Agriturismo La Selvella

Loc. La Selvella - Strada Provinciale 478 km. 29.500, 53040 Radicofani (Siena)

"Super"
Volgens 47 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie:
    9,6/10
    "Super"
  • Restaurant:
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie woonkamer"

    11/08/2018

    We zijn net terug van een verblijf van tien dagen in deze accommodatie en we waren zo goed om eraan te denken om terug te komen volgende zomer. Elk lid van het personeel is vriendelijk, vriendelijk en behulpzaam; Mario in het bijzonder is altijd met een glimlach op zijn gezicht en is van een vriendelijkheid en aandacht voor de echt onbetaalbare gasten. Het complex van boerderijen dat deel uitmaakt van de structuur is omgeven door olijfvelden en het gevoel van tijdelijk leven in een klein dorp waarvan de bewoners verzamelen zich 's avonds onder de grote boom in het midden van het veld om samen te dineren in een sfeer van gezelligheid. Zeer mooi zwembad met uitzicht op de heuvels. Goed ontbijt met verschillende hartige gerechten, yoghurt van hoge kwaliteit, jam, koekjes en zelfgemaakt gebak. We hebben meerdere malen in de accommodatie gegeten en we hebben altijd heerlijke gerechten gegeten met menu's met voorgerechten, soepen gemaakt met groenten en tuinproducten, pasta met zelfgemaakte pasta, hoofdgerechten met bijgerechten en desserts. Positieve noot voor de avondpizza op woensdag, bereid door de zeer aardige Mario die erin slaagt een oneindig aantal pizza's te maken om alle gasten tevreden te stellen. Leuk een van de eigenaren die 's avonds rond de tafels praat met alle gasten, tips geeft voor de volgende dag en grappige anekdotes vertelt, aan het einde van het diner nam hij ook gasten mee naar zijn kelder waar hij vriendelijk verschillende soorten grappa aanbiedt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het was geweldig !!!!"

    24/07/2018

    Het was overal mooi. De mensen, het eigendom, het eten, het zwembad, alles, alles was het beste. We komen terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "LIJKT OP EEN FABRIEK"

    06/06/2018

    Helaas duurde het verhaal slechts 3 dagen en de plicht bracht ons terug naar de realiteit. Mijn man en ik gingen naar de wildernis en vonden een UITSTEKEND faciliteit. Vriendelijk personeel, uitzonderlijke eigenaars, super keuken, geweldige meid Elisa. Wat meer te zeggen. Een knuffel en iedereen bedankt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gedenkwaardige ervaring"

    06/05/2018

    Gastheren zetten 100% in om ervoor te zorgen dat hun gasten goed worden verzorgd en superefficiënt bij het boeken en uitchecken. Maaltijden waren heerlijk en gevarieerd. Hield van het gezellige vuur in de eetzaal. Mimosa-kamer comfortabel en warm, schoon linnengoed en goed warm water. Genoten van een rondleiding door de boerderij. La Selvella was goed gelegen voor ons om lokale bezienswaardigheden te bezoeken die Lisa voor ons op de kaart had gemarkeerd. Warm aanbevelen aan anderen die een landelijke ervaring willen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "professionele sympathie verwelkomen"

    11/04/2018

    Samen met mijn vrouw verbleef ik vier nachten in La Selvella en we vertrokken allebei met het verlaten van een stukje van ons hart, maar namen een prachtige herinnering weg. We werden verwelkomd en luisterden naar al onze behoeften als Marina en al haar medewerkers waren erg aardig en altijd attent voor ons en dat we ons goed konden voelen. De keuken was uitstekend, overvloedig en altijd goed verzorgd. Bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo La Selvella reageert
    Beste Stefano, goede avond maakt dat we je waardering zo 'gevoeld' voelen. In feite werken we met passie en uiterste toewijding om dit uit te drukken van onze gasten. We hopen je snel weer te zien om jou en haar dame nog meer te verwennen. Beste wensen. Het personeel La Selvella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitzonderlijk"

    09/11/2017

    gemarkeerd zijn 50ste verjaardag met 20 mensen ... perfect kamers en appartementen, schoon en comfortabel .... superlatief diner Restaurant (Waarde van zaken !!!) ontbijt nooit opstaan ??van de tafel .... vriendelijkheid, hoffelijkheid beschikbaarheid ..... geschikt voor singles, koppels, gezinnen met kinderen, ouderen .......... en omdat ik wil duidelijk maken dat ze niet mijn familieleden citeer ik de enige twee gebreken ik vond: de deur van 'jasmijn appartement is te veel lawaai bij het openen en sluiten en de schoorsteen van het restaurant is een beetje rook wanneer de volledige ....... perfectie bestaat niet ..... dankzij Selvella
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Selvella reageert
    Beste Fabio, ik herinner me met plezier uw groep en maken ons erg enthousiast over zijn positieve beoordeling. Ons primaire doel is om de klant tevreden te stellen met passie en toewijding, of single of stel of gezin, en krijg om zo'n 'grote groep te voldoen, is een teken dat we ons goed bezig bent om het welzijn van onze gasten na te streven. Wij waarderen ook uw opmerking over de open haard in onze woonkamer, zijn we gewoon aan het werk om dit probleem die zich kunnen voordoen in de winter op te lossen. Tot slot, dank u, we hopen dat onze gast weer.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Pensioen Party"

    06/06/2017

    We Antonio en Antonella, waren we in "La Selvella 'l' laatste weekend van mei te vieren met een grote groep van familie en vrienden, mijn pensioen. E 'al de tweede keer dat we een weekend door te brengen in deze boerderij, en ik denk dat zelfs niet de laatste. Alles is hier erg mooi, een prachtig pand in een mooie plek met alle kamers ingericht met smaak, in perfecte Toscaanse stijl en overvloedig en van uitstekende kwaliteit. En als we de uitzonderlijke warmte en vriendelijkheid van Marina en Jozef, waarmee we werden verwelkomd en vergezeld ons voor het gehele verblijf met Mario en Amber toe te voegen, niets meer te zeggen, "The Selvella" is de meest bell'agriturismo we bezochten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo La Selvella reageert
    Carissimi Antonio en Antonella goede avond, niet voorstellen dat het plezier van het lezen van uw nadenkende woorden .. voor ons is echt een tevredenheidsonderzoek niet alleen vanuit een professioneel oogpunt, voor de goed uitgevoerde Magare taken en goed-geleverde diensten; maar begrijpen dat onze gasten zo blijven 'trouw ons zeer verheugend voor ons en is een bevestiging van de resultaten die het zetten van uw hart in uw werk resultaat. In de hoop om je ricoccolare zo spoedig mogelijk, Wij omarmen u en wensen u een heerlijke zomer. Marina, Peppino en al het personeel van Selvella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke ervaring, mooie omgeving. We voelden ons meer als een familielid dan een gast."

    03/10/2016

    Marina was absoluut heerlijk. We namen een kookkursus van haar die uiteindelijk een van de hoogtepunten van onze reis was. We voelden ons meer als een familielid dan een gast. Zulke lieve mensen. De eigenaars en het personeel waren zo aangenaam. Wij wensen dat we langer zouden zijn geweest. Wij raden u aan enkele dagen te verblijven, de kookklasse te nemen, van de heerlijke en boerderij verse maaltijden te genieten, en de boerderijtour te nemen (het is interessant.) Dit was echt een van de hoogtepunten van onze reis naar Italië. Wij wensen dat deze lieve mensen onze buren waren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ga naar Selvella !!"

    01/10/2016

    We waren COMR einde van onze huwelijksreis. Er is niets .. vrede, het adembenemende landschap, de vriendelijkheid en de verwennerij van het personeel van Marina naar Joseph door middel van Mario en Gigliola, de zoetheid van de dieren boerderij op alle 4 teefjes en ezels Bimba en Isis ontbrekende ! De kunsten steden zijn zeer dichtbij en plezierig. Ontbijt geweldig en het diner is een waar wonder. We proefden de beste Toscaanse specialiteiten. Allemaal heel oprecht en stevig, niet zwaar. Hartelijke dank aan Letizia en Luca
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PERFECT PEACEFUL PARADISE !!!"

    21/09/2016

    Deze plek is een winnaar! We boekten alleen één nacht hier op onze tour door Italië en wensen dat we minstens drie of meer dagen daar waren gebleven. De gebouwen zijn vanaf de 15 of 1600's en zijn omringd door bomen, die zeer ongewoon voor de regio zijn. Marina, de eigenaar, heeft meer dan 1200 olijfbomen geplant en er is een woon- en werkboerderij op de beloftes waar het voedsel vandaan komt en een glorierijk diergebied en een gratis roamingkat en honden, dan schattige cavia's en konijnen. Mijn titel zegt "perfect vredig paradijs" en dat is precies wat La Savella is! Het is perfect stil en je hebt mooie rollende heuvels in alle richtingen. We namen een kooklessen van Marina en ze was fantastisch! We hebben die avond eigenlijk het eten voor ieders avondeten gemaakt en veel van haar geleerd. Ze is een absolute genot en heeft de neiging om al uw behoeften te voorzien. Er is niets meer hier te willen. Het is onze eerste ervaring bij een agritourismo en wanneer we teruggaan naar Italië, zullen we weer in de haven van Marinas verblijven! Uit onze tien daagse Italië reis was dit ons absolute hoogtepunt! De bedden en kussens waren comfortabel en de bad- en lichaamsproducten van hun eigen geperste olijfolie waren geweldig en het eten was buiten deze wereld en je voelt dat totale rust en rust hier! We hadden geen kans om het zwembad te gebruiken omdat we in de kookklasse waren en toen werd het donker, maar een schilderkunst uit New York was daar 10 dagen lang en toen we met hen spraken, waren ze ook verliefd op de plaats. De diners en het ontbijt zijn uit deze wereld en bovenaan en zo lekker! Jachthaven en haar man zorgen ervoor dat je er niets van verlangt. We wilden absoluut niet verlaten en voelde alsof Marina was familie en we willen zeker terugkomen! Zeker, iedereen moet in een agriturismo over een hotel verblijven, vooral in Italië! Wil je echt leven in Toscane ervaren? Blijf bij een agriturismo en verblijf in La Savella !! Ik geef het vijf sterren !!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "THE REAL FARM"

    19/06/2016

    We hadden nooit geprobeerd een vakantie op een boerderij, twijfels waren veel en we waren niet overtuigd dat het de juiste keuze voor ons die meestal bijwonen hotels of resorts, maar na een week doorgebracht in Selvella al die twijfels zijn slechts een verre herinnering. Alles wat een land waar we moeten hem daar hebben gevonden. Aan de ene kant een rustiek en ordelijke structuur, een eenvoudige keuken, echte en gevarieerd, een prentbriefkaart setting, een fantastisch zwembad en zijn diner in het zwembad, aan de andere gastvrijheid die we nooit ergens hebben gezien, een aanwezigheid constant, maar niet opdringerig, enorme passie Marina's (en besmettelijke) voor zijn werk, de Peppe advies over de Val d'Orcia en haar omgeving, de grote finale in zijn kelder nippen grappa en likeuren met de andere gasten, de sympathie van Elisa, Gigliola, Mario en vier teven. Een vakantie in vakantiewoningen maakt geen goed idee, misschien "gedeelde vakantie", met de eigenaren en andere gasten, is het ware beeld van de prachtige week doorgebracht in hem van La Selvella
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "VERBAZINGWEKKEND!!!!"

    17/06/2016

    Alles over deze plek was absoluut geweldig! Van het geweldige verse eten naar het prachtige landschap, ik heb er elke minuut van genoten. De eigenaar Marina is de liefste dame met de beste gastvrijheid. Ik ben een voedingsstudent van ASU en zij heeft 27 studenten op ons beste kookkollege gelegd. We maakten zelfgemaakte pasta, kip en gevulde aubergine en we hebben zoveel van haar geleerd. Ze is de beste!! Hou zo veel van deze plek.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Studenten
    • Vakantie: Didactische activiteiten voor scholen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PRACHTIGE"

    29/08/2015

    Ik ben net terug van een paar uur en onze gedachten gaan uit naar deze prachtige plek en de vriendelijkheid van al het personeel, een perfecte vakantie waar we plezier, rust kunnen hebben en echt goed te eten, het terrein is goed onderhouden met een prachtig zwembad en gezellige en schone kamers , behulpzaam personeel, kortom alles is perfect voor een gezin met kinderen en hond als de onze. Thanks so much voor zijn bereidheid Marina, Joseph voor zijn waardevolle adviezen over plaatsen om te bezoeken en niet in het minst de super Mario voor zijn sympathie en vriendelijkheid !! Dankzij Silvana, Stephen en kinderen ook PS onze Frank had een ontploffing met Zara Ida en Lella.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "augustus 2015"

    26/08/2015

    gewoon geweldig !!!!!!! personeel vriendelijk appartementen prachtig gedetailleerde spectaculair zwembad uitstekend eten !!!!!! natuurlijke omgeving rijk aan kleuren met de mogelijkheid om mooie plekken te bezoeken ......... we waren zeer goed verwend door de zachte Marina aangeboden elke avond, de beschikbaarheid en de hartelijkheid van Jozef. twee woorden uit het talent van Mario voor Lella Zara en ida zoete !!!!!! echt graxie. UITSTEKENDE !!!!!! onvergetelijke ervaring HOLIDAY !!!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een fantastische plek"

    13/05/2015

    Warm welkom, professionaliteit en verzorging van een staf met alles erop en eraan met een trio van uitzondering (Zara, In en Aida) omgeven door een landelijke landschap met onvergetelijke kleuren en geuren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten