contactModalFeedback

Agriturismo La Posta di Confine

via Alta, 150 , Mantignana 06073 Corciano (Perugia)

"Fantastisch"
Volgens 46 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,8/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk en zeer rustig"

    25/06/2019

    Ariana is zeer behulpzaam en informatief geweest. Alles was perfect: de keuken, de slaapkamer, het terras en het zwembad natuurlijk! De wijn en olijfolie zijn uitstekend, evenals het restaurant. Dank u! ????
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustig en prachtig ingericht landgoed"

    25/09/2018

    We werden begroet door de mooiste gastheren en voelden ons volledig verwend. Ons appartement was rustig en comfortabel en we hebben zelfs een paar maaltijden bereid in de goed uitgeruste keuken. We winkelden op een zeer handige supermarkt in de stad met verse lokale ingrediënten. Onze ontbijten met Roberta waren genadig geserveerd met fantastische gebakken producten en heerlijke koffie. We voelden ons als familie en waren triest om te vertrekken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo La Posta di Confine reageert
    Beste David,

    Ons doel is om gasten als thuis te voelen en we zijn blij dat u het voelt.
    Het is een genoegen om te weten dat u een goede maaltijd heeft gekookt met de verse producten uit onze regio.
    Wij hopen u weer te mogen ontvangen.
    Roberta
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verbazingwekkend!"

    27/08/2018

    Het uitzicht zelf was ongelooflijk. De kamers waren perfect en schoon en elke dag schoongemaakt. We waren in staat om elke ochtend te genieten van ongelooflijke zelfgemaakte jam en yoghurt voor ontbijt samen met andere soorten brood, prosciutto, gebak. Yum! Roberta en haar familie waren absoluut ongelooflijk. Elke dag waren ze zo vriendelijk met een glimlach op hun gezicht en erg blij om voor iedereen te zorgen. Een aanrader voor iedereen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo La Posta di Confine reageert
    Geachte Chris,

    Het is een genoegen om te weten dat onze jam en al onze producten huisgemaakt zijn. Hartelijk dank om onze boerderij te kiezen en Umbrië te bezoeken.

    Roberta
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "betoverend"

    12/08/2018

    De grenspost is een heerlijke plek, ik heb geen woorden om de vrede en sereniteit te beschrijven die je het gevoel geeft dat je daarboven bent, de gastheren Marco, Roberta en Francesco zijn fantastisch, altijd beschikbaar voor alles en heel vriendelijk. Het ontbijt is erg goed! Bereid met liefde en met typische lokale producten. Om sterk aan te bevelen !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zoals we ons voorstellen!"

    08/08/2018

    De plaats is erg mooi, het appartement zeer comfortabel en zeer goed ingericht. We werden zeer goed ontvangen door Roberta en zijn familie, ze zijn allemaal zeer attent en beschikbaar. Het ontbijt is uitstekend en Roberta biedt elke dag verschillende producten. Het is een ideale plek om Umbrië en zelfs een deel van Toscane te ontdekken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Posta di Confine reageert
    Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. Ik ben blij u te kennen.

    Gelukkig Nieuwjaar
    Roberta
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "de absoluut beste accommodatie in Italië"

    30/07/2018

    Alles is precies goed: het appartement, het terrein, de gastvrijheid en de locatie. we voelden ons buitengewoon goed.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Posta di Confine reageert
    Beste Alexandra,
    Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. We hopen u weer te ontmoeten in ons huis.

    Roberta


    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "pure ontspanning"

    08/07/2018

    De boerderij omringd door olijfbomen is liefdevol gerestaureerd door de zeer aardige huisbaasfamilie en is smaakvol en stijlvol ingericht. Het terrein is zeer goed onderhouden; Op een mooi terras met een zwembad bracht ik de warme zomeravonden door, maar je kon ook een sportieve zwemronde in de ochtendzon zetten. Omdat ik een natuurliefhebber ben en op zoek naar vrede op vakantie, had ik precies gelijk: cicada-concerten hebben me vergezeld in slaap. De verhuurders zijn zeer hoffelijk en behulpzaam, zelfs bij het organiseren van een aantal excursies. Het ontbijt is fantastisch en zeer overvloedig en er wordt veel zorg besteed aan het gebruik van de producten die in de omgeving of zelfs door uzelf worden geproduceerd. Ik koos deze plaats als mijn vakantiebestemming, omdat ik aan de ene kant wilde wonen in de buurt van de vele bezienswaardigheden en, aan de andere kant, in een vredige natuur. Mijn plan is gelukt - voor mij was het de meest ontspannen vakantie voor een lange tijd ondanks talloze activiteiten. Ik kan alleen maar een verblijf in dit huis aanbevelen en zal zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Posta di Confine reageert
    Beste Jhoanna, gelukkig om deze woorden te horen, het was erg leuk om je te ontmoeten en te ontvangen. We zijn blij als gasten ons huis en ons werk waarderen, maar vooral als ze een ontspannen verblijf hebben in onze boerderij. Dank je
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het perfecte verblijf"

    29/06/2018

    La Posta di Confine was mooi, afgelegen en ontspannend. Roberta en haar familie doen geweldig werk van het onderhoud en het ontbijt elke ochtend was heerlijk. We wensten dat we een langer verblijf hadden geboekt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo La Posta di Confine reageert
    Beste Andrea, heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden, het was me een genoegen om je te ontmoeten en te weten dat je onze baan begrijpt en waardeert. We hopen je te mogen verwelkomen in Umbrië. Bedankt Roberta en Marco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige accommodatie op het platteland"

    19/05/2018

    We hebben er 2 nachten doorgebracht. De accommodatie is prachtig gelegen op het platteland, zeer rustig en ontspannend. De kamers zijn smaakvol ingericht. De eigenaren Roberta en Marco vervullen elke wens en geven goede tips voor uitstapjes en restaurants in de omgeving. Ontbijt was geweldig met zelfgemaakte jam, yoghurt en andere typische specialiteiten. We zullen er zeker weer bij onze volgende reis naar de regio wonen. ik
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Posta di Confine reageert
    Beste Harald en Beate het was een genoegen om je te mogen ontvangen, hartelijk dank voor je review.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Exclusieve villa - mooie meubels - zeer mooi en vrolijke gastvrouw"

    03/09/2017

    2 weken vakantie in een prachtig gerenoveerde, exclusieve villa met zwembad. Dit afgelegen landhuis biedt Ruge totaal en is een goed uitgangspunt voor sport en sightseeing. De eingebtümer wonen in het huis en leven hun droom als een perfecte gastheer. Het huis is zonder meer aan te bevelen - gsverhaeltnis de prijs-prestatieverhouding is uitstekend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo La Posta di Confine reageert
    Heel erg bedankt om ons huis en onze gastvrijheid te waarderen. We hopen je weer te ontmoeten.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect!"

    28/08/2017

    Roberta en Marco hebben deze plek een juweeltje gemaakt. Elk aspect vertoonde hun prachtige aandacht voor detail en zorgde voor het comfort van hun gasten. Ons verblijf daar was het hoogtepunt van onze zes reserveringen in Europa.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo La Posta di Confine reageert
    Je woorden zijn mooi, bedankt. Het is een genot om te weten dat ons agrotoerisme vergeleken wordt met een juweeltje en dat u een leuk verblijf in Umbrië heeft doorgebracht.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Het BLIJFT IN HET HART"

    28/08/2017

    We brachten een vakantie die in het hart zal blijven, niet alleen voor de mooie structuur die in detail wordt behandeld, en dat past bij onze minimale beschrijvingen, maar dankzij de hartelijke ontvangst en beschikbaarheid Roberta en Mark en dat we een verschil in het huis vonden we een mandje van de dingen voorbereid door Roberta en dat was een onverwachte welkom, Mark gaf ons een aantal indicaties op het prachtige Umbrië en geen gebrek aan aandacht voor onze kinderen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Posta di Confine reageert
    We zijn blij u te hebben voldaan en om te weten dat u een prettige vakantie hebben doorgebracht. In feite is in al het werk dat hij maakt het verschil is het "hart." Dank u wel, we wachten met plezier voor mij om andere heerlijke hoeken van onze mooie Umbrië voldoen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    24/07/2017

    We hadden het geluk om 5 nachten door te brengen in dit prachtige en absoluut prachtige huis, om Umbrië op zijn best te ervaren! Roberta en Marco zijn geweldige gastheren, ze waren zorgvuldig voor ons aan het kijken, door ons in de geschiedenis van hun huis te praten en te praten, hun passie voor een prachtig gebouw en omgeving met ons te delen en aan te bevelen geweldige plekken om te bezoeken en te genieten! We waren onder de indruk van de manier waarop Roberta en Marco het voormalige oude gebouw hebben hersteld naar de huidige schoonheid en de duidelijke liefde voor detail en authenticiteit die in elke kleine hoek van hun huis gevonden wordt. Men kan niet alleen zien maar ook de liefde en toewijding voelen die ze beide in deze droomlocatie gieten, waardoor het een perfect klein stukje hemel op aarde is. Van de prachtig ingerichte kamers en suites tot het prachtige zwembadzicht, is er niets te missen in La Posta Di Confine. Zelfgemaakte vers brood, gekweekt fruit en lokale truffels of olijfolie specialiteiten werden elke ochtend geserveerd in een prachtige ontbijtplaats door Roberta en Marco zelf. Voor een kleine prinses werd het ontbijt zelfs in bed geserveerd, waardoor de ervaring een verwondering voor ons allemaal is;). Voor die 6 dagen voelden we ons als onderdeel van de natuur en van de vriendenkring van Roberta en Marco. Het was een geweldige ervaring, die alleen kan worden gedeeld en herhaald! We hopen echt weer terug te bezoeken in de toekomst en we raden zeker aan Roberta en Marco met hun La Posta Di Confine voor een prachtige en onvergetelijke vakantieervaring!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo La Posta di Confine reageert
    Heel erg bedankt voor je mooie woorden, het was een plezierige gastheer en ontmoet je. We zijn blij te weten dat u elk deel van ons huis en de natuur eromheen apprecieert. We willen dat onze gasten thuiskomen. We hopen je snel te ontmoeten. Roberta en Marco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "familie vakantie"

    16/05/2017

    We kwamen laat in de avond, bijna 's nachts nu. Het was donker, maar de eerste gedachte uitgedrukt zonder het te beseffen, spontaan, zonder filter is geweest "Ik dacht dat ik had ook zo goed gekozen, maar niet." En de volgende ochtend ... ahh ... een feest voor de ziel. Al de verfijning van de structuur en de inrichting nooit opzichtig, zijn de schoonheid van de plaats en de vriendelijkheid van Roberta en Mark meest evident geweest. Dit gebeurde drie jaar geleden en is een paar weken geleden herhaald. Inclusief tranen bij het verlaten van deze prachtige plek, deze geweldige mensen. De aardbeving laatste augustus 2016 hebben zeker gehoord, maar niets heeft bekrast. We zagen met plezier de vele plaatsen bezocht tijdens mijn eerste verblijf en we vonden dat er was geen schade, gelukkig. Ik beveel deze boerderij aan al die mensen die willen een vakantie zoals het zou moeten genieten. Appartement, gemeenschappelijke ruimten, zwembad en vlekkeloos tuin. Ontbijt als een koning, oneindige beschikbaarheid van personeel, bijna ontwapenend. Gasten krijgen kortingsbonnen te worden getoond aan een aantal restaurants in de omgeving. Geprobeerd en gepromoot cum laude zelfs die. Deze plek is een garantie .. Ik vergat .. een beetje geluk hazen, fazanten, vossen, herten en wilde zwijnen te ontmoeten .. maar let op: de jacht is niet toegestaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Posta di Confine reageert
    Bedankt voor ons opnieuw te kiezen en voor de mooie woorden die je hebt gewijd aan ons. Het is altijd leuk om onze gasten weer te zien. We wachten voor verder advies bezoeken en momenten samen, in de hoop om meer bijeenkomsten in de tuin tussen hazen en vlinders.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Prachtige locatie, geweldige ontvangst"

    31/08/2016

    Charmante boerderij vol details dankzij de goede smaak van de warme en vriendelijke proprietari.Un'accoglienza dat de gasten op hun gemak voelen maakt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Posta di Confine reageert
    Het is heel belangrijk voor ons om onze gasten tegemoet te komen en hen op hun gemak voelen. Bedankt voor ons te kiezen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten