contactModalFeedback

Agriturismo I Granai

Loc. Casette di Crocemarroggia, 69, Crocemarroggia 06049 Spoleto (Perugia)

"Super"
Volgens 41 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Meest aanbevolen"

    21/10/2019

    Welkom, beschikbaarheid en aandacht voor detail, onze dochter heeft veel plezier gehad en Umbrië is een regio die zo veel te bieden heeft.... mooie Spoleto
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo I Granai reageert
    Bedankt mevrouw Giannini, we zijn blij dat uw vakantie op onze boerderij aangenaam was.
    Massimo en Annaelisa
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Een genot!"

    03/10/2019

    Hartelijk dank aan onze gastheren Annaelisa en Massimo, die voor zo'n mooie en rustgevende ervaring van Umbrië hebben gezorgd voor onze 5 overnachtingen. De woning is ruim, mooi aangelegd en zorgvuldig onderhouden. We hielden van de geurende lavendelheggen en de schildwachtcipressen langs de oprijlaan. Het appartement (Girasole) was goed uitgerust en had een aantrekkelijke rustieke charme. Het ontbijt was gevarieerd, voor elk wat wils. De zelfgemaakte bakwaren waren uitstekend. We hebben gebruik gemaakt van het zwembad, alhoewel het herfstweer helaas aan het omslaan was. Annaelisa verraste ons daar op een middag met een schotel met vers geplukte druiven van hun boerderij, zo attent en gul! De locatie van de B&B is perfect voor een bezoek aan Spoleto en de intrigerende dorpen en steden van Umbrië. De nabijgelegen Coop-supermarkt (buitenwijken van Spoleto) is ideaal voor het ophalen van snacks en het maken van maaltijden op de boerderij. Als Engelssprekende kunstenares was het leuk om ons Italiaans uit te proberen met de altijd vriendelijke en geduldige Annaelisa. Met het Engels van onze gastheer en de hulp van de heer Google zijn we er allemaal in geslaagd om goed te communiceren. Terug thuis zijn we alweer van plan om een volgend bezoek aan I Granai te brengen en de geneugten van Umbrië verder te verkennen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo I Granai reageert
    Dank je wel Mark, we zijn erg blij dat je verblijf op onze boerderij prettig was, als je terugkeert naar Umbrië zullen we blij zijn dat je weer als gast aanwezig bent.
    Massimo en Annaelisa
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi "

    20/08/2019

    We hadden een geweldige tijd, gastvrijheid en vriendelijkheid zijn de minnares in deze prachtige plek en worden tot in detail verzorgd door de eigenaren .... we komen terug!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo I Granai reageert
    Dank je Maria, we hopen je weer als onze gasten te hebben.
    Massimo en Annaelisa
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte plaats om te bezoeken "

    11/08/2019

    De plaats is zeer groot en goed gelegen de appartementen zijn groot goed onderhouden en schoon de eigenaren zijn zeer behulpzame exquise mensen, de plaats is van strategisch belang om vele toeristische bestemmingen zoals Norcia en Gubbio kunt u vrij gebruik maken van het zwembad gevarieerd ontbijt en een overvloedige totale ontspanning kunt u alleen het gezang van de vogels horen. Je komt er zonder in de kronkelende, secundaire straten te komen. Om er rekening mee te houden dat elk appartement is uitgerust met een volledige keuken zodat u de lunch en het diner zelfstandig kunt bereiden als u niet uit wilt gaan in feite niet meer dan 10 minuten er zijn verschillende supermarkten
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo I Granai reageert
    Dank u, we zijn blij dat uw verblijf op onze boerderij aangenaam was.
    Massimo en Annaelisa
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
  • 9,5
    "Super"

    "Dat is een goede aanbeveling!"

    30/07/2019

    Zeer positieve ervaring.
    Ik verbleef in een klein huisje dat eruitzag als een sprookjesachtig huis, tussen hoge bomen en bloemen, met een mooi en schoon decor.
    Een tuin verzorgd door Mr. Massimo, onvermoeibare werker.
    AnnaElisa is een gastvrouw altijd aanwezig, afhankelijk van nuttig advies over wat te zien in het gebied, heeft uitstekende kok ons verwend met heerlijke desserts.
    De locatie is strategisch en centraal gelegen voor een bezoek aan het centrum en zuiden van Umbrië.
    Mijn dochter had veel plezier in het zwembad, tafeltennis, voetbal en trampoline.
    Ik beveel het ten zeerste aan

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo I Granai reageert
    Dank je wel Cinzia, we hopen je weer als onze gast te hebben.
    Massimo en Annaelisa
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "GROENE OASE"

    10/09/2018

    Net buiten Spoleto is het echt de moeite waard om daar te komen. Wanneer u de poort opent, bevindt u zich voor een goed onderhouden boerderij. De appartementen zijn omgeven door het platteland en zijn ondergedompeld in stilte. De eigenaren zijn zeer vriendelijke mensen die nuttige informatie kunnen geven om Umbrië te bezoeken en bij het ontbijtbuffet kunt u zelfgemaakte desserts vinden. Ik raad aan om meer dan één nacht door te brengen, zoals ik helaas deed.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    Agriturismo I Granai reageert
    Bedankt Laura, we zullen blij zijn je weer als gast te hebben.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect!"

    02/08/2018

    Mooie faciliteit op enkele km van Spoleto, voorzien van alle gemakken. Fantastisch zwembad, super rijk ontbijt. De eigenaren zijn erg vriendelijk, aardig en behulpzaam. We waren vier, waaronder twee kinderen van 1 en 7 jaar oud en we hadden een studio van ongeveer 50 vierkante meter, met een tweepersoonsbed, een slaapbank en een klein bed. Mooie ervaring, absoluut te herhalen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo I Granai reageert
    Bedankt Marianna, we zijn blij dat je vakantie bij ons naar wens was.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "groot"

    13/07/2018

    Vriendelijkheid van de eigenaren, ideaal als een plaats van ontspanning en cultuur voor de nabijheid van Spoleto en in de meeste uitstekende taarten van de dame
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    Agriturismo I Granai reageert
    Bedankt, we zijn blij dat je bij ons bent. agriturismo was aangenaam.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Schoon, mooi, ontspannend, aan te bevelen"

    22/06/2018

    Toen we hier verbleven hadden we de plaats eigenlijk voor onszelf. Het landschap is prachtig! Rozen, lavendel en jasmijn waren in bloei en ze hebben de lucht geparfumeerd! Zeer schoon, ontbijt voldoende. Zeer rustig en vredig. Het zoutwaterzwembad was groot en zeer goed onderhouden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Massimo"

    03/06/2018

    Een echte kleine hoek van het paradijs. Comfortabele structuur en zorg voor het groen in de buitenruimtes zeer verzorgd. Slechts één nacht is 'binnenkort om de kwaliteiten te waarderen ... plaats op de agenda om terug te keren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    Agriturismo I Granai reageert
    Bedankt Massimo, we zijn blij dat je bij ons bent. agriturismo was aangenaam. Massimo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "augustus 2017"

    31/08/2017

    Ik heb een week in augustus 2017 in dit pand, kan ik alleen maar geef mijn beste beoordeling van zowel de positie in het prachtige platteland van Umbrië 10 minuten van Spoleto en voor alles wat te maken heeft met reinheid, gastvrijheid en vriendelijkheid van de eigenaren. Strategische locatie om de prachtige omgeving en een goed onderhouden tuin met een zwembad waar u zeker kunt rilassare.Tornero' te ontdekken!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo I Granai reageert
    Dankzij Silvia, we zijn blij dat uw verblijf was aangenaam en we hopen u opnieuw te hebben als gasten. Groeten uit Massimo en Annaelisa
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Favolosaaaaa"

    25/08/2017

    vriendelijk en warm welkom. Eigenaren beschikbaar, discreet en vriendelijk. Appartement schoon, netjes en goed ingericht. altijd sprankelend schoon zwembad. goed onderhouden terrein. geruisloos milieu. Spectaculair is het ontmoetingspunt tijdens het diner op 15 augustus aangeboden door de eigenaars ... heerlijke cake gemaakt door de eigenaar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Granai reageert
    Dankzij Mauro, we zijn blij dat uw verblijf bij ons was leuk. We hopen u opnieuw te hebben als gast. Massimo en Annalisa
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    19/08/2017

    Gewoon de beste vakantie van ons leven! Ik Granai vertegenwoordigen de eenvoud en schoonheid van Umbrië! De eigenaren Massimo en Annalisa gaan onze hartelijke dank, dank u en nogmaals bedankt voor wat je ons gestuurd deze dagen! Gianni Alessandra Marcella & Isabel
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo I Granai reageert
    dank u voor het kiezen om te verblijven met ons. We hopen u opnieuw te hebben als gasten. Annaelisa en Massimo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    19/08/2017

    Gewoon de beste vakantie van ons leven! Ik Granai vertegenwoordigen de eenvoud en schoonheid van Umbrië! De eigenaren Massimo en Annalisa gaan onze hartelijke dank, dank u en nogmaals bedankt voor wat je ons gestuurd deze dagen! Gianni Alessandra Marcella & Isabel
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo I Granai reageert
    Dank u voor het kiezen van onze boerderij, het was een genoegen om een ??leuke familie als de uwe te leren kennen. Massimo en Annaelisa
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    ""Ik heb geen woorden""

    01/09/2016

    Een mooie ervaring, gemoedsrust, kwaliteit en hoffelijkheid. Alles leuk, je kon niet eens uit het milieu is vertrouwd en comfortabel, goed Annaelisa en Massimo en hun heerlijke producten. Tot ziens
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten