contactModalFeedback

Agriturismo Antico Podere Siliano

Località Siliano, 47, 06062 Cittŗ della Pieve (Perugia)

"Super"
Volgens 11 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige structuur tussen wijngaarden en bossen. "

    17/10/2019

    Jarenlang heb ik het genoegen gehad om mijn vakantie door te brengen op deze prachtige plek, waar je de lucht en het ritme van vervlogen tijden kunt inademen. Prachtige ruime appartementen en goed verzorgd tot in de kleinste details. Goed onderhouden buitenruimtes met ontspanningsruimtes met een prachtig uitzicht. Mooi zwembad, tennisbaan en vervolgens boomgaarden, wijngaarden en bos voor wandelingen. Een wonder echt!!!!!!!! Bedankt Alessandro voor uw geweldige beschikbaarheid, u zorgt ervoor dat wij ons elke keer weer thuis voelen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Lange verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ga er elk jaar heen"

    13/09/2019

    Dit is de plaats waar mijn jeugdherinneringen worden gecreëerd. Ik en mijn familie gaan elk jaar naar deze plek. Het is veel veranderd en mooi geworden. Ik zou op een dag terugkomen met mijn eigen kinderen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch"

    19/08/2019

    We verbleven hier 2 weken als gezin met 4 kinderen (tussen 13 en 19 jaar). We hebben in veel Agristurismo's in Toscane, Umbrië en Marche verbleven, maar Siliano is onze favoriet. Waarom? Het is een prachtige Agriturismo, gelegen tussen de wijngaarden met een prachtig uitzicht. In de verte kan je het Trasimenomeer zien. De agristurismo heeft veel ruimte. Het zwembad ligt niet te dicht bij de appartementen, zodat u kunt zwemmen zonder de andere gasten te storen. De Agriturismo en de gardernen zijn goed onderhouden. Er is een mooie tennisbaan. In de ochtend wordt er een lekker ontbijt geserveerd op een gezamenlijk terras (heerlijke koffie en dolce's). Een keer per week wordt in de wijngaard een traditioneel diner geserveerd met eigengemaakte en lokale ingrediënten. Siliano is centraal gelegen (15 minuten rijden naar de grote supermarkten en de prachtige oude stad Citta della Pieve & Chiusi met vele restarants en gelateria's. In 20 minuten bent u op de snelweg, verbinding Rome en Florence dus deze twee steden en alle mooie plaatsen in Toscane en Unbrië zijn goed bereikbaar. Maar bovenal: de gastheren zijn fantastisch - super vriendelijk en behulpzaam. Allesandro, zijn vader (de 'Chef-kok') en hun collegea's zullen er voor zorgen dat u een geweldige vakantie zult hebben.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Lange verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "heerlijke week in Siliano"

    29/07/2019

    Wij (familie van vijf personen) hadden een prachtig verblijf in de Antico Podere Siliano. Alessandro en zijn vader gaven ons een goed gevoel van thuis en gaven ons een goed overzicht van wat er te zien en te eten is in de omgeving. Het appartement, het zwembad, de tennisbaan waren allemaal topscores. Bedankt voor een heerlijke week!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Gewoonweg perfect! "

    20/11/2018

    We zijn verschillende keren bij Antico Podere geweest en elke keer lijkt het alsof we thuiskomen. De zorg voor de structuur, de netheid van de kamers en het onthaal van Alessandro kenmerken deze prachtige plek. Volgend voorjaar zijn we weer terug.

    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    Agriturismo Antico Podere Siliano reageert
    Beste Victoria, bedankt voor uw recensie.

    Ik heet u van harte welkom en hoop u weer als onze gast te mogen verwelkomen.
    Alessandro - Eigenaar

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende structuur"

    12/08/2018

    Teruggaan naar deze boerderij met mijn familie was een enorm plezier..Uitstekende structuur, geweldige gastvrijheid, stilte en volledige ontspanning ... Alessandro, de eigenaar, staat tot uw beschikking voor alle informatie .. Fantastisch diner georganiseerd met typische producten van de plaats en het goede bedrijf! .. Bedankt !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Antico Podere Siliano reageert
    Beste Michela,
    Hartelijk dank voor de opmerking. Ik kijk er naar uit u binnenkort te zien, terwijl ik afscheid neem van Massimo, Matteo en Prince, een sterke knuffel!

    Alexander
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7
    "Goed"

    "Een prachtig gebied, waar je nog veel meer van zou kunnen doen !!!!"

    26/06/2018

    Prachtig rustige maar centrale locatie. Op 3 km zowel in Citta della Pieve en Chiusi. Prachtig zwembad dat zelfs 's nachts indirect verlicht is. Geweldige patio. Uitrusting en netheid van het appartement liet te wensen over. bijv. geen kopjes maar alleen kleine espressokopjes. Linnenwissel na 9 dagen en alleen op aanvraag. Het zwembad was vanwege privéfeesten twee keer niet beschikbaar
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Antico Podere Siliano reageert
    Beste Konstantin, bedankt voor je recensie. Natuurlijk moeten we een aantal dingen verbeteren, zoals fortuiture en forniture, maar zoals je weet zijn we elk jaar bezig om ons te verbeteren en een betere reis te maken naar onze gasten. Het spijt me voor de verjaardag die we op een halve dag organiseren bij het zwembad, en om u 2 dagen later de wisseling van linnen te geven. We gebruiken uw suggesties om onze service te verbeteren. Het allerbeste, Alessandro
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      5,5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch agriturismo"

    25/08/2017

    We hebben 10 fantastische dagen doorgebracht in Podere Siliano, die in het appartement "Il Glicine". De appartementen zijn ruim (onze kamer had twee kamers) en zeer goed uitgerust. Wij willen dat uw hotel een barbecue voor het appartement, een tennisbaan in ons geval gebruikt klein, en het gebied om te wandelen in de ochtenden om een ??meer is er een paar minuten lopen. Het zwembad is een van de sterke punten van de agriturismo, met een hot tub en een zeer volbracht nachtverlichting. Daar moesten we de hittegolf lijden tijdens ons verblijf, we hebben genoten met andere klanten van het zwembad 's nachts. De locatie kunt u vele excursies doen: Meer Trasimano, Arezzo, Perugia, Narni, Terni, zelfs dat u interesseert, naar Rome (of zelfs de vangst van een trein in Chianciano Terme daar). Citta della Pieve ligt op enkele minuten afstand en heeft een bereik van de prachtige restauratie. Ten slotte is de aandacht van Alessandro, de eigenaar, bijvoorbeeld stelden wij verschillende excursies en al onze vragen en Gianni beantwoord, de werknemer daar, een les in het leven en werk, is zeer goed. Alessandro, bijvoorbeeld, bood aan reserveringen in restaurants of zelfs op de trein als je wilt Rome te bezoeken. Kortom, een huis 100% aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Antico Podere Siliano reageert
    Hartelijk dank voor de fantastische beoordeling Jose. We zijn blij dat uw vakantie was bevredigend, voor ons is het een bron van trots en zeker wat de meeste alles leidt ons om te geloven in ons werk! Een dikke knuffel voor jullie allemaal, Alessandro
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi pand"

    05/08/2017

    We hadden het genoegen van een verblijf in deze boerderij op het platteland op de grens tussen Umbrië en Toscane ..appartamento grote, goed curato..nella zwembad structuur met elkaar confort..spazi voor ..dat spelletjes zeggen over de eigenaar van Alexander? Altijd beschikbaar en klaar om eventuele richiesta..Grazie ontmoeten !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Antico Podere Siliano reageert
    Michela Bedankt voor de geweldige beoordeling. Wij hopen u snel te zien, een warme groet aan Massimo en Prins!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi pand"

    05/08/2017

    We hadden het genoegen van een verblijf in deze boerderij op het platteland op de grens tussen Umbrië en Toscane ..appartamento grote, goed curato..nella zwembad structuur met elkaar confort..spazi voor ..dat spelletjes zeggen over de eigenaar van Alexander? Altijd beschikbaar en klaar om eventuele richiesta..Grazie ontmoeten !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek, zal terugkeren."

    26/05/2017

    Fantastische plek en op het platteland, zeer mooi zwembad, het personeel meer dan behulpzaam, Alessandro zetten ons op uw gemak onmiddellijk en adviseerde op zijn best. Wanneer voor Città della Pieve zal herzien zal zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Antico Podere Siliano reageert
    Dankzij David voor de mooie beoordeling, een warme groet, Alessandro
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten