contactModalFeedback

Agriturismo Podere Casella

C.S. Casella Manetti, 8, 53023 Castiglione d'Orcia (Siena)

"Super"
Volgens 32 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "FANTASTISCH!! FABULOUS!!!!"

    04/11/2018

    Dit is een van de beste plekken waar we ooit hebben verbleven! Fantastische positie, zeer schoon, geweldig eten en wijn! Nadia en haar moeder zijn mooie, warme en gastvrije mensen!
    Een van de beste plekken waar we geweest zijn! Geweldige locatie, zeer schoon, heerlijk eten en wijn! Nadia en haar moeder zijn vriendelijke, warme en zeer gastvrije mensen!

    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onvergetelijk, een balsem voor de ziel!"

    26/06/2018

    Fantastische locatie, zelfgemaakte, uitstekende zoetigheden voor ontbijt en de beste koffie tijdens onze reis! Het diner hemels. Organisch en zelfgemaakt - wow! Goede wijnen. Familiale sfeer (bedankt voor Nadia en haar moeder), alles heel ongecompliceerd en om je goed te voelen. Je wilt niet weggaan! Nadia, de perfecte gastvrouw, biedt nuttige maar onopvallende service en advies. Het hele huis en de kamers zijn heel erg schoon. Het huis is een ideaal startpunt voor excursies in de omgeving en wordt omringd door de stilte van de natuur. Gewoon geweldig!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Prachtig Toscaans huis op een heuvel"

    01/06/2018

    Podere Casella is alles wat ik had gedroomd dat een verblijf in een agriturismo zou zijn. Het huis is ongeveer 10 minuten buiten Castiglione de Orcia en prachtig gelegen op de heuvel. De tuinen zijn onberispelijk onderhouden met rozen en geweldige zitplaatsen met uitzicht op de vallei. De kamers zijn schoon, eenvoudig en smaakvol met ramen die open staan ??voor het Toscaanse landschap. Ontbijt inbegrepen bij het verblijf was heerlijk en bestond uit gebak en eieren / toast. We wisten niet om dit te doen, maar je moet reserveren om te eten bij de Tratoria voor diner voorafgaand aan uw verblijf. Nadia voorzag ons van boeken over het gebied voor ons verblijf, verfriste onze kamer elke dag, en maakte ons ongelooflijk comfortabel. De agriturismo is precies wat de foto's laten zien! Zeer accuraat.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beste vakantie ooit"

    07/05/2018

    Mijn man en ik zijn net terug van onze 12-daagse reis in Italië. Ons favoriete deel van de reis was een verblijf in de plaats Nadia, zonder twijfel. Het was onze eerste agriturismo-ervaring en ik ben zo blij dat we hier verbleven op grotere en gecommercialiseerde plaatsen. De hele ervaring was intiem, ontspannend en vredig. De plaats is absoluut mooi met een prachtig uitzicht, en dicht bij Val d'Orcia, Pienza, Monticchiello en Montepulciano (die we allemaal hebben bezocht en absoluut geweldig vonden!). Het eten is uitstekend. Onze favoriet was de Pici, met de hand van de moeder van Nadia, en we vonden het zo leuk dat we het bij andere restaurants probeerden, maar ze waren niet zo goed als de moeder van Nadia. Onze kamer was stijlvol en modern met veel voorzieningen. Ik mis nu al alles over deze plek! Bedankt dat je ons hebt gehost, Nadia!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een stilleven kan deze plek niet beschrijven!"

    25/12/2017

    We moesten in staat zijn om het geluk een week verblijf in deze betoverende plek. Kreeg een zeer vriendelijke en familie daar. Een prachtig uitzicht en zeer liefdevol schone kamers met een keuken exel eenden wachten op de gasten van deze grote landgoed. Het wordt gerund door moeder en dochter en de moeder roept in de keuken. Elke dag was er taart, die een heerlijke geur verspreid door het hele huis. De aanpak is een beetje hobbelig en je moet iets trager abfahren.Gute van de hoofdweg basis voor het verkennen van de buurt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Hartelijk welkom in het hart van Val d'Orcia."

    04/10/2017

    We zijn op zoek naar een echte Toscaanse landervaring. We vonden het in Podere Casella. De locatie is rustig en ontspannend. We hebben genoten van loungen in de tuin met uitzicht op de wijngaard, de olijfgaarden en de valleien van de vallei. De kamer was rustiek maar met moderne elegante details. De badkamer was ruim met een uitstekende douche. Nadia is een geweldige gastheer. Ze gaf ons een aantal fantastische lokale aanbevelingen voor bezienswaardigheden, eten en voorzieningen. Zij heeft ons geholpen om een ??wijntour in een nabijgelegen wijngaard te regelen, evenals om ons lokale tips te geven voor attracties en interessante steden om te bezoeken. Het eten dat we kregen was het beste. Ontbijt heeft alle traditionele Italiaanse koffie, gebak en gebak, evenals een paar hartige drankjes. De avondmaaltijden zijn net zo indrukwekkend. Eenvoudige, smakelijke Toscaanse specialiteiten, zoals wilde zwijnen, ravioli en lokale wijn, werden geserveerd in een ontspannen sfeer. De meeste gerechten voor ontbijt en diner worden door Nadia's moeder zelfgemaakt. We zullen zeker Podere Casella aanbevelen aan iedereen die van plan bent om rond het zuiden van Toscane te reizen. We hadden een magische tijd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    12/09/2017

    We zijn net terug van een driedaags verblijf in dit paradijs genaamd "Podere Casella", alles is hier fantastisch, om niet te weten waar te beginnen. De plaats is mooi, een boerderij van de '700 zorgvuldig gerestaureerd, gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht op de Val d'Orcia. De kamers zijn mooi, licht, vlekkeloos schoon, met veel aandacht voor detail, in stijl met de plaats waar gasten kunnen ontspannen, want in deze plaats met vallen van de avond alleen krekels horen en je kunt een reservoir van de sterrenhemel te zien. Managers hebben twee prachtige jongens Nadia en haar man Joseph, beleefd is een understatement, sympathiek, voelt u zich thuis te allen tijde, de passie voor hun werk over te brengen. De keuken verdient een speciale vermelding, ontbijt en diner zijn echt uitzonderlijk. Het gevarieerd ontbijt met zoete en hartige hapjes, alles is zelfgemaakte, jam, cakes, taarten, producten op nul kilometer. Het diner is niet te missen, heerlijke en overvloedige maaltijden, verse pasta en zelfgemaakte ravioli en vakkundig gekookt met verschillende soorten sauzen, vlees gekookt zeer goed, fruit en tuin groenten, wijn. Hoe zit het met ... gewoon geweldig. Met dank aan Nadia, haar moeder, haar man Beppe voor het geven van ons deze dagen sprookje. Een knuffel van de kleine Simon. We hopen snel terug te komen. Alessandra en Paul
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeker recomand !!"

    30/06/2017

    Gastheer is erg gastvrij en het eten was geweldig! Als u alle aard van Toscana en eten kunt zien, DIT IS HET Al het zelfgemaakte eten is erg gaar en fris in de ochtend en diner. Kamer is erg schoon en typisch Italiaans maar uitgerust met moderne en boete badkamer. U zou er geen spijt van hebben jij blijft hier!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig verblijf in Podere Casella!"

    13/06/2017

    Mijn man en ik verbleven in Podere Casella voor onze eerste twee nachten op onze vakantie in Toscane. Dit was een geweldig verblijf! Beppe en Nadia en hun zoete zoon waren zo gastvrij en vriendelijk! Ze gaven ons veel ideeën over waar te bezoeken in het gebied, en ze waren geweldige gastheren. Hun eten en wijn is geweldig! (Ik beveel hun diners naast ontbijt!) Hun plaats is ongelooflijk mooi, schoon en stil! Ze hebben een prachtig uitzicht buiten de kamer ramen, evenals buiten op hun patio. We hielden van het drinken van vino in hun gazonstoelen 's nachts uitkijken over het Toscaanse platteland en naar de sterren kijken. De agriturismo ligt dicht bij zoveel schattige heuvellandes en warmwaterbronnen. Dit is een prachtige plek om jezelf te bemannen tijdens het verkennen van Toscane! Dank u, Nadia en Beppe, voor uw gastvrijheid en voor het openen van uw deuren voor ons! We wilden dat we langer hadden kunnen blijven!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek en zeer gastvrij"

    23/10/2016

    We werden hartelijk verwelkomd door de familly, het eten was zo lekker, alles is zelfgemaakt. De kamer was schoon en goed ingericht, het huis is mooi en het landschap en omgeving ook. Wij raden Podere Casella aan aan degenen die een rustig verblijf willen hebben, genieten van eenvoudige maar heerlijke gerechten en van de natuur en het platteland houden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "voel je thuis in Toscane "

    11/07/2016

    Dit is nu precies wat je van een vakantie in Toscane zou verwachten. Een schitterende omgeving, een uitstekende keuken en dat met een gastvrouw ( Nadia) die je het vertrouwde gevoel geeft alsof je thuis bent.

    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfect verblijf"

    13/03/2016

    We waren in augustus 2015 voor drie nachten in dit prachtige landgoed. Het pand / gebied is goed onderhouden. De kamers zijn gezellig en beschikken over een grote, lichte badkamer. De gastheren hebben een zeer vriendelijk en heeft een familiale sfeer. Het eten, met name het diner, is uitstekend. Elke dag zijn er verse pasta en andere lokale specialiteiten. Het eten kan buiten te zijn, te genieten met een onbeschrijfelijke uitzicht op het landschap van de Val d'Orcia. Localization is ook ideaal om verschillende toeristische attracties (Montepulciano, Montalcino, Pienza, Siena, Florence) te bezoeken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Entertainment!"

    09/10/2015

    Mooie plek, handig om de schoonheid van de provincie Siena; de mooie kamer, groot met een mooie badkamer, allemaal zorgvuldig onderhouden. Moeilijk om de juiste woorden te vinden om het verbazingwekkende eten, allemaal heel lekker te beschrijven. Nadia, Joseph, moeder Luciana en Simone hebben fantastisch verlopen is: gul met tips, vonden ze de tijd voor een praatje met ons en ons het gevoel onder vrienden, soort definiëren en 'reductieve, zijn echt verder gegaan dan van wat kan worden' gevonden in het merendeel van de huizen. We hopen om opnieuw te ontmoeten hen binnenkort. Alles over ons bezoek aan Podere Casella was perfect, vanaf het makkelijk te vinden locatie op een heuvel met uitzicht op de glooiende heuvels en valleien, de grote kamer en mooie badkamer, de warme gastvrijheid van onze gastheren (Joseph, Nadia, Luciana en Simone) en de fantastisch eten. We hopen dat we snel weer kan terugkeren, en kon geen betere verblijf hebben gedacht.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "boerderij echt"

    21/09/2015

    We waren gasten van dit mooie boerderij aan het einde van augustus. mooi en georganiseerde structuur. de strategische ligging kunt u naar alle plaatsen van de Val d'Orcia te bereiken. Uitstekend eten. Felicitaties aan Nadia, mama en Joseph.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een fantastische plek om te verblijven"

    16/09/2015

    Deze agriturismo was zo mooi. Mooie, gezellige kamers met veel details en een prachtige nieuwe badkamer. Een fantastisch uitzicht over de heuvels en zo stil. De keuken was erg lekker. De katten waren leuk en iedereen was erg vriendelijk en behulpzaam. We wilden langer blijven!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten