Agriturismo Il Melograno - Benessere & Natura da Vivere

Strada Colle Palazzone, 4, 06134 Perugia (Perugia)

"Super"
Volgens 154 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie:
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant:
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect verblijf !!"

    04/10/2018

    Ik koos deze boerderij om twee dagen met mijn vriendin door te brengen en ik ben ervan overtuigd dat ik niet beter kon kiezen! ... alles is perfect vanuit de kamer zeer comfortabele, schone en goed uitgeruste badkamer. Uitstekende spa met panoramisch uitzicht, voortreffelijk diner met zelfgemaakte producten en een super overvloedig ontbijt van uitstekende kwaliteit. Te onderstrepen uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hoffelijkheid en gastvrijheid van het personeel ... Ik zal zeker terugkomen! dank
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Melograno - Benessere & Natura da Vivere reageert
    Beste feriozzi corrado, hartelijk dank voor uw beoordeling en voor onze gast! Het is een waar genoegen om te weten dat uw verblijf "perfect" was !!! We wachten heel snel op een nieuwe ervaring samen! Met vriendelijke groet Massimo en personeel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Keuze gekozen"

    29/08/2018

    X mijn verjaardag gaf me een nacht voor twee personen en ik koos de boerderij tussen 280 plaatsen om te gaan. Ik heb de juiste keuze gemaakt, een mooie rustige plek en omringd door groen, we zijn erg goed geweest, ik vond het idee van het avondeten allemaal gebaseerd op hun productie. Aan te bevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Melograno - Benessere & Natura da Vivere reageert
    Beste Angela, heel erg bedankt! Kom snel terug om ons te zien! Met vriendelijke groet Massimo en personeel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon een paradijs"

    04/06/2018

    Ik bleef voor de tweede keer op deze prachtige boerderij van 1 tot 3 juni 2018 met mijn man en mijn twee dochters. Deze plek is echt een natuurspektakel dat tot in de details wordt verzorgd, van de kamers tot het groene restaurant dat ons omringt en het prachtige zwembad op een terras met uitzicht op het landschap van de Umbrische natuur. Hoe zit het met de keuken echt allemaal heerlijk en onder de visie van Philip en Helen. Wat toe te voegen .... er is geen twee zonder drie ..... we zullen zeker terugkeren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Il Melograno - Benessere & Natura da Vivere reageert
    Beste Rosaria, wetende dat het terug zal komen maakt ons echt blij en trots !!!! We zetten altijd het maximale in ons werk, onze passie, beschikbaarheid en professionaliteit, dus om te weten dat de klant zo tevreden is, geeft dit ons echt de verantwoordelijkheid. We kijken er naar uit om je binnenkort weer te zien voor een nieuwe kans samen! Groeten aan het hele gezin! Maximum en personeel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een verrassende ontdekking"

    21/05/2018

    Op de vlucht voor de stad vonden we toevallig een onverwachte hoek van het paradijs. Goed onderhouden structuur in de details en vriendelijke en attente medewerkers. De juiste zorg voor de ogen en het gehemelte (het beste ontbijt aller tijden!). We bleven slechts één nacht (helaas) met onze bijna twee jaar oude jongen die enthousiast was. We zullen snel terug zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Il Melograno - Benessere & Natura da Vivere reageert
    Beste Federica Magnante, heel erg bedankt voor het kiezen van ons en bedankt voor de mooie woorden die voor ons gereserveerd zijn! We wachten binnenkort op je voor een nieuwe gelegenheid samen met haar prachtige familie !! Heel erg bedankt. Met vriendelijke groet, Massimo en personeel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    02/05/2018

    We verbleven een paar dagen bij de kinderen, zelfs als we de vakantie graag hadden verlengd omdat de plaats en de receptie uitstekend waren. Bellissimo het landschap, schone en zeer mooie structuur. Het vriendelijke personeel en de kinderen hebben genoten van de dieren en de zwembad. Het uitstekende restaurant en overvloedige porties.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Il Melograno - Benessere & Natura da Vivere reageert
    Beste Manuela, we hopen dat je de volgende keer een paar dagen kunt blijven om van al onze diensten te genieten, te ontspannen en plezier te hebben met de kinderen! Heel erg bedankt voor de prachtige woorden! Met vriendelijke groeten, Massimo & Staff
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    26/04/2018

    Het was prachtig. Zeer aardige mensen, uitstekende keuken, prachtige omgeving. We voelden ons volkomen comfortabel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Il Melograno - Benessere & Natura da Vivere reageert
    Beste Grisalva-familie, bedankt voor de geweldige beoordeling. We wachten binnenkort op je! Met vriendelijke groeten, Massimo & Staff
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    09/04/2018

    We verbleven in deze boerderij in augustus 2017 en werden verliefd op deze plek, omgeven door groen en tot in de kleinste details verzorgd! Het personeel is altijd beschikbaar, het restaurant en ontbijtgerechten zijn van uitstekende kwaliteit, het zwembad is erg schoon (net als al het andere, van de gemeenschappelijke ruimtes tot de kamers). We hebben de gereserveerde SPA gebruikt en het is echt schitterend. Geweldige locatie om veel locaties te bereiken: we bezochten Assisi, Gubbio, Perugia en Spello comfortabel. Een aanrader!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Il Melograno - Benessere & Natura da Vivere reageert
    Beste Claudia Della + Vedova, bedankt voor het feit dat je voor ons hebt gekozen en bedankt voor de geweldige recensie! Professionaliteit, beschikbaarheid en kwaliteit zijn onze werkpaarden. We hopen je snel weer te zien! Met vriendelijke groeten, Massimo & Staff
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Moeilijk om een ??defect te vinden"

    25/03/2018

    Het overkwam mij een paar keer dat ik tijdens een verblijf geen fout kon vinden. Dus het gebeurde bij de granaatappel. Van gastvrijheid tot eten, tot de locatie. Alles perfect. Het is geen plezier, het is realiteit. En goede mensen moeten worden beloond. Bedankt voor de twee dagen dat we je gasten waren, bedankt voor het uitstekende eten, bedankt voor de aandacht voor detail en voor het onvergetelijk maken van een belangrijke verjaardag. Blij dat ik je heb gevonden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Il Melograno - Benessere & Natura da Vivere reageert
    Beste Cesare B, heel erg bedankt voor de mooie woorden die voor ons gereserveerd zijn! We zullen blij zijn om de achtergrond en soundtrack van een andere speciale gelegenheid te zijn! Kom terug en zie ons! Met vriendelijke groeten, Massimo & Staff
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    10/12/2017

    Mooie en uitnodigende drie honden en een is erg mooi peper in naam en in feite, en de veiligheid van de deugniet en Benni twee Zwitserse Boari slapen maar ik ben voorzichtig over alles. Voor een goede service tafels met tips gecentreerd in het bijzonder van hebzuchtige Ernest Knam nanny en Afrikanen, ze is het meisje dat is een peper tussen de tafels
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Il Melograno - Benessere & Natura da Vivere reageert
    Beste AD, bedankt voor de beoordeling. Voor een moment, we voelden tussen film en tv. We zijn blij dat u geweest toeschouwers van zo'n mooi programma! Groeten. Massimo & Staff
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige plek"

    16/07/2017

    Locatie geweldig, vriendelijk, heerlijk eten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Spa's - spa
    Agriturismo Il Melograno - Benessere & Natura da Vivere reageert
    Gentile Elisabetta, bedankt voor de herziening met vlag en wimpel! We wachten elke keer dat u wilt om de ervaring te herhalen. Groeten van ons allemaal. Massimo & Staff
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Romantisch weekend"

    28/05/2017

    Me mijn partner en onze hond Maya we besloten om mijn verjaardag te vieren op Melograno.Avevamo de "romantisch weekend" pakket, dat 2 nachten 2 ontbijten een uitgebreid diner en 1 uur exclusieve toegang tot onze kamer spa.La (inclusief standaard) was schoon, fris, silenziosa.Il restaurant serveert traditionele Umbrische gerechten met een vleugje innovatie die positivamente.Abbondanti de porzioni.Menzione van eer verbaast aan de Chianina stoofpot en hoeden om de verrukkelijke aroma van agrumi.Cheescake concurrentie! parel van de spa (sauna, jacuzzi, een belevenisdouche en een Turks bad, waar zelfs een fles prosecco en vers fruit trovrete om accogliervi.Grazie aan al het personeel (Massimo, Philip, Natasha etc etc) zeer vriendelijk en altijd beschikbaar elk verzoek .... We zullen terug te komen en tot ziens. Andrea Claudia Maya
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Il Melograno - Benessere & Natura da Vivere reageert
    Lieve Andrea Pasquali, het is leuk om je bericht te lezen, dank u ;-) Gelukkig om te weten dat we in ons werk zijn erin geslaagd! We kijken uit naar het herhalen van de ervaring, tot ziens. Groeten van ons allemaal. Massimo & Staff
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "echt goed"

    17/10/2016

    We waren prima Vanaf de ontvangst op het laatste moment
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Il Melograno - Benessere & Natura da Vivere reageert
    Gentile Bruno, ik dank u voor het geven Beoordeeld! We zijn blij te horen dat u onze manier om gastvrijheid te doen genoten. Groeten van ons allemaal. Massimo & Staff
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch"

    22/10/2015

    We waren gasten voor de tweede keer in deze prachtige boerderij 6-10 oktober 2015.Tutto prachtige, door de vriendelijkheid en vriendelijkheid van al het personeel en de teleurstellende zaak die ons werd voorgesteld iedere giorno.Complimenti en blijven così.Sicuramente we elkaar weer! met sympathie !!!!! Ivana en Gabriella Roberto Rinaldo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig weekend in dit prachtige land."

    21/09/2015

    We besloten om een ??weekend samen door te brengen met onze vrienden in deze structuur, omdat ze bezocht en geprezen voor de locatie, netheid en vriendelijkheid van het personeel en de keuken. Ik moet zeggen dat we waren blij in de woningbouw in deze faciliteit. Alles wat we kregen te horen dat is waar. Geweldig ..... Sterk aanbevolen ...... We will be back
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Twee dagen aan de rand van Perugia!"

    11/09/2015

    Farm echt leuk, de locatie is geweldig voor een bezoek aan Perugia, Spello en Assisi. Uitstekende keuze van onze kant om halfpension, heerlijke diners en een geweldige ontbijt te boeken (we telden 14 verschillende taarten !!!). Zelfs de ontvangst was geweldig !!! Zeer goed verblijf, mooie kamer en een fantastisch ontbijt en diner. Zeer goede locatie, dicht bij Perugia, Assisi en Spello.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten