contactModalFeedback

Agriturismo Le Querce di Assisi

Via Costa di Trex, 51, Assisi 06081 Assisi (Perugia)

"Super"
Volgens 30 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8
    "Zeer goed"

    "3 dagen van ontspanning en empathie"

    08/06/2019

    kunt u de vergankelijkheid van de plaats waarderen. Alles op de juiste plaats en met de juiste balans. Aandacht voor de gast en het vermogen om het juiste niveau van empathie te creëren, gekoppeld aan een hoog professioneel niveau, zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt. Om nog maar te zwijgen van de diners .... uitstekend en ook zeer gewild in een mix van lokale en Siciliaanse parfums (gefeliciteerd met de Chief) Jammer dat we maar drie dagen konden blijven. Zeker aan te bevelen aan degenen die gemoedsrust zoeken in overeenstemming met de regels. We komen terug.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Prachtige structuur in geslaagd"

    16/08/2018

    Een boerderij letterlijk omgeven door het bos, alles in steen en hout. De eigenaars en het personeel zijn erg hoffelijk voor cultuur, de keuken is fantastisch, zelfs voor vegetariërs. Een prachtig zwembad en een kleine spa doen de rest onder de berg Subasio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig boerenhuis - Assisi was onze favoriet!"

    04/07/2015

    We verbleven in Le Querce in juni 2015, het pand is prachtig. De faciliteiten zijn nieuwe, moderne badkamers en zeer schoon. We hielden van de landelijke natuur van de woning, de dieren (alhoewel worden gewaarschuwd is er een onregelmatige haan die om ongeveer 5 uur begint te starten, de buitenluiken op uw ramen sluiten en de deuren zullen zijn telefoongesprekken helpen!) We zijn zeker Voelde alsof we op een Italiaans resort waren, er waren zeer weinig gasten die niet Italiaans waren, we hielden van weg van drukte van toeristen. Het restaurant was geopend terwijl we er waren, het ontbijt was geweldig, diner is een menukaart (niet bestellen uit een menu). De nacht dat we daar waren, werd kalfsvlees geserveerd, wat in Italië heel goed voorkomt, maar als het niet waar je van bent, wil je misschien vragen wat voor diner wordt geserveerd voordat je een reservering maakt. Mijn één opmerking aan het management zou zijn om de 3 vriendelijke honden die de gasten begroeten op te ruimen. Ze waren zo lief en vriendelijk, onze kinderen wilden van hen houden, maar hun haar was extreem vies en matte en ze hadden fluitjes. Het was een beetje lastig dat ze niet beter waren verzorgd / verzorgd. Men bleef komen in onze kamer, die we helemaal niet zouden hebben gehad, behalve het feit dat hij zo onbevlekt was. Ze zijn een prachtige aanvulling op het pand en geven het een echt thuis gevoel, maar met zo kunnen kinderen die met hen willen spelen, ze echt beter moeten verzorgen. Ik was in de verleiding om een ??paar kippers in de stad te kopen en ze allemaal een goed bad en scheren te geven! Assisi was onze favoriete stad op deze reis. We waren awestruck door zijn schoonheid, vriendelijke mensen en opmerkelijk goed bewaarde stad. Bedankt voor het mooie verblijf en voor al uw hulp (Rosalba) voorafgaand aan onze reis.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 2
    "Slecht"

    "GEEN RESTAURANT"

    08/06/2015

    In tegenstelling tot opmerkingen over de website, het restaurant service is niet altijd beschikbaar. Eenmaal op de boerderij, ontdekten we dat de nachten (vrijdag en zaterdag) het restaurant gesloten blijven zou omdat er niet genoeg gasten. Natuurlijk is dit niet was aangemeld, hetzij bij het boeken, noch later. Sterker nog, toen we belden de kamer te reserveren kregen we te horen dat we konden reserveren voor het diner die avond. Purtropppo de persoanloe Dit heeft de inhoud van het telefoongesprek ontkend, het was direct aan het feit dat de site krijgt een verkeerde informatie, maar tot op heden hebben een borg van 60 euro betaalden we nodig. Het hebben van een kleine baby voor ons het restaurant was van essentieel belang, dus we vertrokken en gingen naar een boerderij in de buurt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
  • 8
    "Zeer goed"

    "Week End in Assisi"

    27/04/2015

    Ik heb in dit land van 24 was 26 april met halfpension, het was echt een aangenaam verblijf, het hotel is erg mooi en goed onderhouden, gelegen in een vallei volledig omringd door groen. De keuken is zeer goed met goed bereide gerechten en overvloedig, het personeel mensen zijn erg vriendelijk en klaar om u op te lossen elk klein probleem of moeten optreden. Jammer dat er sinds april, maar we konden geen gebruik van het zwembad, aan de andere kant van mijn 3 jaar oude dochter heeft veel plezier met de kleine, maar goed gevulde speelplaats gehad. Zeker terug te gaan, misschien in een zomer maand. Het enige minpunt is de zeer lage dekkingsgraad van het telefoonnet, duurt slechts Tim, en de Wi-Fi-netwerk in het gebouw, zeker versterkt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gefeliciteerd"

    22/08/2014

    We brachten 4 heerlijke dagen in een heel mooi hotel en het personeel zeer vriendelijk en gastvrij. Zwembad prachtig en zeer smakelijk eten ... een aanrader voor mensen die willen ontspannen. Ik hoop snel terug te komen, 'oorzaak en' de moeite waard!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    18/08/2014

    Mijn naam is Violet, ik heb 6 jaar en een week geweest in dit prachtige boerderij. Ik wilde werken, maar ze zijn te klein. Het beste is het zwembad en ook de receptie, waar er was Romina en soms Cinzia. Molly, Tomassina en Whishky zijn erg leuk honden. Zelfs de katten zijn schattig. De mooiste is klein, die mijn broer zo blij Matthew. We zullen binnenkort terug te keren met nieuwe vrienden, want we hadden een geweldige tijd. Hallo Viola, Matthew, Simon en Paul, mijn hele familie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi!"

    27/07/2014

    Ik ben er geweest! Mijn man en ik en we vonden het geweldig, alles perfect! Rustig in het midden van de schone natuur en verzorgd in orde is. Het soort managers. we zullen zeker terugkomen en we hebben al 'aanbevolen aan vrienden en familie voor een ontspannen vakantie met de mogelijkheid om te blijven dankzij het gebruik van het zwembad ook geschikt voor mensen met kinderen piccoli.tutti negatieve opmerkingen indien van toepassing zijn niet te overwegen en ... 'om te proberen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onnodig om een ??ander te zoeken"

    23/07/2014

    Een heerlijke plek in direct contact met de natuur, een perfecte reiniging van gebouwen en authentieke en verfijnde keuken, met dank aan de eigenaar en het voltallige personeel is gestegen van een professioneel oogpunt van de mens en een plaats zou ik het land van sprookjes noemen . De perfecte combinatie gaf de zuidelijke gastvrijheid (receptie en keuken) en het onmiskenbare Umbrische scenario's. Dank u van harte om weer te ontmoeten binnenkort (groeten van Laura, Gabriël en Michael)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    12/08/2011

    We brachten een perfecte week van 29/7 tot 6/8. De plaats, accommodatie, uitrusting, hoffelijkheid, beschikbaarheid, eten .... alles perfect. De meisjes waren zo leuk ... ze nog steeds praten over Molly, Duchessina, etc. en vertel iedereen het goede leven ervaring. By the way, wat is er gebeurd met die mooie witte grote hond gevonden op de parkeerplaats? We hadden zo veel leuke mensen, uit Ligurië in Catania. Groeten aan iedereen en vooral aan Roberto die, samen met vier vrienden, we kwamen eind vorige avond onder de sterren, in "nutriënten" gesprekken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een heerlijk weekend"

    13/10/2010

    We keerden terug naar huis van slechts 3 dagen en ik mis al deze mooie plek, dat liet ons toe om een ??weekend van plezier en ontspanning te brengen. We reizen met twee kinderen, een van 6 jaar en de andere twee, en voor het eerst gevonden echt een magische plek die hen letterlijk heeft betoverd: natuur, ruimtepak hen, dieren voor iedereen, groot en klein , allemaal vriendelijk en liet ook kwelling ... en dan een echte speeltuin die naam waardig. Te vaak moesten we genoegen nemen met een miezerig glijbaan en schommel: hier is deze regel niet de moeite waard ... en te denken dat ze geen gebruik maken van het zwembad! We kijken nu al uit naar de volgende verblijf en deze keer zullen we versterkingen brengen om de vreugde van deze plek te delen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2010
  • 8
    "Zeer goed"

    "MOOI, KWALITEIT '/ PRIJS TE VERBETEREN ..."

    07/04/2010

    Ik verbleef met mijn vrouw in het paasweekend: een bijzondere plek, jammer van het weer, maar in ieder geval verdient het te worden bezocht.
    Leuke sfeer, vriendelijk personeel, goed onderhouden en schone omgeving, rust, wellness en heerlijk eten. sontetico Beoordeling: Goed.
    Ik dacht 'enig voorbehoud: in mijn kamer, bij het oude klooster, vaak uitgeademde slechte geur van het toilet ontlasting. Alleen 4-5 tv-kanalen beschikbaar zijn, om de keuze te verbreden voor het ontbijt, over het algemeen een beetje duur: 90 € per persoon per dag, halfpension kunnen we een verdere sprong in kwaliteit verwachten'.

    -----------
    farm Antwoord:

    The Village "Le Querce di Assisi" is gelegen 6 km achter de klif waarop staat Assisi, gelegen in de bossen van het natuurpark van de berg Subasio, ver weg van bevolkingscentra, buiten de werkingssfeer van een analoge of digitale terrestrische repeater, zowel TV die telefoon. Helaas kun je niet alles en altijd. Wij bieden een gezonde vakantie, met tal van toeristische diensten, sport en recreatie, het groen van onze epische Apennijnen, ver weg van het lawaai en de vergiften van onze beschaving, het groene hart van Italië, waar, echter, digitale en commerciële diensten laatste generatie zijn schaars . Het is een kwestie van keuze.
    - een rioolbuis verstopt raakt als gevolg van een luier terloops gegooid in het toilet een drama. Vooral als op Paaszaterdag. We zouden aansprakelijk te verwijten zijn als we hadden niet hun uiterste best om het probleem op te lossen in 24 uur. Op Paaszaterdag.
    - Indien de plaats is mooi en rustig, de weelderige natuur, uitnodigende en comfortabele kamers, authentiek eten en lekker, de indrukwekkende faciliteiten, de vriendelijke mensen en behulpzaam, de gemiddelde marktrente, bekende en vooral vrij is overeengekomen, waarom klagen de prijs? Waarom klagen, zelfs als we zijn geschonken, zonder extra kosten en geen claims van dankbaarheid, de opwinding van een middeleeuws diner met maaltijden, de douane en de muziek en populaire songs uit het verleden Assisi, op magische wijze brengen drie fenomenale jonge musici, net vrijstaande , vooral voor ons, van schilderijen van Pinturicchio?
    Puglia Rosalba

    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2010
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    15/01/2010

    4 dagen waren geweldig mijn man en we houden van deze fantastische plek om te ontspannen en de woordvolgorde van de eigenaren zijn geweldig en voelt u zich meteen thuis dankzij bestaan ??door Vittorio en marinella contini van Fidenza parma
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2009
  • 10
    "Uitstekend"

    "7-08 december 2009: terug naar Assisi"

    18/12/2009

    Na 8 jaar, keren we terug naar de Farm The Oaks van Assisi. Dit is een oase van rust. We waren onder de indruk van de eigenaren en al het personeel ten dienste van de hele onderneming. We hadden alle informatie die voor de vele esursioni Zone. De eigenaar, een erg aardig persoon en gekweekt (nieuwsgierig op het juiste moment in te willen om de geheimen en tradities van ons land volant weten) maakte ons bedrijf aan onze tafel zitten na het diner voor een leuk gesprek.
    En over het diner ... we willen gewoon kudos zeggen tegen de koks, vooral voor de speltsoep, geroosterd vlees, pasta met truffels, desserts en goede wijn. We zijn kampeerders met een goed de hele reis in Italië in de ervaring, maar niet de boerderij De Oaks van Assisi en, in de woorden van de heilige Franciscus zijn "goede mensen" niet vergeten. Het is duidelijk dat de gezondheid het toelaat, zijn we van plan om terug te keren volgend jaar juni, op uitnodiging van de aardige dame Antonella, om een ??dag door te brengen in het bos op zoek naar paddestoelen.
    Lanza en Luciano Alessandra
    Graziani Franco en Cosetta
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2009
  • 10
    "Uitstekend"

    "charmante plaats"

    14/12/2009

    We hebben onlangs in deze boerderij en we geloven dat het een verfijnde schoonheid. Alles wordt in detail bestudeerd en het eten geweldig, het personeel altijd vriendelijk en gekwalificeerd beschikking.
    De plaats gewijd aan lekker eten en zoet en gezonde ontspanning.
    Alice
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2009
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten