contactModalFeedback

Agriturismo Fattoria del Cerretino

via Colonnata, 3, Calzolaro di Umbertide 06010 Umbertide (Perugia)

"Super"
Volgens 27 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,1/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Weekend "

    30/12/2018

    Keer altijd graag terug voor goed eten, rustig en goed onderhouden plaats, vriendelijkheid
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend in alle opzichten. Advies."

    29/12/2018

    Uitstekende locatie op de glooiende heuvels van centraal Umbrië, zeer dicht bij de belangrijkste wegen. Positie die u toelaat om de belangrijke plaatsen van religieus en historisch toerisme te bezoeken. Mooie kamers met een goed ontworpen inrichting, rustig, gereserveerd en zeer warme winter. Hoge kwaliteit huisgemaakte keuken. Leuk personeel.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Gezellige boerderij"

    09/07/2018

    De boerderij is gastvrij, met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. De kamers zijn niet allemaal hetzelfde, sommige zijn kleiner. De appartementen zijn ruim en karakteristiek. De keuken is uitstekend met zelfgemaakte pasta en desserts; goed vlees, vooral varkensvlees. De eigenaren zijn vriendelijk en aardig. De positie is strategisch. Zeker een aanrader.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Hartelijk dank voor uw verblijf en uw precieze details!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "familie vakantie"

    30/01/2018

    Ik was op Cerretino in augustus 2017 met haar man en twee kinderen, 3 en 5 jaar. Ik voelde me meteen thuis, waar kinderen het plezier van het spelen van de outdoor avond met alleen het geluid van de krekels hebben geproefd. Farm schoon en een geweldige locatie om de lokale bezienswaardigheden te zien, in de centrale en gunstige locatie vlakbij de belangrijkste wegen. Ze eet goed en elke nacht het zwembad menu'varia geweldig en elke dag schoongemaakt door Rinaldo, de eigenaar, altijd vriendelijk en behulpzaam om hen te adviseren dichter reizen, als zijn dochter Francesca, vriendelijk en lief moeder. Ariturismo ik aanbevolen aan mijn vrienden en zeker dat ik zou terug gaan, omdat ik er echt van genoten. Straconsiglio aan degenen die kinderen hebben en willen verblijven ontspannen, omringd door de natuur
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Gent. Ms. heel erg bedankt! De Cerretino is ons huis en de gasten zijn vrienden die we verwelkomen. Een abbracio het hele gezin!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Keer terug naar de boerderij"

    07/06/2017

    Ik ging terug naar de brug, op 2 juni nadat we daar in de zomer van 2016. Ik vond de gebruikelijke hartelijkheid vers voedsel en kwaliteit, unieke kamers ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Heel erg bedankt voor uw tweede verblijf! De gasten terug te keren naar ons enthousiasme te geven om door te gaan en tot leven brengen van de Cerretino!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Bezoek aan de boerderij"

    06/06/2017

    acccogliente plek en boeiende onderwijs en gastvrijheid. echte en goed gekookt producten. Ervaring zeker herhaald worden !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Dank je wel voor het kiezen van onze boerderij voor uw vakantie! Groeten van al het personeel van Cerretino. Wij hopen u te hosten in de toekomst!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Zeer goede accommodatie, uitstekend eten, zeer behulpzaam en capabel management."

    06/05/2017

    We verbleven in de periode van 29 april - 1 mei 2017. We waren 8 gezinnen met kinderen. De plaats verdient speciale aandacht voor degenen die graag naar de buurlanden, heel veel en mooi te bezoeken, zowel voor wie op zoek ontspanning. De kinderen hadden een geweldige tijd, had veel bergruimte en buiten dineren ruimte beschikbaar voor bordspellen en 's avonds wake. De Sig. Ra Francesca erg behulpzaam, serieus loopt het hotel en adviseerde ons vele routes gemakkelijk te bereiken met onze kleintjes. De Cerrettino is een goed beheerd familiebedrijf niveau, en daarvoor ook verdient een kort verblijf als de onze, want al die tijd we voelden ons verwend als in ons huis.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Veel dank aan de hele groep en we hopen u als onze gasten in de toekomst!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    ""

    07/04/2017


    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Dank je wel! Tot snel weerziens.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Relax, natuur, lekker eten"

    05/09/2016

    We waren alleen in het weekend, voor een korte vakantie van de stad. zeer mooie omgeving, mooi appartement, ruim en stijlvol, heerlijk eten, open ruimtes en een zwembad om te ontspannen. Mijn 3 jaar oude zoon was zo blij en dankzij de aanwezigheid van andere gezinnen met kinderen speelden mooi.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Veel dank aan het hele gezin!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "leuke ervaring"

    28/08/2016

    Boerderij in een comfortabele en goed verbonden met alles. De structuur en 'goed onderhouden. klein maar mooi zwembad.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Wij danken de familie voor het verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      6,5/10
      "Redelijk"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Ontspan en Silence"

    21/08/2016

    Goed hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Wij danken onze dierbare klanten voor hun verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Pasen op een echte boerderij"

    29/03/2016

    Ik en mijn vriendje brachten twee dagen onvergetelijk voor de paasvakantie Farm. We kozen voor de prachtige historische gebouw Fortinbras gelegen in het centrum van Umbertide, op slechts een paar minuten rijden van het pand. De accommodatie is een juweeltje, perfect bewaard gebleven met de unieke wenteltrap, originele balken van 800 jaar geleden, betegelde vloeren en stijlvol ingericht! Allemaal met een prachtig uitzicht op de Rocca di Umbertide !! We werden goed ontvangen en verwend door Francesca Rinaldo: echte mensen die passie gestoken in alles wat ze doen. De keuken is echt heel erg goed, super lekker en vullend (de lunch Pasen was geweldig De spectaculaire vlees !!); het ontbijt is gunstig geserveerd aan tafel te genieten van fruit taarten zijn huisgemaakt (de taart maakte me herinneren uit Grootmoeders keuken ruikt!) .. Dus .. Een geweldige ervaring! Ik kan het iedereen aanraden! Met dank aan Francesca Rinaldo en voor het maken van ons thuis voelen !! Paul en Daria van Chioggia (VE)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Wij brengen zelfs de herinnering van een jonge en vriendelijke zonne stel! Een knuffel van ons allemaal Cerretino.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "verblijf 2015"

    30/08/2015

    we vonden het geweldig ... terug! De eigenaar zijn erg aardig en disponibili.Vi raden dit agroturismo.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Hartelijk dank voor de extreme vriendelijkheid van mevrouw Seminar! Wij hopen u weer te zien!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Geweldige locatie en vriendelijke service"

    11/04/2015

    Goede structuur, met alle voorzieningen, aan de rand van een klein bos, maar dicht bij de hoofdwegen: perfecte positie voor een bezoek aan veel van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Umbrië en Val di Chiana. Geweldige ontvangst en service altijd met een glimlach.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Dank je wel!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Farm Cerretino"

    28/04/2014

    Goede zeer aangenaam welkom zowel de accommodatie en de omgeving. Goed eten zowel in kwaliteit en kwantiteit. fatsoenlijk ontbijt dat niet het zout, maar lief heeft opgenomen. Milieu zeer ontspannen en joviaal. Handig voor op reis in de grote attracties.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Fattoria del Cerretino reageert
    Wij danken al onze gasten voor hun verblijf. Het ontbijt dat we stellen in de basisprijs is zoet, met een beetje extra zout ontbijt is ook mogelijk om (alle indicaties worden geleverd aan klanten in de e-mail contact en op onze website).
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten