Agriturismo Il Giardino dei Ciliegi di Assisi

via Massera, 6, Capodacqua di Assisi 06081 Assisi (Perugia)

"Super"
Volgens 126 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie:
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant:
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
Schrijf een recensie
  • 9,5
    "Super"

    "Gastvrijheid aan de top"

    31/08/2017

    onberispelijk structuur. Gezellige kamers en reiniging van alle zeer nauwkeurig omgevingen. Keuken top met ontbijt en diner heerlijk en gezond. De echte toegevoegde waarde is de vriendelijkheid en het welkom door Daniela en Luigi altijd klaar om de wensen en behoeften van hun gasten met een glimlach en een grote hartelijkheid anticiperen. Zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gezellig, schoon en heerlijk eten"

    08/07/2017

    Een weekend van juli met familie en vrienden. De plaats is erg leuk, de kamers en badkamer, vlekkeloos schoon, heerlijk eigenaars en de oprechte en een uitstekende keuken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Umbria Tot ziens!"

    07/07/2017

    We hadden het genoegen van een verblijf van een paar dagen in het prachtige Umbrië. Bij het kiezen van (onder vele voorstellen op het Internet) hebben we gekozen voor de Farm The Cherry Orchard. We hadden het geluk in het kiezen! De strategische ligging, het huisje met een zwembad, maar vooral het personeel zijn prachtig: Luigi altijd klaar om oude dorpjes en weinig bekende bestemmingen adviseren, het geven van praktische adviezen over geschikte routes, parkeerplaatsen, enz. etc. en dan zijn er Sara en Daniela en de keuken maken gerechten die echte meesterwerken zijn ...... als u op zoek bent naar een plek om te verblijven, zullen we de Cherry Orchard ..... Luigi, Daniela aanbevelen, Sara, een knuffel en hopelijk tot ziens Morena & Franco
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Massimo ontspannen"

    07/07/2017

    Geweldige plek om een ??paar dagen ontspannen goed onderhouden in elk detail.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    04/06/2017

    Lokale erg vriendelijk, familie karakter typisch Biologisch voedsel en kwaliteit, zeer attent op de gevoeligheden. Zeer aan te bevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "mooi"

    02/10/2016

    Mijn man en ik met twee vrienden verbleven vier dagen wat betekent dat prachtige plek eigenaars zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. De super eten en zelfs ontbijt ook de kamer schoon en vrij groot. Alle ok ik sterk aanbevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "familiale sfeer"

    19/09/2016

    Privacy en een echt goede familiale sfeer, Daniela en Luigi voelt u zich thuis!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Wandelen in Umbrië"

    03/09/2016

    Ik en mijn familie waren gasten van Daniela en Luigi die onze vakantie heel plezierig, komt naar voedsel en speciaal ontbijt te realiseren voor onze voedselintolerantie zorgen toch smakelijke gerechten en desserts. De faciliteit is mooi, schoon en goed onderhouden, ligt op slechts enkele minuten van Assisi en in een optimale locatie van waaruit u de belangrijkste steden in Umbrië. Het 4-kamer, in het bijgebouw, het was echt geweldig en vriendelijk. Nogmaals dank aan Daniela en Luigi.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Boerderij met de "A" CAPITAL"

    31/08/2016

    Mijn vrouw en ik brachten vier dagen sprookje. De Luigi en Daniela managers hebben er alles aan gedaan om uw verblijf aangenaam in alle opzichten niet in het minst de culinaire ervaring in dienst van ons uitstekend diner gerechten en stevig ontbijt met een uitstekende gebak te maken. mooie faciliteit, schoon en goed verzorgd centraal gelegen voor toegang tot de belangrijkste steden. Wat kan ik zeggen? Probeer het gewoon. Nogmaals dank aan Luigi en Daniela
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "en aangename plek weg van het lawaai"

    31/07/2016

    We hebben zeer mooie dagen en piacevoli.La locatie is in een strategische positie om de beste plaatsen in het regione.Daniela en Luigi zijn fantastisch in hun hoffelijke manier van doen en altijd disponibili.Un boerderij voor zowel voedsel aan te bevelen ... ... ..... goed voor zowel de structuur met piscina.La huis waar we logeerden was gewoon mooi en brandschoon, zoals alles .... ....... complimentoni door Daniele Betti Barbara en Elena.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "aangenaam verblijf"

    09/07/2016

    Verfijnde en warme welkom op hetzelfde moment. Luigi en Daniel zijn altijd beschikbaar om informatie te verstrekken over de plaatsen en de routes te zien. Het eten is uitstekend (de uitzonderlijke gebak) de tuin is mooi en ontspannend (vooral het zwembad) het enige wat aan de gasten van de kamers herinneren in het kleine huis te zacht spreken, omdat je alles kunt horen ... Bedankt voor al Guido, Nicoletta en Elena
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "gastvrij"

    06/07/2016

    Geweldige omgeving, in het midden van het Umbrische platteland en zeer gastvrij. Handig om de belangrijkste toeristische centra bereiken. Goed eten. De eigenaars zeer vriendelijk en behulpzaam voor de gasten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant:
      7,5/10
      "Goed"
  • 9
    "Super"

    ""DO NOT moe""

    03/06/2016

    Als u wilt uitschakelen voor een week, is dit de plek, dat is geweldig, het lijkt me dat dit de vierde of vijfde jaar op rij dat we gaan, dan wie beter dan ons, ik kijk uit naar de nieuwkomers in juli, ziet de eerste keer, maar toen we niet alleen gaan zien Daniela en Luigi hebben ook onze vrienden buiten te worden, hebben we ook onze dierlijke vrienden die wachten ahahahah, Italo (ezel Sardijnse), begroet u met haar raiare net ziet u, dan Otto en Yago twee prachtige honden die wachten op ons met open poten. Denk dat dit is de eerste keer dat ik een beoordeling, ooit heb gedaan in mijn leven. Ik doe het omdat ik wou dat iedereen kon mijn ervaring voelen, maar aan de andere kant zou ik niet zo zo niet dan zeggen dat het moeilijk is om te boeken. Fantastische plek, zie je dan ..........
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Rust, natuur en vertrekpunt voor een bezoek aan Umbrië"

    19/05/2016

    Farm gezellig, schoon en met uitstekend eten. Strategische locatie voor een bezoek aan Assisi en haar omgeving. Daniela en Luigi hebben begroet en verwend thuis. Luigi gaf ons veel advies x de ns.gite. Zelfs onze zoon (8 jaar eerste keer op een boerderij) bevond zich heel goed en hij wilde niet terug te keren naar Milaan. We hopen snel terug te keren naar je te zien !! Paola, Rosario en Richard (ps. Daniela moeten worden vrijgelaten in raadsels)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Il Giardino dei Ciliegi di Assisi reageert
    je hebt gelijk ..... ik echt nodig om te trainen in raadsels, maar met de hulp van Richard !!! Hugs alle drie door Daniela en Luigi
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Umbrië vakantie ontspanning"

    19/05/2016

    Mooie accommodatie op een strategische locatie uitstekende gastheren aandacht voor de behoeften van de gasten goede keuken voor ons en de beste vakantie die we konden vinden aan de rand van Assisi. dank Louis en daniela. Ivana franceso vania en maximum.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten