contactModalFeedback

Agriturismo Le Caggiole

Via Provinciale di Montepulciano, 12 , Montepulciano 53045 Montepulciano (Siena)

"Super"
Volgens 33 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,3/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon fantastisch!"

    16/03/2019

    Mijn man en ik hebben hier in oktober een aantal dagen doorgebracht. We hebben in heel Europa en Azië gewoond en gereisd en waren zeer onder de indruk van Le Caggiole. We wilden een plek met wijngaarden, olijfgaarden en een kookcursus. Alles was geweldig! Giacommo was een geweldige gastheer. We hebben genoten van de kookcursus van hem en zijn vrouw. De gerechten waren heerlijk en gemakkelijk te reproduceren, en die hebben we al vele malen over. Het terrein is ontspannend en mooi. We hebben verschillende wandelingen gemaakt. We waren dicht genoeg bij Montepulciano voor snelle uitstapjes om de stad en de nabije omgeving te verkennen. Als we terug zijn in de omgeving, zouden we hier weer blijven en ik heb het aanbevolen aan goede vrienden die in Toscane gaan reizen. Hartelijk dank voor een geweldige tijd!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect Wonderful!"

    05/11/2018

    Mijn man en ik verbleven hier vier nachten en vonden het geweldig! Giacomo was gastvrij en behulpzaam en altijd bereid om aanbevelingen te geven over waar te eten, hoe je een plekje kunt vinden, en antwoord te geven op alle vragen die we hadden. Het ontbijt was heerlijk en mooi gepresenteerd elke ochtend. De kamer waarin we verbleven was comfortabel en precies wat we wilden voor ons verblijf - schilderachtig en romantisch. Het uitzicht over de omgeving was prachtig. De stad Montepulciano was dichtbij genoeg om 's avonds een geschikte plek te zijn voor een wandeling door de klassieke straten van de heuvelstad en had geweldige mogelijkheden om te dineren. Er is een wasserette net buiten de hoofdingang van de stad, dus het was makkelijk voor ons om ons te wassen en te genieten van een glas wijn aan de bar naast de deur. We hebben veel gedaan om Toscane te verkennen en vonden dit een geweldige plek om gevestigd te zijn. We hebben genoten van de mooie ritjes naar Siena, Volterra, San Gimignano, Pienza en nog een paar andere. Ik zou hier zeker weer blijven en ook Le Caggiole aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een Toscaanse ervaring van gastvrijheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 5,5
    "Misleidend"

    "Geen agritoerisme"

    26/09/2018

    De accommodaties waren prima en de locatie was goed. Dit was echter geen boerderij maar een plaats op enkele kilometers van de stad. De eigenaar liet ons niet welkom voelen en verliet zijn huis door een reeks strenge regels. We hebben verbleven op andere agritourisimos en hebben altijd genoten van de inclusiviteit van de ervaring. Niet hier!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Le Caggiole reageert
    Geachte mevrouw Billo, geachte heer Billo, ik ben blij dat u het appartement waar u in logeerde en de locatie van onze structuur leuk vond. Helaas lees ik met teleurstelling de rest van uw opmerking. Eerlijk gezegd begrijp ik niet waarom u zich niet welkom voelde: wij zijn flexibel geweest en hebben ons aangepast aan allen, al uw behoeften. Is het niet? Misschien vergeet je het zelfs wanneer je de kookles die maanden geleden was gereserveerd, slechts enkele uren voor aanvang van de les, hebt geannuleerd. Ondanks onze annuleringsvoorwaarden (door u geaccepteerd), is er geen boete opgelegd. Het was mijn beslissing, spontaan, dus ik verwachtte geen officiële dank. Maar lezen dat je je niet welkom voelde ... beledigt mijn professionaliteit en mijn vriendelijkheid. Zelfs de notitie over de regels verbaast ons veel: de vrijheid van onze gasten is bijna volledig (zoals blijkt uit eerdere opmerkingen). Misschien heb je het geschreven omdat ik je de beleefdheid vroeg om geen kleren in de gootsteen te wassen en ze niet in het appartement te laten druipen? Onze kamer is een oude boerderij en hoewel het vakkundig is gerestaureerd, is het noodzakelijk om wat meer respect voor bepaalde dingen te hebben. Eerlijk gezegd was ik teleurgesteld toen ik even later zag dat je je was aan de binnenkant van de tentpaal had gehangen, alles in beslag nam. Ik reageerde niet op provocatie. Misschien schrijf je deze dingen omdat je nog steeds niet tevreden bent met je stunt? Of is het misverstand tijdens het eten geboren? Ik herinner me de teleurstelling van alle andere gasten toen ik de achtergrondmuziek moest uitschakelen om aan je eigen verzoek te voldoen. We merkten ook dat je altijd de eerste was die alle gerechten die we serveerden, afmaakte (ik zie graag wanneer onze gasten onze gerechten zo waarderen dat ze altijd "schoenen" doen) en dat je met groot ongeduld op het moment van de taart hebt gewacht .. Ons idee voor het diner is anders: mensen rennen het hele jaar door, in ieder geval op vakantie kunnen we wat rustiger aan doen en wat aandacht besteden aan de smaak van echt eten en de smaak van het laatste glas wijn, voor het dessert. Zonder twijfel is onze benadering van koken en "savoir vivre" typisch Italiaans. Gesteund door de vele appreciaties, denk ik dat dit een ander punt in ons voordeel is!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring"

    31/05/2018

    Dit was onze eerste reis naar Italië en onze eerste ervaring in een agriturismo. Wat een geweldig concept. We brachten drie nachten door. Accommodaties waren geweldig. De gastheren waren zeer vriendelijk en behulpzaam bij het plannen van ons verblijf in de omgeving. Ze hebben een uitstekend diner voor ons een van de avonden van ons verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Overweldigend mooi"

    05/05/2018

    Ons verblijf in Le Caggiole was een van de mooiste, verrijkende en vervoerende ervaringen van ons leven. De plek zelf gaat verder dan we ons voorstelden, zelfs nadat we er zo door aangetrokken waren door alles wat we op de website zagen en lezen. Het is een paradijs - met een prachtig uitzicht op het platteland en prachtig gerestaureerde stenen gebouwen, en na het parkeren van uw auto loopt u naar de receptie, waar u de fantastische geur van bloeiende bomen en planten inademt. Maar de echte magie van Le Caggiole ligt in de mensen die er voor zorgen en die daar wonen. Onze receptioniste, Monica, die ook elke dag voor de kamers zorgt, verwelkomde ons hartelijker dan wie dan ook op een nieuwe plek die we ons kunnen herinneren, en gaf ons een kaart van het gebied waarop ze de beste restaurants in Montepulciano en de beste parkeerplaatsen markeerde plekken in de buurt van hen. Ze legde uit dat onze gastheer, Giacomo - die een kookles in de keuken gaf voor sommige gasten - deze restaurants koos voor hun hoogwaardige ingrediënten en koken. Ons avondeten was fantastisch. De volgende ochtend ontmoetten we Giacomo, die zich onmiddellijk uitstrekte met ongewone openheid en warmte. Giacomo was een geweldige gastheer - hij heeft een diepe verbinding met het land en zijn familie leeft al zes generaties lang in Le Caggiole. Hij deelde zijn liefde voor de plaats en voor de Italiaanse manier van leven met zoveel inspiratie en vrijgevigheid dat we vinden dat we Toscane mee naar huis hebben genomen. Veel gastheren kunnen dingen aanbevelen om te doen en te zien tijdens uw reis. Maar Giacomo deelt zijn diepe hartgevoel voor alles wat hij aanbeveelt, waardoor we ons sterk verbonden voelden met elke plaats die we bezochten. We voelden ons deel van het geslacht van mensen die zulke ongelooflijke schoonheid hebben gewaardeerd en gecreëerd. We ervaarden ook de vrijgevigheid van Giacomo, zijn lieve vrouw Cristiana en Monica, tijdens een speciaal diner dat ze op een avond voor ons en verschillende andere gasten hadden voorbereid. Voor deze diners kiest Giacomo de verste en beste ingrediënten. Ik wist niet dat een eenvoudige salade van sla en tomaat zo heerlijk kon smaken. En de zelfgemaakte wijn, antipasto, handgemaakte pasta, Parelhoenders met kruiden en knoflook, en een dessert met perziken, roomkaas en amaretti waren allemaal geweldig. Als u overweegt naar Italië te gaan, raden we u aan om Le Caggiole bovenaan uw lijst te plaatsen. We zijn erg dankbaar voor de zes magische dagen die we daar hebben doorgebracht, en we kijken nu al uit naar onze terugkeer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vertragen onder de Toscaanse zon."

    30/04/2018

    We verbleven 3 nachten in Giacomo's huis in een prachtige kamer. Het is een prachtige woning omringd door olijfbomen en wijngaarden. Het ligt zeer dicht bij Montepulciano. We hebben de tijd dat Giacomo ons tips gaf over restaurants, steden of wijnhuizen die we konden bezoeken zeer op prijs gesteld. Elk van de opties die we hem oplegden, werd geweldig. Wij waren de enigen die op dit moment op zijn boerderij verbleven, dus we konden geen gebruik maken van een kookcursus, maar door het uiterlijk zou het geweldig zijn geweest. We genoten van het zitten en praten met Giacomo en zijn vrouw over hun boerderij, en de Agritruismo levensstijl in Italië, samen met de geschiedenis van zijn familie op die locatie, en de geschiedenis van het gebied. We konden niet om een ??betere ervaring hebben gevraagd en waren het erover eens dat we deze schat zouden delen met iedereen die we tegenkwamen om in Toscane te blijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Le Caggiole reageert
    Beste Deen, heel erg bedankt: je prachtige woorden maken me trots op al onze inspanningen! Over kooklessen, alsjeblieft, accepteer mijn excuses, maar ik begrijp je verzoek niet. Meestal hebben we een reservering van tevoren nodig, maar wanneer we verzoeken ontvangen en we beschikbaar zijn voor uw verblijf, accepteren we graag ook "last minute" ... in de hoop dat we u in mijn keuken kunnen hebben, voor uw volgende bezoek, de beste Giacomo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring!"

    30/10/2017

    Mijn man en ik verbleven in Le Caggiole voor drie prachtige nachten in oktober! De kamer is perfect, comfortabel en met een prachtig uitzicht op de zonsopgang. We hadden ook een kooklessen met Giacomo en zijn mooie vrouw! We hebben een ravioli, vlees en een Tiramisu gedaan die ik niet kan wachten om thuis te proberen. De manier waarop ze koken en omgaan met eten is heel waarachtig. Ze koken traag voedsel, met liefde en alle ingrediënten organisch, uit de buurt van het huis of geproduceerd in hun boerderij. Ze produceren ook een zeer goede wijn en olijfolie. Ze waren op de eerste agriturismo in de omgeving! De ligging van de agriturismo is ook perfect. Is dichtbij Montepulciano maar niet te veel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7
    "Goed"

    "Bijna Montepulciano - perfect voor het proeven van Italiaanse wijn"

    18/08/2016

    Geweldige locatie, op een paar minuten rijden van Montepulciano. Leuk terras met uitzicht op wijngaarden, schone en comfortabele kamer. De hele ervaring was professioneel maar een beetje onpersoonlijk - meer als een hotel dan een agriturismo. Het ontbijt ontbrak smakelijke opties maar de appeltaart was erg leuk! Helaas konden we het diner niet proberen omdat het minimaal 6 mensen nodig heeft.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitzonderlijke en typisch in het mooiste deel van Toscane"

    23/06/2016

    Onze eerste vakantie in Toscane - hebben we gekozen voor een appartement in agriturismo le Caggiole. Het appartement is in Toscaanse stijl. De Italiaanse ontbijt wordt met liefde bereid door moeder. Elke dag zijn er warme broodjes en koffie als het als kenners. Als Giacomo biedt een menu voor het diner, zeker proberen. De familie houdt ervan om hartstochtelijk koken voor hun gasten. worden Aufgetafelt lokale eten en wijn en olijfolie in uitstekende kwaliteit. Met reisplanning Giacomo was een goede raadgever. Zijn tips waren altijd zeer behulpzaam en maakte ons uitstapjes naar echte hoogtepunten. Dank u - Jochen en Doris Müller uit Berlijn
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beste deel van onze tour in Italië"

    15/10/2015

    Mijn man en ik verbleven in de prachtige en ruime La Limonaia voor een week. De Agritourismo ligt op een prachtige plek en de uitzichten vanuit ons keukenvenster waren spectaculair! Giacomo begroette ons bij onze aankomst en gaf ons een verfrissend glas koude witte wijn om te slapen terwijl we over de accommodaties en dingen in de buurt konden praten. Hij adviseerde twee restaurants in Montepulciano en we gingen naar beide. Ze waren uitstekende keuzes. Hij heeft ons een kaart en een routebeschrijving verstrekt als vereist. Elke ochtend wakker worden we tot een scala aan heerlijke gebakken producten, yoghurt, ontbijtgranen, vers fruit, brood en zelfgemaakte jam. Nonna heeft elke ochtend een nieuwe taart of taart gebakken en elk was lekker! We waren verwend. Het pand beschikt over talrijke bomen, granaatappel, olijf en veel rozemarijn en tijmbusjes langs de hek naar onze accommodatie. Mijn man en ik hebben deelgenomen aan een kooklessen met Giacomo en zijn vrouw. We hadden veel plezier en leerden hoe pasta pasta gevuld met een aardappelvulling en hun heerlijke versie van Tiramisu. We hebben geleerd hoe te bereiden en Guinea-hoenders maken en die avond hebben we de maaltijd met de andere gasten gedeeld. Giacomo leverde flessen van zijn rode wijn van 2007, die erg glad en volwaardig was en een prachtig compliment voor ons diner. Het was geweldig en een van mijn favoriete herinneringen aan onze reis in Italië. Onze accommodaties waren meer dan we hadden gehoopt, ze waren schoon en we hadden alle benodigde benodigdheden in de keuken, dat wil zeggen wanneer we ervoor gekozen hadden om te eten voor het avondeten. Het bed was comfortabel en er was voldoende bergruimte. De wasruimte was erg schoon en de douche heeft uitstekende waterdruk. We bezochten verschillende naburige steden, Montepulciano, Pienza en gingen golfen op de nabijgelegen Lambourghini golfbaan. We ontmoetten een aantal prachtige vrienden tijdens ons verblijf en gedeelde wijn elke avond op de patio, evenals verhalen van onze reizen die dag. Ik zou zeker een verblijf in Le Caggiole aanbevelen aan iedereen die Italië bezoekt en de schoonheid en het eten van de regio Toscane wil ervaren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Genoten van ons verblijf van 3 dagen"

    01/10/2015

    Giacomo is een geweldige gastheer en hielp ons met veel advies en aanwijzingen. We namen dagtochten naar Siena en Volterra vanaf daar. De kamers waren schoon en comfortabel en we hebben echt genoten van het dagelijkse ontbijt en een paar diners. De omgeving is mooi.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend verblijf!"

    24/08/2015

    Dit was een vakantie op een zeer speciale plek! Le Caggiole was onze laatste stop in de reis rond Toscane. We verbleven voor 6 nachten samen met onze 6-jarige zoon. De plaats is gewoon fantastisch vanuit veel gezichtspunten: - Extreemely nice hosts - Uitstekende kamers (meer als een flat of een huis) - Zeer gunstige locatie, dicht bij Montepulchano Met veel restaurants en enotecs, perfecte rijafstand naar veel meer leuke plaatsen, kleine steden, abdijen, thermas, enz. Giacomo was erg behulpzaam bij ons bij aankomst en voor ons de hele tijd van ons verblijf. Hij weet alles over deze geweldige streek en we hebben veel tijd gebruikt om te vragen hoe we onze dagelijkse reizen beter kunnen plannen, waar u lokale kaas en wijn kunt kopen, wat zijn de plaatsen die interessant zouden zijn voor het kind, enz. Zoveel leuke plekken in de omgeving kunnen bezoeken zonder hulp van Giacomo. Enkele woorden over eten. Groot dank aan mevrouw Ornella voor het heerlijke ontbijt! Er was veel eten, met zelfgemaakte taarten, yoghurt, ontbijtgranen, melk, koffie, thee, fruit - enz. Uitstekend begin voor de dag! We hebben ook gegeten door Giacomo en zijn prachtige vrouw Cristiana. Ik heb niet genoeg woorden om deze ervaring te beschrijven. Dit is een absolute must in het geval u traditionele Toscaanse gerechten wilt ervaren, gekookt door mensen die hun regio willen en die het beste in het koken zijn! Het eten was erg lekker, de sfeer was geweldig, de wijn was zeer goed - nogmaals, dit was een onvergetelijke ervaring, en we zijn zeer dankbaar voor onze geweldige gastheren! We zouden graag terugkomen op een dag, want het maakt niet uit hoeveel tijd u in het gebied doorbrengt. Er zijn altijd nieuwe plaatsen om te ontdekken of wijn te proeven, en Giacomo zal graag zijn advies geven. En we raden deze plek al aan al onze vrienden aan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige tijd in Le Caggiole"

    06/07/2015

    We verbleven in Le Caggiole voor twee nachten tijdens onze huwelijksreis naar Toscane en had echt een geweldige tijd. De locatie is zeer dicht bij Montepulciano, dus het is gemakkelijk om binnen en buiten de stad te gaan. Het hoogtepunt van ons verblijf was de kookklasse en het diner dat gevolgd was. We kwamen geïnspireerd en meer kennis van de kooktechnieken van pasta en vooral tiramisu. Toen hebben we de maaltijd gegeten die we hebben geholpen, en toen we de volgende dag vertrokken hadden we de kennis om deze dingen weer in onze eigen woningen te maken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onze romantische Italiaanse vakantie"

    09/06/2014

    Ik kan niet genoeg zeggen over Le Caggiole ... Het was de mooiste woning met een prachtig uitzicht op het platteland van Toscane. Onze kamer de Massaia was meer als een huis in plaats van een kamer ... we hadden onze eigen keuken met een prachtig baai raam dat geopend was voor het uitzicht op het platteland. De badkamer was ongelooflijk ruim, met een bidet en een zeer ruime douche en een geweldig douchekop .. veel warm water voor een goede douche ... De slaapkamer was ook geweldig met ramen die voor hetzelfde uitzicht werden geopend ... en 'S ochtends kon je de vogels horen en de frisse lucht vliegen ... het bed was mooi en groot en zeer comfortabel. De hele woning is gewoon geweldig - we zagen ganzen, konijnen, fazanten en vogels overal .. het pand is beauitful .. het was zoveel meer dan ik had verwacht. Nu, op het beste deel ... de eigenaren van Le Caggiole..Giacomo, zijn mooie vrouw Cristiana, hun schattig klein meisje en natuurlijk zijn moeder nonna Ornella ... oh, hoe we het leuk vonden om deze geweldige mooie mensen te ontmoeten. Bij aankomst werden we begroet door Giacomo, die meer dan meegaand en behulpzaam was met alles wat we nodig hadden ... en hij kookte deze meest ongelooflijke saus voor avondeten ... en als ik je vertelde, mijn mond was nat door het ruiken. .. De woning is perfect gelegen ... zeer dicht bij het centrum van de stad en alle winkels en restaurants en attracties. De volgende ochtend, natuurlijk ontbijt in het hoofdgebouw met een mooie houten tafel voor 20 of zo ... erg groot, en in de familie al eeuwen ... het beste deel van het ontbijt was nonna Ornella ... Ik werd verliefd Onmiddellijk met deze geweldige vrouw ... haar hand maakt elke ochtend om 6 uur ... alle koekjes en gebak ... ontbijt was geweldig, met zelfgemaakte honing (oh, ik heb het niet genoemd .. maar ze hebben hun eigen bijen die deze heerlijke producten produceren Prachtige honing ...) koffie, vers fruit, yoghurt, granen, melk, etc ... etc ... etc ... Ik kan niet uitdrukken hoe genadig ze ons behandeld hebben ... Dan is een van het beste deel van ons verblijf , Was de kooklessen !!! OMG .... we maakten zelfgemaakte tortelli di patate ... het is als ravioli van allerlei ... zelfgemaakte pasta deeg, de vulling en genoten van een middag van de hemel met Giacomo en Cristiana ... we maakten ook zelfgemaakte Tiramisu .. We Verbleven voor 8 nachten ... en eerlijk gezegd kon ik maandenlang gebleven zijn ... bij vertrek voelden we dat we familie vertrokken ... Ik beveel Le Caggiole aan iedereen die de schoonheid, smaken en warmte van Toscane wil ervaren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bridge 1 mei"

    05/05/2014

    De boerderij is gelegen in een zeer schilderachtige locatie. De kamers zijn ruim en pulite.La keuken is echt iets geweldig. Ik adviseer het hoogst.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten