contactModalFeedback

Agriturismo Scannano

via delle cave 12, Serre di Rapolano 53040 Rapolano Terme (Siena)

"Super"
Volgens 89 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,1/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig!"

    24/10/2019

    Dit was beter dan welk hotel dan ook. We zouden hier weer blijven. De uitzichten zijn spectaculair en zo vredig, dat ze tegemoet kwamen aan mijn behoefte om glutenvrij te eten met heerlijke maaltijden, wat niemand hongerig zou achterlaten.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke plek en zeer vertrouwde omgeving!"

    05/08/2019

    Ontspannende ervaring Uniek en fantastisch! We hebben onszelf echt heel erg goed gevonden! de eigenaren zijn mensen die je het gevoel geven dat je je vanaf het begin onopvallend bent!....wat te zeggen....Alles perfect en heel ontspannend! Ik feliciteer je met de massages die echt aan de top staan!!!!! Hartelijk dank voor alles! Ik beveel het ten zeerste aan!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een droom die uitkomt!"

    31/07/2019

    Ik heb Toscane al zo lang ik me kan herinneren willen bezoeken, dus deze reis was voor mij van groot belang. Op dit moment in mijn leven maakte ik de reis met mijn man en onze twee jongens van 8 & 9 jaar. We werden begroet door Barbara met een warm welkom en gaven een oriëntatie op de boerderij. Onze kamer was mooi en had uitzicht op de wijngaard. Het eten was heerlijk en het was erg handig om ter plaatse te kunnen eten. We zijn op een avond wel naar het dorp gegaan voor het avondeten en dat was een leuke Italiaanse ervaring met jocci-bal en geklets met oude mannen die toekijken.
    Barbara en haar man waren mooie gastheren. Zij hebben er alles aan gedaan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ik had twee massages terwijl ik daar was en ze waren fantastisch! Mijn jongens vonden het heerlijk om met hun honden te spelen en de boerderijdieren te bezoeken. Beide jongens vroegen om terug te keren naar Scannano Farm voordat we vertrokken waren. Het was een prachtige ervaring die we ons altijd met veel plezier zullen blijven herinneren. Bedankt, Barbara, dat je onze tijd daar zo speciaal hebt gemaakt.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het beste verblijf ooit!"

    26/07/2019

    Mijn vriend en ik bleven maar twee nachten in dit paradijs, maar het was perfect! Zeer vertrouwd en het mooiste uitzicht! Zeer aan te bevelen


    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontzagwekkend"

    27/05/2019

    We zijn een gezin met 2 kinderen van 5 jaar op sleeptouw, en we verbleven in deze faciliteit: harmonie, ontspanning, verwennerij, lekker eten, en beschikbaarheid van Luciano, Barbara en Barbara's moeder: goed verbonden met het mooie Siena Arezzo en Montepulciano:
    uitstekende boerderij
    Ga zo door met het goede werk.
    PS: Een kus aan kleine Andrea die heeft verbonden met onze Faith en Francs
    gunsten
    we gaan er terug naartoe!!!!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Scannano reageert
    Bedankt, kinderen, voor jullie goede gezelschap! Tot ziens
    Barbara en de hele familie
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig!!!!!!"

    12/05/2019

    Ik ben niet gewend om recensies achter te laten, maar deze keer stop ik 2 minuten om te schrijven omdat het een recensie van 10 minuten verdient!
    Ik was op zoek naar een boerderij met dieren voor mijn jonge kinderen, maar ik vond er meer!
    Als je hier in je auto komt, realiseer je je meteen de rust die hier heerst.
    De enige geluiden die je hoort zijn de verzen van de dieren.
    De gezellige en schone kamer kijkt uit op een tuin met een adembenemend uitzicht. Goed onderhouden tuin met tafel en stoelen.
    Uitstekend restaurant. We vroegen om halfpension en tijdens het diner serveerden de eigenaars ons een voorgerecht, een eerste, tweede, tweede, een dessert .... allemaal vergezeld van wijn uit hun kelder!
    Het mooiste naast de rust, het zicht, de xura van deze boerderij zijn de eigenaren en hun 2 prachtige kinderen! Antonio, 8 jaar oud, nam ons mee naar hun boerderij van dieren .... waar we paarden, geiten, eenden, varkens en een mooie ezel genaamd Pinocchio zagen! Antonio vertelde ons zoveel en legde mijn kind uit hoe ik deze dieren moest voeren!
    Onder de kamers is er een speeltuin met schommels, glijbaan en boomhut waar mijn kinderen zo veel plezier hebben gehad met Antonio en Andrea, de jongste zoon van de eigenaren.... een heel leuk en mooi kind van 3 jaar!!!!!!!
    Ze waren de echte traktatie van ons weekend buiten de stad! Zo'n welkom is niet gemakkelijk te vinden!
    Na de zomer komen we zeker terug om te ontspannen en te spelen met Antonio en Andrea!
    Ik raad je aan om dat te doen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige structuur"

    19/12/2018

    Fabulous plaats, goed verzorgd, goede kwaliteit traditionele huisgemaakte keuken. Zeer goed ook de lokale producten zoals wijn en olie.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspan in het gezin"

    01/09/2018

    We brachten 5 dagen door in deze boerderij op een fantastische locatie. De gastvrijheid en vriendelijkheid van de familie Duchini is koning, altijd beschikbaar voor elke behoefte, de keuken in Toscaanse stijl is altijd zeer overvloedig en goed. We raden de structuur sterk aan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Absoluut geweldig!"

    04/08/2018

    Beste familie Duchini. We hebben de meest verbazingwekkende, sublieme, authentieke, ontspannende, leuke en absoluut fantastische vakantie gehad in Agriturismo Scannano! Jij (de hele familie !!), jouw eten en wijn, jouw plaats, jouw dieren, jouw omgeving, jouw kennis en goede ideeën voor authentieke ervaringen in de omgeving, jouw manier van "gewoon jezelf zijn"; alles is absoluut fantastisch! Je bent een erg warme en gevende familie. -Op elke manier! Deze vakantie was zoveel meer dan we ooit hadden kunnen hopen! We willen terugkomen! Liefde van Magnus, Sofie, Freja & Dorthe
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Scannano reageert
    Bedankt voor je mooie beoordeling en ook dankzij je aanwezigheid hier, wetend dat je een groot genoegen was, je bent een mooi gezin en de kinderen zijn schattig, we hopen echt dat je weer bij ons bent. Een dikke knuffel, Barbara en het hele gezin!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 3
    "Slecht"

    "Restaurant zonder behuizing"

    26/07/2018

    In eerste instantie een perfecte ontvangst ondanks de moeilijkheden van de taal (Frans -> Italiaans, Engels). We hadden niet geboekt en kwamen laat aan. We kregen een gerecht met deeg aangeboden, wat super leuk was gezien de situatie. Ik had voorgesteld om de volgende dag terug te komen in betere omstandigheden en voor een compleet menu, dat leek te zijn aangekocht. Dan altijd heel goed. We kregen een antipaste (charcuterie en zelfgemaakte kaas) + wijn bij de pitcher erg leuk. De vleeswaren waren zeer goed. Een andere gast leek ons ??voor de gek te houden aan een tafel aan de andere kant van het restaurant. Tot die tijd is het niet de schuld van de eigenaars. OK Maar daarna begonnen de eigenaren met deze klant te praten en we bieden op deze spot met ons. Als we geen Italiaans spreken, is Frans dichtbij genoeg om de betekenis ervan te begrijpen. Voor de schotel van deeg, was het gerecht super zout, die de smaak verpest (pasta met ragout). Schade, jammer. Toen we vertrokken, vroeg de eigenaar ons om de volgende dag te bellen om te bevestigen of het mogelijk was, ik moet zeggen dat het me goed uitkwam, ik wilde echt niet meer terug. Ik bleef hoffelijk, maar dacht er niet minder aan. Dus alles hangt ervan af of je de eigenaar en andere klanten leuk vindt. deze plaats moet subliem zijn als je geaccepteerd wordt. Voor accommodatie ben ik door de aanvraag verplicht een notitie te plaatsen, maar ik ben niet gebleven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Scannano reageert
    Eerlijk gezegd vind ik deze kritiek heel vreemd. U belde ons op een middag aan de telefoon en vanavond besloot u niet te komen en maakte u geen reservatie voor de volgende dag, maar de volgende dag presenteerde u zonder voorbehoud, we hadden al gezegd dat ons restaurant Geaccepteerd alleen op reservatie, maar we hebben ons best gedaan en we hebben een heleboel dingen aangeboden waarvan je zei dat je niet veel eet. Het is waar dat we elkaar niet begrepen, maar het was moeilijk om je behoeften in gebroken Frans te interpreteren. Het feit dat de klanten aan de volgende tafel over je praatten is slechts een gok en we hebben nooit met anderen over je gepraat. Ons gevoel is dat je de zonsondergang zag eten en hoe dan ook je ging om de complimenten te betalen. Als de pasta zout was, zou je het kunnen zeggen en we zouden anderen naar je smaak hebben gebracht, maar je hebt alles voltooid en het eten was overvloedig aanwezig. Laat een negatieve opmerking achter, omdat wordt verondersteld dat het verkeerd is om aan de volgende tafel verkeerd te spreken, vooral omdat het niets te maken heeft met de goedheid van het eten!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      5/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een stukje paradijs"

    04/07/2018

    Een stukje paradijs, een echte traktatie in volledige ontspanning, in het midden van de Crete Senesi, met een zwembad dat lijkt uitgehouwen in de rotsen, omgeven door de natuur. Een zeer mooie boerderij, goed verzorgd, schoon, rustig met een adembenemend uitzicht, in de avond biedt een prachtige zonsondergang, maar niet alles ..... verwelkomd en verwend door de eigenaren: Barbara, moeder van twee prachtige kinderen, altijd erg aardig, zonne , super erg efficiënt is onvermoeibaar; Luciano, zijn vader, verwelkomt je met zijn uitstraling 's morgens bij het ontbijt en begroet je' s avonds met zijn uitstekende Toscaanse keuken; Marilena, haar moeder, verzorgt naast de samenwerking thuis, ook wellness, haar heerlijke massages zijn ontspannend en regenererend, een echte super knuffel. De liefde die deze mensen hebben om je te verwelkomen en je het gevoel te geven dat familie uniek is, hun vreugde komt tot uiting in elke actie. Deze vakantie zal voor altijd in onze harten blijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Scannano reageert
    Jongens, we zullen je niet vergeten! We sturen je een knuffel knuffel en we hopen je echt weer te zien! Barbara en het hele gezin
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Meer dan positieve ervaring!"

    17/05/2018

    Met de wens om een ??ontspannende zondag door te brengen, zochten we een boerderij die niet ver van de stad Siena lag en de keuze viel op deze structuur. Ik stel dat we niet overnachten omdat we alleen geluncht hadden. Mevrouw Barbara was erg aardig en behulpzaam vanaf het moment van boeken, in een poging om aan onze behoeften te voldoen. Zeer mooie locatie ondergedompeld in het typisch Toscaanse platteland dat een gevoel van vrede en rust geeft, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een detachement van het drukke stadsleven. De lunch was uitstekend: we begonnen met een amuse van goed gesorteerde Toscaanse croutons en een echt goede salami schotel (vooral de cinta senese salami). Onbeslist ten eerste, hebben we er uiteindelijk voor gekozen alle drie te proeven met trays waar we ons zelf van hebben voorzien (erg handig): ze waren zo wit pici (met vlees en courgette), pici met roodvleessaus en gnocchi van het wilde zwijn met truffels dat bleek het beste te zijn. Voor de tweede keer kregen we een filet met kappertjes en zwarte peper gekookt tot in de perfectie en tot slot zoete chocolade, koffie en bittere huis. De drankjes (wijn, water, koffie en bitter) waren inbegrepen in de uiteindelijke prijs die ik meer dan eerlijk oordeel. We hebben met veel plezier de aandacht voor de klant genoteerd die heeft bijgedragen aan een ontspannen en vertrouwde sfeer. Er waren ook suggesties voor een bezoek aan de omgeving van het platteland van Siena. Er is ook een kleine maar zeer mooie spa die we niet hebben gebruikt maar we zullen het zeker nog een keer maken. Meer dan positieve ervaring!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Scannano reageert
    Bedankt voor je mooie woorden jongens, ze zijn erg waardevol voor ons! we hopen je snel weer bij ons te hebben! Groeten van het hele gezin
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Het was waar ik naar op zoek was"

    02/05/2018

    Allemaal heel goed, rustig, mooi, goed eten en heel erg aardig en vriendelijk personeel
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Scannano reageert
    Bedankt, een knuffel van het hele gezin!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Geweldige boerderij"

    24/04/2018

    2 nachten verblijf meer dan aangenaam. Eigenaren heel vriendelijk en behulpzaam, mooi zwembad, goede keuken en een boerderij erg handig als je kleine kinderen hebt. Ook is de SPA geweldig, super massage! Aanbevolen voor een ontspannende vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Scannano reageert
    Bedankt voor de tijd die we hebben besteed, we hopen je vroeg of laat te zien! groeten Barbara en het hele gezin
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische familie en heerlijke plek"

    02/04/2018

    We hadden een geweldige tijd. De familie is erg gastvrij en behulpzaam. Uitstekende en flexibele keuken voor mensen met kinderen en een ontspannende SPA-ruimte. Fantastisch landschap .. Ik hoop terug te keren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Spa's - spa
    Agriturismo Scannano reageert
    Bedankt aardige woorden, maar het was vooral een plezier om bij je te zijn! we hopen je snel te zien! Een knuffel van ons allemaal en vooral van kinderen. Barbara
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten