contactModalFeedback

Agriturismo La Selvella

Loc. La Selvella - Strada Provinciale 478 km. 29.500, 53040 Radicofani (Siena)

"Super"
Volgens 55 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke ervaring, mooie omgeving. We voelden ons meer als een familielid dan een gast."

    03/10/2016

    Marina was absoluut heerlijk. We namen een kookkursus van haar die uiteindelijk een van de hoogtepunten van onze reis was. We voelden ons meer als een familielid dan een gast. Zulke lieve mensen. De eigenaars en het personeel waren zo aangenaam. Wij wensen dat we langer zouden zijn geweest. Wij raden u aan enkele dagen te verblijven, de kookklasse te nemen, van de heerlijke en boerderij verse maaltijden te genieten, en de boerderijtour te nemen (het is interessant.) Dit was echt een van de hoogtepunten van onze reis naar Italië. Wij wensen dat deze lieve mensen onze buren waren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ga naar Selvella !!"

    01/10/2016

    We waren COMR einde van onze huwelijksreis. Er is niets .. vrede, het adembenemende landschap, de vriendelijkheid en de verwennerij van het personeel van Marina naar Joseph door middel van Mario en Gigliola, de zoetheid van de dieren boerderij op alle 4 teefjes en ezels Bimba en Isis ontbrekende ! De kunsten steden zijn zeer dichtbij en plezierig. Ontbijt geweldig en het diner is een waar wonder. We proefden de beste Toscaanse specialiteiten. Allemaal heel oprecht en stevig, niet zwaar. Hartelijke dank aan Letizia en Luca
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PERFECT PEACEFUL PARADISE !!!"

    21/09/2016

    Deze plek is een winnaar! We boekten alleen één nacht hier op onze tour door Italië en wensen dat we minstens drie of meer dagen daar waren gebleven. De gebouwen zijn vanaf de 15 of 1600's en zijn omringd door bomen, die zeer ongewoon voor de regio zijn. Marina, de eigenaar, heeft meer dan 1200 olijfbomen geplant en er is een woon- en werkboerderij op de beloftes waar het voedsel vandaan komt en een glorierijk diergebied en een gratis roamingkat en honden, dan schattige cavia's en konijnen. Mijn titel zegt "perfect vredig paradijs" en dat is precies wat La Savella is! Het is perfect stil en je hebt mooie rollende heuvels in alle richtingen. We namen een kooklessen van Marina en ze was fantastisch! We hebben die avond eigenlijk het eten voor ieders avondeten gemaakt en veel van haar geleerd. Ze is een absolute genot en heeft de neiging om al uw behoeften te voorzien. Er is niets meer hier te willen. Het is onze eerste ervaring bij een agritourismo en wanneer we teruggaan naar Italië, zullen we weer in de haven van Marinas verblijven! Uit onze tien daagse Italië reis was dit ons absolute hoogtepunt! De bedden en kussens waren comfortabel en de bad- en lichaamsproducten van hun eigen geperste olijfolie waren geweldig en het eten was buiten deze wereld en je voelt dat totale rust en rust hier! We hadden geen kans om het zwembad te gebruiken omdat we in de kookklasse waren en toen werd het donker, maar een schilderkunst uit New York was daar 10 dagen lang en toen we met hen spraken, waren ze ook verliefd op de plaats. De diners en het ontbijt zijn uit deze wereld en bovenaan en zo lekker! Jachthaven en haar man zorgen ervoor dat je er niets van verlangt. We wilden absoluut niet verlaten en voelde alsof Marina was familie en we willen zeker terugkomen! Zeker, iedereen moet in een agriturismo over een hotel verblijven, vooral in Italië! Wil je echt leven in Toscane ervaren? Blijf bij een agriturismo en verblijf in La Savella !! Ik geef het vijf sterren !!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "THE REAL FARM"

    19/06/2016

    We hadden nooit geprobeerd een vakantie op een boerderij, twijfels waren veel en we waren niet overtuigd dat het de juiste keuze voor ons die meestal bijwonen hotels of resorts, maar na een week doorgebracht in Selvella al die twijfels zijn slechts een verre herinnering. Alles wat een land waar we moeten hem daar hebben gevonden. Aan de ene kant een rustiek en ordelijke structuur, een eenvoudige keuken, echte en gevarieerd, een prentbriefkaart setting, een fantastisch zwembad en zijn diner in het zwembad, aan de andere gastvrijheid die we nooit ergens hebben gezien, een aanwezigheid constant, maar niet opdringerig, enorme passie Marina's (en besmettelijke) voor zijn werk, de Peppe advies over de Val d'Orcia en haar omgeving, de grote finale in zijn kelder nippen grappa en likeuren met de andere gasten, de sympathie van Elisa, Gigliola, Mario en vier teven. Een vakantie in vakantiewoningen maakt geen goed idee, misschien "gedeelde vakantie", met de eigenaren en andere gasten, is het ware beeld van de prachtige week doorgebracht in hem van La Selvella
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "VERBAZINGWEKKEND!!!!"

    17/06/2016

    Alles over deze plek was absoluut geweldig! Van het geweldige verse eten naar het prachtige landschap, ik heb er elke minuut van genoten. De eigenaar Marina is de liefste dame met de beste gastvrijheid. Ik ben een voedingsstudent van ASU en zij heeft 27 studenten op ons beste kookkollege gelegd. We maakten zelfgemaakte pasta, kip en gevulde aubergine en we hebben zoveel van haar geleerd. Ze is de beste!! Hou zo veel van deze plek.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Studenten
    • Vakantie: Didactische activiteiten voor scholen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PRACHTIGE"

    29/08/2015

    Ik ben net terug van een paar uur en onze gedachten gaan uit naar deze prachtige plek en de vriendelijkheid van al het personeel, een perfecte vakantie waar we plezier, rust kunnen hebben en echt goed te eten, het terrein is goed onderhouden met een prachtig zwembad en gezellige en schone kamers , behulpzaam personeel, kortom alles is perfect voor een gezin met kinderen en hond als de onze. Thanks so much voor zijn bereidheid Marina, Joseph voor zijn waardevolle adviezen over plaatsen om te bezoeken en niet in het minst de super Mario voor zijn sympathie en vriendelijkheid !! Dankzij Silvana, Stephen en kinderen ook PS onze Frank had een ontploffing met Zara Ida en Lella.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "augustus 2015"

    26/08/2015

    gewoon geweldig !!!!!!! personeel vriendelijk appartementen prachtig gedetailleerde spectaculair zwembad uitstekend eten !!!!!! natuurlijke omgeving rijk aan kleuren met de mogelijkheid om mooie plekken te bezoeken ......... we waren zeer goed verwend door de zachte Marina aangeboden elke avond, de beschikbaarheid en de hartelijkheid van Jozef. twee woorden uit het talent van Mario voor Lella Zara en ida zoete !!!!!! echt graxie. UITSTEKENDE !!!!!! onvergetelijke ervaring HOLIDAY !!!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een fantastische plek"

    13/05/2015

    Warm welkom, professionaliteit en verzorging van een staf met alles erop en eraan met een trio van uitzondering (Zara, In en Aida) omgeven door een landelijke landschap met onvergetelijke kleuren en geuren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "charmant"

    16/02/2015

    Mijn partner en ik brachten Valentijnsweekend in La Selvella. We wonen in Rome, dus voor ons was de rit relatief kort (2,5 uur). De plaats was makkelijk te vinden en gelegen in een perfecte plek waar we het prachtige gebied van Val d'Orcia gemakkelijk kunnen verkennen. Marina en haar personeel waren zeer gastvrij en genereus. De plaats is charmant en perfect voor een goede kwaliteit vakantie aan de platteland. We hebben genoten van het eten en de romantische avonden bij de open haard in ons intieme 'la Vigna' appartement. Het appartement had al onze verwachtingen beantwoord; Het was goed verwarmd, comfortabel, romantisch en zeer schoon. We brachten onze hond bij ons, en hij leek te genieten van de vriendelijke mensen / omgeving van de dieren. Ik kan niet echt aan iets denken dat ik zou veranderen. We zijn al van plan onze volgende reis naar de boerderij ... Dank u Marina en La Selvella Staff en u snel!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "uitje"

    15/09/2014

    Prima uitgangspunt om te kijken naar de omgeving. De kamers zijn schoon en ingericht in een Toscaanse stijl. De keuken is te zeerste aanbevolen. Het enige negatieve punt is de verwaarloosde uiterlijk van Selvella.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "marco roma en iza"

    13/09/2014

    prachtige plek, mooi landschap, heerlijk eten en geweldige vriendelijkheid en gastvrijheid. we zullen zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een echte vakantie en familie"

    31/08/2014

    Wij zijn de familie Bottega, de vier dagen doorgebracht in deze boerderij waren mooi. De eigenaren waren beleefd en vriendelijk die ons een echte en een uitstekende keuken, de aanwijzingen van Marina, heeft ons erg geholpen bij een bezoek aan de mooie plekjes. Wij danken al La Selvella voor het hosten van ons, raden wij aan iedereen. Valeria stuurt een dikke kus op de grote hond ZARA.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "X"

    09/08/2014

    Geweldig, prachtige plek met geweldige mensen en goed eten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer ontspannend !!!"

    09/08/2014

    We zijn al de tweede keer dat we naar Selvella ... Ik raad het iedereen aan. Mooie plek, geweldig eten, Marina en Joseph en Elisa dochter voel je je één familie. We zeker weer terug komen !!!!! Ook uitstekend met kinderen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannende vakantie"

    07/07/2014

    Wat we zochten we vonden het: vriendelijkheid extreme van de managers, in het bijzonder Marina, rust en natuur. Allemaal heel leuk, de kamers, zwembad, outdoor ... Zelfs de typisch Toscaans diner 'was geweldig en overvloedig !! Op een dag zullen we zeker weer te ontmoeten. Ik raad u niet de uil, in slaap gesust te schieten !!! Een knuffel voor Ida, Lella en Zara
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten