Agriturismo S. Caterina

Loc. Pian Della Noce, Montemartano 06049 Spoleto (Perugia)

"Super"
Volgens 17 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "leuk uitzien"

    27/08/2018

    echt leuk verwelkomend een terugkeer naar de natuur en uitzonderlijke eigenaars. om zeker terug te komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige plek om te ontspannen"

    26/08/2018

    Wij (gezin met twee dochters 12 en 17) waren al voor de tweede keer op deze boerderij en zullen zeker nog een keer komen. Maria en Gaetano zijn geweldige en aardige gastheren. De kamers zijn smaakvol en mooi ingericht. Het eten bereid door Maria met verse ingrediënten is geweldig. Het prachtig aangelegde, grote zwembad met uitzicht op de bergen in de vallei is een perfecte plek om te ontspannen, maar biedt ook de mogelijkheid om met de kinderen te spelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Ik kom zo terug"

    21/08/2018

    Het is een klein en goed gelegen dorp om verschillende steden en gebieden in Umbrië te bezoeken. Ruime en schone kamer. Perfect zwembad met solarium met een spectaculair uitzicht. Maria en Gaetano zijn erg vriendelijk en vol aandacht naar de gasten toe. Maria kookt goddelijk en als je wilt kun je vlees, kaas, jam en vele andere echte lekkernijen kopen die ze zelf bereidt. Jammer dat er te weinig airconditioning is, maar om eerlijk te zijn heb ik zoveel hitte, voor mijn vrouw was de ventilator boven het bed voldoende. nogmaals bedankt aan Maria en Gaetano om ons thuis te laten voelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Rustig en gastvrij"

    20/08/2018

    de eigenaren beschikbaar en hoffelijk goede keuken en ontbijt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Absoluut een aanrader"

    19/08/2018

    We verbleven 2 nachten in de Santa Caterina boerderij en we hebben er echt van genoten. Maria en Gaetano waren erg aardig en kwamen tegen onze behoeften in. We hadden twee kleine kinderen en twee coeliakiepatiënten. Mooi zwembad, zelfs als we gebruik maakten van weinig slecht weer in de middag. Landelijke omgeving, maar zeer goed onderhouden. Veel dieren waaraan de kinderen plezier hadden om zich te voeden. Maaltijden gekookt door Maria altijd uitstekend (vooral het ei met truffels). Schone en goed onderhouden kamers. Absoluut een aanrader!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Leuke ervaring"

    23/07/2018

    We hebben een fijne tijd gehad bij S. Caterina. Onze gastheren waren zeer behulpzaam, erg aardig en flexibel - ook al spreken ze bijna geen Engels, we hebben het netjes laten werken met gebaren en Google Vertalen. De plaats was erg mooi gelegen en rustig. De landbouwervaring was een beetje teleurstellend: geen rondleidingen, de dieren lijken in vrij kleine kooien enz. De speeltuin was ook niet-bestaand, dus als je kinderen meeneemt, verwacht je vaak rond het zwembad te hangen - wat trouwens geweldig was met het beste uitzicht in de Italiaanse bergen. Al het andere was leuk - als je hier komt om te ontspannen, rondhangen bij het zwembad, eten leuke lokale gerechten en bezoek nabijgelegen steden zoals Spoleto je zult niet teleurgesteld worden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer mooie familie-agriturisme in een prachtig landschap"

    05/06/2018

    Zeer goede agritoerisme met zeer enthousiaste eigenaren, waardoor u zich zeer welkom voelt. Vooral om de geweldige keuken te benadrukken, een overnachting met diner echt de moeite waard!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannen"

    31/08/2016

    Vakantie met familie in een fantastische plek. Ontspan en eten op de top, hoffelijkheid en beschikbaarheid thuis. De schone en ruime tweepersoonskamers voor mijn meisjes waren echte bedden waren niet zo gevonden op sommige plaatsen van grandine.ottima het zwembad met panoramisch uitzicht en de boerderij met Bettina pony's, varkens, geiten en pluimvee. Ideale plek voor mensen met kinderen omdat de plaats is geïsoleerd en omheind, waardoor weinig vooruitgang met de auto kunt u een bezoek vele dorpen, maar ook mooi landen (je 2 stappen van Montefalco de Sagrantino) r met 1h're bij de Marmore waterval. ik zal terugkeren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer goed, een klein paradijs"

    13/05/2016

    BUSINESS groeten voor vertrek, de gastvrijheid van Maria en Gaetano was aangenaam. Altijd attent op onze behoeften - en met twee kinderen zijn altijd zo veel - we hebben gezien en verwend met zorg, vriendelijkheid en competentie. Bovendien, Mary is een geweldige kok en haar gerechten hebben ons blij.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige vakantie"

    08/09/2015

    Geachte Gaetano, Dear Maria, Lilli's verjaardag vandaag. We wilden al bedanken voor de beste vakantie voor een lange tijd hebben we nog steeds ben. eten alleen de Super faciliteit, geweldige omgeving en. Gewoon Fantastish. Je was zo aardig voor ons, vooral Lilli ontbreekt Caetano, Bettina en Luna. De pasta die ik al een paar keer gedaan. Mijn vrienden zijn blij. Bedankt voor de geweldige tijd
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De eenvoud die voldoet"

    20/06/2015

    We verbleven in dit land 13-16 juni. Twee volwassenen en twee kinderen. Het was onze eerste ervaring op een boerderij en natuurlijk twijfel als het onze ervaring deze nieuwe waren aangenaam onmiddellijk weggenomen door de vriendelijkheid, hoffelijkheid en behulpzaamheid van Maria en Gaetano had kunnen zijn. De boerderij is gelegen in een strategische positie, omdat het u toestaat om de prachtige Spoleto en Montefalco gemakkelijk aangenaam en binnen 30/40 km Todi, Norcia, Marmore Falls en Assisi. We kozen voor halfpension en we aten zeer goed met natuurlijke producten van de boerderij. In het bijzonder bedanken we Mary omdat mijn vrouw al die lijden aan ernstige glutenintolerantie konden snel ontbijt en diner met glutenvrije producten die u hebt voorbereid. Onze kinderen waren enthousiast over de boerderij met dieren zo veel zelfs dat elke dag bracht het grootste deel van hun tijd aan het spelen met de honden (pj-kruimel-milla-Sibyl) nooit vergeten om de kippen, parelhoenders, kalkoenen begroeten, eenden, konijnen, Ferdinand en zijn harem van geiten, varkens, kippen, duiven, de koe naar de wei en de kleine pony. Er waren ook paarden die we niet in staat waren om te voldoen aan. Helaas was het weer niet erg vergevingsgezind in die tijd en we konden niet genieten van het zwembad op het dak. Wij raden het hotel om schoon, rustig en de strategische ligging, maar ook voor de vriendelijkheid van Maria en Gaetano die in staat waren om volledig tegemoet te zetten ons op hun gemak zijn. Een speciale persoonlijke groet aan Gaetano voor het maken van ons geïntrigeerd met de rekeningen van zijn reizen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "worden overgedaan"

    06/04/2015

    Net voorbij de Pasen in het dit AGRITURISMO.ERAVAMO 5 IN MET EEN MEISJE VAN 10 MAANDEN. WIJ ZIJN ZEER GOED MENSEN en bereikbaar GASTVRIJE schone omgeving en lekker eten en behandeld NOSTRALI.COMPLIMENTI ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige plek"

    19/01/2015

    Geweldige sfeer, lieve mensen en zeer gastvrij !!! echt een leuke plek !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig prachtig plek en mensen"

    23/05/2014

    Ik was met mijn twee kinderen van 4 en 2 jaar en met mijn partner in dit paradijs van de natuur en dieren, beheerd met prachtige mensen waar hun eerste gedachte is het dier die de zorg voor welzijn. Twee mooie dagen waar we aten zeer goed, maakte twee zeer aangenaam gesprek met Gaetano en Maria, twee personen recht in mijn denken over dierenwelzijn. een plek die ik aan iedereen aanraden om onze kinderen te brengen, nu omringd door de technologische dingen in een gezonde wereld, samengesteld uit principes en liefde voor de natuur en dieren. en toen Claudio weer gebeuren om dicht in de buurt van een varken blijven? zeker weer gebeuren, omdat we zullen terugkeren naar dit paradijs. Dankzij Cynthia, Vincenzo, Claudio en weinig pest Giorgia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een fantastische Pasen"

    22/04/2014

    A Wonderful Easter doorgegeven op een boerderij Saint Catherine, we voelden ons thuis en dank aan mevrouw Maria aten goed en oprecht, de structuur en een charme, foto's geplaatst in iedere zin is de boerderij met dieren voor kinderen was een giller, we hopen terug te komen binnenkort, bedankt voor de getoonde zelfs Alexander, Gaetano en het hele team de liefde. Bedankt en tot ziens.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten