Agriturismo Poggiacolle

Strada di Montauto, 58 -, San Gimignano 53037 San Gimignano (Siena)

"Super"
Volgens 57 recensies
  • Ligging en omgeving
    10/10
    "Fantastisch"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wat een fantastische plek"

    07/10/2014

    Mijn vrouw en ik bezochten Italië vorige maand voor onze 25e jubileum, en deze plek was het absolute beste deel! Als ik zou weten hoe geweldig deze ervaring zou zijn, zouden we hier voor onze gehele reis hebben verbleven. Stefano was erg behulpzaam voor ons, niet alleen met gastvrijheid, maar ook om ons te helpen weten waar te gaan en ons tips te geven over wat te doen. Hij had ook een fles wijn klaar voor mijn vrouw en ik bij onze aankomst! Ook, Marcella deed het beste verse ontbijt en koffie elke ochtend, het was fantastisch! De hele ervaring was geweldig, en de kers op de taart was het uitzicht, absoluut prachtig! Kortom, ik zou deze plek zeker aanraden aan iedereen die op zoek bent naar een geweldige plek om te verblijven in Toscane, het wordt niet beter dan dit!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onvergetelijk"

    14/09/2014

    Allereerst: Dank u Stephen! Poggiacolle en een prachtige plek. De appartementen zijn comfortabel en schoon, goed ingericht en hebben alles wat en neccesary langste leven. Na 4 weken van volmaakte rust in Poggiacolle willen we terug te gaan volgend jaar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Lange verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Een geweldige plek om te ontspannen met veel lokale interesse"

    12/08/2014

    We hadden net een fantastische week in Poggiacolle, twee gezinnen bleven samen in het appartement. Er was voldoende ruimte voor alle 9 van ons, met elke slaapkamer voorzien van eigen badkamer. Het infinity pool heeft een ruimte om te ontspannen en af ??te koelen, en het tafeltennis heeft ons bezet. De wandeling naar de stad was haalbaar met kinderen en Stephano verstrekte informatie en hulp als nodig. Dank je!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ongelooflijk!"

    16/07/2014

    We verbleven in de Poggiacolle vorige week met vrienden toen we door Italië reizen. De woning is simpelweg prachtig, met een perfect uitzicht op de vallei van San Gimignano. De locatie was ideaal en we konden de nabijgelegen Toscaanse heuvellandes zoals Volterra, Siena en Castellina verkennen. De accommodatie was charmant en rustiek, maar heeft moderne gemakken als een volledig ingerichte keuken en een moderne badkamer. Er was een verscheidenheid aan speelapparatuur om de kinderen te vermaken. Onze gastheer, Stefano, was geweldig. Hoewel zijn vrouw net een baby had, was hij geduldig en behulpzaam en zorgde ervoor dat we goed verzorgd waren. Over het geheel genomen 5 sterren naar de Poggiacolle - de zonsondergangen, de wijngaarden, de torens van San Gimignano in de verte, de mist die uit de heuvels loopt, de kerkbellen die over het platteland schillen. Dit is Italië van de koffietafelboeken. Pak je tassen en ga!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wil je terugkomen"

    09/06/2014

    We hadden acht volwassenen en bleven op de tweede verdieping. De gemeenschappelijke kamer was perfect om samen te komen. De badkamers zeer mooi en onlangs gerenoveerd. Het uitzicht op San Gimignano en het platteland spectaculair. Stefano is een zeer goede gids. Ontbijt was erg goed en noodzakelijk, aangezien de stad een ritje is. Bedankt Stefano!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte plek om te verblijven in Toscane!"

    22/05/2014

    De kamers hebben een gorgous uitzicht op Toscane en ze zijn zeer comfortabel en schoon! Het ontbijt is heerlijk! De omgeving is zo leuk, met de wijnmakerij en alle Toscane charme! Het is heel rustig en rustig, geweldige plek om te ontspannen en te rusten na een drukke dag. Stefano is erg aardig en behulpzaam! Ik geef ALLEEN een kooklessen aan met zijn ouders !!! Ze zijn zo schattig en leuk, en het is onbetaalbaar om pasta te koken met een oude Italiaanse dame! U kunt het bij Stefano boeken / plannen. Maar ik raad het sterk aan om een ??auto te huren !! De bussen en de treinen hebben verschrikkelijke schema's, dus het is aan te raden om bij Poggiacolle te komen en daar weg te gaan als je geen auto hebt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Agriturismo Poggiacolle"

    21/05/2014

    Een ware hemel op aarde !!! Ik ben er meer dan eens geweest en ik moet toegeven dat het altijd een genoegen is om terug te gaan en tijd doorbrengen in Poggiacolle!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige Poggiacolle"

    15/05/2014

    Een toevluchtsoord voor de ziel. Een oude boerderij volledig gemoderniseerd om een ??onvergetelijke vakantie door te brengen in het Toscaanse platteland. Folks, gelegen in het stadscentrum. Zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De perfecte plek voor een paar ontspannende dagen in Toscane!"

    15/05/2014

    Een mooie plek met een prachtig uitzicht over de heuvels van Toscane en San Gimignano! Gelegen in het midden van wijngaarden en olijfbomen. Fietsen afstand naar San Gimignano (2 km) en mountainbikes zijn beschikbaar in het agriturismo. Buitenzwembad met een geweldig uitzicht. Zeer mooi, vriendelijk en behulpzaam personeel. Heel proper. Uitstekend ontbijt. Perfect gelegen voor dagtochten naar andere plaatsen in Toscane (45 minuten rijden naar Florence of Sienna).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    29/10/2013

    We hebben 8 geweldige dagen bij Poggiacolle, een prachtige plek, op het platteland silencio, Toscanese milieu. Allemaal heel schoon, mooi zwembad. Stefano zeer vriendelijk, behulpzaam, goed gesproken Engels. De Marcella heeft ons de eerste sortering zelfs een paar keer geserveerd, van tijden - altijd leuk. effectieve en gratis WiFi.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    08/07/2013

    We hebben net een heerlijk weekend doorgebracht in deze prachtige plek met uitzicht op de torens van S. Gimignano. Als ik niet had geleefd zou ik denken dat het is alsof, het is leuk. Perfect in het landschap, de huizen zijn prachtig, het zwembad een plezier en het warme welkom. We boekten de vakantie in augustus en we kunnen niet wachten!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "5 sterren voor een plek om te verblijven"

    18/06/2013

    We brachten een lang weekend in bella Italia en waren heel tevreden met onze accommodatie in Stefano. Het appartement was zeer ruim twee voor ons, is de keuken uitgerust met alles wat je nodig hebt. Het bed was zeer comfortabel en zeer mooi, vonden we dat elke dag het bed was gemaakt, terwijl we weg waren. Van bijzonder belang is de gratis Wi-Fi-toegang in het appartement, dat was voor ons een verrassing. Het ontbijt is liefdevol en familie voorbereid en gestructureerd, hoewel de goede Seele Marcella spreekt Engels of Duits, maar kregen we precies elke ochtend de koffie we wilden. Omdat het unverhätnismäßig koud was hier, we op een avond vroegen bij de open haard in de keuken, voor Stefano was het vanzelfsprekend dat we mogen en we op brandhout buiten gebruik kan wakkeren de oven. Het was gezellig! De terreinen zijn prachtig onderhouden, het meubilair en tuinstoelen als het nog steeds op deze site wordt weergegeven veel moderner. We zouden in theorie ook hebben gehad kunt fietsen huren, maar we hebben niet gedaan wegens tijdgebrek. Conclusie: Een aanrader! (Met de auto ongeveer 10 minuten in de richting van Volterra) kan in de Trattoria "il Grillo" om te eten en te drinken fantastisch: Tip! Dank u, Stefano, mooi voor dit weekend!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De prachtige Toscane"

    19/05/2013

    We brachten een week in Toscane, we bevonden ons heel goed. Wij raden deze plek aan iedereen! Niet veel vliegen we schrijven, moeten we dit zien! De kamer was erg mooi met een prachtig uitzicht op San Gimignano en ook uit het zwembad kon je de hele stad te zien. De keuken is goed uitgerust, vindt u alles voor te bereiden een gerecht Italiaans waar. Een speciale dank aan Marcella voor het heerlijke ontbijt! Omdat het geweldige ritten kan Poggaicello en is gemakkelijk om de beroemde steden van Toscane te bereiken. Lilac & Csaba, Marina & Gyuri
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zomer verblijf"

    18/04/2013

    Een uitstekende locatie in een mooi huis. We hebben twee opeenvolgende zomers genieten van de bevoorrechte positie tussen de wijngaarden en met een prachtig uitzicht op de stad geweest. Stefano helpt om alles makkelijker en vriendelijk maar met een site als de uwe hoeven niet te hard te proberen,
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De perfecte Toscane retraite."

    28/11/2012

    Mijn man en ik verbleven 5 nachten in Poggiacolle tijdens oktober en november 2012 in de studio. We konden niet meer tevreden zijn geweest. De andere beoordelingen hier lees je waar zijn-Stefano is een geweldige gastheer, en met onze beperkte onze Italiaanse waren we dankbaar voor zijn onberispelijke Engels. Terwijl we enkele uitstapjes hadden gepland, wilden we lokale aanbevelingen om onze tijd in te vullen en Stefano zorgde ervoor dat deze ons uitstekend bevonden en ons in staat stellen het beste uit onze beperkte en kostbare tijd in dit prachtige landgoed te halen. We hadden een interessante interactie met een medewerker van een lokale leverancier - echt niet een big deal en iets wat we uitgebroken hadden als een verloren vertaling, maar de volgende morgen was Stefano blijkbaar volledig geïnformeerd en had de eigenaar van de vestiging Op de telefoon om ons persoonlijke verontschuldigingen te bieden. We waren flabbergasted-het was niet nodig, maar we voelden ons zeer goed verzorgd en waardeerde het feit dat de San Gimignano etablissementen beschouwen Stefano's gasten A-lijst! De nabijheid van San Gimignano is uitstekend. Ik ben een hardloper en ik zou zeggen dat het loopbaar is, mijn man zou het niet eens zijn, dus als je hier op het hek bent, verwacht dat je je auto gebruikt of de fietsen Stefano maakt beschikbaar. Echt, Poggiacolle ligt in een vallei en San Gimignano ligt op de berg. We hebben ervoor gekozen om de auto elke keer te nemen. De parkeerplaatsen in San Gimignano zijn relatief duur, dus bereid je daarvoor voor, maar dat is hetzelfde, ongeacht waar je blijft. Verwacht om op $ 10 USD toe te voegen aan uw dagelijkse uitstap voor parkeren. Voorzieningen: Stefano is op grote schaal beschikbaar om aanbevelingen en reserveringen te maken. Er is een snelle, gratis internetdienst beschikbaar in de gezellige gemeenschappelijke ruimtes, en de was is beschikbaar en gratis (geen automatische droger, maar dit kunt u doen bij de laundromat in San Gimignano tijdens Het regenseizoen als neessary). En oh .... het ontbijt !! Het ontbijt in San Gimignano is perfect - heel continentaal maar gewoon wat je nodig hebt om je dag te beginnen en Marcella is een droom. Koffie om te bestellen, hoe je het leuk vindt, of hoe ze weet dat je het echt leuk vindt. We hebben onmiddellijk de traditionele Italiaanse koffiepot Amazon gemonteerd toen we thuis waren, en een maand later is mijn man verbaasd om te horen: "Het is goed .. maar het is niet zoals Marcella het heeft gemaakt ....". Ik herinner me een recensie, waarin wordt gevraagd dat Marcella beter Engels spreekt. Ik ben beleefd oneens en ik wil iedereen anders vragen om je phrasebook uit te breiden. We hebben misschien nooit veel met Marcella gekommuniceerd, maar we vonden haar een uitstekende gastvrouw en baronista, en (2) geïnteresseerd in communicatie met ons over De taalbarrières - we hebben geleerd over haar kinderen en dieren, ze leerde waar we woonden en hoeveel huisdieren we hadden, enz. We houden van Marcella zoals ze is, en we hopen ons Italiaans te verbeteren! Wat het studio-appartement betreft, aarzel niet om dit te nemen. Ik had nog een eerste keuze uit de foto's, maar Stefano stelde dit niet voor, omdat dat niet beschikbaar was. Het is zeer smaakvol gedaan-de benedenkeuken is vrij compact, maar beheersbaar als je binnen moet koken, de bovenverdieping slaapkamer en badkamer zijn ruim. Alle zijn goed gevuld met alles wat je nodig hebt (wijnglazen, haardroger, wijnglazen .... :)). We waren aangenaam verrast bij de dagelijkse schoonmaakdienst (niet per se voor de cursus bij een agriturismo, die meer in overeenstemming is met een vakantie-time-share in de Staten in dat verband). Het studio appartement deelt hetzelfde gebouw dat de ontbijtzaal doet, en je kan er een beetje lawaai van hebben in de ochtend na 8 uur als je een lichte slaper bent zoals ik ben. Hopelijk is dit een welkom wakeup call om te genieten van alles wat op je net buiten je deur wacht! Anders wacht even een paar ogenblikken en het zal afnemen. Belangrijk: er zijn geen verborgen kosten bij Poggiacolle - u bent hun gast, en u heeft toegang tot alle voorzieningen die zij adverteren. Kortom, we hebben genoten van onze reis naar Poggiacolle, zou terugkeren (kan niet wachten!), En zou het zeker aanraden aan onze familie en vrienden. Als u geluk hebt om naar Poggiacolle te gaan, vertelt u Stefano en Marcella "bongiorno!" van ons!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten