contactModalFeedback

Agriturismo Eremo delle Fate

SS395, 19 - Località Licina, Spoleto 06049 Spoleto (Perugia)

"Fantastisch"
Volgens 20 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    10/10
    "Fantastisch"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Veel meer dan verwacht"

    05/06/2017

    Mijn man en ik verbleven in Eremo delle Fate tijdens een reis van twee weken door Umbrië. Het appartement was mooi, privé en zeer comfortabel. De gastvrouw was fantastisch, met goede aanbevelingen voor het gebied, en we werden verwelkomd op de eerste nacht met een heerlijke vier gangen maaltijd. Ze hebben ook een geweldige kooklessen aangeboden die zeer educatief en onderhoudend was. De woning ligt op een heuvel buiten Spoleto, met prachtig uitzicht vanaf het bovenste zwembad, maar het was heel dicht bij de stad en gemakkelijk te bereiken vele interessante bezienswaardigheden in de omgeving. Sterk aanbevolen voor koppels op zoek naar een romantische plek om te verblijven, maar het zou ook geweldig zijn voor gezinnen of vrienden die op zoek zijn naar een ontspannend en leuk landelijk verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fabulous. ..accogliente. ..."

    27/04/2017

    We hadden een geweldige tijd in deze magische plek. .... natuur, welkom door de eigenaar. .... we weer terugkeren. ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een droom"

    24/07/2016

    Eremo delle Fate is een droom! We hadden een groot, mooi ingericht vakantiehuis met royale ruimte en alles wat men nodig had en een zeer grote, moderne badkamer. Helaas was het weer niet ideaal, zodat we niet de twee zwembaden te gebruiken. Gelegen op de top van het uitgestrekte landgoed rond zwembad biedt een fantastisch uitzicht. Het pand ligt op slechts 1,5 km buiten Spoleto beschermd in een bosrijke omgeving. Ontspanning is gegarandeerd en die iets willen doen, is het niet ver te Spoleto. De locatie is ideaal voor uitstapjes naar de Valnerina, blijven Norcia en na Castelluccio, Terni met de watervallen en Spello, Assisi, Perugia. Ginevra is een zeer vriendelijke gastvrouw, die is er altijd voor hun gasten daar. Zij is een jonge krachtige vrouw die uitstekend kan koken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige ervaring"

    26/04/2015

    GOm weet dat er iets ongelooflijk unieke Italiaanse goede smaak en liefde voor het werk zelf, raad ik aan om Latijns-Amerikaanse en Spaanse die een vakantie waar de natuur is de hoofdpersoon, gastronomie, geschiedenis en alrrededores dit Agriturismo, Narni, Bevania het wil goede wijn uit Umbrië en haar mercaditos van Oudheden. Wanneer je naar Eramo van de Feeën krijg je een echte fee Ginevra met een sonrrisa die je hart verwarmen en je voelt je familie een meisje die zijn leven wijdt aan zijn prachtige hacienda Alles is uniek, hun dieren, hun bijen met honing, uw rozen en keuken waar de hele dag wordt besteed aan het uitvoeren van de hand van hun ravioli en expecialidades met producten uit de tuin, als je ziet zitten zonnen tijd vindt om met je praten en je krijgt een beetje crostata gemaakt met jam, en een licorcito ik Cstainless met kersen, en 's avonds voor het slapen gaan geeft u een kruidenthee met yervabuena planten te helpen verteren en te ontspannen. Ik denk dat het was mijn dever na zo CARIGNO en zorg dat draag ik deze fee met zijn assistenten voor mij en mijn familie loven en te schrijven over mijn ervaring. Ik beveel het! Zeker mijn onvergetelijke ervaring zal ook de jouwe.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfect"

    10/10/2014

    magische en betoverende plek. Thuis en een onberispelijke customer management! Absoluut een aanrader voor iedereen, van gezinnen met kinderen tot jonge koppels.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "eenvoud en uitmuntendheid ... !!!! ""

    31/05/2014

    De website foto's zijn niet genoeg om de kleuren van de bloemen, de stilte en de sfeer die wordt gecreëerd in deze fantastische plek te beschrijven. Ik bleef met mijn vriendje voor 3 nachten in dit pand. we hadden een geweldige tijd, goed geslapen, aten goed en genoten. in aanvulling op een bezoek aan de middeleeuwse dorpjes, de gastvrouw stelde ons een reis naar het raften, een bezoek aan de watervallen 's nachts marmore en mooi, maar vooral goed, bezoek aan een wijnmakerij. nogmaals bedankt !! we hopen meer terug 'tot ziens !! een knuffel Catherine en Mark!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Natuur en rust"

    31/05/2014

    We waren in januari met onze twee jaar oude zoon en mijn schoonouders in deze prachtige boerderij op het platteland. mooie en vriendelijke plek, te beginnen met de gastvrouw, Genève. Diner en ontbijt uitstekend en overvloedig, veel schattige dieren en, in de avond, zelfs de open haard. Alles perfect!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke plek"

    13/04/2014

    Mooie plek op het platteland, een must om te bezoeken, uitstekende accommodatie en ontspanning in contact met de natuur, groot respect voor het milieu en de dieren, goede service dankzij de uitstekende dame van Genève naar huis, kort maar heerlijke vakantie. Paola en Dario Alessio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
  • 10
    "Uitstekend"

    "magische Hermitage"

    18/03/2014

    Een heerlijk verblijf in het groen, een charmante plek nog specialer door de vriendelijkheid en behulpzaamheid van Genève, de gastvrouw. Het beheer van het hotel is uitstekend, allemaal heel schoon en gastvrij. comfortabele kamer en een heerlijk ontbijt met vers gebakken taarten. Nogmaals dank aan Genève voor de uitstekend advies over dorpjes te bezoeken, zijn van onschatbare waarde geweest. Veel knuffelen de prachtige viervoetige vrienden en een speciale knuffel de mooie Minnie. Anto en Sebi
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke plek"

    05/02/2014

    Ik en mijn vriend verbleven in de Hermitage twee dagen in eind januari. We waren op zoek naar een rustige plek in Spoleto naar bestemmingen van low Umbria.Siamo bezoeken waren meer dan tevreden met onze scelta.Posto charmante op het platteland, rustig en ontspannend. De woning is goed verzorgd en de kamer waar we sliepen goed uitgerust en pulita.Nota van ongeveer Genève, de gastvrouw, zeer behulpzaam en discreta.Le ontbijt was uitstekend, overvloedig en direct bereid uit Genève. Er is ook een ruimte vaartuig voor een breed scala van landbouwhuisdieren (geiten-hennen-paarden-konijnen) en een leuke groep Corgi.Esperienza honden misschien worden herhaald in de zomer om meer van de weelderige natuur dell'Eremo.Complimenti Genève genieten uw project
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een plek als thuis !!!!"

    28/10/2013

    Een mooie plek .. rustig en goed verzorgd voor elk detail. Op een dag hoop ik dat ik naar Italië overstappen om zo een plek te hebben .. je wordt wakker in de ochtend, open de deur en hoor de vogels zingen en de groene omgeving zien die je omringt en middeleeuwse stenen dorpjes in de verte .. of als Je hebt het genoegen gehad om in de herberg te dineren .. echt, je kan niet meer 'vragen' van het leven. Ik hoop snel terug te keren maar volgende keer minimaal 2 weken .. Het is erg moeilijk om jezelf te scheiden van het paradijs. bedankt voor alles.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "HERMITAGE of Fate"

    27/09/2013

    En 'Zeker een plek vol charme en stille', WTH een aantal punten van de structuur. Een speciale dank aan Genève naar SLAGEN ONDANKS zijn verplichtingen aan zijn gasten ENTERTAIN DAILY klein of groot met professionalisme'.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "10 onderscheidingen"

    15/09/2013

    Warme en gastvrije sfeer. Alle details. De gastheer van "thuis" Ginevra erg vriendelijk en behulpzaam. Authentiek eten. Briljant verblijf in Umbrië. Aanbevolen absoluut Manu en Gaetano
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Eremo delle Fate"

    27/07/2013

    Gelegen op het platteland, zeer schone kamers met comfortabele badkamer, ontspannen sfeer, mooie zwembaden. Genève is altijd erg behulpzaam en vriendelijk. De eerste nacht hadden we een diner en het eten was erg goed en oprecht met een traditionele twist. We waren prima op een strategische plek voor een bezoek aan Umbrië. Aanbevolen, zeker. (17 juli tot 20).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
  • 10
    "Uitstekend"

    "Eerste en Tweede Paasdag 2013"

    03/04/2013

    We waren gasten van de Hermitage van de Fairies met mijn man en onze 3 jaar oude dochter en een half in dit korte Pasen vakantie en we hebben ervan genoten grondig. De faciliteit is mooi en ingericht met veel smaak (in zowel de inrichting als in de afwerking) en geeft je het gevoel een gast in het huis van een vriend en niet in een steriele hotelkamer. De keuken is geweldig, een mix van verfijning en traditie, en de gastheren, Genève en George waren zeer vriendelijk en behulpzaam, niet te vergeten hoe ze mijn Viola verwend. We hopen terug te keren om ze te vinden, misschien om het nieuwe jaar. Tot ziens! Luisa, Alexander en Viola
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten