contactModalFeedback

Agriturismo Poggiacolle

Strada di Montauto, 58 -, San Gimignano 53037 San Gimignano (Siena)

"Super"
Volgens 58 recensies
  • Ligging en omgeving
    10/10
    "Fantastisch"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige dagen"

    08/08/2019

    Super ingericht, dicht bij de winkels en de stad, maar toch nog steeds op het platteland. Bediener zeer vriendelijk, kamer schoon en goed uitgeruste keuken. We voelden ons zeer comfortabel.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Poggiacolle reageert
    Bedankt voor uw mooie recensie over de Poggiacolle-boerderij. We zijn erg blij te weten dat u uw verblijf in de boerderij van Poggiacolle waardeerde en dat alles in orde was. Ik hoop u weer te mogen verwelkomen in Poggiacolle.
    Vriendelijke groeten van ons allemaal.
    Stefano
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend!"

    09/10/2018

    Dit was mijn eerste keer naar Italië. We verbleven in de boerderij voor 2 weken en konden niet gelukkiger zijn geweest. We voelden ons zeer welkom en comfortabel. De accommodaties zijn schoon en mooi ingericht. De uitzichten zijn fenomenaal. Stefano en zijn medewerkers doen uitstekend werk voor hun klanten evenals het pand. Het beddengoed is fris en schoon en zo vaak veranderd als je wilt. Mijn vrienden en ik hadden de beste ervaring in Italië en ik crediteer dit etablissement voor dat. We hadden het gevoel dat we elke avond "thuis" zouden komen. Bedankt Stefano!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende faciliteit is geweldige locatie"

    13/09/2018

    De woonkamer heeft aan al mijn verwachtingen voldaan: de locatie is ideaal om te genieten van het panorama van San Gimignano op een rustige heuvel. De structuur is zeker uitstekend voor accommodatie, verzorging van de kamers en voor het uitstekende ontbijt. De tuin en het zwembad zijn ook erg goed. De hoffelijkheid van de gastheren en de dame die het ontbijt serveert, hebben de verwachtingen van mijn verblijf vervuld. Ik raad deze boerderij aan voor iedereen en voor elk type verblijf. Ik wil teruggaan
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Beste romantische break away !!"

    14/08/2018

    Deze boerderij is zo dromerig !! De uitzichten rondom zijn adembenemend .. we genoten van elke minuut van ons verblijf hier.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De mooiste plek en een spectaculair uitzicht!"

    12/08/2018

    Adembenemend uitzicht elke ochtend, perfecte accommodatie, schoon, prachtige tuin, zwembad, alles. En zo dicht bij San Gimignano voor onze dagelijkse consumptie-ijs en espresso in de avond. Gewoon perfect! Bedankt Estefano voor een aangenaam verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring"

    08/04/2018

    Onze gastheer Stefano hielp met onze reis vanaf het moment van boeking suggereert plaatsen om te eten en te bezoeken. De kamer was heerlijk met uitzicht op het zwembad en de wijngaarden, heerlijk ontbijt om de dag goed te beginnen en gewoon een geweldige plek om te verblijven. We betreuren het niet langer tijd te hebben om langer te blijven en deze prachtige streek verder te verkennen. Zal aanbevelen aan familie en vrienden om te bezoeken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Poggiacolle reageert
    Beste Steve en Mandy, heel erg bedankt voor je waardering en voor je goede beoordeling! We hopen je in de toekomst nogmaals te ontmoeten bij Poggiacolle. Arrivederci van ons allemaal, Stefano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    01/11/2017

    AAbbiamo brachten vier nachten in Poggiacolle. Het uitzicht op San Geminiano is buitengewoon. Het warme welkom. De eerste collatie is perfect. Nogmaals bedankt voor alles. Denis
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische vakantie !!!!"

    12/07/2017

    Ik had echt een ontspannen en geweldige week. Het was geweldig om te eten te kijken naar het prachtige landschap met Toscaanse heuvels. Het zwembad was WOW! Relax to the max! De echt grote ontbijt en ik vond toacani proeven van sommige producten! Het is een goed bereikbare plaats kunt u een groot aantal steden, zoals Florence en Siena te bereiken. Echt een spectaculaire vakantie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Studenten
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "MOOI"

    11/07/2017

    Ik heb altijd terug te gaan als ik naar poggiacolle in Toscane, we zijn erg goed, zowel voor de site en voor de prachtige mensen die ons te verwelkomen. Vrede, vriendelijkheid, netheid, comfort ... alle kwaliteitseisen thuis poggiacolle, niet in het minst de uitstekende wijnproducerende ... mis
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    09/06/2017

    We waren aangenaam gecharmeerd door de locatie en het gemak van de structuur die staat op een heuvel van waaruit de infinity pool kunt u genieten van San Gimignano. De stilte en de rust die hier heerst is onbetaalbaar. De vriendelijkheid en vrijgevigheid van Stephen ze hebben aangemoedigd om terug te komen binnenkort met andere koppels.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustig en vriendelijk"

    08/06/2017

    De agriturismo is absoluut prachtig, alles was groter dan verwacht: het uitzicht, de kamer (vooral de badkamer!), De boerderij, de uitrusting, ... We voelden ons thuis, ontspannen en gelukkig. We hebben erg genoten van de tuin, het zwembad en de fles Stefano's eigen wijn! Alles is bedacht om u de beste vakantie mogelijk te maken. We hadden alleen spijt dat het ontbijt niet meer "Amerikaans" was; Het was moeilijk voor ons om het sap en de gevulde (marmelade) croissants, taarten, enz. Te genieten. Het is helaas hetzelfde ontbijt overal in Italië! We zouden zeker terugkomen en het aanraden :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Elke ochtend hetzelfde plezier"

    30/05/2017

    Een uitzonderlijke site die haar gezicht elk uur verandert. Een warm en attent. Een rustiek, maar zeer mooi huis, een grote keuken beschikbaar en een volledige Stefano aandacht voor de gasten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mei 2001 mooie herinnering"

    11/05/2017

    Mooie plek! Vriendelijkheid en beleefdheid maken het uniek!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "droombestemming in een tunnel gebied - perfecte locatie in ongelooflijk mooie omgeving"

    28/04/2017

    Ik zou aanraden aan iedereen die bezoekt de Toscane adviseren de huisvesting van Stefano hartelijk. Het begint met het feit dat er een snel reageert, zeer vriendelijk en zeer behulpzame eigenaar Stefano. De accommodatie is geweldig - helaas was het weer niet zomer - anders zou het daar zijn geweest om meer te kunnen verduren. We hebben summier besloten om ons uit te breiden per dag - dat was geen probleem. Stefano was behulpzaam te allen tijde - is heel open en gaf ons veel goede tips (die steden, welke plaatsen om te gaan winkelen, ....). Het heeft ook zijn eigen olijfolie en wijn. Het ontbijt is niet erg groot maar perfect passend. Aan het Aussenanlange met direct uitzicht op San Gimignano kon de Toscaanse flair inhaleren. Ik kan alleen maar aanraden - met Stefano te boeken - we zullen zeker snel terug zijn. Nogmaals bedankt. Groeten Karl Ik heb echt aan te bevelen Agriturismo Poggiacolle aan iedereen die wil een bezoek aan Toscane. Het begint met een perfecte QuickReply alvorens te boeken. Stefano - de gastheer is een zeer vriendelijke behulpzame man is altijd open voor elke vraag. Accommodatie is erg mooi in een prachtige omgeving - zwembad, barbecue, ..... en een uitzicht rechtstreeks naar San Gimignano - Kun je echt duiken direct naar Toscana. We hebben besloten om een ??dag langer Dat was geen probleem ? Stefano is hij perfecte gastheer blijven - zeer open minded. Verkrijgbaar in zijn kantoor of per telefoon. Hij gaf ons een aantal perfecte aanbevelingen over restaurants, steden, Mogelijkheid voor inkoop, .... hij produceert daarom voor olijfolie en (wijn voor zover we konden zien). Dus eigenlijk zouden we aan iedereen om te reserveren bij Agriturismo Poggiacolle. We zullen zeker terugkomen. Dank je wel Stefano!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte plek, vriendelijke gastheer"

    25/04/2017

    Poggiacolle is een geweldige plek voor een vakantie in Toscane. Dit is een goed beginpunt van een dagtochten naar Firenze, Siena, Pisa, of naar de stranden van Cecina. San Gimignano is ook een prachtige kleine middeleeuwse stad, met goede restaurants. Maar om de hele dag door in de Poggiacolle te blijven en bij het zwembad te ontspannen, is ook een heel goed idee. 10/10
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten