Agriturismo Maso Bergot

Via Cerere, 61, 38062 Arco (Trento)

Ligging en omgeving
9,5
Activiteiten/services
9,5
Accommodatie
9,9
ML
Maria SŲllinger
november 2023
10
Uitstekend
Zeer schone accommodatie, mooi huis, praktische locatie, super aardige hospita - we komen terug ??
(Vertaald met DeepL Translate) Meer lezen
Verblijf: 10/2023
Reiziger: Vriendengroepen
Vakantie: Sportief
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
8,5
Antwoord van de host
Agriturismo Maso Bergot reageert
Beste Maria en vrienden, bedankt voor de geweldige recensie. Ik ben blij dat u een fijne vakantie heeft gehad op Agriturismo Maso Bergot. Het was een genoegen om jullie als gasten te hebben en we hopen jullie weer te zien. Vriendelijke groeten uit Arco
Federica
(Vertaald met DeepL Translate)
RL
Roswitha Liebig
oktober 2023
10
Uitstekend
We voelden ons erg op ons gemak vanaf het eerste moment met Federica, die ons een zeer warm welkom gaf. Het complex is echt rustig gelegen met een enorme, prachtige tuin vol olijfbomen en een geweldig zwembad met uitzicht op het kasteel van Arco. Prachtig!!! De flat was ruim, goe... Meer lezen
Verblijf: 10/2023
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
9
Antwoord van de host
Agriturismo Maso Bergot reageert
Beste familie Liebig, bedankt voor de geweldige recensie. Ik ben blij dat u een fijne vakantie heeft gehad op Agriturismo Maso Bergot. Het was een genoegen om u als gast te hebben en we hopen u weer te zien.
Met vriendelijke groet uit Arco
Federica
(Vertaald met DeepL Translate)
FB
Familie Bodenhaupt
augustus 2023
10
Uitstekend
We voelden ons erg op ons gemak van aankomst tot vertrek. We werden op een zeer ongecompliceerde manier opgevangen toen we 's nachts aankwamen. De eigenaresse Federica is erg vriendelijk en geeft graag tips over activiteiten of restaurants.
De appartementen en het hele ... Meer lezen
Verblijf: 7/2023
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Antwoord van de host
Agriturismo Maso Bergot reageert
Beste familie Bodenhaupt, bedankt voor de geweldige beoordeling. Ik ben blij dat u een fijne vakantie heeft gehad op Agriturismo Maso Bergo. Het was een genoegen om u als gast te hebben en we hopen u weer te zien. Ik stuur mijn beste wensen naar de hele familie.
Met vriendelijke groeten uit Arco
Federica
(Vertaald met DeepL Translate)
VH
Volker Hess
mei 2023
10
Uitstekend
We voelden ons zeer comfortabel en welkom vanaf het begin. de Maso Bergot is perfect. zeer schoon, rustige locatie. en de gastheer Francesca voldeed aan al onze wensen. Perfect!

(Vertaald met DeepL Translate) Meer lezen
Verblijf: 4/2023
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Sportief
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Antwoord van de host
Agriturismo Maso Bergot reageert
Beste Volker, bedankt voor de geweldige recensie. Ik ben blij dat u een fijne vakantie heeft gehad op Agriturismo Maso Bergo. Ik kijk ernaar uit om u in de toekomst weer te zien. Ik stuur je mijn beste wensen.
Veel liefs vanuit Arco
Federica
(Vertaald met DeepL Translate)
KH
Katja Hšhnel
augustus 2022
9
Super
Het was erg mooi, je kon in de tuin vertoeven en je verfrissen in het zwembad.
(Vertaald met DeepL Translate) Meer lezen
Verblijf: 8/2022
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Met kinderen
Ligging en omgeving
8,5
Accommodatie
9
Activiteiten/services
8
Antwoord van de host
Agriturismo Maso Bergot reageert
Beste Katja en familie, dank u voor de geweldige recensie. Ik ben blij dat u een heerlijke vakantie heeft gehad op Agriturismo Maso Bergo. Het was een genoegen u als onze gast te hebben en we hopen u weer te zien. Ik wens de hele familie het beste toe.
Veel vriendelijke groeten van Arco
Federica

(Vertaald met DeepL Translate)
MR
Meike RiedmŁller
augustus 2022
10
Uitstekend
We hebben een heerlijke week gehad in Maso Bergot. Het appartement was goed uitgerust, zeer schoon en de hele plaats rustig en heerlijk om te ontspannen (liggend onder de olijfbomen). We hebben de auto niet vaak gebruikt omdat Arco, enkele klimplekken, het Gardameer makkelijk te ... Meer lezen
Verblijf: 8/2022
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Sportief
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Antwoord van de host
Agriturismo Maso Bergot reageert
Beste Meike, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zijn blij dat u genoten heeft van uw vakantie in ons huis en aan het Gardameer. Het was een groot genoegen voor ons om u te ontmoeten en we kijken ernaar uit om u binnenkort weer te zien. Hartelijke groeten van Arco Federica
(Vertaald met DeepL Translate)
MU
Margit und Bernd
juli 2022
10
Uitstekend
We hadden een heerlijk verblijf in Maso Bergot in 22 juni. Federica verwelkomde ons hartelijk en Chiara was altijd behulpzaam en erg aardig. Het appartement is precies goed voor ons in termen van grootte en faciliteiten. Het zwembad is het allerbeste, heerlijk om in te zwemmen en... Meer lezen
Verblijf: 6/2022
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Antwoord van de host
Agriturismo Maso Bergot reageert
Beste Margit en Bern, dank u voor de geweldige recensie. Ik ben blij dat u een fijne vakantie heeft gehad op Agriturismo Maso Bergo. We kijken ernaar uit u volgend jaar weer te zien.
Veel vriendelijke groeten van Arco
Federica
(Vertaald met DeepL Translate)
AK
Anja Kroeker
juni 2022
10
Uitstekend

We hadden een ontspannen en heerlijke tijd in Maso Bergot. Alles was piccobello. Federica, de gastvrouw, erg vriendelijk, het huis en de tuin goed onderhouden, het zwembad erg schoon en met een geweldig uitzicht. We zullen hier volgend jaar zeker weer komen.
(Vertaa... Meer lezen
Verblijf: 6/2022
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
8
Accommodatie
10
Activiteiten/services
9
AK
Anja Kroeker
juni 2022
10
Uitstekend

We hadden een ontspannen en heerlijke tijd in Maso Bergot. Alles was piccobello. Federica, de gastvrouw, erg vriendelijk, het huis en de tuin goed onderhouden, het zwembad erg schoon en met een geweldig uitzicht. We zullen hier volgend jaar zeker weer komen.
(Vertaa... Meer lezen
Verblijf: 6/2022
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
8
Accommodatie
10
Activiteiten/services
9
Antwoord van de host
Agriturismo Maso Bergot reageert
Beste Anja, dank je voor de geweldige recensie. Ik ben blij dat u een fijne vakantie heeft gehad op Agriturismo Maso Bergo. We kijken ernaar uit u volgend jaar weer te zien.
Veel liefs groeten uit Arco
Federica
(Vertaald met DeepL Translate)
R
JŁrgen
juni 2022
10
Uitstekend
We verbleven in Arco met twee gezinnen in juni 2022 in Masot Bergot en we hebben echt, echt genoten van ons bezoek. Appartement en tuin waren extreem goed onderhouden, alles was nieuw, schoon en zeer ruim - en het zwembad was geweldig (het is geen van die kleine bovengrondse, maa... Meer lezen
Verblijf: 6/2022
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Sportief
Ligging en omgeving
9
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Antwoord van de host
Agriturismo Maso Bergot reageert
Beste Juergen en familie, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zijn blij dat u en uw vrienden genoten hebben van uw vakantie in ons huis. Helaas kunnen we niet beslissen over de timing van de tuin sproeiers, we hebben alleen water wanneer de irrigatie consortium geeft het aan ons, de irrigatie consortium bepaalt de tijden. Maar in de tussentijd hebben we de sproeier in de buurt van het appartement gerepareerd :-)
Het was een genoegen u en uw vrienden te ontmoeten en we hopen echt u in de toekomst weer te mogen ontvangen.
In de tussentijd stuur ik jullie mijn beste wensen voor alles.
Groeten uit Arco
Federica
(Vertaald met DeepL Translate)
MM
Manuela Martin
juni 2022
9,5
Super
We verbleven drie weken in Agroturismo Maso Bergot. Mooie centrale uitvalsbasis voor alle sportieve activiteiten rond het Gardameer op een centrale, rustige locatie. Een aanrader voor accommodatie een beetje weg van de toeristische drukte.
Federica is een zeer warme, vriend... Meer lezen
Verblijf: 6/2022
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
9,5
Accommodatie
10
Activiteiten/services
9,5
Antwoord van de host
Agriturismo Maso Bergot reageert
Beste Manuela, dank u voor de geweldige recensie. Ik ben blij dat u een fijne vakantie heeft gehad op Agriturismo Maso Bergo. Ik kijk er naar uit om je in de toekomst te zien. Ik wens de hele familie het beste toe.
Veel liefs groeten uit Arco
Federica
(Vertaald met DeepL Translate)
A
Ayleen
oktober 2021
10
Uitstekend
Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd door Frederica en ze was beschikbaar om ons te helpen met eventuele problemen of vragen tijdens ons verblijf. De accommodatie was erg schoon en voorzien van alles wat we nodig hadden. De grote tuin met de olijfbomen en het zwembad was p... Meer lezen
Verblijf: 9/2021
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Met kinderen
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Antwoord van de host
Agriturismo Maso Bergot reageert
Beste Ayleen, dank u voor de geweldige recensie. Ik ben blij dat u een heerlijke vakantie heeft gehad op Agriturismo Maso Bergo. Ik kijk er naar uit om je in de toekomst te zien. Ik wens de hele familie het beste toe.
Veel liefs groeten uit Arco
Federica
(Vertaald met DeepL Translate)
NG
Natascha Goetzie-Ackermann
augustus 2021
10
Uitstekend
De accommodatie Maso Bergot is een oase om je goed te voelen. De appartementen zijn smaakvol ingericht en superschoon. De buitenruimte met de vele olijfbomen en het zwembad zijn ook zeer goed onderhouden. De locatie is zeer rustig, in het veld, maar niet ver van de supermarkten e... Meer lezen
Verblijf: 8/2021
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Antwoord van de host
Agriturismo Maso Bergot reageert
Beste Natasha en familie, dank u voor de geweldige recensie. Ik ben blij dat u een heerlijke vakantie heeft gehad op Agriturismo Maso Bergo. Ik kijk er naar uit om je in de toekomst te zien. Ik wens de hele familie het beste toe.
Veel liefs groeten uit Arco
Federica
(Vertaald met DeepL Translate)
EM
Elisabeth Morgenbesser
juli 2021
10
Uitstekend
Heerlijke plek voor ontspanning en ideaal vertrekpunt voor culturele ontdekkingen
(Vertaald met DeepL Translate) Meer lezen
Verblijf: 7/2021
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Artistiek-cultureel
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Antwoord van de host
Agriturismo Maso Bergot reageert
Beste Elisabeth, dank u voor de geweldige recensie. Ik ben blij dat u een heerlijke vakantie heeft gehad op Agriturismo Maso Bergo. Ik kijk er naar uit om je in de toekomst te zien.
Veel groeten uit Arco
Federica
(Vertaald met DeepL Translate)
AV
Attila Visontai
augustus 2020
10
Uitstekend
Super mooie nette accommodatie. Alles was zoals men zich een vakantie in een FeWo voorstelt. We zullen daar hoogstwaarschijnlijk weer onze vakantie doorbrengen.
(Vertaald met DeepL Translate) Meer lezen
Verblijf: 7/2020
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
7,5
Antwoord van de host
Agriturismo Maso Bergot reageert
Lieve Attila, bedankt voor de geweldige evaluatie. Ik ben blij dat je een leuke vakantie hebt gehad op Agriturismo Maso Bergo. Ik kijk er naar uit om je in de toekomst te zien.
Veel groeten
Federica
(Vertaald met DeepL Translate)
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten