contactModalFeedback

Agriturismo Metina

Via Setinaiola, 8, Cervognano 53045 Montepulciano (Siena)

"Super"
Volgens 18 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Eenvoud, kwaliteit en hoffelijkheid "

    26/11/2019

    Ik had het genoegen om deze plek te kennen via vrienden motorrijders. gelegen in een strategische positie om prachtige plaatsen te bezoeken (vooral in beweging) .... geweldig voor degenen die eigenaar zijn van dieren ....
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Avontuur
    Agriturismo Metina reageert
    Hartelijk dank Bob ...... we zijn altijd blij om samen met onze gasten een nieuwe route te ontdekken en je bent altijd een geweldig gezelschap.
    Tot ziens

    Monica & Alberto
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Twee overnachtingen met z'n tweeën"

    06/06/2019

    Perfecte locatie om de Val d'Orcia te bezoeken. Zeer functionele accommodatie, prachtig uitzicht. Heel stil. Monica spreekt Frans wat de communicatie vergemakkelijkt en zeer goed advies geeft over de regio. Een echte aanrader!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Metina reageert
    Dank u voor uw vriendelijke woorden. We vonden het erg leuk om je te leren kennen.
    Wij wensen u een prettige afsluiting van uw vakantie in Toscane toe.
    Tot de volgende keer
    Monica & Alberto
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige, rustige accommodatie, omringd door wijngaarden!"

    05/10/2018

    Monica verwelkomde ons heel hartelijk en gaf tips voor excursies, ze spreekt heel goed Engels! Vanuit onze kamer hadden we een fantastisch uitzicht op de wijngaarden. Alles was zeer schoon en goed onderhouden, inclusief het zwembad. We verbleven er twee nachten en zouden het opnieuw boeken voor de rust en relatief goede locatie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Studenten
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Metina reageert
    Hallo Rebecca en Chris. het was me een waar genoegen je voor een korte tijd te ontmoeten. Misschien tot ziens op een andere dag. Bedankt voor je reacties, ik waardeer Ciao Monica echt
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Boerderij voor het gezin !!!"

    01/09/2018

    We verbleven met onze baby en onze twee honden en we werden begroet door Monica en Alberto met geweldige gastvrijheid en vriendelijkheid! De boerderij is de ideale plek om met het gezin te verblijven!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspannend, schoon en erg vriendelijk"

    05/08/2018

    We hadden een geweldige ervaring! We hebben een aantal geweldige mensen ontmoet die bij ons verblijven! Het is kind- en diervriendelijk en er zijn kleine details van uw verblijf die zeker een verschil maken !! Monica en Alberto deden hun uiterste best om onze ervaring nog beter te maken!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Metina reageert
    Zanie ... bedankt voor je woorden. We hadden zulke leuke avonden met jullie allemaal! Het bbq-record van onze nieuwe Metina is van jou !! Veel succes met u, P, S en J. Ciaoooo Monica & Alberto
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rust en ontspanning"

    25/06/2018

    Ik verbleef op de boerderij Metina met mijn man en onze hond. Vrede ontspanning en rust waren onze metgezellen voor de duur van de vakantie. Echt mooi, erg mooi en schoon met een adembenemend uitzicht. Grote veilige plekken om de hond te voeren die overal welkom is (echter al bij aankomst thuis vind je een mooie kom met vers water, heerlijke hapjes ...). De kers op de taart is absoluut Monica de eigenaar Discrete maar altijd aanwezig Mijn man en ik waren aan het bijkomen van een lange periode van stress tussen werk en de nasleep van een lange ziekte en bij Metina zijn we echt nieuw leven ingeblazen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Metina reageert
    Elisa, Fabio en natuurlijk Nina ... heel erg bedankt voor je woorden! Kennismaken met je was een waar genoegen en we hopen je echt weer te zien. Ik ben zo blij dat je je hebt ontspannen en de rust hebt gevonden waarnaar je op zoek was. Tot ziens Monica & Alberto
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een onvergetelijke vakantie"

    19/06/2018

    we brachten heerlijke dagen door in dit prachtige landschap van het prentenboek
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Metina reageert
    We zijn erg blij dat je van je verblijf hebt genoten en het was een genoegen om jullie allebei te ontmoeten. Misschien tot ziens op een dag! ciao Monica en Alberto
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "zeer korte ervaring onderbroken om persoonlijke redenen"

    08/06/2018

    te kort blijven voor een goed oordeel, echter, uitstekende ontvangst, prachtige plek voor liefhebbers van natuur en rust, dicht bij plaatsen van cultureel belang, zeer geschikt voor vakanties met kinderen en dieren. We zullen zeker terugkomen om beter te waarderen wat we hebben verloren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Metina reageert
    Dank je wel Maria-Rita voor je reactie, ondanks het korte verblijf .... We hopen dat je de volgende keer met volle teugen van je dagen kunt genieten. Tot ziens Monica & Alberto
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gezellige boerderij"

    08/06/2018

    Zoals gewoonlijk in Italië zijn de gastheren geweldig. Monica en Alberto zijn zeer gastvrije, zeer aardige en aardige personen. Ons appartement is groot, zeer goed uitgerust. Bestaat uit een woonkamer (met een keuken) en een slaapkamer. De badkamer is groot en schoon. Een tafel en enkele stoelen zijn buiten in de buurt van de appt. Het grondgebied is schoon, het uitzicht op de beroemde Toscaanse heuvels is fantastisch. Daar / s is ook een zwembad, schoon en voldoende groot. Het is een boerderij, dus je eigen transport is nodig. Kortom - gezellige, rustige groene schuilplaats voor ontspanning of voor radiale bezoeken aan de nabijgelegen Toscaanse dorpen. Goede keuze, maar het ontbijt is niet voorzien.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Metina reageert
    Grazie Andrea en Natalia! Het was een plager om je hier te hebben! We hopen je ooit weer te zien Ciao Monica & Alberto
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Sterk aanbevolen"

    12/05/2018

    We hadden echt een goede tijd op Monicas en Tonis-plek en zouden graag langer gebleven zijn. Misschien lukt het ons daar nog een keer naartoe te gaan. Monica is absoluut leuk, behulpzaam en grappig en we hadden alles wat we nodig hadden en wilden. De honden en katten zijn ook mooi en ik (Doris) werd meteen verliefd op Kuifje de kat. Dus al met al was het geweldig en bedankt voor alles. Doris en Mark
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    Agriturismo Metina reageert
    Hallo Mark en Doris, we zijn erg blij dat je zo genoten hebt van je verblijf en hopen echt dat je op een dag de gelegenheid hebt om terug te komen en misschien een langer verblijf te genieten .... natuurlijk zal Kuifje zooo blij zijn ... ;-) Bedankt voor de leuke beoordeling (en sorry voor het late antwoord maar ik heb waarschijnlijk de melding gemist). Ik zie je nog een keer. Ciao Monica en Alberto
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustige en mooie accommodatie"

    05/05/2018

    Leuke gastheren, mooie kamers / appartement, alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Veel leuke tips over waar te eten. Is iets buiten de stad. Is erg rustig, wie ontspanning zoekt, is hier. Alles was zeer goed onderhouden en schoon.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Metina reageert
    Grazie mille! Heel erg bedankt voor je review! Het was een genoegen om je te ontmoeten en we zijn blij dat je het leuk vond om hier te blijven! Heb een fijne zondag! doei
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Plaats en lieve mensen"

    26/05/2017

    We vonden het zo leuk deze boerderij we meerdere keren terug gegaan en blijven om terug te gaan! Ideaal voor diegenen die willen ontspannen in de natuur en 2 stappen verwijderd van kunststeden en kuuroorden. Voor degenen onder ons die kinderen en meer dan een hond op sleeptouw (en klein) hebben het is fantastisch! De honden net buiten de structuur kan vrij tussen de wijngaarden en olijfbomen, herten en hazen zwerven. Meer dan de baby en hond vriendelijk!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Metina reageert
    Thanks Annarita !!! Uw zeer uitgebreide familie is hier altijd welkom ... binnenkort! Een speciale kus aan Gugu !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geschiedenis, eten, vrijheid ... alles was purrrfect"

    20/05/2017

    Dit is de boerderij die ik zal gebruiken voor de beoordeling van toekomstige accommodaties. Monica en Alberto waren de perfecte gastheren. Twee nachten doorgebracht, maar wou dat het een week was geweest! Ik verbleef in het Menta appartement en het was charmant, comfortabel en smaakvol ingericht. Een onverwachte verrassing was een leuke barbecue die ik met hen kon delen. We hadden allebei het idee om een ??buitenmaaltijd te genieten en zo boden ze ons aan tafel bij hen te zitten en ons eten te delen. De tuin is prachtig met zijn zwembad en het terrein is prachtig ingericht. Ik heb vooral genoten van het kijken naar de herten die rustig in het veld onder het terras liepen. Muziek en Tattoo (de honden) en de 4 katten (sorry, kunnen hun namen niet herinneren) waren vriendelijk maar niet opdringerig. Al met al probeer ik een excuus te komen om zo veel mijl van huis te reizen, gewoon om daar weer te blijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Metina reageert
    Julia, wat kan ik zeggen? Jouw woorden zijn zo aardig. Ik ben erg blij dat je hier zo blij bent geweest. En ... je hebt onze ontmoeting gedeeld, maar we hebben uw appeltaart gedeeld .... en het was echt lekker! Dank u Ciao Monica & Alberto
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Aangenaam, rustig en mooi"

    19/05/2017

    Mijn verblijf in Agriturismo Metina was een geweldige ervaring. Mijn accommodaties waren schoon en comfortabel. Het terrein was prachtig en de prachtige wijngaarden. Het zwembad was ook een leuke eigenschap. 'S Avonds vanuit mijn slaapkamer raam voelde ik dat ik de sterren kon raken. De locatie was goed met veel dingen om te zien in de omgeving. Mijn gastheer en gastvrouw maakte mijn verblijf aangenaam.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Metina reageert
    Heel erg bedankt Myrtle! Ik hoop echt dat we de kans krijgen om jullie allemaal een dag hier te zien! Grote knuffel Monica & Alberto
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig terrein, geweldige accommodaties. Op loopafstand van vele veel plaatsen, dicht bij winkelen."

    18/05/2017

    Dit was mijn beste vakantie ooit. Gracieuze gastheren Monica en Alberto konden niet kinder en meer behulpzaam zijn geweest. Ze waren zeer goed geïnformeerd over alles en leidden ons naar vele prachtige bezienswaardigheden. Ze lieten ons rond hun Agriturismo zien en we zagen de druiven voor de wijn, lounged rond het zwembad, genoten van mooie kleine cottage-stijl accommodaties en sliepen zoals baby's! Prachtige plek. Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Agriturismo Metina.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Metina reageert
    Eileen, sorry om nu te antwoorden ... Ik denk dat mijn eerste antwoord ergens over de oceaan is verdwenen ... Bedankt voor uw vriendelijke woorden. Ik hoop echt dat we je hier weer in Metina kunnen zien. Je zou van onze kruiden tuin houden! Ciao Monica
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten