contactModalFeedback

Agriturismo Santa Maria di Pienza

Pod. Santa Maria, 10, 53026 Pienza (Siena)

"Fantastisch"
Volgens 22 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ongelooflijk Boerderijverblijf bij de beste gastheren!"

    01/09/2019

    Agriturismo Santa Maria Di Pienza is een ongelooflijke boerderij ervaring met de meest gracieuze gastheren Maura en Virno. De boerderij en zijn hotelkamers zijn gezellig en rustiek. Het eten is meer dan ongelooflijk, want het is een boerderij van nul kilometer van boerderij tot tafel, zo vers als maar mogelijk is en in overvloed aanwezig. Alles wat je eet en drinkt komt van de boerderij. We zijn er nu twee keer verbleven en hebben er drie keer gegeten, en we zullen terugkomen zoals ze nu als "familie" zijn.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Klein paradijs"

    06/08/2019

    In augustus 2019 verbleven we een nacht op deze boerderij. Het was een grote verrassing, prachtig zwembad, zeer gezellige kamer, zelfgemaakt ontbijt en zeer vriendelijke gastheren.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "5 sterren op elk punt"

    12/11/2017

    We brachten een week door Maura en Virno en zijn er absoluut zeker van dat het de best mogelijke keuze was. We voelden ons vanaf het allereerste moment thuis. Hun huis is perfect gezellig, schoon en gastvrij. Ze denken tot in het kleinste detail na over het comfort van hun gasten. We hadden echt alles wat we nodig hadden en meer in ons appartement boven. De kinderen genoten elke ochtend van het kijken naar dieren (de ezel Annabella, schapen, ganzen, varkens, enz.). Elk ontbijt gemaakt door Maura was een hoogtepunt. Ze is zichzelf aan het bakken en verwent haar gasten elke ochtend met 2-3 cakes (en het is maar een klein deel van het ontbijt). Het 4-gangen diner gemaakt door Maura is een heel bijzondere ervaring. Ze kookt ongelooflijk smakelijk en soulful en de gasten en gastheren dineren samen 2 aangename uren lang. De locatie van het huis in een vallei tussen Pienza en Monticchielo is perfect. Je opent de deur en ziet Toscane / Val d'Orcia in zijn volle schoonheid. Het is heel leuk om in de buurt te zijn, te voet, met de fiets of met de auto. Maura en Virno zijn erg aardige, zachtaardige en vrijgevige mensen die een goed leven leiden en het met hun gasten delen. We voelden ons gelukkig in hun huis en hun bedrijf en we hopen echt (en zijn van plan) om op een dag terug te komen. Irina, Michael, Ricarda en Nikita
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Lange verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het is moeilijk om juiste woorden te vinden!"

    27/05/2017

    Onder veel van de verschillende agriturismos kiezen wij deze en het was meer dan een goede keuze! Geweldige locatie, zeer rustig, niceli ingerichte plek met prachtige suraunding! Deze plek is geweldig als u rust wilt of wilt u dorpen en kleine dorpen rond Toscane verkennen! Maar het hart van deze plek is zijn eigenaren, heel aardig en beleefd, klaar om u te helpen wat u nodig heeft! Ze bereiden heerlijk eten voor het ontbijt, met name de diners zijn geweldig, samen met alle gasten in eigendom met alle binnenlandse producten heerlijk bereid! Als we weer in Toscane komen, zullen we dit huis zeker kiezen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon geweldig !! '"

    21/09/2016

    Onze eerste vakantie met het gezin en het was fantastisch !!! Geweldige accommodatie, zeer goed onderhouden en schoon, prachtige ambiance en de mooiste gastheren die je je kunt voorstellen met een fabelachtig goede keuken gastvrouw !!! en bezoek proberen absoluut!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke vakantie in een mooie locatie"

    14/07/2016

    geweldige vakantie in een gezellige familie boerderij. Fine zeer schoon. Vanuit het zwembad kunt u van een adembenemend landschap te bewonderen. Uitstekende keuken. Goede ligging van de boerderij voor een bezoek aan de meest opmerkelijke plaatsen. De eigenaren altijd erg aardig en behulpzaam ze gaven ons het gevoel thuis. We zullen zeker terugkomen !!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie accommodatie"

    14/07/2016

    mooie vakantie in een gastvrije en vriendelijke sfeer. zeer mooie kamers, een prachtig zwembad met een adembenemend uitzicht. Grote keuken. Goede locatie voor een bezoek aan de meest 'typische plekjes van de Val d'Orcia. De eigenaars zeer vriendelijk en behulpzaam en we voelden ons thuis. We zullen terugkeren !!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een echt juweeltje!"

    05/07/2016

    Mijn man en ik verbleven hier voor een week in juni en het was het hoogtepunt van onze reis naar Italië! We brachten een maand door het land voor onze huwelijksreis en hielden van deze kleine boerderij. Het was zo leuk om gewoon uit de grote stad te komen en te ontspannen bij het zwembad of een boek te lezen in de schaduw van de bomen. Ik heb veel boerderijen onderzocht en we kwamen op deze en waren zo blij dat we dat deden. Maura en Vierno zijn de meest genadige en geweldige gastheren die verschillende aanbevelingen aanbieden over restaurants en activiteiten en plekken om te zien in de omgeving. Ze hadden een heerlijk ontbijt verspreid elke ochtend dat was erg fris. We hebben ook genoten van Maura's koken op vrijdag en zaterdagavond. De boerderij is mooi en weggestopt van het verkeer van de hoofdweg. De terreinen zijn geweldig om te wandelen en hun hond Pauldo begeleidde ons de meeste keren. We hielden absoluut ervan en konden niet hebben gevraagd om een ??betere tijd in Toscane! Pienza en Montichielllo zijn dichtbij genoeg om lunch en diner te halen en Montalpuciano en Montalcino zijn niet erg ver weg. We vonden een juweeltje in Toscane en we hopen terug te komen en weer te verblijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Idyllisch in elke zin van het woord!"

    06/06/2016

    Mijn vrouw en ik hadden al vele jaren op vakantie naar de regio Toscane willen gaan, sinds we de online reis van onze dochter volgen. We hebben lang gereden op plaatsen om te bezoeken en te verblijven, en uiteindelijk besloten we de provincie Siena en Agriturismo Santa Maria di Pienza. We hadden geen betere beslissing kunnen nemen! We waren er tijdens de 3e week in mei. Santa Maria is een kleine boerderij - mooi, rustig, idyllisch - en de eigenaars Maura en Virno (en hun 2 zonen, Nicola en Simone) waren de beste gastheren. Heerlijke, prachtige mensen! Het spijt ons dat we alleen Engels Engels spreken, maar Maura en haar familie, samen met andere gasten van over de hele wereld, hebben ons thuis laten voelen door ons te ontvangen. We verbleven in het La Loggia appartement, dat was zeer comfortabel, zeer schoon en genoten van de extra ruimte van de kitchenette en woonkamer. De belangrijkste eetkamer was ook geweldig. Maura is een uitstekende chef-kok en leverde een fantastisch scala aan heerlijk eten, en de wijn die Virno en familie maken is zo goed! (Hield ook van de grappa, Virno). Helen en ik zouden rond hun boerderij wandelen, met hun ezel en zijn koorlijn schapen gaan wandelen, met hun schattige en vriendelijke honden gaan, de varkens een paar stukken voeden en naar de kluizen van de vrije kippen luisteren en de protestaties van De haan en de kalkoen. Ze zijn centraal gelegen, dus we vonden veel te doen en zeer dichtbij te zien. Het spijt me dat we er maar 5 dagen hadden gehad. Ik wou dat je dicht bij ons was in Ohio USA, Maura, zodat we vaak konden bezoeken. Helaas, we moeten weer tijd vinden om in Pienza te bezoeken. Gelukkig brengen we de volgende keer volgende. Onze liefde voor jou! Brian en Helen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke vakantie"

    26/08/2015

    We verbleven in het Podere Santa Maria in de week 15-22 augustus. We hebben echt genoten van de gastvrijheid van Virno Maura.Camera mooie, geweldige diners, en een geweldige locatie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dolce fare niente"

    24/03/2015

    Maura i Virno vanaf de dag dat ze elkaar ontmoetten? Wij blijven? in onze herinnering aan deze dag. Dit pittoreske plek, familiale sfeer, fantastisch eten waarvan de smaak uit? vergeet niet, maak boos wilde een hopelijk? Hij woont daar? en vergeet? de eentonigheid van het dagelijks leven? je. Als iemand? toch was er niet? Hij weet niet wat te verliezen?. Zelfs wanneer? we zullen terugkeren naar deze plek.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een klein stukje van Toscane"

    25/11/2014

    Ik dank Maura en Virna omdat ze ons in hun huis verwelkomd en het lijkt triviaal, maar het delen van ontbijt, diner met mensen die niet het begin wel weet is vreemd, maar dan is het plezier waardeer het dat je voor een praatje voor een heerlijk diner begeleid door wijn van Virno .... vertrokken we een stukje van ons hart en we brachten home een stukje van Toscane ??? Zeker de tweede optie! Nogmaals bedankt en een goede voortzetting !!!! Een knuffel Teri Alberto
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring in Pienza"

    08/06/2014

    Maura en haar familie waren geweldige gastheren. De boerderij was erg interessant voor onze familie. De omgeving en de steden gaf ons veel te verkennen. Het zwembad, wandelen en fietsen waren leuk. Zou graag terugkomen in de toekomst. Ze is ook een fantastische kok!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer goed verblijf"

    19/05/2014

    We brachten 4 dagen in het agriturismo Santa Maria vorige week en alles was perfect. Maura en haar man zijn erg gastvrij, zeer vriendelijk. De kamers zijn goed ingericht, we hadden een kamer die was juist op de Toscaanse valleien, geweldig uitzicht! Maura maakte ons een Italiaanse 's avonds maaltijden, met veel goede zelfgemaakte gerechten met producten van hun boerderij of regio en goede wijn. Een grote dank voor het warme welkom en een kleine knipoog naar de kleine kat Spritz! Lise :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "warm welkom"

    28/01/2014

    Ik en mijn familie brachten vorig weekend in deze faciliteit; Ik moet zeggen, we kregen een ongelooflijk in hun warmte, behulpzaamheid en professionaliteit. Maura en haar man boerderij beste interpretatie van de betekenis graag geziene gasten in hun huis en zet zichzelf op hun service. De diners bereid door Mrs. blijven gegrift in ons geheugen voor de sfeer die was ontstaan ??en de kwaliteit en kwantiteit van de cursussen. We voelen ons nogmaals bedanken Maura en haar man Virno voor de mooie weekend dat ze in staat waren om ons te bieden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten