Agriturismo Villa Palagetto

Via Monteoliveto, 46 -, San Gimignano 53037 San Gimignano (Siena)

"Super"
Volgens 26 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,3/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,3/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    8,9/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 6
    "Redelijk"

    "Ik raad het arrangement in de toren af"

    25/08/2018

    Ik ontmoedig de accommodatie in de toren, de ramen zijn verduisterd om de interne hitte te verminderen, het uitzicht is alleen te zien als je de ramen van het hokgebied opent, dat erg heet is en niet genoeg wordt gekoeld door de airconditioner. Allemaal kleine agenten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Villa Palagetto reageert
    Beste Francesca, het spijt ons zeer dat u zich niet thuis voelde in het Torre-appartement, dat zich in een oude middeleeuwse toren bevindt en een zeer suggestief appartement is. We willen echter duidelijk maken dat u spreekt over een airconditioner, die niet aanwezig is (dus het is duidelijk dat dit niet werkt) in onze appartementen. We vragen ons af of ze zeker weet waar ze bij ons is gebleven, omdat we niet willen dat ze zich vergist met een andere afspraak. In de hoop het terug te krijgen als onze graag geziene gast, misschien in een kamer met airconditioning. Met vriendelijke groet, Villa Palagetto
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      2,5/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alles is in orde"

    29/06/2018

    Uitstekende ontvangst
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Uitstekend verblijf in mei 2018"

    10/06/2018

    We brachten 3 geweldige dagen in Villa Palagetto in mei 2018. Onze suite was rustiek, maar zeer comfortabel met alle voorzieningen binnen. Het kwam uit op een privé zithoek met een spectaculair uitzicht op de wijngaarden. Het zwembad was schoon en met een prachtig uitzicht. We hebben op een dag gezwommen, maar in mei was het een beetje koud om te zwemmen. Het eten in het restaurant bereid door ooit glimlachend chef-kok Carolina was niet van de wereld! We begonnen elke dag met een stevig en heerlijk ontbijt, en eindigden onze dagen met diners zo heerlijk, dat we wensten dat we langer hadden moeten blijven om de andere dingen op het menu te proeven! De kookles van Carolina was zo goed en ze heeft zoveel geduld en legt elke stap zo vriendelijk mogelijk uit. Sylvia was zeer inschikkelijk over het regelen van de wijn tour en een kookles en was vol met informatie over de lokale bezienswaardigheden en routes. Onze wijnreis en proeverij was buiten onze verwachting en we hielden van de zelfgemaakte wijnen en olijfolie die we geproefd. Villa Palagetto is prachtig gerund en de grote inspanning van het personeel en de familie om het mooi, rustiek en goed beheerd te houden ligt voor de hand. Bedankt Carolina, Sylvia en de dame bij het wijnhuis voor alles. Onze enige spijt is dat we de recepten uit Carolina niet hebben gekregen !! Misschien zullen we opnieuw bezoeken voor dat !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 3,5
    "Slecht"

    "Weinig verzorgd"

    12/05/2018

    We verbleven 3 dagen en oprecht toen we aankwamen, verwachtte ik iets veel mooiers en verzorgde ik de foto's op de site ..... Tuin en omgeving verwaarloosd niet-bestaande bloemen containers x planten en bloemen alleen met aarde en onkruid Mha !!! Schoonmaken van ons appartement, laten we zeggen dat ... Bij het schoonmaken van een appartement, reinigt u ALLES en niet alleen waar het u van pas komt. Positief zijaanzicht mooi en vriendelijk personeel
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      2,5/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 7
    "Goed"

    "Prachtige terrein - er is een gebrek aan functionaliteit."

    03/09/2017

    Het is een mooie faciliteit, prachtig gelegen in de wijngaarden. San Gimignano kan te voet worden bereikt. De fabriek zou elke kans om top rating te bereiken hebben, het ontbreekt aan het niveau van een punt of een ander bepaalde dingen naar boven komen. Kamers: Mooie kamers met stijlvol meubilair, schoon en netjes, het is elke dag schoongemaakt. Echter, het ontbreekt functionaliteit als opslagruimte of veel belangrijker plaats om de handdoeken drogen. Een droogrek, was er zelfs niet op verzoek. Dus je moet verdelen voor 3 personen in de kamer een of andere manier het zwembad handdoeken en badlakens. Ontbijt: Voor Italiaanse ontbijt zeer goed. Ze hadden eieren elke dag, worst (Elke dag gekookte ham) kaas, yoghurt, fruit, jam, gebak, sap. Het brood is niet altijd vers. Maar je kunt gezond, gevarieerd en uitgebreid ontbijt zijn. Restaurant: We aten 2 keer in het restaurant. Het eten is goed tot zeer goed. Kind kortingen bestaan ??niet. Daarom hier de familie, moet de prijs prestatie verhouding superieur zijn. Een betw. 20 en 30 euro menu is zeker overdreven voor kinderen. , Pool: het systeem is zeer mooi als het wordt geschreven op zich, met bloembakken en een grote tuin. Maar hier is er de grootste behoefte voor actie. Er is weinig / geen plaats om te zitten in de avond naar de zonsondergang met wijn te genieten. Natuurlijk kunt u als gast - zelfs als je niet eet met de open lucht restaurant, gebruik van het restaurant als een zitplaats. Er zou in de tuin, maar veel betere en mooiere plaatsen voor het opzetten van een aantal tuinmeubelen. Het zwembad is niet de normale standaard. Hij was niet eens in de 7 dagen schoongemaakt, het water is melkachtig en als gevolg van de verdamping van het water was minder elke dag, niet houdbaar was. Daarom hebben we ook gezien het vuil rand van het water in het zwembad aanzienlijk. Wijnproeverij: Absoluut een aanrader, werd verklaard door Fabrizio veel en de wijnen zijn zeer goed.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 9
    "Super"

    "Een rustige plek voor een speciaal verblijf."

    30/07/2017

    We brachten een aangename en ontspannen vakantie. L 'omgeving was mooi en zeer rustig, het personeel vriendelijk en attent op behoeften van de klant. Onze Tobias, Golden Retriever, werd ontvangen met alle aandacht. De keuken we kunnen zeggen goed niveau. Zeker een plek om terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 5
    "Misleidend"

    "Verwachtingen niet voldaan"

    03/06/2017

    Helaas, de kamers waren niet meer dan functioneel. De geur van ontsmettingsmiddel was verschrikkelijk en een kleine tafel en stoelen voor buiten gebruik is alleen op aanvraag beschikbaar zijn voor ons gemaakt. De hamer kwam bij het ontbijt, want behalve wit brood, ham en smaakloos kaas was er slechts taart. Omdat we niet desserts eet vroegen we of we een ei zou kunnen hebben, maar helaas dat was niet mogelijk. Iets wat we nog nooit meegemaakt. De eetzaal is erg ongemakkelijk en er is anders geen verblijfplaats. De eigenaren zelfs hebben we niet te zien krijgen, en de zogenaamde receptie was alleen bezet zeer onregelmatig. Het verblijf wordt niet aanbevolen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      3/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige locatie"

    05/08/2015

    Roberta die ons elke ochtend ontbijt serveerde was erg vriendelijk. Carolina maakte het beste eten dat we hadden terwijl we in Toscane verblijven. Sylvia was erg gastvrij en meegaand. De uitzichten zijn geweldig. De locatie is geweldig. U kunt in San Gimignano lopen of een klein stukje rijden naar Siena of Volterra. De wijnen waren heerlijk. Mijn enige klacht is dat sommige kamers geen airconditioning hebben en de kussens niet erg comfortabel zijn. Ik beveel het aan om de diners te proberen voor een toeslag. Zelfgemaakte en zeer Toscaanse. Groot voor kinderen ook.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Veel geïnvesteerd, niet in de leiding"

    23/03/2014

    Het huis is prachtig geïntegreerd in de wijngaarden. De oprit prachtig ontworpen. Dit huis is een oud huis in de wijngaarden, die volledig gestript, en werd ontworpen architectonisch uitgebreid. De gebruikte bouwmaterialen zijn zeer waardevol. Helaas is het in de architectonische oplossing bleef. De functie van de kamer is slecht. In de badkamer planken ontbreken. Er is slechts één tafel van ongeveer 35 x 35 cm beschikbaar. Zeepbakje en toiletpapierhouders = nihil. Een föhn en een kruk niet aanwezig zijn. Bij aankomst, twee serveren flessen douchegel in de badkamer. Deze zijn niet vernieuwd tijdens het verblijf. In de woonkamer een stoel is alleen beschikbaar. Een tweede stoel of een tafel bestaat niet. De beugels in de kast zou iedere grofvuil sieren een kledinglijn op te zetten. Er zijn een groot tv-programma's beschikbaar, maar geen in het Engels, Frans of Duits. Op internationaal publiek ervaren we, een schande. De ausgelobte restaurant was gesloten tijdens ons verblijf. Een lounge is niet beschikbaar. Met deze apparatuur zou men willen denken aan een regenachtige dag. De service is vriendelijk, maar onpersoonlijk. Bij aankomst wordt de ruimte getoond met zijn functies, op hetzelfde tijdstip zal worden gevraagd als je weggaat en legde de modaliteiten van betaling. Het is de indruk gegeven, anders kunt u niet storen. Een hoogtepunt is het ontbijt. Tot aan de koffie komt, wordt het ontbijt bijna klaar. Symptomatisch voor het ontbijt werd geroepen om het brood aangeboden af ??te handelen. Dag 1; Het brood is vers en wordt gesneden op het buffet. Dag 2; De resterende gesneden oudbakken brood is op het buffet. Vers brood nihil. Dag 3; De oud brood van de vorige dag wordt geroosterd op het buffet (hard). Vers brood nihil. De behandeling van het brood voor het ontbijt is nogal een voorbeeld voor het beheer van het bedrijf. De netheid van de kamer kan het best worden omschreven als borderline. Het bed en badlinnen was wel goed. Het huis ligt op ongeveer 1000 meter buiten San Gimignano. Het pad loopt ongeveer 600 meter langs een weg zonder stoep. Op weg naar San Gimignano ongeveer 100 meter hoogte naar boven te overwinnen. Conclusie: Een investeerde veel geld, maar helaas niet in de leiding van het bedrijf. Een bijzondere traktatie was de wijnproeverij in het bijbehorende wijnmakerij, dat ligt ongeveer 800 meter afstand. Vrijdag om 16.00 uur. Kregen slechts 3 soorten, want je wilde geen nieuwe flessen te openen. De witte wijn was koud gedraaid. De Sauvignon gaf de indruk dat hij geopend is voor vele dagen was al. De werknemer wiegde de hele tijd ongeduldig met zijn handen. Het moment van ons bezoek was waarschijnlijk ongepast. Met een dergelijke behandeling, we dan afzien van een aankoop.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Subliem!"

    19/08/2012

    wat een prachtige plek! de kamers zijn mooi, rustiek en zeer schoon. De accommodatie is prachtig, met veel bloemen, gazons en in het bijzonder de wijngaarden! De oprit die leidt vanuit de kamers naar het zwembad letterlijk aan de wijngaard en is zo indrukwekkend .... We hadden een diner elke avond in het restaurant van Lucia, waar de kok bereidt buitengewone gerechten en Clare is erg mooi en maakt ons thuis voelen. Probeer de wijnen Niccolai ... Ik ben super! Met dank aan iedereen en Sara en Samantha een speciale knuffel! Beatrice en Edward.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    03/08/2012

    Prachtige locatie, zeer mooi gerenoveerd oud gebouw, vriendelijk personeel, een paar minuten lopen naar het centrum van San Gimignano. Deze boerderij is ideaal voor wie op zoek is rust en ontspanning. Zeker aan te bevelen dat elke dag georganiseerd diner: Eten was uitstekend met uitstekende wijnen uit eigen productie, met inbegrip van de wijnkelder rondleiding en proeverij is ook aanbevolen ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    03/08/2012

    Prachtige landgoed, zeer vriendelijk en attent personeel aan de behoeften van de klant, een ideale locatie (op slechts een paar minuten lopen van het centrum van San Gimignano Ideaal voor wie op zoek is naar rust en ontspanning Uit ervaring de diners georganiseerd elke avond:.. Heerlijk eten en kwaliteitswijnen eigen productie aangeboden in begeleiding. Aanbevolen is een bezoek aan de wijnmakerij.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alles perfect - milieu, service, kamers, eten, zwembad"

    20/07/2012

    We waren de tweede keer in deze prachtige boerderij en zijn vastbesloten om vaker terug te komen. Dit keer hadden we twee dubbele kamers die een goede ervaring zijn geweest. Echter, zullen we proberen om de volgende keer weer een appartement te krijgen, want het is gewoon een stuk handiger dan familie. We raden dit agriturismo. Groeten Fam. Wagenhäuser (Sabrina, Laura, Luca en Michael)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "best"

    23/05/2012

    Prachtige omgeving, geweldige locatie, super gastvrijheid, onvergelijkbaar cuisine, uitstekende wijnen ... De beste! Aanbevolen voor iedereen ... het proberen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Andrea en Gabry"

    21/05/2012

    Fantastische locatie, vriendelijke sfeer echt aardige mensen en zeer behulpzaam. Hoe zit het ontbijt ... sublieme !!! We waren in verschillende boerderijen in Toscane en dit is het beste !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2012
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten