contactModalFeedback

Agriturismo Fattoria del Cerretino

via Colonnata, 3, Calzolaro di Umbertide 06010 Umbertide (Perugia)

"Super"
Volgens 30 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,5/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Uitstekend"

    23/08/2019

    Hallo
    Ik verbleef een paar dagen op de kalkoeneikenboerderij. Ik voel me er goed bij. Ik heb genoten van een mini-appartement cn onafhankelijke ingang gehouden goed schoon en rustig in het kort maximale vrijheid om in en uit te gaan. De keuken is dan, elke dag een "schatkist" van nieuwe smaken die nog nooit eerder geproefd heeft, verfijnd en goed uitgekozen echt. Het personeel bestaat uit vriendelijke mensen, behulpzaam en zeer professioneel. Als je toevallig in Umbrië bent, moet je gaan... Een speciale groet aan Francesca, een deskundige kenner van het grondgebied van de lokale wijnen en gerechten, echt zeer professioneel. Ik ga er terug naartoe. Hartelijk dank.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Dank je wel, Oskar. Ik hoop je terug te zien in de Cerretino. Veel succes met alles.

    Francesca
    Boerderij van Cerretino
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Rust en goed eten"

    09/08/2019

    Ik was te gast in het gebouw voor een korte periode van rust van het werk. De locatie is goed voor een bezoek aan zowel Umbrië als Toscane, hoewel ik me voor een paar dagen heb beperkt tot hun zwembad en hun taglaitelle.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Bedankt voor uw aanwezigheid en aangename gesprekken.

    Rinaldo.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 5
    "Misleidend"

    "In "zeer nauw" contact met de natuur"

    30/07/2019

    Helaas kan ik niet zeggen dat ik me goed heb vermaakt vanwege veel negatieve aspecten (gemeld bij het uitchecken), ondanks de welkome aanwezigheid van een familie eekhoorns buiten mijn raam.
    Aangezien we 's morgens vroeg vertrokken zijn en laat terugkwamen, was het niet mogelijk om de eigenaars te wijzen op een aantal problemen die zich af en toe hebben voorgedaan: de eerste reiniging was niet aanwezig (stofballen, nooit gereinigde radiatoren, spinnenwebben), irritatie als gevolg van de overmatige aanwezigheid van chloor in het zwembad en de aanwezigheid van insecten in het huis en in bed (sprinkhanen, spinnen en reuzenmieren). De structuur is ook niet uitgerust voor mensen met loopmoeilijkheden en mindervaliden (zeer smalle douche, hellende paden en gladde wegen). Ik vond de keuken toen teleurstellend, duurder dan de gemiddelde lokale bevolking, ongeduldige kok/kok/kelner, haastig en onbeleefd.
    Hoewel het een boerderij op het platteland is, kan de aanwezigheid van ongewenste insecten en spinnen worden beperkt door een wekelijkse schoonmaak met biologische producten en het banale gebruik van klamboes. Het is leuk om een goede indruk te geven aan de klant wanneer hij het appartement binnenkomt: lucht, licht en een goede geur van netheid in het huis en op het linnengoed zou gewaardeerd zijn.
    Het is niet bedoeld als ondersteuning voor een culturele en artistieke rondleiding door Umbrië, aangezien elke bezienswaardigheid op minstens een uur rijden ligt. Bij de aangesloten manege was het niet mogelijk om excursies of paardrijtochten te maken. Het is niet mogelijk geweest om sportvissen uit te voeren, ondanks het feit dat de structuur heeft geschreven over de aanwezigheid van een klein meer dat met dit doel is aangegeven en ondanks de verschillende onderzoeken in de omgeving. Het solarium is uitgerust met kapotte ligstoelen en een onbruikbare hangmat en het zwembad is vuil en irritant.
    Tot slot vind ik dat de prijs die voor de overnachting (het ontbijt was niet inbegrepen) te hoog was in verhouding tot de aangeboden service.


    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Het beoordelingssysteem zorgt soms voor kortsluiting, dus er wordt waarschijnlijk niets gezegd over de structuur, maar wel veel over wie het schrijft.

    We runnen het bedrijf al 25 jaar en hoewel we ervaring hebben, accepteren we alle kritiek die ons helpt om te groeien.
    Ik kan me echter niet verstoppen, wat ons verbaast met zijn opmerking als hij aan het einde van zijn verblijf aankomt zonder ons te hebben verteld van zijn ongemak tijdens het verblijf en in een week toen de structuur vol was en alle klanten positieve feedback hebben achtergelaten.

    Over je aantekeningen:

    - De aanwezigheid van kleine dieren op het platteland en vooral in een structuur waar geen pesticiden worden gebruikt, is een verloren strijd. Ze gaan overal heen. We bekijken de appartementen verschillende keren om te controleren of ze er niet zijn, vooral op de begane grond. Ze komen binnen door deuren, ramen en zelfs van het dak, de enige muskietennetten die in sommige woningen aanwezig zijn, maken het probleem niet uit.
    Het was genoeg om een extra schoonmaak te vragen of deze te melden, we zouden de accommodatie hebben verwijderd en schoongemaakt, Onze taak is om u te dienen, niet om u te martelen!

    - Wij betalen een gespecialiseerd bedrijf voor de controle en reiniging van het zwembadwater. Het is tegenstrijdig om te zeggen dat er te veel chloor is en dat het vies is, chloor desinfecteert! Niemand heeft geklaagd over irritatie, maar het is waarschijnlijk dat vele uren in gechloreerd water zal leiden tot irritatie in de huid van kinderen, irritatie op het gebied van het wrijven met het kostuum in lycra. Juist om hygiënische redenen kunnen we chloor niet onder bepaalde parameters houden, maar we zullen de controles versterken. De bodem van het zwembad is in de loop van de week meerdere keren schoongemaakt. Weinig mensen wassen hun voeten voordat ze naar binnen gaan!

    - Bij levering heeft de accommodatie gesloten ramen om de toegang van vogels, insecten, reptielen of eekhoorns te voorkomen. Lucht en licht worden verkregen door de ramen en luiken te openen.
    Het linnengoed wordt geleverd door een professionele wasserij die voor 90% van de faciliteiten in Valtiberina afhankelijk is, ik raad aan om de geur te veranderen en we zullen milieuvriendelijke deodorants gebruiken!

    - Het is onjuist om te zeggen dat de structuur niet is uitgerust voor gehandicapten, omdat we geschikte appartementen op de begane grond hebben waarin we regelmatig mensen met een handicap ontvangen, zelfs in rolstoelen. We hebben toegangshellingen tot het restaurant en het zwembad, brede lanen en altijd geregeld. De dame wist dat ze een appartement op de eerste verdieping had. Ik gaf de beschikbaarheid van een kamer op de begane grond voor de oudere vader, die zij niet nodig achtte. Ze was de hele week vrij tot hun beschikking zonder verzoek.

    - De manege waar ze gebruik van maakte, was waarschijnlijk niet beschikbaar om de kinderen te vergezellen op hun wandelingen. De wandelingen op de paden zijn gereserveerd voor ervaren mensen, waarschijnlijk hebben de beheerders van de stallen het niet gepast gevonden om ze te maken. Zo niet, dan was het genoeg om het aan mij of aan de receptie bekend te maken, omdat we met drie stallen werken, iemand was zeker vrij om u te vergezellen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de diensten die door anderen worden aangeboden.

    - De gevaarlijke depressie in het appartement waar u het over hebt is te wijten aan het feit dat de vloer 200 jaar oud is en zowel de architect als de ingenieur die de restauratie heeft verzorgd, hebben besloten het te bewaren voor de historische waarde en de schoonheid van het oude terracotta dat zo gewild is bij de bewonderaars. Het is verstevigd met stalen balken en de accommodatie is geslaagd voor de controles op bewoonbaarheid, niets gevaarlijks, alleen een vloer die niet naar zijn zin is!

    - Kinderbedjes en hangmatten worden dagelijks door iedereen gebruikt, als iemand een scheur heeft, zal deze worden vervangen. We hebben een volledig magazijn, we zullen ze controleren en vervangen. De hangmat is niet voor alle gewichten goedgekeurd, maar bevindt zich in de kinderspeeltuin.

    - We hebben twee stuwdammen waar u vrij kunt vissen, een wedstrijdveld op de Tiber op 10 km, toegang met een doorwaadbare plek op 2 rivieren op 2 km en een visvijver op 7 km. We ontvangen nu ook de vissers. De receptie is geopend voor het ontbijt vanaf 7:30 uur en alle gasten hebben onze telefoonnummers zowel mobiel als vast in de bevestigingsmail en op de mededelingenborden in de structuur! Ze zijn ook online beschikbaar.

    - Onze sterke punten zijn extreme hoffelijkheid, beschikbaarheid van alle medewerkers, locatie, uitstekende thuisbereiding, goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik sta niet stil bij wat ons al een kwart eeuw onderscheidt en wordt gewaardeerd door onze klanten die wij als vrienden thuis verwelkomen.

    - Wij zijn een boerderij gelegen op een heuvel, omgeven door bossen en biologische landbouw. Hier wonen we toch zeker op vakantie in nauw contact met de natuur.

    Het spijt ons dat we het niet aan jou te danken hadden!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      5/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Weekend "

    30/12/2018

    Keer altijd graag terug voor goed eten, rustig en goed onderhouden plaats, vriendelijkheid
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Hartelijk dank voor uw verblijf.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend in alle opzichten. Advies."

    29/12/2018

    Uitstekende locatie op de glooiende heuvels van centraal Umbrië, zeer dicht bij de belangrijkste wegen. Positie die u toelaat om de belangrijke plaatsen van religieus en historisch toerisme te bezoeken. Mooie kamers met een goed ontworpen inrichting, rustig, gereserveerd en zeer warme winter. Hoge kwaliteit huisgemaakte keuken. Leuk personeel.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Hartelijk dank voor uw verblijf.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Gezellige boerderij"

    09/07/2018

    De boerderij is gastvrij, met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. De kamers zijn niet allemaal hetzelfde, sommige zijn kleiner. De appartementen zijn ruim en karakteristiek. De keuken is uitstekend met zelfgemaakte pasta en desserts; goed vlees, vooral varkensvlees. De eigenaren zijn vriendelijk en aardig. De positie is strategisch. Zeker een aanrader.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Hartelijk dank voor uw verblijf en uw precieze details!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "familie vakantie"

    30/01/2018

    Ik was op Cerretino in augustus 2017 met haar man en twee kinderen, 3 en 5 jaar. Ik voelde me meteen thuis, waar kinderen het plezier van het spelen van de outdoor avond met alleen het geluid van de krekels hebben geproefd. Farm schoon en een geweldige locatie om de lokale bezienswaardigheden te zien, in de centrale en gunstige locatie vlakbij de belangrijkste wegen. Ze eet goed en elke nacht het zwembad menu'varia geweldig en elke dag schoongemaakt door Rinaldo, de eigenaar, altijd vriendelijk en behulpzaam om hen te adviseren dichter reizen, als zijn dochter Francesca, vriendelijk en lief moeder. Ariturismo ik aanbevolen aan mijn vrienden en zeker dat ik zou terug gaan, omdat ik er echt van genoten. Straconsiglio aan degenen die kinderen hebben en willen verblijven ontspannen, omringd door de natuur
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Gent. Ms. heel erg bedankt! De Cerretino is ons huis en de gasten zijn vrienden die we verwelkomen. Een abbracio het hele gezin!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Keer terug naar de boerderij"

    07/06/2017

    Ik ging terug naar de brug, op 2 juni nadat we daar in de zomer van 2016. Ik vond de gebruikelijke hartelijkheid vers voedsel en kwaliteit, unieke kamers ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Heel erg bedankt voor uw tweede verblijf! De gasten terug te keren naar ons enthousiasme te geven om door te gaan en tot leven brengen van de Cerretino!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Bezoek aan de boerderij"

    06/06/2017

    acccogliente plek en boeiende onderwijs en gastvrijheid. echte en goed gekookt producten. Ervaring zeker herhaald worden !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Dank je wel voor het kiezen van onze boerderij voor uw vakantie! Groeten van al het personeel van Cerretino. Wij hopen u te hosten in de toekomst!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Zeer goede accommodatie, uitstekend eten, zeer behulpzaam en capabel management."

    06/05/2017

    We verbleven in de periode van 29 april - 1 mei 2017. We waren 8 gezinnen met kinderen. De plaats verdient speciale aandacht voor degenen die graag naar de buurlanden, heel veel en mooi te bezoeken, zowel voor wie op zoek ontspanning. De kinderen hadden een geweldige tijd, had veel bergruimte en buiten dineren ruimte beschikbaar voor bordspellen en 's avonds wake. De Sig. Ra Francesca erg behulpzaam, serieus loopt het hotel en adviseerde ons vele routes gemakkelijk te bereiken met onze kleintjes. De Cerrettino is een goed beheerd familiebedrijf niveau, en daarvoor ook verdient een kort verblijf als de onze, want al die tijd we voelden ons verwend als in ons huis.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Veel dank aan de hele groep en we hopen u als onze gasten in de toekomst!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    ""

    07/04/2017


    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Dank je wel! Tot snel weerziens.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Relax, natuur, lekker eten"

    05/09/2016

    We waren alleen in het weekend, voor een korte vakantie van de stad. zeer mooie omgeving, mooi appartement, ruim en stijlvol, heerlijk eten, open ruimtes en een zwembad om te ontspannen. Mijn 3 jaar oude zoon was zo blij en dankzij de aanwezigheid van andere gezinnen met kinderen speelden mooi.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Veel dank aan het hele gezin!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "leuke ervaring"

    28/08/2016

    Boerderij in een comfortabele en goed verbonden met alles. De structuur en 'goed onderhouden. klein maar mooi zwembad.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Wij danken de familie voor het verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      6,5/10
      "Redelijk"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Ontspan en Silence"

    21/08/2016

    Goed hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Wij danken onze dierbare klanten voor hun verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Pasen op een echte boerderij"

    29/03/2016

    Ik en mijn vriendje brachten twee dagen onvergetelijk voor de paasvakantie Farm. We kozen voor de prachtige historische gebouw Fortinbras gelegen in het centrum van Umbertide, op slechts een paar minuten rijden van het pand. De accommodatie is een juweeltje, perfect bewaard gebleven met de unieke wenteltrap, originele balken van 800 jaar geleden, betegelde vloeren en stijlvol ingericht! Allemaal met een prachtig uitzicht op de Rocca di Umbertide !! We werden goed ontvangen en verwend door Francesca Rinaldo: echte mensen die passie gestoken in alles wat ze doen. De keuken is echt heel erg goed, super lekker en vullend (de lunch Pasen was geweldig De spectaculaire vlees !!); het ontbijt is gunstig geserveerd aan tafel te genieten van fruit taarten zijn huisgemaakt (de taart maakte me herinneren uit Grootmoeders keuken ruikt!) .. Dus .. Een geweldige ervaring! Ik kan het iedereen aanraden! Met dank aan Francesca Rinaldo en voor het maken van ons thuis voelen !! Paul en Daria van Chioggia (VE)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Wij brengen zelfs de herinnering van een jonge en vriendelijke zonne stel! Een knuffel van ons allemaal Cerretino.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten