contactModalFeedback

Agriturismo Podere La Giuda

Via Corridore, 185, Guazzino 53048 Sinalunga (Siena)

"Super"
Volgens 49 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitzonderlijk - een schattig onthaal - heerlijke maaltijden - ontspanning en cultuur met het gezin"

    27/08/2019

    We hebben een heerlijke week doorgebracht in Podere la Giuda, met Simon, ons 3 jaar oude kind. Cesare en Elisabetta hebben er alles aan gedaan om ons hartelijk te verwelkomen en ons te laten genieten van hun culinaire hoogstandjes en het prachtige zwembad, ondanks een storm bij onze aankomst. Het is absoluut noodzakelijk om hun pizza's te proeven! De honden zijn erg zachtaardig en hebben onze zoon Simon (3 jaar) veel rust gebracht. De plaats is ideaal gelegen om de steden, dorpen en de natuur rondom te bezoeken. De wijn van Podere la Giuda is heerlijk en zeer goed verteerbaar.
    We moeten naar Podere la Giuda!!!!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Podere La Giuda reageert
    Bedankt voor uw mooie woorden, de beste groeten aan u en vooral aan Simon!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig!"

    07/05/2019

    We hebben erg genoten van ons 5-daags verblijf in Podere La Giuda. De gastvrijheid van Elisabetta en Cesare is ongeëvenaard. De avondmaaltijden die ze hosten zijn heerlijk en ons appartement was zeer comfortabel. Deze agriturismo is gunstig gelegen voor dagtochten naar Siena, Florence, San Giminiano of andere bezienswaardigheden in de omgeving van Toscane en Umbrië. Ik kan Podere La Giuda van harte aanbevelen aan bezoekers van Toscane.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Natuur, geschiedenis en geloof "

    30/04/2019

    Geweldige locatie om Siena, Arezzo en diverse steden te bezoeken.
    Uitstekende structuur om in contact te blijven met de natuur en te ontspannen.
    Geweldig eten.
    De managers zijn vriendelijk en voor alles beschikbaar.
    Onze honden hebben een geweldige tijd gehad.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Podere La Giuda reageert
    Dankzij jou! Het was ons ook een genoegen. Groeten van Zen en Zofi.
    Elizabeth en Caesar...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Net als thuis"

    25/08/2018

    De managers van de structuur, bieden professionaliteit, kwaliteit van producten, alle km 0, worden meesterlijk voorgesteld en gekookt. De appartementen zijn schoon en functioneel. De beschikbaarheid en de sympathie zijn bovendien van de constanten gedurende het hele verblijf. Goede prijs / kwaliteit verhouding. De formule van het diner alles bij elkaar, we vonden het erg leuk, want we kennen elkaar allemaal en je lijkt met vrienden te zijn. De plaats is strategisch, om Siena en Arezzo te bezoeken, voorbij alle nabijgelegen steden, rijk aan historisch verleden. De 2 mascottes Zen en Zofi zijn dan schattige honden, altijd aanwezig maar discreet, waar je niet van kunt houden. Maximale rating Aanbevolen Enrico Di Stefano
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Podere La Giuda reageert
    Dankzij jou Enrico en Jessica hopen we je snel te zien!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke plek. Vriendelijke mensen."

    10/07/2018

    We waren twee gezinnen met 4 kinderen van 3 tot 12 jaar en we hebben allemaal echt genoten van ons verblijf in La Giuda. Elisabetta en haar familie hebben op alle mogelijke manieren voor ons gezorgd en hebben ons ook veel ruimte gegeven om alleen te zijn op het terrein. Appartementen zijn uitgerust met wat je nodig hebt en gelukkig voor ons (met kleine kinderen) Elisabetta heeft onze was gedaan! Bedankt dat je ons hebt gered! Aangemoedigd door dieren, pruimenbomen, olijfbomen en wijnranken, en met een mooi zwembad om in af te koelen, hebben we allemaal onze favoriete ruimte gevonden. Zorg ervoor dat je een aantal van je diners bereidt door Elisabetta, want ze is een geweldige kok en een geweldige gastheer. Toen onze jongste haar verjaardag vierde tijdens ons verblijf, kreeg ze een geweldig geschenk van Elisabetta waarvan ik denk dat het de essentie is van waar het bij La Giuda om draait. Wie je ook bent, je zult je welkom voelen door de mensen en de geest van de plek.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Podere La Giuda reageert
    Het was een pleister om jou en beide families bij ons te hebben. Echt goed opgevoede kinderen ... en ouders. Hoop je weer te zien!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende gastvrijheid en veel sympathie"

    01/05/2018

    Mijn man en ik brachten eind april vier dagen door op de boerderij Giuda. De boerderij is ondergedompeld in het platteland, ver van drukke verkeerswegen; het is een plezier om te genieten van de stilte waarin het is ondergedompeld. Het appartement was van alle gemakken voorzien; Omdat het mooi weer was, was het ook mogelijk om buiten te ontbijten. Elisabetta is een geweldige kok; we proefden zijn gerechten in de gemeenschappelijke ruimte, samen met haar, Caesar en andere gasten. We voelden ons echt op ons gemak, verwelkomd met de vriendelijkheid en natuurlijkheid die gereserveerd is voor vrienden. Ten slotte waardeerden we de mogelijkheid enkele van de mooiste steden in Toscane binnen enkele tientallen kilometers te bereiken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Podere La Giuda reageert
    Bedankt voor de waardering, we hopen je snel te zien!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk eten en gezelschap met Elisabetta en haar familie"

    07/01/2018

    Mijn vrouw en ik bleven de week tussen kerst en oud en nieuw. Elisabetta en Cesare waren het grootste deel van ons verblijf uit de stad weg (wat ze ons van tevoren hadden meegedeeld) en als zodanig konden we slechts één avond dineren in La Giuda. Als gevolg hiervan konden we niet zoveel van de activiteiten van de boerderij zien als we hadden gehoopt. Maar het diner dat we onze laatste nacht hadden was het wachten meer dan waard. Elisabetta is een ongelooflijke chef-kok wiens eten kwaliteit uitstraalt - lokaal, biologisch eten met alle complexiteit en rijkdom waar we op hoopten in Italië. Veruit ons diner op de boerderij was de meest memorabele ervaring van vele heerlijke maaltijden in Toscane, een absoluut perfecte manier om de oudejaarsavond door te brengen. De suite was ruim, mooi ingericht met een kitchenette en een aanzienlijke badkamer. Helaas was het weer niet toegestaan ??om buiten te ontbijten op de privéterras net buiten, waarvan ik zeker ben dat het verbazingwekkend is in warmere tijden. Onze enige klacht over de kamer is dat de radiatoren er lang over deden om de ruimte op te warmen tot een aangename temperatuur - natuurlijk kozen we een atypisch koude tijd van het jaar om te bezoeken, dus dat is grotendeels aan ons. Ook een schreeuw uit naar hun 2 super lieve honden!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Podere La Giuda reageert
    Beste Larry, bedankt voor je vriendelijke en fantastische reacties, helaas staat het seizoen niet veel activiteiten in de boerderij toe en dit is de reden waarom we meestal een korte vakantie hebben in die periode! Sorry voor de temperatuur in het appartement, de verwarming was aan sinds de vroege ochtend, maar het weer was zo koud, acht uur waren niet genoeg! We waren erg blij met de complimenten over het diner, we proberen altijd een echte en heerlijke maaltijd aan onze gasten aan te bieden. Ik hoop je weer te zien in een beter seizoen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "familie"

    31/08/2017

    We hadden een geweldige week in de Giuda. Een warm welkom waar we voelden ons als een deel van de familie, waar we genoten van heerlijke gerechten bereid door Elisabetta, goede wijn en goede geesten zelfgemaakt, mooie ontmoetingen tussen de andere gasten. Een oase van rust en rust, een prachtig gebied om te bezoeken (aarzel dan niet om Elisabetta plaatsen te vragen om te bezoeken). Onze hond, Nala ging erg geamuseerd met de honden in het huis. We komen terug! Maryse, Fabrice en Nala
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Podere La Giuda reageert
    Bedankt voor de complimenten, we hopen u snel te zien in Italië. Een grote groet aan Nala !!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We hebben een verassende familie ontmoet met liefde en geluk in hun ogen en harten."

    31/08/2017

    We verbleven in augustus met drie kinderen. Naast het weer was evrything perfect. Elke vraag die we hadden werd beantwoord .... Elke wens we een plek moesten bezoeken - zij immidiatly beantwoordden met vreugde. Gelukkige en liefdevolle familie heeft ons in hun hart gehost ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Podere La Giuda reageert
    Beste Maya-familie, het was fantastisch om zo'n prachtige familie te kennen vanuit een zo ver land en om andere manieren van leven te leren en naar je prachtige ervaring te luisteren. Hoop je weer te ontmoeten Giorgia, Elisabetta, Cesare
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige mensen, prachtige plek!"

    19/08/2017

    Samen met onze twee meiden hadden we een heerlijke 'pauze' in Podere La Guida - een zeer mooie plek met geweldige gastheren. Eenvoudig, authentiek en hartelijk! ... en geweldig zelfgemaakt eten! We kunnen deze plek alleen aanbevelen. Nogmaals bedankt voor Elisabetta, Cesare en Giorgia.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Podere La Giuda reageert
    Beste Kristina en Laurent, heel erg bedankt om bij ons te zijn, we hebben elk moment van onze discussie genoten. Zeg Sophie, ik zal haar mintbox meenemen naar school. Elisabetta, Cesare, Giorgia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige vakantie"

    05/08/2017

    Ons verblijf in La Giuda was echt geweldig. Elisabetha, Cesare en Georgina waren geweldige gastheren. We hebben genoten avond diners met uitzicht op de olivetrees, interessante discussies over het leven. Elke avond werd er een vier gangen diner geserveerd van de lokale producten, zelfgemaakt en met veel liefde. We zijn een familie van vijf met kinderen van 8,11 en 13 jaar. We voelden ons helemaal thuis. Het leven is eenvoudig en groot. We gebruikten het zwembad elke dag, die een zegen was, want juli is een echt warme maand. In de ochtend gingen we op wandelingen in het prachtige Toscaanse platteland, omgeven door olijfbomen, wijngaarden en fruitbomen. De kinderen kunnen vrij lopen en zij hielden van de honden Zen en Sophie, en de katten. Dit verblijf bracht ons terug naar de basisprincipes met wat belangrijk is in het leven: vriendschap, gezondheid en goed eten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Podere La Giuda reageert
    Beste Charlotte, bedankt voor uw complimenten hebben we de tijd genoten met u en uw familie. Ik hoop je hier of ergens weer te ontmoeten. Giorgia, Elisabetta e Cesare
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "AMAZING Verblijf"

    24/07/2017

    We brachten 7 geweldige dagen door in dit agriturismo. De locatie was ideaal bij c. 30 minuten rijden van alle belangrijke plaatsen om te bezoeken in de regio. Maar bovenal ontmoette het Elisabeta, Giorgia en Cesare die geweldige gastheren zijn. We hebben erg genoten van de avonden doorgebracht met hen - geweldig eten bereid door echt gepassioneerde koks en ook veel plezier! Elisabeta en Giorgia waren altijd blij om ons goede tips te geven voor onze bezoeken, terwijl Cesare altijd een grapje had in zijn rugzak om ons te laten lachen :) Het lijkt ons alsof onze 1.5 y oude zoon in Disneyland was met alle dieren rond. We raden Podere La Giuda aan, vooral voor eten en dierenliefhebbers die een authentiek verblijf zoeken. We zijn al begonnen met het verspreiden van het woord met vrienden en familie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Podere La Giuda reageert
    Bedankt! We zullen u graag, Mathilde en Timothy terug in onze plaats hebben, misschien met een nieuwe broer of zus!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "speciaal"

    13/07/2017

    Handig om verschillende mooie plaatsen te bezoeken, de boerderij biedt een ongeëvenaarde rust. De eigenaren zijn ronduit bijzonder als alle dieren die daar leven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Podere La Giuda reageert
    Dankzij Stefania was een genot om te ontmoeten met uw familie, we hopen u snel te zien
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek gewoon ..propietari FANTASTIC"

    13/07/2017

    Massimo ontspannen uitstekend eten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Comfortabele accommodatie en dicht bij prachtige Toscaanse ervaringen"

    22/06/2017

    Hoewel heel veel een batchelor appartement het weer ons toegestaan ??om te eten en buiten te zijn. Elizabetta & Giorgia verwelkomde ons en we dineerden in de schuur voor onze eerste nacht die heerlijk was! Het zwembad is een welkome vreugde na een warme dag te verkennen en we hebben een barbecue voor avond diners geleend, omdat de kookgelegenheid en de ruimte beperkt zijn. De badkamer is een 'natte kamer' die zijn nadelen heeft maar over het algemeen hebben we genoten van onze week in La Giulia.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Podere La Giuda reageert
    Beste Sue, bedankt voor uw vriendelijke woorden en complimenten. Je hebt gelijk gezegd dat de badkamer een "natte kamer" is, maar dat kan je niet realiseren dat specifiek is voor mensen met een handicap, dus de douche moet open zijn om rolstoelen comfortabel aan de kranen te kunnen bieden. De ruimte is erg klein, alleen voor twee, maar we hebben grotere appartementen, bijvoorbeeld appartement "mucca" perfect voor twee personen die meer ruimte willen koken en ontspannen in een eetkamer. Giorgia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten