contactModalFeedback

Agriturismo Societą Agricola F.lli Angelucci

Voc. San Nicola, 69, Collemancio 06033 Cannara (Perugia)

"Super"
Volgens 11 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "FANTASTISCH"

    23/04/2019

    Ik ben 3 dagen met Pasen geweest, ik ben God weet dat ik zeer goed gegeten heb en zeer vriendelijk personeel, de paaslunch van 13.30 tot 17.30 uur van de beste complimenten aan mevrouw Petromilla en het bedrijf zal ik terugkomen om u te bedanken.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "boven verwachting ............."

    23/08/2018

    Gevonden op het internet en gekozen uit een aantal structuren van het gebied ..... ons verblijf was fantastisch de receptie voorbehouden ons bij aankomst was speciaal, de structuur is op de top van de heuvel en geniet van een prachtig uitzicht, de dieren zijn gratis met veel ruimte beschikbaar, de zusters Petronilla en Roberta bijgestaan ??door hun moeder beheren het herstellende deel van het bedrijf en ze doen het op een meer dan uitstekende manier met pasta's, brood, gebak, jam, vlees en vlees al hun productie, zelfs als een kort verblijf Het was zo prachtig dat we op de terugreis aan het einde van de vakantie speciaal voor één nacht terugkeerden en de volgende dag vertrokken, niet te onderschatten door de levende zeevaarder Petronilla die erin slaagt om reizen te maken zonder een weg en de middeleeuwse dorpen van zone
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geat gastvrijheid en uitstekende maaltijden"

    13/07/2016

    Alle leden van de familie zijn echt toegewijd aan hun boerderij, hun producten, de regio en hun gasten. We hebben een diep respect voor het vakmanschap dat we moeten weten. Bijna alles wat we hebben voor een bruisend a, d diner was handgemaakt, een product van de boerderij of althans uit de buurt. We aten eten die we nog nooit eerder hebben gekend, zo lekker, en veel te veel, en elke dag hebben we ons afgevraagd: wat zullen we vanavond worden gepresenteerd? Ook voor het ontbijt was de tafel bijna te klein voor alle borden en taarten. Verbazingwekkend! Iedereen is zeer behulpzaam en heel erg aardig.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Societą Agricola F.lli Angelucci reageert
    We zijn erg blij om te zien dat ons werk wordt erkend en gewaardeerd in België, de Verenigde Staten, Engeland etc .. Wij bij wat we doen zetten we al deze passie en onze gasten wonen en te delen. Een dank u van ons allemaal om Signori Wim en Dagmar voor uw vriendelijkheid in ons. Angelucci Fratelli
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Umbra Holiday"

    08/09/2015

    Lazzeri Andreini and greet met genegenheid de hele familie Angelucci voor de gastvrijheid vriendelijkheid hoffelijkheid en fantastisch eten bereid door ze op nul km, een speciale groet aan Vittorio en Tobi grote mascotte van de boerderij werden we verwelkomd als thuis.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Societą Agricola F.lli Angelucci reageert
    Dank je wel voor deze prachtige beoordeling en Vittorio ....... blijvende voor 7 nachten. Gefeliciteerd !!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige plek en ware"

    21/08/2015

    We kwamen hier voor een dag, door te boeken op het laatste moment, met onze kinderen van twee tot vijf jaar. We ervaren de geweldige gastvrijheid van Roberta (maar iedereen in het algemeen!) Dat deed ons thuis voelen. De boerderij werd opgericht door de jarenlange ervaring van agrarisch bedrijf, zoals het hoort in elke echte boerderij. Het diner was ronduit heerlijk en vult, een explosie van smaken geboren van zelf geproduceerde grondstoffen of andere lokaal geproduceerd. Kinderen vonden veel ruimte om vrij te spelen, alle aandacht aan hen (ook in het menu) en een geweldige ervaring om de boerderij te ontdekken, onder leiding van Roberta. De tijden ontspannen en de meest benijdenswaardige uitzicht op het Umbrische vallei maken het plaatje compleet van wat er zal waarschijnlijk niet de enige halte in deze prachtige plek, waar alles is waar en echt zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Societą Agricola F.lli Angelucci reageert
    Ik ben dankbaar en blij om te zien dat mijn roeping voor het hele gezin "Ik heb drie zonen" gaat ook naar andere mensen, vooral degenen die kinderen hebben. Ik dank Mirko en "zijn", omdat ze beseffen hoeveel toewijding, tijd en aanwezigheid we in wat we doen. Met vriendelijke groet Roberta Angelucci.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een magische plek"

    18/08/2015

    Ik verbleef in dit hotel van 1 augustus tot 15. Geweldige locatie voor een bezoek aan de regio, want het ligt precies in het midden. Rijk en gulzig ontbijt met zelfgemaakte cake en koekjes van Roberta, het deeg familie! overvloedige diners van voorgerechten tot desserts, het passeren van zelfgemaakte pasta, mals vlees en gekookt tot in de perfectie .... Maar ja, dit zijn dingen die iedereen verblijf in een groot land als dit kan schrijven, maar wat geeft een meerwaarde aan de structuur wordt gegeven door de mensen: ik verbleef alleen, op 700 km van huis. Ik vond hier een familie die mij verwelkomd als ik een deel van hen, die mij adviseerde, en luisterde naar het diner 's avonds werd een moment van gemeenschap, van de uitwisseling was. De kinderen konden rennen en spelen, volwassenen praatje onder het genot van een uitstekende spijsvertering koel en hoe zit het met de opvatting dat opent die naar het zwembad? Assisi en daarbuiten. Ik zal zeker terugkeren, zelfs alleen maar een paar dagen, met het oog op de lucht van het huis en sereniteit ademen. Veel dank aan alle van Tatiana
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Societą Agricola F.lli Angelucci reageert
    U bent in ons hart en in onze gedachten wanneer u wilt ...... we hier zijn. Met liefde en vriendschap Angelucci familie.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "DIT IS DAT 'A FARM !!!"

    03/08/2015

    Ik verbleef twee nachten in half juli in een van de appartementen, halfpension met mijn vrouw en onze twee kinderen. De gastvrijheid, de echte en het ware leven op het platteland zijn de drie dingen die deze plek te maken en hun prachtige boerderij managers het ideale waaraan alle degenen die besluiten om dit werk te doen moet worden geïnspireerd. De passie die deze familie brengt in het beheer van deze activiteiten op het platteland en de boerderij is te vinden als zodanig in de smaken en gerechten sublieme geuren en de verzorging van het huisje waar u wordt verwelkomd. Petronilla Roberta en wij danken u nogmaals voor het delen met ons een klein stukje van het grote project dat u vooraf met uw bedrijf. Zeer aan te bevelen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Societą Agricola F.lli Angelucci reageert
    We hebben geen woorden en we zijn geraakt door de prachtige recensie dat spreekt voor zich. Dank u voor de echte gevoel van gastvrijheid dat voor elk bedrijf bieden heeft begrepen te hebben. Affectionately Angelucci familie.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "dankzegging"

    16/03/2015

    Magische plek in de buurt van de steden van belang, maar een welkome net zo goed niet doen we ooit gedacht .Er bleek klanten, maar om een ??deel van een grote familie. Lekker eten allemaal het resultaat van hun werk, salami kaas vlees huisgemaakte pasta en een scala aan gebak bij het ontbijt, altijd vers. Thanks Petronilla, thanks Roberta. Mauro, Elda, Gianni en Mimma
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Societą Agricola F.lli Angelucci reageert
    Dank u voor uw mooie woorden en dank, want je hebt begrepen en gewaardeerd de ware "zin en betekenis" welkom in een land, we hopen u snel te zien. Affectionately Family Angelucci
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastische vakantie"

    01/09/2014

    We hebben in dit land 18 maanden drie dagen met onze kinderen tot 5 jaar in augustus, voor ons was het de eerste keer dat we hadden een vakantie als dit, wat te zeggen, behalve dat we zouden graag herhalen de ervaring! We hadden een geweldige tijd en vooral meisjes. Geweldige gastvrijheid, inderdaad erg goed waar voor uw geld verslaat de prijs. Stra aanbevolen !!!!!! Uitstekende keuken !!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    Agriturismo Societą Agricola F.lli Angelucci reageert
    Hartelijk dank voor vleiend mening en we hopen je te zien op vakantie en niet voor je werk ....
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een wonder"

    20/08/2014

    En 'de zesde keer komen we terug bij jou. Als een boerderij als het uwe in Italië ze echt toe een paar !! We keerden terug naar huis met tegenzin maar zeker geregenereerd. Wanneer u een prettige bevestiging !! Thanks Nilla en dank Roby !! We hebben in onze harten. Een kus
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Societą Agricola F.lli Angelucci reageert
    Dank u voor het vertrouwen dat voor enige tijd hadden we afgesproken. Altijd blij om je weer te zien, liefdevol Roby en Nilla PS U bent in de groep van de weinigen die de ware "natuur" van de 'boerderij te leren kennen. Gefeliciteerd .... binnenkort .....
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Kort verblijf in de open lucht"

    13/08/2014

    Drie dagen erg mooi en ontspannend, ik hield echt van de keuken oma Rita, de toeristische en historische informatie van Petronilla, de sympathie van Roberta en Leonardo efficiency. Een hartelijk onthaal van zondag en Arnaldo Ferrara
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Societą Agricola F.lli Angelucci reageert
    We zijn blij dat je ons bedrijf en onze gastvrijheid (en onze dieren omdat ze niet de moeite hebben genomen ...) genoten. Dank u en wij hopen u snel te zien. PS De buffel gaf geboorte aan de kleine ... Agostina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten