contactModalFeedback

Agriturismo Le Vigne di Matteo

Strada Palazzeta, 7, 05016 Ficulle (Terni)

"Super"
Volgens 12 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig"

    04/09/2019

    Wij raden degenen die zich willen ontspannen ten zeerste aan.
    Prachtige locatie om uit te rusten van excursies en bezoeken aan de belangrijkste toeristische attracties van Umbrië.
    Uitstekende keuken, vriendelijk en behulpzaam personeel.
    In het bijzonder gefeliciteerd Valentina en Emanuele met hun professionaliteit en vriendelijkheid.



    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Uitstekend "

    23/08/2019

    Helaas ben ik hier maar een paar dagen gebleven, met mijn man en een van mijn kinderen. Wat kan ik zeggen: mooie plek, omgeven door absolute rust, heerlijk eten, en het personeel, de eigenaar en twee jonge jongens, heel vriendelijk. Zeker een om naar terug te gaan.
    Bedankt voor de helaas korte maar mooie ervaring van ontspanning.......
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "herstellende vakantie"

    02/08/2017

    De plaats is erg mooi, afgelegen, het gebouw is goed gerenoveerd, de kamers zijn ruim en brandschoon. Zeer ook waardering voor het zwembad met 360 ° uitzicht op de groene heuvels. Het eten is uitstekend, bereid met landbouwproducten. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Als we de kans krijgen zullen we zeker terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Le Vigne di Matteo reageert
    Dankzij Francesca, we zijn blij dat het allemaal naar wens en hopen u snel te zien. Hallo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    22/06/2017

    Ik was te gast in het weekend van 2 juni tot en met 4 met het hele gezin. Uitstekende gastvrijheid en netheid, goed eten. ideaal voor een ontspannen en lekker vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Le Vigne di Matteo reageert
    Dankzij Stefania, we zijn blij dat het allemaal naar wens en hopen u snel te zien. Hallo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfect"

    17/04/2017

    heerlijk eten perfect uitstekend opvangcentrum
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik zal zeker terugkomen!"

    04/09/2016

    We waren gasten van dit prachtige land en we hadden een geweldige tijd! De plaats is mooi, nieuw en schoon ... de eigenaren erg aardig en gastvrij ze werden verwend en verwend met 5 dagen! Great! Ik raad het aan voor diegenen die willen ontspannen en misschien af ??en toe wat te lopen in het gebied vol geschiedenis en cultuur ... Ik zal zeker terugkomen! Een kus en een grote dank de eigenaren Mark en Lucia aan jonge Matthew ... binnenkort Family Ginnetti Mario Grazia Katia Gabriele en weinig Alice
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "zeer vriendelijke"

    02/09/2016

    Heel gezellig, mooi uitzicht, zeer mooi zwembad, mooie en schone kamer .. Kortom, als je wilt een ontspannende vakantie te nemen is dit de perfecte plek! !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      5/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastische plek"

    27/08/2016

    Geweldig plek en gastvrij uitstekend eten fantastisch eigenaars
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Structuur aan te bevelen"

    26/08/2016

    Fantastische ervaring .... mooi pand met ruime en schone kamers, badkamers ook. vriendelijke en attente personeel, heerlijk eten! Ontspannen panoramisch uitzicht ... uitstekend als een ontspannende vakantie !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Farm aardig en gastvrij, vriendelijke en behulpzame eigenaars, eigen productie eten, uitstekende olie, incomiabile reiniging."

    23/08/2016

    Positieve ervaring. Er zijn ook dieren en kinderen zijn leerzaam. Daar kunt u ook ontspannen in het zwembad te genieten van het uitzicht over de wijngaarden en olijfbomen. Zeker het proberen waard.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannen en hoffelijkheid"

    20/08/2016

    We waren te gast bij Vigne net na half augustus, we waren op zoek naar ontspanning en vond nog veel meer. De locatie is van strategisch belang om gemakkelijk te bereiken plaatsen van toeristische belangstelling. Het is precies zoals je op een foto: Nieuw, gezellig en smaakvol ingericht. Omgeven door groen en rust. Wat je niet ziet op de foto, maar je kunt ademen net aangekomen, is de gastvrijheid en vriendelijkheid van de eigenaren Marco, Lucia en de jonge Matteo. We hebben drie kinderen en moeder genoten van de authenticiteit van de gerechten en aandacht voor de zorg en de hygiëne van bedrijfsruimten. I highly recommend it! Emiliana Di Rauso Aprilia Lt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Uitstekende vakantie !!"

    18/08/2016

    Zeer gezellige plek, met name de eigenaren. Het zwembad is niet erg groot, maar past bij mensen die in het resort; De eetzaal is groot, licht en goed ingericht, de kamers zijn comfortabel en bieden uitzicht op de vallei rond het gebouw, een klein probleem kan het gebrek aan schermen op de ramen zijn. Ik sterk aanbevelen voor degenen die graag biologisch voedsel te eten, in feite alles wat bereid wordt rechtstreeks verzameld van hun land, die verschillen van andere bedrijven. Echt blij met de keuze!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten