Agriturismo Gschlunerhof

St. Oswald, 12 -, Castelrotto - Kastelruth 39040 Castelrotto (Bozen-Zuid-Tirol)

"Super"
Volgens 15 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte vakantie"

    02/09/2018

    Vriendelijkheid, sympathie, prachtige plek
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend"

    27/08/2018

    Mijn vrouw en ik verbleven in dit Agriturismo voor 7 dagen. Ons verblijf was gewoon fantastisch. De kamers zijn ruim en zeer schoon met een fantastisch uitzicht op het kleine dorp hieronder. Het ontbijt in de ochtend is erg gul en bereid met veel toewijding. Het bestaat uit lokale producten, vers brood, vleespartijen en verschillende soorten gebak. Er is ook een bushalte direct buiten het onderdak, zodat u naar het nabijgelegen dorp Siusi kunt gaan, dat het centrum is voor tal van activiteiten. De omgeving biedt ook fantastische wandelingen. Het was een geweldige en onvergetelijke ervaring. We zullen zeker terugkomen en zal de plek aanbevelen aan familie en vrienden. Tot slot moet ik de uitstekende gastvrijheid vermelden die door de familie wordt verstrekt. Heel erg bedankt voor een geweldig verblijf
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Rust en een prachtig landschap"

    13/06/2018

    Jammer van het weer (het regende) de rest oké! Uitstekende schoonmaakorder!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Gschlunerhof reageert
    Geachte heer Claudio, hartelijk dank voor het kiezen van de Gschlunerhof voor uw vakantie en voor uw reactie. We zijn erg blij om u nog een keer als onze gast op het Gschlunerhof te hebben om nog een heerlijke vakantie in de bergen door te brengen, de volgende keer met wat zon. Met vriendelijke groet uit de bergen van Zuid-Tirol! Uw familie Mauroner Gschlunerhof
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer vriendelijke gastheer, rustige plek"

    28/05/2018

    Kamer, bad en keuken zijn zeer schoon. Gastheer is erg vriendelijk,
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Gastvrije boerderij met een prachtig uitzicht"

    07/05/2018

    Wat kun je zeggen over de Gschlunerhof: ik zou zeggen, een verblijf hier garandeert een ontspannen vakantie. Iedereen is heel vriendelijk, het appartement is mooi ingericht en zeer schoon. Vanaf het balkon heeft u een adembenemend uitzicht op bergen, valleien en nabijgelegen dorpen. Er is zelfs een speeltuin en onze kinderen hadden plezier kijken naar de dieren. Op verzoek krijgt u elke ochtend een ontbijtmand met producten van de boerderij - erg lekker. We hebben slechts drie kleine punten van kritiek: - met de matrassen kon je de veren al voelen - de rollen, die elke ochtend uit de bakkerij worden afgeleverd, konden ons niet overtuigen - op het balkon zou een kleine tafel leuk geweest zijn
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Gschlunerhof reageert
    Hallo mevrouw Carolin, hartelijk dank voor uw zeer leuke feedback. We zijn erg blij dat u een ontspannende vakantie bij ons hebt doorgebracht; ze waren zeer aangename gasten. Omdat we constant proberen te verbeteren, willen we u bedanken voor de waardevolle beoordeling. Het spijt ons zeer dat u nog niet van onze nieuwe matrassen hebt genoten. We hebben ze al enige tijd geleden besteld en verwachten dat ze tegen het einde van mei zullen aankomen. Onze balkons zijn uitgerust in de warme maanden met kleine tafels. Het brood wordt om 6 uur 's ochtends vers uit de bakkerij bij ons afgeleverd; helaas hebben we geen invloed op de smaak. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen. Met vriendelijke groeten, je fam. Mauroner
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De plaats x trek de stekker!"

    26/11/2017

    We verbleven met vrienden in 2 appartementen en toen we aankwamen vonden de kinderen het zien van de koeien, katten, etc ... Toch is de appartementen zeer schoon, warme sfeer, compleet met alles wat je x kok nodig heeft, schone lakens en een badkamer met zelfs papier en een haardroger. Enige wat stekkers zijn 2 palen en suco, als je elektrische dingen die niet verenigbaar zijn neem een ??reductie. Adembenemend uitzicht om er te komen is om een ??smalle weg te lopen. We zullen zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Kom tot rust en geniet van vakantie vanaf de eerste minuut"

    24/09/2017

    Wij voelden ons comfortabel op de baan Gschluner vanaf de eerste minuut. Het appartement is goed onderhouden en het uitzicht zijn prachtig. Ik vond vooral ons dat een bus stopt direct aan het hof. We waren in staat om de auto achter te laten en nog steeds alles te bereiken. Veel dank aan familie Mauroner - we komen graag terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Gschlunerhof reageert
    Lieve Familie Scholand, dank u voor uw zeer mooie feedback. We zijn erg blij dat je voelde zo comfortabel met ons en hopen dat u bent al net zo enthousiast als wij om uw volgende vakantie bij ons op de Gschlunerhof. Veel liefde voor de familie uw familie Mauroner Gschlunerhof
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspannen verblijf in een prachtige omgeving"

    08/05/2017

    Na lange reizen uit Duitsland, werden we hartelijk begroet en waren in staat om te leiden comfortabel ons vanaf het begin in een schone intacte boerderij. We zullen terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Gschlunerhof reageert
    Liefde Fam. Müller, dank u voor uw zeer mooie feedback. We zijn verheugd dat u zo comfortabel hebben gevoeld en zou blij zijn om je weer te mogen verwelkomen bij Gschlunerhof. Met vriendelijke groet, uw familie. Mauroner
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alles was geweldig"

    08/02/2017

    We gaan negen jaar daar en vind het gewoon super
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2017
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "A Christmas markt leidt tot een ander"

    04/01/2017

    We gasten waren bij deze boerderij voor 4 nachten om een ??aantal kerstmarkten in Zuid-Tirol te bezoeken met onze kinderen. De gastvrijheid van mevrouw Anna, vrolijk en behulpzaam, was onberispelijk. We waardeerden zijn creativiteit nell'impreziosire exterieur en interieur met lantaarns, kleine pompoenen, oude landbouwwerktuigen. De "Oswald" appartement was mooi en warm dat je heel goed kunnen er in t-shirt, en het was altijd leuk om terug te komen in de avond na een bezoek aan de markten ... troosten als wanneer je terugkeert naar je eigen huis. Zelfs de kinderen, wanneer het over de korte vakantie, we vinden het jammer over het verlaten van onze accommodatie en de koeien in de onderstaande schuur die elke ochtend begroet. Een aangename ontdekking ... nogmaals bedankt Mauroner familie voor de "te wachten voor de kerst" pakket ... het was zeer welkom !!!! We hopen weer te ontmoeten ... hello
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Gschlunerhof reageert
    Nogmaals hartelijk dank voor het kiezen van de Gschlunerhof voor uw vakantie en voor de soort opmerkingen. We zouden echt blij met plezier binnenkort weer in onze boerderij. Onze beste groeten uit Zuid-Tirol, Fam. Mauroner van Gschlunerhof
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Gezellig en comfortabel"

    26/12/2016

    We vierden deze kerst in deze boerderij tussen comfort en een fantastische ontvangst. Milieuvriendelijk, volledig uitgeruste ingerichte appartementen. Special ook de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de gastheren. Voordat we vertrokken we konden doen was om een ??ander verblijf boeken voor deze zomer!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Gschlunerhof reageert
    Lieve Familie Di Noia, nogmaals bedankt voor het kiezen van de Gschlunerhof voor uw vakantie en voor de opmerkingen schattig. We zijn erg blij om haar nog een keer als onze gast op Gschlunerhof naar een ander heerlijke vakantie in de bergen door te brengen. Onze hartelijke groeten uit de bergen van Zuid-Tirol! Uw familie Mauroner Gschlunerhof
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "zeer vriendelijke"

    15/08/2016

    Onze mening kan dat niet geweldig zijn! Gezellig en goed uitgerust, perfecte ontvangst van Mauroner familie. De kinderen hadden een geweldige tijd met boerderijdieren en ons als ouders we kregen alleszins! Ik beveel het aan iedereen die op zoek naar rust en plezier voor kinderen tussen de koeien, katjes, etc ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Maso geïsoleerde en gezellig"

    15/03/2013

    Om de boerderij te bereiken moet je een beetje te nemen 'straat in het groen, maar blijft cmq in de buurt van Castelrotto dat willen en' op loopafstand. De structuur en de 'geïsoleerd, er is veel rust en stilte', de nacht je slaapt heel goed! Er zijn verschillende dieren zoals kippen, koeien, honden en katten die ervoor zorgt dat u bezoekt, zelfs in het appartement. Het huis en de 'zeer gastvrij, warm in de winter, brandschoon en ruim. De keuken en 'gevuld met alles wat nodig is om te koken. De prijzen zijn ook buoni.l'accoglienza Ms. Ana en haar man en 'erg vriendelijk en behulpzaam. Ik vergat .... Als je wilt kun je goed melk en heerlijke verse eieren. Voor ons liefhebbers van het eenvoudige leven en midden in de natuur, en 'was een geweldige ervaring!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "betoverend"

    28/08/2012

    Ik was in deze boerderij met mijn familie. Uitstekende locatie. Zeer mooi appartement
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Kerstmarkten 2011"

    12/12/2011

    Ik en mijn familie we hebben ervan genoten grondig. Het appartement was nieuw en zeer schoon. Rustige locatie, maar handig om de kabelbaan te klimmen naar de skipistes.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten