contactModalFeedback

Agriturismo Podere Spagliarda

Strada Provinciale 53 numero 12, B 53027 San Quirico d'Orcia (Siena)

"Super"
Volgens 26 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,8/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige boerderij op een fantastische locatie met uitzicht op Pienza."

    11/10/2018

    De boerderij was een ideaal vertrekpunt voor fietstochten naar Pienza, Montepulciano en Montalcino. Het huis is uitstekend uitgerust met zeer mooie kamers en badkamers, allemaal uitstekend onderhouden. Na dagtochten kunt u ontspannen in het grote buitenzwembad en genieten van het uitzicht op de Toscaanse heuvels, gewoon fantastisch. De eigenaren zijn buitengewoon beleefd en behulpzaam. Op verzoek kunt u 's avonds ook genieten van de regionale keuken van Signora Bartolozzi en de avond afsluiten met een goede lokale wijn op het terras. Het huis is zeer aan te bevelen en als we weer in de buurt zijn, komen we terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon fantastisch"

    01/07/2018

    Prachtige boerderij in de Val d'Orcia Panorama droom, rust en absolute rust .. Eigenaren echt heel vriendelijk en behulpzaam .. eens met degenen die zeggen dat het is alsof je thuis bent. Mooie en goed ingerichte kamers. Geweldige zelfgemaakte eten. We zullen zeker terugkomen! Zeer aan te bevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek"

    10/06/2018

    Perfecte plek om de prachtige Val d'Orcia te ontdekken (ook uitstekend per fiets)! Het huis ligt in het midden van de velden en biedt een prachtig uitzicht - vooral als je in het zwembad bent! Schone en zeer mooie kamers, aardige mensen en zeer behulpzaam. Aan te bevelen !!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Een plek terugkeren"

    05/01/2018

    Fantastic Farm! Ondergedompeld in de Val d'Orcia l '' agriturismo boerderij Spagliarda 'kun je naar de dichtstbijzijnde steden snel te bereiken zoals Pienza. Eigenaars zeer vriendelijk en beschikbaar voor elke behoefte en bieden ontbijt met heerlijke, zelfgemaakte koekjes. Schone kamers, gerenoveerd en mooi ingericht. Als u tijdens de zomer, krijgt u de gelegenheid om te genieten van het buitenbad van het uitzicht op het Toscaanse platteland hebben. Voor herhaling vatbaar!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Plaats droom !!!"

    06/11/2017

    Een van de meest fascinerende plaatsen waar ik ooit ben geweest! Het huis (het '600 !!) is gerestaureerd en is nu een perfecte mix van rustiek en modern, een stijl die ik persoonlijk hou heel veel. De locatie is dan dat van de Val d'Orcia en het huis is gelegen op de top van een van de vele heuvels en wordt omgeven door de typische Toscaanse platteland. Toen we aankwamen was het geweldig, want het huis is duidelijk zichtbaar vanaf de straat, en toen ze dichterbij kwamen het zag eruit als een droom werkelijkheid wordt! Ik raad je een bad te nemen in het zwembad dat ze net gebouwd in het midden van dit landschap zo opvallend ... is echt een geweldige ervaring! We hebben besloten om daar te blijven bij de prachtige steden en dorpen te bezoeken in de Renaissance stijl, rond dat gebied en naar de thermen, nog bijna wilden opgeven om meer tijd door te brengen in het huis. Mevrouw Manuela is dan genadig en is een uitstekende kok en liet ons echt thuis! We zullen zeker terug komen, en zo snel mogelijk !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Rustige en landelijke"

    01/10/2017

    Heel de buurt van Bagno Vignoni en Pienza in zicht, vindt u dit kleine en mooie agriturismo met weinig kamers. Alles was zeer schoon en onlangs gerenoveerd. Echter, een comfortabele zithoek in de kamer ontbreekt. Manuela, de leuke eigenaar, bereidt eenvoudig diner in het hotel op Reservation. Aanbevolen na een lange dag van aankomst, omdat ze de auto te nemen om tegemoet te komen voor de avond. Italiaans ontbijt met zelfgemaakte taarten en jam, voor mijn (diabetes) zelfs aangepast man. Neem ze met haar eigen bruin brood, als u dat wilt! In de zomer zal het nieuwe zwembad zeker geapprecieerd worden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Mooie agriturismo!"

    15/06/2017

    La Spagliarda is een zeer comfortabele boerderij en wordt gekenmerkt door een uitstekende locatie. Je keuken is zeer groot en goed uitgerust, de kamers en badkamers mooi en goed onderhouden. Het zwembad en het uitzicht is een grote favoriet. Boven alles, de eigenaren waren erg vriendelijk en was erg hard geprobeerd om ons. We hadden een erg leuke vakantie en kan alleen maar aanraden deze agriturismo. Dank u Manuela en Marcello :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "In het midden van de rust"

    29/05/2017

    Stem 10 naar de locatie, de structuur, diensten en vooral de twee eigenaren, twee aardige mensen en zeer vriendelijk !! We brachten een onvergetelijk weekend !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige Val D'Orcia, Podere Spagliarda De perfecte keuze :)"

    27/09/2016

    Onze keuze was perfect! (Op ontvangen meer dan 50 offertes en uiteindelijk geselecteerd deze specifieke boerderij). Een charmante, typische Toscaanse, goed gerenoveerde boerderij in het midden van de Orcia Valley op een kleine heuvel (halverwege Pienza en San Quirico d'Orcia). Een hoek van rust en vrede. We brachten ontspannen, onvergetelijke vijf dagen midden september van dit jaar. Ik heb een zeer gezellige, schone en comfortabele kamer, ingericht met goede smaak, met panoramisch uitzicht naar Pienza, ons genereus ontbijt geserveerd. Geweldige diensten: een mooi zwembad om te ontspannen en van het uitzicht te genieten, fietsen op aanvraag om "le strade bianche" te ontdekken. Maar in de eerste plaats wordt de waarde van deze structuur vertegenwoordigd door de eigenaars. Altijd behulpzaam, beschikbaar, die u thuis voelt en u de beste adviezen geeft voor uw dagelijkse uitstapjes, gastronomische plaatsen om te bezoeken. Manuela en Marcello waren twee uitzonderlijke gasten en we bedanken hen oprecht (veel plezier om u te ontmoeten). Spagliarda is zeker een geweldige locatie (strategisch) waar u de nabijgelegen dorpen kunt bezoeken (Pienza, Monticchiello, San Quirico, Bad Vignoni, Montalcino, Capella Vitaleta, zelfs de bekende sporen van de Gladiator zoals: Terrapile weg of het huis van de Spanjaard "Op de panoramische weg SP 146 tussen Pienza en San Quirico D'Orcia). We raden iedereen aan om in deze charmante boerderij te blijven. Ik hoop snel terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustig en Mooi"

    13/10/2015

    Mijn vriend en ik verbleven in Manuel's plek voor 2 nachten. We hadden een heerlijke tijd en zouden graag terug gaan als het zwembad klaar zal zijn. Het huis is weg van de hoofdweg, die belangrijk was om te genieten van de stilte van de natuur, en toch heel dicht bij vele attracties. Manuel gaf ons de beste aanbevelingen voor dingen te doen en plaatsen om te eten bij dat voor ons dit was allemaal de moeite waard de komende. Leuk zoet ontbijt en zeer comfortabele kamers met een badkamer in hen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Net als thuis!"

    16/09/2015

    Nu al, het is net alsof je thuis ... Mooie twee-daagse ervaring in deze stijlvolle boerderij in het midden van de Val d'Orcia San Quirico waar de eigenaars, Manuela en haar man werkelijk alles aan doen om gasten te verwennen en ze te laten voelen als thuis. Wat heeft indruk op ons, bovendien, zoals gezegd, de ontvangst vriendelijkheid, is dat de structuur rust op een heuvel van waaruit u kunt zien in de verte de verschillende landen die deel uitmaken van de vallei, Pienza, Monticchiello en anderen; Ook wanneer de avond is rustig en maakt dankzij de lage lichtvervuiling in het gebied, het hemelgewelf die kan worden gezien van de boerderij in al zijn onderdelen en schoonheid verfrist de geest. Onlangs gerenoveerd, de kamers zijn ingericht met smaak en in het zwembad zal ook beschikbaar zijn. Niet veel meer aan toe te voegen, behalve om de uitstekende recensies van andere bezoekers te bevestigen en nodigen iedereen die deze recensie leest om een ??vakantie te plannen bij Podere Spagliarda snel mogelijk!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige leuke plek"

    14/09/2015

    Onlangs gerenoveerd, gemeubileerd, gelegen in een prachtige positie van waaruit het uitzicht is verloren tussen de heuvels en de schoonheid van Pienza, Monticchiello, Radicofani en Rocca van Orcia.Panorama eccezionale.Camera ruim en bieden alle comfort, de gastheren zijn hartelijk en aangenaam gezelschap en disponibilità.Stanno het realiseren van het zwembad gericht op het westen, net waar de zon ondergaat achter de heuvels van Orcia.Sarà de kers op de taart Rocca ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Spagliarda is de Val d'Orcia"

    09/08/2015

    Sprekend over de Val d'Orcia (bijna dertig jaar van de liefde) net na weer vertrekken is pijnlijke zaak. En het Val d'Orcia ervaren door Spagliarda is dat je had de dierbaarste herinneringen en misschien je denkt dat je het niet meer vinden. Gezegend dageraad ontspruit uit Monticchiello (en uw venster), hebben ontbijt met Pienza en Radicofani die waken over u, 's morgens wandelen met de herten je staren in de verte ... is onbetaalbaar, maar het is niet alles. Emanuela en haar man, de zoon Luca, zijn mensen met een zonnige regeling en minzaamheid ongewoon. En 'zij krediet voor het feit dat in staat om een ??perfecte match tussen de 'eigenlijke' behoeften van degenen die een bepaald type vakantie willen maken, en niet te verraden de ware geest van de boerderij geweest (hoeveel zijn er vandaag aan dat zijn vermomd hotels. ..), die vervolgens wordt "doordringen" met het gastgezin (en men slaagt zo goed met hen), en de verschillende gasten die volgen. De nostalgie van vandaag de dag niet erg dat bij Spagliarda was een ervaring die verder gaat dan de vakantie, en het spijt me dat het voorbij is. Je weet al dat het niet merkt. Fabio, Michael, Martha, Francesco Antimo. (IDRO BS)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Nummer 1"

    25/05/2015

    Wir sind in de Farm Spagliarda im april 2015 gewesen. Alles perfekt. Manuela und sind super Marcello, gastfreundlich und hilfsbereit. Val d'Orcia ist wunderschön. Familie mit Baby (8 maanden) We verbleven in de boerderij van de Spagliarda eind april 2015. We hadden een geweldige tijd. Manuela en Marcello zijn twee perfecte gastheren, gastvrij en altijd voor iedereen beschikbaar. De Val d'Orcia is prachtig. Gezin met een 8 maanden oude baby. We hebben op een boerderij De Spagliarda in april 2015. Alles was prima geweest. Manuela en Marcello zijn gastvrij, behulpzaam en vriendelijk. Val d'Orcia is mooi. Gezin met een baby (8 maanden)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een groep van 4"

    31/03/2015

    We verbleven in Podere Spagliarda in augustus 2014. De plaats is nieuw en schoon en ruimtelijk. Elk van ons heeft respectieve eigen slaapkamer en badkamer. De keuken is goed vergemakkelijkt, opnieuw zeer schoon. De gastheer is erg vriendelijk. De enige zwakte is de instabiele wifi-verbinding. Sterk aanbevolen voor grote familie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten