contactModalFeedback

Agriturismo Le Stringaie

via caselle 5, Montepulciano Stazione 53045 Montepulciano (Siena)

"Super"
Volgens 40 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "GESUST DOOR COMPETENTIE EN KWALITEIT"

    10/08/2019

    We hebben net een week doorgebracht in deze Agriturismo, een afgelegen plek die perfect aansluit bij de traditie van de Toscaanse gebieden.
    In de eerste plaats is er om de grote beschikbaarheid van alle mensen die deze activiteit uitvoeren te benadrukken, een uitstekende catering service, allemaal strikt eigengemaakt. Diensten die voldoen aan de verwachtingen met zwembad altijd schoon en opgeruimd, kleine hoek van het paradijs. Comfortabele kamers, in overeenstemming met de persoonlijkheid van de structuur. Deze plek ondergedompeld in het platteland van Montepulciano is tegelijkertijd strategisch om de omgeving te bezoeken, ideaal en zeer aan te bevelen voor iedereen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Knuffels en ontspanning."

    21/07/2019

    Ideale plek voor een ontspannen verblijf in een perfect gerestaureerde achttiende-eeuwse locatie, met comfortabele en koele kamers, zelfs in het midden van de zomer. Ondergedompeld in het groen, ver van enige bron van verstoring, wordt u met sympathie, zorg en vriendelijkheid begroet. De keuken, typisch en absoluut eigengemaakt, zal u toelaten om een culinaire ervaring te beleven die u niet mag vergeten. Het zwembad, een klein paradijselijk hoekje, zal de ideale plek zijn om elke reden voor stress van u af te schudden. Absoluut passende kosten.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Competentie, vriendelijkheid en kwaliteit"

    28/04/2019

    We waren maar twee dagen maar het was genoeg om de schoonheid van de plaats, de vriendelijkheid van de managers en vooral de kwaliteit van het eten te waarderen. Ik zou deze boerderij, omgeven door de groene heuvels van Siena, zonder voorbehoud aanbevelen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Pasen om niet te vergeten"

    22/04/2019

    Een plek die smaakt naar thuis, met een voortreffelijke keuken en fantastische mensen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    Agriturismo Le Stringaie reageert
    Dank u :) het was een waar genoegen om u hier te hebben, we wachten op u met het buitenzwembad :)
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Thuis voelen"

    27/08/2018

    We brachten een week door op deze prachtige plek, vanaf het eerste moment dat de receptie ontving gaf ons de indruk dat we thuis waren; Rosanna heeft ons vermaakt met fantastische diners en haar sympathie, Roberto met zijn hartelijkheid en hulpvaardigheid, nutteloos om de strategische positie te bekijken waarin het zich bevindt, van hieruit hebben we de hele Val d'Orcia (prachtig) gezien, het meer van Trasimeno, Arezzo, de adembenemende Civita di Bagnoregio. Maar ik herhaal het ding dat ons het meest behaagde was de vriendelijkheid en eenvoud van de eigenaars, toen je 's avonds terugkwam naar de Stringaie was het alsof je thuiskwam. Toen we vertrokken waren we echt ontroerd door de noodzaak om te gaan, maar als we in de toekomst behoefte hebben aan rust en ontspanning, zullen we zonder enige twijfel weten waar we heen moeten gaan
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Altijd beter"

    25/07/2018

    Ik heb net een prachtige 2 weken in deze boerderij doorgebracht !!! Al jaren breng ik hier mijn vakantie door en elk jaar is het altijd beter !!! Ik BEVEEL SUPER eigenaars SUPER voedsel en ontspanning zeker aan
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Mooie boerderij op een strategische positie"

    06/06/2018

    Boerderij op een geweldige locatie. Op een steenworp afstand van Val d'Orcia, het meer van Trasimeno, Monte Amiata. De boerderij heeft een zwembad en een ontspanningsruimte, is omgeven door groen en ligt in een rustige omgeving, ondanks het feit dat het zich op een steenworp afstand van het dorp Montepulciano bevindt. Uitstekende keuken, vanaf het eerste moment dat de eigenaren vriendelijk, behulpzaam en attent zijn gebleken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch verblijf in Toscane"

    31/05/2018

    Wat een juweeltje! We hadden een geweldig verblijf in Le Stringaie. Irene en haar familie hebben een charmant huis gebouwd in de 1700s in de buurt van Montepulciano. Irene kwam ons ophalen bij het treinstation en reed ons naar de Agriturismo, ze gaf ons een snelle rondleiding en bereidde een paar fietsen voor ons uit om het platteland te verkennen en raadde een plek om te eten aan. Deze Agriturismo is echt een familiebedrijf en je kunt vertellen dat ze er gepassioneerd over zijn. We hadden de kookles per-geboekt met Irene's moeder (dit was verreweg de beste maaltijd die we in onze hele tijd in Italië hebben gegeten! En niet omdat we het gekookt hadden;) maar vanwege hoe vers de ingrediënten waren (hun eigen kippeneieren) , plukte ons eigen fruit en groenten uit de tuin, zelfgemaakte jam en tomatensaus) Rosanna is een geweldige kok! We namen de langste klas waar we een dessert, een pasta, bruschetta en salade van artisjokken deden die we in de tuin hadden geplukt, en we bevelen het ten zeerste aan, het was erg leuk! Irene stelde ons ook voor aan haar broer die een Vespa en Vintage autobedrijf heeft - Vintage Tours (ook sterk aanbevolen) dus we huurden een vintage auto (het weer was behoorlijk stormachtig dus we kozen voor de auto in plaats van vespa's) om de Val te verkennen d'Orcia de volgende dag. Het was erg handig als hij de auto naar de B & B bracht en we terug in de B & B terug. Ik raad wel aan om een ??soort van transport beschikbaar te hebben om de omgeving te verkennen. Ze hebben ook een zwembad, maar het weer werkte niet mee om het te kunnen gebruiken. Onze kamer was mooi met een volledig gerenoveerde badkamer. Erg stil. Irene's vader reed ons toen terug naar het treinstation om onze trein te halen. We hebben geweldige herinneringen aan deze plek! Bedankt Irene & familie voor het warme welkom en geweldige service!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Goed onderhouden, schone en rustige boerderij, ruime en zeer karakteristieke kamers. Uitstekende keuken."

    02/05/2018

    We zullen zeker terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch"

    05/12/2017

    Warm welkom, vriendelijk en behulpzaam familie. even verdienstelijke plaats en genesteld in het groen, ontspannen. Ontbijt vol met zelfgemaakte producten, waren we tevreden en zullen zeker terugkeren !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    03/12/2017

    Voor het bezoek van de markten Montepulciano Kerstmis hebben we besloten om te verblijven in dit land. Wat kan ik zeggen? Schitterend. Een echte plaats gewijd aan een paar kilometer afstand ontspannen van het centrum van warm en schoon montepulciano.Stanza. De vriendelijke eigenaar en zeer behulpzaam. Great Food. Zeker terug te komen en ik sterk aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring !!!"

    14/10/2017

    Vanaf onze aankomst waren we zeer goed meteen thuis ... de gastheren zijn vriendelijk, vrolijk en erg beschikbaar voor elke hoge request.Excellent qualita'.Consigliato voor diegenen die willen ontspannen in het bedrijf of famiglia.Di zeker dat we zullen terugkeren en ik hoop om meer 'binnenkort !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Je kan niet meer terug"

    22/08/2016

    Zoals de titel al doet vermoeden, we gingen terug! Het is het tweede jaar dat we terug naar het Stringaie gaan na de prachtige ervaring van vorig jaar (beoordeeld). Omdat veel hadden we al afgelopen zomer bezocht, deze keer hebben we genoten van het ontspannen in de omgeving en goed eten. Maar zonder verlies van de mogelijkheid om te huren van een Vespa op de "Vintage Tours" van Dario Rossi en een ritje in Cortona. Mevrouw Ross is een uitstekende kok en vanaf pasta minnaar, ben ik droom nog steeds over die dumplings met saffraan en worst ... heerlijk! Het eten is uitstekend van voorgerechten tot desserts en grappa, alles zelfgemaakt. In feite, kochten we de ui jam en balsamico azijn (voor kaas en nog herinnerde van het jaar daarvoor) en de oranje en saffraan (voor het ontbijt). De kamers zijn schoon en de kamers op de verdieping is er een koelkast met een plank gewijd aan elke kamer, en een keuken. Het zwembad is elke avond schoongemaakt, is beschikbaar voor de gasten en de volgende is er een speelhoek voor kinderen, waaronder een schommel en tafelvoetbal. De vriendelijkheid en beleefdheid van de familie Rossi maakt u zich thuis voelt zo is het natuurlijk om te proberen om terug te komen om een ??paar dagen door te brengen in het prachtige Val d'Orcia. Sterk aanbevolen. Nogmaals dank voor uw welkom. Een groet aan de Romeinen schattige egels. Maria en Claudio binnenkort
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Een echte boerderij!"

    15/08/2016

    Een echte boerderij, liefdevol gerund door de familie Rossi, vriendelijke mensen die in staat zijn om de gasten met vriendelijkheid en professionaliteit te behandelen. De hoofdstructuur is een prachtig herenhuis een paar eeuwen geleden, gerestaureerd is om de geest van een tijd te handhaven, allemaal in een prachtige tuin met een speeltuin en een prachtig zwembad. In een mooie veranda worden geserveerd diners en ontbijten met zorg bereid door Mevr Rosanna, een echt goede kok. De woning is gelegen op een punt dat gunstig is voor Montepulciano (10 min), Pienza (30 min) en het meer van Trasimeno bezoeken. Aanbevolen voor een leuke vakantie op het platteland van de Val d'Orcia te ontdekken. Dankzij de Smith familie voor hun gastvrijheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "groot"

    14/06/2016

    Locatie fantastisch. We waren erg goed behandeld, bijna als familie. Alle gerechten van de locatie en uitstekend eten. Altijd behulpzaam en vriendelijk. I highly recommend it !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten