contactModalFeedback

Agriturismo La Selvella

Loc. La Selvella - Strada Provinciale 478 km. 29.500, 53040 Radicofani (Siena)

"Super"
Volgens 55 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wonder !!!! 30 juli 2011"

    30/07/2011

    We brachten een week in dit prachtige boerderij, waar hoffelijkheid, vriendelijkheid en gastvrijheid 'thuis zijn. Allemaal geweldig, vanuit de kamers aan de grote eten ...... Hier regeert liefde voor dieren ..... Ik kan het iedereen aanraden !!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastico"

    18/07/2011

    Ik heb besloten om een ??week lang pauze bij La Selvella eerder dit jaar te boeken, onder de indruk van zowel de afbeeldingen van de accommodatie als de omgeving op hun website, en ook dat er een eigen restaurant was (belangrijk omdat we met 2 kleine reizen kinderen). Ik schrijf om te zeggen dat we de leukste ervaring hadden, zo veel dat ik me heb meegemaakt dat ik een recensie moet plaatsen, iets dat ik nooit in al mijn jaren heb gedaan. Hoewel de accommodatie en faciliteiten uitstekend waren, stond het vooral uit de uitzichten van ons prive terras in dit spectaculaire deel van de Val D'Orcia, en ook het huiskoken in het restaurant van Marina, dat waarschijnlijk het beste was Italiaanse eten ervaring die ik ooit heb gehad. Ik zou deze plek niet sterker kunnen aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische gastvrijheid, heerlijk eten, mooie boerderij"

    31/05/2011

    We brachten drie dagen en twee nachten in dit prachtige boerderij! Elk jaar in mei we een eten en wijn weekend in Toscane doen ... dit jaar was veruit de beste !!! We waren veel: 6 paren + 2 kleine kinderen en 2 .... ni buiken van hun moeders :-) De kamers en appartementen zijn warm en gezellig!. Ontspan in het zwembad met het prachtige uitzicht op de Toscaanse heuvels, het was mooi! De diners en ontbijten zijn heerlijk Marina! Zelfgemaakte pasta ... uitstekende sauzen, niet te vergeten de heerlijke bruschetta en de Florentijnse dat hij sneed het met een breadstick op te noemen! En hoe zit het met de desserts? !!? Goed! Laten zij van het diner ... dat die van ontbijt slechts sfornati..e nog warm! De gastvrijheid van Marina en Beppe kan niet beschrijven ... moeten worden berecht !!! Ik zeg u alleen dat de laatste dag liet ons kant-en-klare sauzen (all'ocio raden de saus!) En liet ons toe om te koken in de keuken !!! (oa hand fantastica..fatta van Beppe) short we raden het aan alle !!! En we hopen snel terug te komen !!! Valentina en al zijn vrienden in La Spezia!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Grote boerderij en attente gastvrijheid"

    06/11/2010

    Deze boerderij is heel bijzonder: het is gelegen in een rustige locatie op slechts 5 km van Radicofani en niet ver van andere bestemmingen in de Val d'Orcia. De eigenaren Marina en Giuseppe zijn erg aardig en gastvrij voor alle klanten het maken van de familie verblijven en verzorgd in elk opzicht. Op onze appartement (de schuur) had zelfs een open haard! Het ontbijt is super daarna met vers gebak en biologische jam. Ook adviseren wij om te dineren in dit agristurismo: u kunt genieten van uitstekende Toscaanse lekkernijen: ribollita soep, pici met eend saus en Chianina vlees bereid op de grill, zelfgemaakte desserts. De dan is alles zeer eenvoudig om zo goed te verteren als heerlijk! Wij raden het onvoorwaardelijk aan iedereen, u zult er geen spijt van !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2010
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon perfect!"

    23/07/2010

    Eenvoudig, maar rijk aan details. Ik en mijn verloofde verbleven in "The Barn", een klein maar zeer charmant. De vriendelijkheid en beleefdheid van Marina, Joseph en hun dochter Elisa hebben ons in staat door te brengen een romantische en ontspannen 10e verjaardag van fidanzamento.Purtroppo had weinig tijd, we kwamen in de avond op 19 en gedistribueerd de volgende dag om 12.30 uur, maar we zijn erin geslaagd om nog uren indimenticabili.Appena kwamen we sprong in het zwembad door te brengen, en we konden een bad te nemen na het diner als we hadden voluto.La diner was geweldig: we hebben voorbereid in onze veranda, alleen, met lantaarn en fiori.Abbiamo gegeten verschillende soorten geitenkaas met een heerlijke jam en honing als voorgerecht, brood en warme koekjes, hertenvlees ravioli gevuld met champignons, tomaat en courgette, gesneden met gemengde salade, krullend, een goede rode wijn en koffie ! Allemaal heel goed, verse en biologische !!! hij Elisa, de dochter van 11 jaar, zeer mooi geserveerd, samen met de oude wolf hond Aida, lieverd! ontbijt, geserveerd ook tot 10.30 uur, met gezonde jams en vers gemaakte taart !!! Ik bedoel, echt ontspannend om de batterijen !!! Wij raden het aan iedereen op te laden !!! Barbara en Mauro
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2010
  • 8
    "Zeer goed"

    "Mooi!"

    22/07/2010

    Ligging mooi in het midden van de rust, natuur en tranquillita'.I managers gaf ons het gevoel dat we deel uitmaakten van de familie (... dank je wel .. Marina) en het eten is echt allemaal bereid door ze (super jam en vers gebakken taarten elke ochtend ..) We hopen om terug te gaan, zelfs voor een super ontspannen weekend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2010
  • 8
    "Zeer goed"

    "MOOI!"

    31/05/2010

    we zijn net terug van een heerlijke week-end: de boerderij is eenvoudig maar erg leuk.
    Uitstekend eten en uitstekende gastvrijheid .... en ervaring te zien !!!!! Speciale dank aan Marina van Padua en de kleine gegrom .....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2010
  • 8
    "Zeer goed"

    "ontspanning en harmonie"

    30/05/2010

    Hier bent u goed, rust en stilte, maar familiale sfeer met heerlijk eten.
    Dankzij Marina voor de ontvangst en voor de waardevolle advies over de plaatsen om te bezoeken in de buurt.
    Ik hoop snel weer terug te keren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2010
  • 10
    "Uitstekend"

    "DREAM WEEKEND"

    17/05/2010

    We hadden een geweldige tijd, heerlijk eten en mooie eigenaren de beste die ik ooit ben geweest
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2010
  • 8
    "Zeer goed"

    "aangenaam verblijf"

    02/05/2010

    De boerderij is erg gezellig, de eigenaren zijn echt heerlijk en beschikbaar zijn ... het eten is geweldig, alles gedaan door hen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2010
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten