contactModalFeedback

Agriturismo Agritur Maso Fior di Bosco

Frazione Sicina, 55, Sicina 38040 Valfloriana (Trento)

"Super"
Volgens 14 recensies
  • Ligging en omgeving
    12,1/10
    "Fantastisch"
  • Activiteiten/services
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "De beste waar we ooit in zijn geweest."

    29/07/2019

    Voor het eerst in mijn leven heb ik moeite met het starten van een recensie, zo veel zijn de dingen die ik graag zou willen schrijven ... omdat het niet genoeg zou zijn om een heel boek te vertellen hoe geweldig Graziano en zijn familie onze vakantie hebben kunnen maken.
    Alles is perfect van het begin tot het einde, van de grote en zeer schone kamer met comfortabele bedden en een eenvoudige inrichting, maar met veel smaak voor de typische bergstijl, tot de excursies naar de alpenweiden, allemaal samen met de andere gasten voor een lunch in gezelschap, elke dag langskomend voor een heerlijk ontbijt en rijk aan alle goede dingen van God en diners van altijd stratosferisch niveau - van harte gefeliciteerd aan Emil en Isa, u bent fenomenaal! - bewaterd door uitstekende wijnen die door Graziano zelf deskundig zijn voorgesteld.
    En dan de heerlijke meisjes die aan tafel serveren, de grappa's van 10 jaar in vaten, nauwe vriendschappen met andere gasten, de veranda en buitentafels waar je het uitzicht bij kaarslicht kunt bewonderen, de dieren van de boerderij, de prachtige ongerepte natuur van Val Floriana die je omringt als in een knuffel, zingen allemaal samen het lied van de boerderij na het drinken van de Kraiz....
    Ik bedoel, een week echt boven alle verwachtingen, bijna een droom.
    Er staat een vers in het lied van de boerderij dat zegt "je komt als gast, je vertrekt als vrienden" en dat is precies hoe ze ons hebben laten voelen: oude vrienden ... en vrienden, zodra je vertrekt, wil je ze onmiddellijk weer zien.
    Dus vraag jezelf niet af of we terugkomen, maar wanneer.... en ondertussen nogmaals bedankt voor alles, houden we van je.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Agritur Maso Fior di Bosco reageert
    Hartelijk dank voor de gedachte die ons hart vult! Een kus
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "cibo e vino ottimo, servizio impeccabile "

    07/07/2019

    Cercavamo un ristorante e lo abbiamo trovato per caso seguendo le indicazioni sulla strada.
    Abbiamo mangiato e bevuto benissimo e acquistato alcuni prodotti di loro produzione per noi e per regalare.
    Non era previsto di pernottare e siamo tornati a casa.

    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gastvrijheid, netheid, superkeuken!"

    14/04/2019

    Ik heb een weekend doorgebracht met mijn man, mijn moeder en onze hond.
    We hadden een geweldige tijd, we voelden ons thuis.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Agritur Maso Fior di Bosco reageert
    Heel erg bedankt voor je gedachten. Hopelijk zie ik je snel weer.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend restaurant, aangename plek, schone en goed ingerichte kamers"

    02/09/2018

    Op een afgelegen maar gemakkelijk bereikbare locatie, vriendelijke en zeer vriendelijke eigenaren en personeel, grote en goed gevulde en schone kamers, omgeven door ongerepte natuur met de mogelijkheid voor kinderen om te zien hoe kaas wordt gemaakt en melkkoeien, uitstekend restaurant. Echt een aanrader
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk eten, warme gastheren en comfortabele kamer in een magische omgeving!"

    19/08/2018

    Wij zijn Amerikanen die niet al te bekend zijn met agriturismos maar we hebben de beoordelingen over deze boerderij gelezen en wilden het proberen. We zijn erg blij dat we het deden. Het diner was allemaal huisgemaakt en heerlijk. De gangen waren typisch Trentino gerechten maar ze waren niet die dingen meestal op een restaurant menu - wat een traktatie! Dit was een van onze beste maaltijden in Italië. De kamer was zeer comfortabel en charmant. Het gebied is erg afgelegen en rustig - dus we waren in staat om te slapen met de ramen open en luister naar de vredige geluiden van het gebied, dat wil zeggen koe Bells in de ochtend. Ik vond dit erg ontspannend. In de ochtend was het ontbijt geweldig. De eetzaal is erg mooi en we ontmoetten andere gelijkgestemde gasten op zoek naar los te koppelen en eten heerlijk eten. Flor di Bosco is een zeer schone en georganiseerde zuivelbedrijf. De meeste werkende boerderijen zijn niet zo opgeruimd, maar deze is er echt. Het gebied eromheen lijkt afgesloten van het toerisme, dus als u op zoek bent naar iets echt authentieks en dat echte "Trentino" ervaring - dit is het dan. We hopen terug te komen en veel meer tijd te besteden aan wandelen in de omgeving. We hebben gemerkt dat de andere gasten terugkerende klanten waren. Ik zou het zeker weten als ik niet zo ver weg woonde.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "hemel"

    15/08/2017

    We hebben ervan genoten. De familie is fantastisch en ook het personeel. Eten is heerlijk en onderscheidend. Een ideale plek om te ontspannen, omringd door de natuur en onder dieren. Geweldige plek voor diegenen die reizen met uw hond! Sterk aanbevolen !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "UITZONDERLIJKE E 'DIR POCO"

    08/08/2017

    Een prachtige ervaring in de bergen. L 'Farm ligt in de bergen is prachtig, met een prachtig interieur schoon en aangenaam, net als de kamers. Al het vriendelijkste personeel, geweldige professionele keuken met een oneindige delicatesse (de terugkeer naar het dieet is een must !!!). Een heerlijke vakantie, ik ten zeerste cosniglio om daarheen te gaan. Groeten aan jullie allemaal 's Farm en grazieeeeeee ALLES. Family Hills
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Agritur Maso Fior di Bosco reageert
    We zijn blij dat je denken. dank u wel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfect"

    30/07/2017

    Alles tot in de perfectie: geweldig eten, warmte en structuur. Echt geweldig! Sonia van Bologna
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Agritur Maso Fior di Bosco reageert
    Dank je wel van je denken. We zijn zeer tevreden.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "NATUUR EN COMFORT"

    13/12/2016

    We verbleven in deze prachtige boerderij voor de Onbevlekte Ontvangenis en waren heerlijk behandeld door Graziano en zijn prachtige familie, zowel wij en onze honden. Het is een mooi boerderijtje, eenvoudig en gezellig, ingericht in de typische stijl en gelegen in een afgelegen gebied. Er is geen televisie, waaraan ook wij gewend zijn, maar we hebben niet gehoord al het ontbreken deels omdat de avond waren we moe voor ritjes in de markten en voldoen aan de fantastische diners geserveerd! De diners zijn gewoon iets echt geweldig en om te proberen, allemaal gemaakt van de boerderij en lokale producten, smaken en in de stad, we dromen! Graziano verkocht ons zijn fantastische kazen en vriendelijk verzocht liet ons waar wijn en vlees in de bio en werkelijk uitstekend bedrijven te kopen! Wat te zeggen ... dank u voor deze mooie dagen ondergedompeld in de groene bergen van Trentino en vriendelijkheid!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      65/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "MOOI"

    11/07/2016

    Vier dagen van puur natuur, de prachtige villa's, heerlijk eten en uitzonderlijke gastvrijheid. Prachtige ervaring voor de kinderen, het melken en het voeden van de paarden en de ezels, het bezoek aan de Malga Sass en dan de toppen van Cermis en vele andere plaatsen om te bezoeken binnen een paar kilometer. Zeer aan te bevelen voor iedereen. Gabriella, Carmine, Angelica en MOOI
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Agritur Maso Fior di Bosco reageert
    Beste gasten, wij danken u voor uw mooie beoordeling. Het is een genoegen om u als onze gasten geweest. Tot ziens
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "maar je kunt proberen ..."

    04/01/2016

    Schoon, heerlijk eten, maar het is meer geschikt voor alleenstaanden of koppels met honden dat gezinnen met kinderen. Geen boerderij in de ware zin van het woord, weinig of geen faciliteiten voor kinderen. Verre van andere punten van belang.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "glorieuze dagen"

    28/07/2015

    Had een geweldige tijd en zouden het aanraden voor de netheid, het eten is geweldig en goed gepresenteerd, de hartelijkheid waarmee de eigenaren verwennen gasten. We zullen terugkeren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "un'accortezza ....."

    06/01/2015

    Hij at zeer goed, de kamers zijn schoon, de geweldige sfeer !!!! Helaas is de locatie is een beetje lastig als je wilt het omliggende gebied (1 uur Trento idem voor Bolzano) te bezoeken. Een ander ongelukkig incident deed zich voor toen llike via.Telefonicamente ik boekten een dubbele en ik kreeg te horen dat de enkele prijs, dus om onaangename verrassingen bij het inchecken te voorkomen, vraag om een ??bevestiging e-mail of andere scritto.Io ik besefte slecht, maar in goed vertrouwen, als ik een dubbele boeken verwacht ik een slechte prijs te verdubbelen! er is niet bereid om te begrijpen wat er gebeurd is geweest. Ik zal koesteren ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "hemel"

    28/04/2014

    Het is cool graag zou ik daarheen te verhuizen. Als u wilt dan te eten moet je beginnen te lopen meteen om een ??plaats te reserveren. Deze plek is een droom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Studenten
    • Vakantie: Didactische activiteiten voor scholen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten