contactModalFeedback

Agriturismo Il Casale Grande

Località Beroide di Spoleto, 16, Spoleto 06040 Spoleto (Perugia)

"Super"
Volgens 10 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    7,3/10
    "Goed"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "We komen terug"

    10/10/2018

    Zeer mooie en goed onderhouden boerderij. Grote, goed onderhouden groene gebieden en een zeer schoon en ruim appartement, ondanks dat het een monolaag is. Heel dicht bij Trevi en de bronnen van Clitunno. Matige prijs
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "blijven"

    18/09/2014

    Ik was in het huis tijdens de periode aan het begin van augustus en september. Het is al een week van onzekere weer, maar in ruil daarvoor de boerderij was een droom, schoon, vriendelijk, ontspannen. Ik vond alles van de goed onderhouden zwembad met tafel tennis racket. Mijn dochter slechts vier jaar ook gezien tal van spellen beschikbaar wilde niet in te pakken gemaakt. Zeker als ik terugkeer zal ik verblijf in Umbrië op dezelfde plaats, gezien de centrale plaats van plaats
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Il Casale Grande reageert
    Grazie Mille Alfio, om u en uw mooie familie. Wanneer u wilt om terug te komen en bezoek het echt zullen we gelukkig zijn. Met vriendelijke groet Eleonora
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "in het hart van Umbrië"

    22/07/2014

    nu pas schrijf ik ook al enkele jaren zijn verstreken, maar ik moet het doen omdat sindsdien de reis ik ze boeken op deze site en hebben nog nooit teleurgesteld, het grote huis was ns voordat zo'n positieve ervaring dat we geen andere verwijzingen, mooi en schoon te gebruiken Private're in het hart van Umbrië, maar je heerlijk slapen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "leuke ervaring"

    02/05/2014

    Een aangename week, grote appartementen, schoon. Uitstekend geschikt voor een gehandicapte persoon in een rolstoel. zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. We zullen zeker terugkeren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Personen met een handicap
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Il Casale Grande reageert
    Dankzij wachten we met plezier. Eleanor
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 8
    "Zeer goed"

    "ontspanning"

    06/11/2012

    we waren 10 dagen tussen juli en augustus, we hadden een geweldige ontspannen. En 'gelegen in de buurt van de snelweg Flaminia en dus erg handig rond de verschillende locaties te komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Il Casale Grande reageert
    Dank u wel, we hopen je terug als onze gasten wanneer u wilt. Veel dank Eleanor
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Nieuwjaar"

    03/01/2012

    Wij zijn de groep van Latijns-Amerika, die onlangs terug van catering New Year's in de boerderij Il Casale Grande; Mauro en Eleanor wilden bedanken voor de ontvangen gastvrijheid en beschikbaarheid sicuremante ruil voor de uitstekende kwaliteit van posto.Buon Jaar!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2012
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Il Casale Grande reageert
    Dank u, voor ons was het een genoegen om u als onze gasten en kunnen wij u brengen onze eenvoudige werkelijkheid. We wachten !!!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitstekende prijs / kwaliteit verhouding!"

    15/12/2011

    Ik kan het iedereen aanraden, we hadden een geweldige tijd. We hebben een weekend van 2 nachten in een prachtig zeer schoon en comfortabel appartement. Uitstekende producten te regelen vóór het ontbijt dat we gevonden in het appartement! Very nice het idee van convectie The beauty farm ... een unieke en ontspannen! Dit alles tegen zeer goede prijzen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dhr."

    01/11/2011

    We verbleven er slechts één nacht terwijl we Spoleto bezoeken vanwege een strak schema. Locatie is dicht bij Spoleto en makkelijk te vinden. Acommodations zijn zeer goed, en het terrein is goed verzorgd. Keuken, geen restaurant. Personeel zeer vriendelijk. Prijs zeer redelijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring!"

    30/08/2011

    'Was onze eerste keer in boerderij, HEBBEN WE ZEER GOED GEVONDEN De appartementen zijn geweldig, comfortabel en goed CURATI.MOLTO BELLA het zwembad, de speeltuin en ONVERGETELIJKE de lange wandelingen in BICICLETTA.TUTTO PERFECT en de rustige' de plaats en 'Uniek aan ALL ... TORNEREMO.GRAZIE
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 6
    "Redelijk"

    "Bell'Umbria ..."

    07/08/2011

    Ik was in de boerderij "het grote huis" de laatste week van juli met mijn jongens. Allemaal leuk en goed verzorgd erg aardig heer Mauro en de heer Eleanor. Het missen van de boerderij gemeenschap, de betrokkenheid van hetzelfde en contact met de natuur ... Niets .... tuin geen huisdieren. Een mooie woning met alle referenties.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten