contactModalFeedback

Agriturismo I Gergoni

Vocabolo Gergone, 3, Monteleone d'Orvieto 05017 Monteleone d'Orvieto (Terni)

"Super"
Volgens 36 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "De perfecte plek om zich terug te trekken op het Italiaanse platteland"

    06/01/2020

    Ik heb zoveel mooie dingen te zeggen over I Gergoni dat het moeilijk is om te weten waar je moet beginnen. We zijn Canadees en hebben hier in mei 2019 onze bruiloft gehouden. De communicatie met gastheer/eigenaar Carlo uit het buitenland was gemakkelijk en hij zorgde ervoor dat we ons bij elke stap van de weg op ons gemak voelden. Vanaf het moment dat we aankwamen, voelden we ons als familie en de gastvrijheid van Carlo en Paola was ongeëvenaard. Ze gingen op zoveel manieren verder om onze bruiloft mooi te maken en te voorzien in alles wat we nodig zouden kunnen hebben. De kamers en eigendommen zelf zijn nog mooier dan foto's online kunnen laten zien. We hebben 30 van onze vrienden en familieleden ontvangen voor de week van onze bruiloft en iedereen had een ongelooflijke tijd het is de perfecte plek voor een familiereünie en veel van onze gasten hebben interesse getoond om terug te keren. Carlo en Paola hebben genoeg aanbevelingen voor restaurants, wijnhuizen en dagtochten in de omgeving, die allemaal de moeite waard zijn om te verkennen, want het gebied van Umbrië waarin ze zich bevinden is absoluut prachtig (en toch verrassend genoeg niet erg toeristisch).

    Eerlijk gezegd zou ik een hele dag kunnen praten over hoe ongelooflijk ik Gergoni is, maar je moet het echt zelf ervaren om de magie van de omgeving en de vriendelijkheid van de mensen die er wonen volledig te begrijpen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Net zoals we ons herinnerden "

    02/01/2020

    Net zoals we ons herinnerden. We bleven dit afgelopen Kerstmis 2019 zoals we deden in 2011 en alles wat ik kan zeggen is dat het dezelfde geweldige ervaring was. Wel, ik kan ook zeggen dat er sinds ons laatste verblijf wat verbeteringen zijn. Ze hebben een kamer die nauwelijks gebruikt werd omgebouwd tot een nieuw groot appartement. De weg is ook beter, maar voor ons was het beste om terug te gaan naar het appartement waar we zoveel jaren geleden verbleven en te ontdekken dat alles op dezelfde manier werd gehouden. Ik zou zeggen dat de keukenapparatuur nieuw is. Carlo en zijn vrouw gaan echt een stapje verder om er een geweldige ervaring van te maken. Geen wonder dat ze al 21 jaar in deze business zitten. Ik wens ze het beste toe en ga nog vele jaren door. 100 % aanbeveling.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 7
    "Goed"

    "Mooie regio, maar...."

    28/07/2019

    De structuur, waar we waren, is een beetje teleurstellend: geen bescherming tegen de zon (paraplu...), hoog onder het dak slapen en zonder ramen, teleurstellende schoonmaak...
    De locatie is prachtig, jammer van de nabijgelegen treinen.
    Maar de vakantie werd niet gehinderd door deze problemen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6,5/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Al 17 jaar mijn favoriete vakantiebestemming"

    22/09/2017

    Wij komen al 17 jaar bij de familie Polidori op hun geweldige I Gergoni. De luxe appartementen zijn allemaal goed ingericht en van alle gemakken voorzien. Het 25 hectare grote terrein biedt veel faciliteiten, een mooi en rustig gelegen zwembad. De gastvrijheid van Carlo en Paola is ongekend. In het hoogseizoen organiseren ze elke week een pizza eten voor alle gasten. Vanuit I Gergoni zijn mooie trips te maken in de omgeving, met de trein kun je makkelijk naar Rome en Florence reizen. Mijn jaar is niet compleet als ik I Gergoni niet heb bezocht. Kortom, een prima vakantie locatie.

    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een week van ontspanning"

    09/09/2017

    We verbleven een week in augustus in het huis Mary. Het appartement is zeer comfortabel met aandacht voor elk detail. De keuken, groot en goed uitgerust, beschikt over een groot raam met uitzicht op de Val di Chiana; het gevoel van het leven in een dorp met huizen die dicht maar onafhankelijk worden gevolgd, gemeenschappelijke ruimten verzorgd en comfortabel, het zwembad zo goed geplaatst in de context maken deze boerderij een bijzondere plek. Niet te vergeten de aanwezigheid van Carlo en Paola van hun dochter en zoon-in prachtige gastheren te noemen. We zullen zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "I Gergoni, una garanzia!"

    04/08/2017

    Uno dei pochi posti dove davvero non manca nulla:
    natura incantevole, case splendide e super dotate di tutto, piscina immersa nel verde, Pace, Silenzio, posizione eccellente per visitare le bellezze dell'Umbria e soprattutto l'ospitalità di Carlo e Paola che con la loro gentilezza e disponibilità ti fanno vivere quella splendida sensazione di stare in "famiglia" dalla quale separarsi è sempre un gran dispiacere. Sono anni infatti ormai che per la nostra famiglia è TAPPA FISSA! Insomma i Gergoni sono una GARANZIA!

    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een echt juweeltje in het hart van Umbrië"

    26/07/2017

    We verbleven in Italië voor 10 dagen en onze tijd bij I Gergoni was zeker het hoogtepunt van onze reis. We hebben echt genoten van het prachtige landschap, het grote zwembad en het appartement waar we in gingen, Ghika, die met veel smaak en aandacht voor detail was ontworpen. Carlo en Paola hebben familiale maar zeer professionele manieren die ons thuis voelen. We hebben zelfs de mogelijkheid gehad om wat olijfolie uit olijfgaard op het terrein te proeven - het beste dat we ooit hadden! We hopen echt snel terug te komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Fantastische vakantie"

    31/07/2016

    We hebben genoten van twee fantastische weken in I Gergoni. Ons appartement was authentiek, ruim en zeer schoon. De uitzichten van ons terras waren prachtig en adembenemend en het milieu gaf veel mogelijkheden om alle goede dingen die Umbrië te bieden heeft, te verkennen. Dit alles heeft bijgedragen aan een echt vakantie gevoel, we zijn volledig ontspannen en voor ons is ik Gergoni zeker een plek om terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige locatie"

    30/04/2015

    Mooi mooi appartement, zeer aangename eigenaren, geweldige plek om te ontspannen, buitenactiviteiten, cultuur en ook zeer geschikt voor kinderen> we hadden een geweldige 10 dagen, dankzij Carlo en Paola
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ons verblijf in Gergoni"

    16/08/2013

    Mijn vrouw en ik hadden een heerlijk verblijf in Gergoni boerderij. Het rapport zal de prijs qualitée is uitstekend, de appartementen zijn ingericht met smaak en klasse, en niets ontbreekt. U kunt zonnebaden op de rand van een zwembad of zwemmen een plezier of een ritje met een fietsverhuur dosposition. Maar het beste wat ze, Paola en Carlo, onvergelijkbare gastheren, altijd lachend, behulpzaam en bereid om te helpen bij het organiseren van prachtige wandelroutes. Ze bieden vaak een collectief avond, met pizza en pasta, gedurende welke bekend zijn met de andere boerderij klanten. We hebben zeker niet nalaten om deze geweldige ervaring te herhalen. Daniele en Claude
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Weekend in het paradijs"

    27/04/2013

    We brachten een fantastische week end ... De boerderij is gelegen op een heuvel midden in de natuur en omgeven door een bos, de appartementen zijn zeer ruim en aandacht voor de kleinste details en al genieten van een ruimte om buiten te eten. Ik vond dat de eigenaren Carlo en Paola erg aardig en behulpzaam, onze kinderen hadden plezier gek ... altijd al wilde gaan halen de eieren in het kippenhok. De barbecue en eethoek zijn fantastisch ... het is nog nooit zo eenvoudig en praktisch aan de kolen te maken geweest .... je eet !!! Ook zullen we zeker terug te komen om te proberen het zwembad gelegen op het hoogste punt met uitzicht op de hele vallei. Ik kan het iedereen aanraden en ook suggereren het kopen van vlees bij de slager in Monteleone (er geen enkele) het vlees is uitstekend ... Ga maar een rustige, -D
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke plek"

    16/10/2012

    Ik Gergoni is een zeer mooie plek, gelegen in groene, mysterieuze Umbrië, gesloten door charmante, zonnige Toscane. Vanuit een raam is er een prachtig uitzicht op een vallei met bossen, olijfgaarden, boomgaarden. Op de boerderij kunnen we veel dieren ontmoeten, van de vogels op de bomen, kippen, ganzen en eenden in een boerderij naar katten, die in de stoelen slapen, en vol met leven en altijd glimlachte hond-Greta. De omstandigheden in I Gergoni zijn uitstekend, de huizen zijn stijlvol ingericht en zeer goed uitgerust. De eigenaars-Carlo en Paola zijn zo aardig, zeer goed Engels spreken, perfect bereid om gasten te ontvangen en altijd bereid om te adviseren wat de gasten in de omgeving kunnen zien. Bedankt voor gastvrijheid! We proberen ook zelfgemaakte, zeer goede evtra-jungle olijfolie te proeven: Teresa, Ewa en Agnieszka uit Polen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2012
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijk"

    29/08/2012

    Zeer mooie agriturismo. De eigenaren waren vriendelijk en beschikbaar, het huis is gastvrij en elegant. De locatie is erg handig om met de auto rond Umbrië te reizen, en is ook gemakkelijk te bereiken met Florence en Rome per trein. Ik zal zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een echte ervaring van Umbrië"

    09/07/2012

    Ik heb al vele jaren rond Italië reizen, en dit is zeker mijn favoriete Agriturismo. Er zijn vele mooie plaatsen waar u rond Umbrië kunt verblijven, maar geen van degenen die ik heb bezocht, heeft de warmte en de echte vibe die u bij "I Gergoni" vindt. Dit is zeker te danken aan de liefde die Carlo en Paola voor deze plek voelen, een liefde die duidelijk blijkt zodra je ze ontmoet. De tuin is prachtig verzorgd en combineert perfect met het landschap. Het zwembad ligt op een prominente plaats, met de Chiani vallei aan de ene kant en een uitzicht op het middeleeuwse stadje Monteleone op de heuveltop aan de andere kant. Het Agriturismo ligt op een strategische geografische locatie, dicht bij het prachtige Orvieto (ik bezoekt de Duomo elke keer en stopt me nooit met gansbultjes), Assisi, Pienza, Rome en Florence, maar ook de minder bekende Artistieke schatten van Citta 'della Pieve en Monteleone. Casa Maria is zorgvuldig ingericht met Italiaans antiek meubilair, cotto stoep en stenen muren in de badkamer, in een prachtige mix van traditie en comfort. Zoals ik van Paola en Carlo heb gehoord, worden de huizen vernoemd naar de vrouwen van de familie en de zwart-witte foto's uit de vroege 20ste eeuw die in het huis verschijnen merken op deze sterke verbinding met het verleden. Dit is precies wat ik wil vinden als ik reis. Ik wil niet alleen een vakantie; Ik wil een echte ervaring van de plaats die ik bezoekt. En als u hetzelfde zoekt, 'I Gergoni' is de agriturismo voor u.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2012
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De perfecte plek !!!"

    24/06/2012

    We waren te Gergoni familie om een ??doop te vieren. Het was een heerlijk weekend !! De boerderij is prachtig, omgeven door groen en met een spectaculair uitzicht. De appartementen zijn groot en heerlijk. Een geweldige keuze voor een heerlijke vakantie. Er zijn geen verrassingen, alles is zoals je ziet op de website, en zelfs nog veel meer. Ideaal om te ontspannen dagen, maar ook om veel plezier met vrienden. De eigenaren zijn zeer gastvrij en behulpzaam en zelfs evenementen met grote professionaliteit te organiseren. Ik adviseer het hoogst !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten