'Orcia te bezoeken.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig!"

    20/10/2018

    We genoten van een geweldige week medio september 2018 en waren verbaasd over wat Marina en haar personeel aan het doen zijn! Zonne-energie!! Biologische boerderij!! Het eten is geweldig en de accommodaties zijn prachtig. Zorg ervoor dat u zich tegoed doet aan het avondeten terwijl u er bent. Het uitzicht vanuit onze kamer (Mimosa) is prachtig, net als de hele plaats. Een mengeling van mooie, lieve dieren - en mensen! Marina is zo goed geïnformeerd over het gebied, de helende eigenschappen van de thermale baden, voedsel, landbouw. Ik mis er erg veel te zijn! Laurie en Woody, Asheville, North Carolina, VS.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Gezellig, professioneel en bij de hand."

    01/09/2018

    Goed onderhouden plek geweldige faciliteiten Fantastisch en momenten van echte ontspanning
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie woonkamer"

    11/08/2018

    We zijn net terug van een verblijf van tien dagen in deze accommodatie en we waren zo goed om eraan te denken om terug te komen volgende zomer. Elk lid van het personeel is vriendelijk, vriendelijk en behulpzaam; Mario in het bijzonder is altijd met een glimlach op zijn gezicht en is van een vriendelijkheid en aandacht voor de echt onbetaalbare gasten. Het complex van boerderijen dat deel uitmaakt van de structuur is omgeven door olijfvelden en het gevoel van tijdelijk leven in een klein dorp waarvan de bewoners verzamelen zich 's avonds onder de grote boom in het midden van het veld om samen te dineren in een sfeer van gezelligheid. Zeer mooi zwembad met uitzicht op de heuvels. Goed ontbijt met verschillende hartige gerechten, yoghurt van hoge kwaliteit, jam, koekjes en zelfgemaakt gebak. We hebben meerdere malen in de accommodatie gegeten en we hebben altijd heerlijke gerechten gegeten met menu's met voorgerechten, soepen gemaakt met groenten en tuinproducten, pasta met zelfgemaakte pasta, hoofdgerechten met bijgerechten en desserts. Positieve noot voor de avondpizza op woensdag, bereid door de zeer aardige Mario die erin slaagt een oneindig aantal pizza's te maken om alle gasten tevreden te stellen. Leuk een van de eigenaren die 's avonds rond de tafels praat met alle gasten, tips geeft voor de volgende dag en grappige anekdotes vertelt, aan het einde van het diner nam hij ook gasten mee naar zijn kelder waar hij vriendelijk verschillende soorten grappa aanbiedt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo La Selvella reageert
    Beste vrienden, het is echt een genot om je recensie te lezen die ons vervult van geluk. Vanaf het moment van aankomst van een klant tot zijn vertrek, proberen we zijn behoeften te bevredigen in de ondersteuning, in de suggestie, maar ook in de dienst, maar met discretie, hem helpen om zich deel van ons gezin te voelen. We zijn erg blij dat je je deel hebt gevoeld van de Selvella, die klaar staat om je te verwelkomen voor een toekomstige gelegenheid. De beste wensen, het personeel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het was geweldig !!!!"

    24/07/2018

    Het was overal mooi. De mensen, het eigendom, het eten, het zwembad, alles, alles was het beste. We komen terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Selvella reageert
    Liefste Angelika Goedenavond, we herinneren ons met veel plezier haar aanwezigheid op de boerderij. Bedankt voor uw beoordeling en we kijken ernaar uit u binnenkort in ons hotel te zien. Met vriendelijke groeten, Lo Staff
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "LIJKT OP EEN FABRIEK"

    06/06/2018

    Helaas duurde het verhaal slechts 3 dagen en de plicht bracht ons terug naar de realiteit. Mijn man en ik gingen naar de wildernis en vonden een UITSTEKEND faciliteit. Vriendelijk personeel, uitzonderlijke eigenaars, super keuken, geweldige meid Elisa. Wat meer te zeggen. Een knuffel en iedereen bedankt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo La Selvella reageert
    Beste Paola, We danken je met veel plezier van je positieve beoordeling, we zijn erg blij met het werk dat blijkbaar aan je verwachtingen voldeed. We wachten op de volgende gelegenheid. Tot binnenkort, The Staff
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gedenkwaardige ervaring"

    06/05/2018

    Gastheren zetten 100% in om ervoor te zorgen dat hun gasten goed worden verzorgd en superefficiënt bij het boeken en uitchecken. Maaltijden waren heerlijk en gevarieerd. Hield van het gezellige vuur in de eetzaal. Mimosa-kamer comfortabel en warm, schoon linnengoed en goed warm water. Genoten van een rondleiding door de boerderij. La Selvella was goed gelegen voor ons om lokale bezienswaardigheden te bezoeken die Lisa voor ons op de kaart had gemarkeerd. Warm aanbevelen aan anderen die een landelijke ervaring willen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo La Selvella reageert
    Beste Lynne Fellowes, heel erg bedankt voor je vriendelijke beoordeling die erg blij en tevreden is. We hopen je in een toekomstige gelegenheid te zien. Zeer vriendelijke groeten Lo Staff
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "professionele sympathie verwelkomen"

    11/04/2018

    Samen met mijn vrouw verbleef ik vier nachten in La Selvella en we vertrokken allebei met het verlaten van een stukje van ons hart, maar namen een prachtige herinnering weg. We werden verwelkomd en luisterden naar al onze behoeften als Marina en al haar medewerkers waren erg aardig en altijd attent voor ons en dat we ons goed konden voelen. De keuken was uitstekend, overvloedig en altijd goed verzorgd. Bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo La Selvella reageert
    Beste Stefano, goede avond maakt dat we je waardering zo 'gevoeld' voelen. In feite werken we met passie en uiterste toewijding om dit uit te drukken van onze gasten. We hopen je snel weer te zien om jou en haar dame nog meer te verwennen. Beste wensen. Het personeel La Selvella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitzonderlijk"

    09/11/2017

    gemarkeerd zijn 50ste verjaardag met 20 mensen ... perfect kamers en appartementen, schoon en comfortabel .... superlatief diner Restaurant (Waarde van zaken !!!) ontbijt nooit opstaan ??van de tafel .... vriendelijkheid, hoffelijkheid beschikbaarheid ..... geschikt voor singles, koppels, gezinnen met kinderen, ouderen .......... en omdat ik wil duidelijk maken dat ze niet mijn familieleden citeer ik de enige twee gebreken ik vond: de deur van 'jasmijn appartement is te veel lawaai bij het openen en sluiten en de schoorsteen van het restaurant is een beetje rook wanneer de volledige ....... perfectie bestaat niet ..... dankzij Selvella
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Selvella reageert
    Beste Fabio, ik herinner me met plezier uw groep en maken ons erg enthousiast over zijn positieve beoordeling. Ons primaire doel is om de klant tevreden te stellen met passie en toewijding, of single of stel of gezin, en krijg om zo'n 'grote groep te voldoen, is een teken dat we ons goed bezig bent om het welzijn van onze gasten na te streven. Wij waarderen ook uw opmerking over de open haard in onze woonkamer, zijn we gewoon aan het werk om dit probleem die zich kunnen voordoen in de winter op te lossen. Tot slot, dank u, we hopen dat onze gast weer.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten