contactModalFeedback

Agriturismo Podere Pietreta

Santa Maria delle Vigne, Val D'Orcia 53040 Radicofani (Siena)

"Super"
Volgens 76 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige stenen"

    03/08/2019

    We waren in juni in Podere Pietreta, ter gelegenheid van ons jubileum, met onze twee Duitse herders (wiens acceptatie essentieel was voor ons). Een paar dagen maar zeer intens, op een betoverende plek met een prachtig uitzicht niet ver van het oude middeleeuwse dorpje Radicofani, een kleine parel in de vallei van Orcia. De rust en stilte van de plaats zijn de meesters voor een ontspannen vakantie, maar het is ook een uitstekend uitgangspunt voor prachtige bestemmingen in Toscane en Umbrië, zelfs op korte afstand. Ons appartement, junior olijfboom, ingericht met smaak in lokale stijl, en 'resultaat optimaal voor onze behoeften, detail niet over het hoofd te zien is de hulp van Miss Mary die ons verwelkomd en gevolgd met zo veel beschikbaarheid' en sympathie brengt ons elke ochtend ontbijt en wijden een beetje 'tijd om ons te adviseren over onze programma's. We hebben echt uitgerust en voelden ons op ons gemak, net als thuis, en daarom zullen we je zeker snel terugkomen om je te vinden.
    Barbara, Michele Kira en Leon...
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Podere Pietreta reageert
    Dank u, mevrouw Barbara. Commentaar zoals zijn loon op de best mogelijke manier voor ons werk. We hopen u terug te mogen verwelkomen in Podere Pietreta, u en uw zeer aardige Duitse herders.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Een leuke kleine plaats midden in de natuur"

    12/10/2018

    We verbleven in de boerderij en we werden begroet door mevrouw Pinuccia, die was echt heel behulpzaam en vriendelijk, de plaats is zeer goed verzorgd en met een mooi zwembad, schoon appartement en zeer kenmerkend voor de omgeving. Als u op zoek bent naar een vakantie midden in de natuur en vrede is de juiste plek! echt heel leuk! Ik had niet het genoegen om mevrouw Lucia te ontmoeten, maar in geval van nood was ze altijd zeer behulpzaam en onmiddellijk in de antwoorden! ook aanbevolen voor degenen die besluiten om hun vakantie door te brengen met onze trouwe viervoeter, want er zijn veel groene ruimtes waar u tijd kunt doorbrengen. Ik dank alle medewerkers van de boerderij, voor de gastvrijheid en ik hoop dat ik de kans krijg om terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verblijf in Podere Pietetra"

    07/10/2018

    We vierden mijn 50e verjaardag in Radicofani en bleven met vrienden bij Podere Pietetra. Het is een prachtige plek, mooie tuin en zwembad, mooi ingericht, zeer schoon, stil, alles wat je nodig hebt om een ??goede maaltijd te bereiden. Lucia en haar Houskeeping hebben ons geholpen waar ze konden, zodat we een week lang ontspanden en celbrating hadden. We kunnen het warm aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Podere Pietreta reageert
    Bedankt Ilka voor je feview .... en het allerbeste !! We hopen je weer te zien Vriendelijke groeten Lucia & Antonio & Pinuccia & Mauro
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustige en mooie Agriturismo"

    22/09/2018

    We brengen vijf geweldige dagen door in Podere Pietreta. De accommodatie was erg gezellig en het appartement is uitgerust met alles wat je nodig hebt. De service was erg goed en onze aankomst met een voorafgaande oproep werkte heel goed. Een kleine supermarkt in het volgende (en hele mooie) dorp Radicofani biedt je de dagelijkse dingen die je nodig hebt. We kunnen het ten zeerste aanbevelen om hier te verblijven, evenals om een ??fles (of meerdere) van de huiswijn te kopen. Houd er rekening mee dat er slechts een nummer is waar je de Agriturismo (met de auto) kunt bereiken, vandaar dat we onze ophanging moesten opheffen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspannende vakantie op een locatie midden in de natuur"

    08/07/2018

    Met mijn vrouw en onze Teo brachten we 5 prachtige dagen door op deze mooie en rustige plek. De structuur is zeer gastvrij, heel goed gehouden, schoon en netjes zowel binnen als buiten. Prachtig uitzicht en veel, zoveel rust weg van enig lawaai en veel ruimte voor onze hond. Overvloedig en smakelijk ontbijt bereid door mevrouw Pinuccia die we bedanken voor de beschikbaarheid en vriendelijkheid. Ik voeg ook een warme groet toe aan de zeer aardige eigenaren van de boerderij. We hebben er echt van genoten en zullen zeker terugkomen in de toekomst in deze boerderij in de prachtige Val d'Orcia.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke, rustige plek in Toscane"

    08/05/2018

    We hebben genoten van deze schone, stille, comfortabele plek om te verblijven. Het is een ruim, goed ingericht appartement in een prachtig gerestaureerde boerderij. De uitzichten waren spectaculair en de gastheer, gastvrij. Het was op loopafstand van Radicofani, Italië. Geweldige rondom ervaring!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect!!"

    07/05/2018

    Podere Pietreta overtrof al onze verwachtingen. Mijn vrouw en ik verbleven hier voor 2 nachten en wilden dat we langer hadden kunnen blijven. De accommodaties zijn uitstekend en het uitzicht is als een schilderij van het Toscaanse landschap. Het is alles wat je ooit zou kunnen dromen dat een verblijf in Italië zou kunnen zijn. Lucia en haar man waren geweldige gastheren, we voelden ons als familie. De stad Radicofani binnen 5 minuten rijden is prachtig, helemaal niet toeristisch, met geweldige kleine restaurants en adembenemende uitzichten. We brachten 2 weken door in Italië en dit was het hoogtepunt van onze reis.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Podere Pietreta reageert
    Beste Michael, bedankt voor je woorden, we verwelkomen je graag en je lieve vrouw, haar mooie blauwe ogen niet vergeten! We zijn er zeker van dat uw reis naar ons prachtige Italië ter gelegenheid van uw eerste huwelijksfeest vol zit met ervaringen en lekker eten !! Beste wensen
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "rust en ontspanning in de prachtige Val d'Orcia"

    06/05/2018

    We waren te gast in het lange weekend van 1 mei en hoewel de boerderij vol was, vonden we de rust en ontspanning die we zochten, samen met vriendelijkheid en beschikbaarheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Heerlijke plek ...."

    06/05/2018

    Mini-appartement, met alles wat je nodig hebt en zelfs meer, een plek van absolute rust, we zouden graag terugkomen in de zomer, wanneer het zwembad in de bomen toegankelijk zal zijn .... heerlijk! Eigenaren absoluut beschikbaar! dank
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch"

    03/04/2018

    We verbleven in Podere Pietreta, appartement het goed onderhouden en schoon ontbijt voortreffelijk met zelfgemaakte desserts ... de eigenaren Lucia en Antonio zijn erg aardig en zeer behulpzaam bedankt !! Ook de locatie van de boerderij is strategisch omdat het dicht bij Radicofani, Sarteano, San Casciano naar de baden ... we brachten een echt rustige Pasen we zullen zeker terugkomen en altijd met onze hond
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Podere Pietreta reageert
    Bedankt dat het een genoegen voor ons was om jou als onze gasten te hebben. Groeten en tot snel !! Lucia en Antonio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Twee dagen"

    03/04/2018

    Appartement in een boerderij echt verzorgd in elk detail .... absolute rust.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We kijken ernaar uit om terug te keren ...."

    03/10/2017

    We begonnen onlangs en al betreur deze betoverende plek verlaten. We waren met onze vrienden naar het appartement Olivo: het was alsof ik thuis, met alle gemakken ... maar in een hoekje van het paradijs. Het uitzicht is prachtig, een groot park toegestaan ??onze hond naar de vrije loop laten wat hij wil, heeft rust maakte ons erg lang slapen. Allemaal heel schoon en mooi, smaakvol en authentieke inrichting .... Ik beveel het ontbijt Sara: lik je vingers. Thanks Lucia en Antonio, we zullen terugkeren met Kerstmis.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige accommodaties en prachtige stad!"

    17/09/2017

    We hadden hoge verwachtingen om de website te zien en het appartement en uitzicht overschreden onze verwachtingen. De apt was groot, mooi ingericht met huiselijke touches en had veel nodig om onze maaltijden te koken. We hielden van de full size koelkast !! Het zwembad is groot en heeft veel lounges. We hadden een mooie patio en BBQ. Alles ging goed van het eerste contact tot en met de check-out. De stad Radicofani was een aangename verrassing en is geen toeristenval. Er zijn veel steden te bezoeken in de omgeving. Zorg ervoor dat u Sophia bij de deli- en kaaswinkel bezoekt. Ze is een echt karakter en zo leuk! We zullen zeker in Podere Pietreta de volgende keer in de buurt verblijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super!"

    12/06/2017

    Wow! Een klein stukje paradijs. Prachtig uitzicht, een zeer gastvrije gastheer, rustige plek, zeer schoon en ontspannend, natuur, mooi zwembad ... wat? Boerderijen in Radicofani steen straal geschikt voor wat Val Orcia. Dank u voor deze prettig verblijf :-)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "geweldig!"

    29/05/2017

    vlekkeloos schoon, geweldige ontvangst, omgeven door prachtige natuur.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten