contactModalFeedback

Agriturismo La Cima

Località Vallecchio ( san benedetto vecchio ), 06024 Gubbio (Perugia)

"Super"
Volgens 117 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
  • Restaurant
    10,5/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Drie dagen droom"

    07/09/2014

    Van de recensies gelezen is het niet 'waar .... maar zeer waar. Al tien jaar richten we ons op boerderijen, maar dit overtreft ze allemaal voor hoffelijkheid, vriendelijkheid en goed eten. Met dank aan Antonella en Claudio. We hopen snel weer terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "de top"

    29/08/2014

    om te zeggen mooi, weinig, de eigenaren zijn geweldig altijd zorgzaam en behulpzaam gedurende, zo slecht is voor de paar dagen te blijven
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "commentaar"

    25/08/2014

    Een fantastische week ... van degenen die in het geheugen van het land wat te zeggen, behalve dat wanneer je de plaats en prachtige, mooie renovatie, perfect decor, een onberispelijke netheid krijgen, maar dit alles verdwijnt naar de achtergrond als u aan te blijven en u weet dat een gentleman Amerigo familie d andere Antonella keer een petite dame, maar met t de kracht en mogelijkheden ongelooflijk en vervolgens Claudio heb geen woorden voor deze jongen ... echt fantastische tijd .RIngrazio deze familie van ons te laten de hele dag zo geweldig en ik raad iedereen aan om enkele dagen door te brengen in deze plaats. Psspero dat het advies op brood nuttig zijn geweest
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een fantastische familie"

    07/08/2014

    Ik was met mijn familie in dit land die zeggen dat alles perfect een uitstekende bediening, wifi en televisie in het grote zwembad appartement met een prachtig uitzicht uitstekend en overvloedig eten (Claudio loopt altijd met een toegift), maar het ding dat zal worden gemist is zeker dit prachtige en behulpzame familie (de eigenaren) die met hun glimlach we juichten ons verblijf Dank je wel en als we terugkeren naar de boerderij Gubbio zal zeker de top !!!!!!!!!!!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "drie onvergetelijke dagen !!!!"

    23/07/2014

    Dit jaar hadden we slechts drie dagen van vakantie en we besloten om ze door te brengen in een prachtige Umbria.Abbiamo koos het bedrijf Cima het zien van de foto's op de website en nooit ... Het is gekozen piu'giusta !!! Waren 3giorni fabelachtige in een warme en ongedwongen sfeer, verwend door de uitstekende keuken van mevrouw Antonella en verwend door de vriendelijkheid van Claudio, altijd met een glimlach! Onze zoon, en hem niet alleen, e'rimasto opgewonden door deze korte pauze , doet niets anders dan herhalen dat qui'ci bederven! Heerlijk eten, geweldige gastvrijheid, nieuwe, schone omgeving .... wat meer willen? Uiteraard kunnen we terugkeren naar meer 'binnenkort! Bedankt voor alles, Luca, Ivana en Francesco.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "verblijf Rating"

    11/07/2014

    We zijn nog niet feesten en ... Gia 'we missen. We zijn afwerking ons. vijfdaagse verblijf (mij, mijn vrouw en mijn twee kinderen) en ik kan alleen maar bevestigen het uitzicht hier uitgedrukt. De boerderij en 'nieuw, zeer schoon, goed georganiseerd in een dominante positie op een prachtige vallei; Claudio, zijn moeder en zijn vader 'leidt hem met ernst', beschikbaarheid 'and simplicity'; Dit zijn de kwaliteiten die zeker zal ervaren en waarderen tijdens de Vs. Woonkamer. Dank u voor deze prachtige, rustige verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "BEAUTIFUL !!!"

    08/07/2014

    Net terug na 4 dagen doorgebracht in Umbrië: mooi !!! en de boerderij La Cima? we hebben geen woorden te beschrijven de prachtige welkom te beschrijven, we plat geleverd: mooi, schoon, met alle comfort; In eerste instantie waren we bezorgd over het ontbreken van airconditioning ... geen gebruik !!! we hadden een geweldige tijd zowel overdag als 's nachts. We hebben geprofiteerd van halfpension die we hadden goed diner, mevrouw Antonella en super-getalenteerde, elke avond blij ons met authentieke gerechten (ze zeiden: "simpel", maar wij garanderen: Delicious !!) werd niets vermist uit starter , pasta, bijgerechten (alle met desgewenst), drankjes en dessert. Wat wij u kunnen vertellen: Claudio, een jonge jongen, maar heel slim, zeer goed geïnformeerd en altijd was er genoeg te vragen voor informatie en ... meteen mijn antwoord. We hadden de kans om alles wat we voorgesteld bezoeken: Gubbio, Assisi, Spoleto, Todi, Perugia, Pietralunga, Montone (aanbevolen door Claudio: mooi dorp, om te zien) En aan het eind van de dag hebben we genoten van een goed bad en heel ontspannen in het mooie zwembad van de boerderij. Wat kunnen we je vertellen? GO !!! als je wilt naar een prachtige omgeving, zeer ontspannend, heerlijk eten en ... een paar stappen van de mooiste steden van Umbrië in een meer dan betaalbare prijs ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "emotioneel geladen ervaring"

    29/06/2014

    Wij hebben geen woorden om de afgelopen week te beschrijven in "La Cima" omdat alles lijkt simplistisch: Antonella en Claudio personen uitgangen uit het boek van sprookjes: gastvrij, gul, uitgestrekte, vrolijk en altijd klaar om elke wens van de klant te voldoen; Plaats schoon, gezond voedsel, heerlijk en overvloedig en dan ... Claudio !!! Nooit, nooit ook aanwezig is wanneer er is altijd een glimlach, haar trefwoord "Er is geen probleem" !! We nemen u mee in het hart! Bedankt voor alles !!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dank u, dank u dank u!"

    22/06/2014

    Ik ben net terug van een weekje in dit prachtige rustige boerderij met mijn vrouw en mijn zoon. We kozen voor de juiste kabel voor de positieve reacties op deze site lees, en ik moet zeggen dat ze zijn allemaal echt, want de schoonheid en netheid van de faciliteit en de natuur rondom, zoals eenvoudige en authentieke keuken van Antonella, en hoe de vriendelijkheid en beschikbaarheid 'zeldzaam deze dagen van Claudius vandaag. Wij wensen u de beste, je verdient het! Een salutone David, Serena en de kleine Umberto.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dat heerlijke vakantiegevoel"

    05/06/2014

    We verbleven een week in deze boerderij, en aan het eind van de vakantie is er een beetje sorry 'terugkeer naar huis. Umbria is mooi als iedereen zegt, de boerderij is goed gelegen, schoon en mooi. Wat we vonden aanzienlijk hoger zijn dan is de familie: Claudio eerste, geweldig, zeer beschikbaar zijn en een vriendelijkheid en onderwijs, alsook de moeder Antonella ook goed in de keuken, lieve want het is mijn mama, papa, gevuld middelen en heel goed in staat (gegrilde uitstekend fiorentina). Afgezien van de schoonheid van Umbrië, wat we in het midden hebben verlaten zijn de mensen die we hebben gevonden. Hartelijk dank, Mark, Sheila, Ivan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch verblijf in het groen"

    04/06/2014

    We verbleven in deze boerderij voor de brug op twee giugno.Struttura ongeveer twee jaar van het leven omgeven door groen met een adembenemend uitzicht en strategisch gelegen voor de stad 'van Gubbio Perugia en Assisi. Mooi en perfect aandacht voor de kleinste details die de interne en externe met mooie kamers, ruim en pulite.Ospitalita 'en keuken zijn de twee sterke punten van deze familie proberen om het te maken in de best mogelijke manier uw verblijf door het vinden van het gemak gasten alsof ze thuis waren propria.Un 10 stem gaat naar Claudio altijd aanwezig en beschikbaar voor alle informatie en vragen. Een 10 met onderscheiding gaat naar Antonella moeder die met diverse menu houdt zich bezig met een uitstekende lokale keuken High qualita'come truffels, champignons, asperges, verschillende soorten vlees en wild. Ten slotte, felicitaties gaan ook naar de paus 'Amerigo die van de structuur bedacht in de avond spreken met de gasten te praten over de meer' of minder het leven van posto.Sicuramente zullen terugkomen, maar dit keer in een meer 'zomer dus we konden ontspannen door het nemen van een beetje van de zon bij het zwembad samen met enkele bagno.Un speciale groet van Luigi Stefania en de kleine Nicola
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    03/06/2014

    We hebben net drie dagen doorgebracht in dit prachtige pand. Het appartement van goede kwaliteit was zeer ruim en schoon. Veel dank aan Claudio voor de gastvrijheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid en gaf ons tips en aanwijzingen, Antonella moeder om fantastische keuken die de traditie van Umbrië en papa Amerigo voor leuke gesprekken respecteert. We hadden een geweldige tijd en zou het iedereen aanraden 'rustig en strategisch punt om de belangrijkste steden te bereiken. Zeker zullen we weer vele groeten van Alberto Marilena en kleine en Eleonora Ilaria
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldig!"

    16/05/2014

    We hadden een geweldig verblijf in deze agriturismo, met onze 2 kinderen en grootouders. We hadden een appartement geboekt met 2 slaapkamers en een andere met een kamer voor 3 dagen. Beiden waren zeer ruim, schoon, mooi ingericht in een stenen huis volledig gerestaureerd met respect voor de traditionele architectuur van Umbrië. De locatie is geweldig, in de groene heuvels, met een prachtig uitzicht op het platteland: de sfeer is rustig en totale ontspanning. Uitstekende gastvrijheid en vriendelijkheid van Claudio, Antonella van mama en papa: we thuis voelen. Ze zijn allemaal zeer attent, luisteren, met het verlangen om dingen goed te doen. Claudio is beschikbaar om advies te geven over plekken om te bezoeken, de beste route te nemen of gewoon om te chatten! De keuken is royaal, authentiek, met lokale producten, met name vlees (varkensvlees en kip) afkomstig zijn van dieren gefokt door de familie. De prijs is uitzonderlijk, we raden deze plek. Xavier en familie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige ervaring"

    16/05/2014

    Hoe geweldig! Umbria is mooi en deze boerderij het omvat de beste eigenschappen. De plaats is mooi, omgeven door groen, met een zeer ontspannen landschappen. De appartementen in het stenen huis in zicht zijn vrij recent, aantrekkelijk, ruim en zeer schoon, in elke hoek en detail. De sfeer is ontspannen, maar verfijnd, en groot zijn de ontvangst, de gastvrijheid en vriendelijkheid van Claudio, Antonella en Papa! Al snel u zich thuis voelt. De keuken is royaal, authentiek, op basis van natuurlijke producten en gekookt met zorg. We vonden vooral de gnocchi met truffels, kip in Fricco', de witte lasagne met asperges. Ik heb vooral dank Antonella voor de groentesoep hebben opgesteld aan mijn man (die aankomst was niet zozeer in de vorm) en ook de verse fruitsalade, fruit liefhebbers om ons na een maaltijd! Onze kinderen ook genoten van de prachtige spelen van voetbal op de veranda tussen de gangen en de andere. Het paradijs, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zo veel plaatsen te zien rond. Ik beveel het van harte, Nadia en familie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Opmerkingen van Paolo en Francesca"

    06/05/2014

    We keerden terug na een weekend doorgebracht in deze boerderij ontspannen en "gesmeerd." Speciale dank aan Claudio en zijn moeder voor de gastvrijheid en hoffelijkheid getoond. Je voelt je thuis. We aten zeer goed en het appartement zijn goed onderhouden en zeer comfortabel. Zeker een plek om te proberen. Groeten Paolo en Francesca uit Rome
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten