Agriturismo Marinella

Strada Scendone Loc. Cecanibbio, 05022 Amelia (Terni)

"Super"
Volgens 58 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,2/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,1/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "heel leuk ontspannend verblijf"

    02/10/2018

    Een heel aardige mevrouw verwelkomt ons. de kamer was zeer comfortabel en had een prachtig uitzicht over de vallei. Dit oude huis was heel charmant en we vonden het geweldig. De omgeving met de olijfbomen en het kleine dorpje Amelia op een heuvel was als een foto. Het avondeten op een mooi terras was geweldig. Alle gerechten waren gemaakt van lokale producten. Dit verblijf was precies zoals we ons dachten dat een agriturismo zou moeten zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Marinella reageert
    Tank, je bent als gast ooit
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    27/08/2018

    Zeer gastvrij beschikbaar en gastvrij ...... mooie en zeer ontspannen plek ..... zeker herhalen ....... ???????????? uitstekend eten en alles vanuit je eigen tuin ..... zwembad beschikbaar voor mijn kinderen hebben veel plezier ..... bedankt voor ? ? mevrouw Marinella en gefeliciteerd nogmaals een knuffel voor de super dochter Valentina lief en beschikbaar
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Marinella reageert
    Ik moet zeggen dat de ideale gasten jou waren, heel erg bedankt
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Mooie vakantie van Marinella"

    19/08/2018

    De plaats is prachtig jammer dat de weg om te krijgen een beetje 'rampzalig is. De maaltijden en het ontbijt worden heerlijk geserveerd en de dame kookt op een goddelijke manier zijn producten van de tuin tot km zerissimo !!! Het enige wat ontbreekt, zijn de schermen op de ramen. We hadden een geweldige tijd, alsof we in de familie waren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Marinella reageert
    Bedankt, maar het moet gezegd worden dat de ideale gasten je gewoon altijd vrolijk en tevreden zijn geweest
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "heerlijk weekend"

    14/08/2017

    De ervaring in deze boerderij was geweldig! De plaats is omgeven door natuur en waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam met ons! In het bijzonder dank ik Marinella, die het ontbijt en diner Veganisten gerangschikt volgens onze wens, en de twee jonge Luca en Valentina, altijd klaar om onze wensen tegemoet met een glimlach tevreden te stellen! :) We verbleven in de Toren, fris en schoon :) PS.occorre doen gewoon een beetje zorg op de onverharde weg die door het gebied loopt ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Marinella reageert
    dank u voor de manier waarop zijn nieuwe visie, proberen we ons best doen gasten zijn heilig
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "cushy plek, ontspanning en vrijheid"

    03/09/2016

    Mijn vrouw en ik voelde me op mijn gemak. Ze maken dat u zich thuis voelt en onder vrienden mevrouw Marina, Luca en Valentina
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "ten zeerste aanbevolen"

    08/08/2016

    We maakten onze doorreis naar Zuid-Italië in Marinella te houden en had echt kan langer bleiebn. De boerderij is erg mooi, groot oud huis en een prachtige tuin. Het zwembad was ook echt vol fijne en 's avonds werden we vervolgens getrakteerd op een grote weelderige menu. Marinella en haar zoon waren erg vriendelijk. passen in een plek om te ontspannen en een goede prijs.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "onvergetelijk weekend"

    10/07/2016

    Prachtig weekend in deze oase naturale.La Ms. Marinella met Luke en zijn zus hebben ons een hoge beschikbaarheid gegeven. De structuur is zorgvuldig gerestaureerd als de rest van de diensten. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen, ik zal spoedig terugkeren met een paar meer dagen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Plek en geweldige mensen"

    30/06/2016

    Prachtige plek fantastische faciliteit en mevrouw Marinella en Ferminia uitzonderlijke kok bereidde een diner en ontbijt van 5 sterren ...... fantastische gerechten !!! Petje af voor de grote Luca. Ik kom terug met vrienden in de vs. boerderij. Tonino
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Marinella reageert
    We doen ons allen, met Fermina delen onze vele ervaringen met de spontaniteit en de kracht van Luca en Valentina. Als het resultaat positief is dat we zijn het aan de gasten zoals jij AD MAIORA
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "gezellig en vertrouwd"

    06/06/2016

    We brachten drie dagen ondergedompeld in de natuur. De woning is goed onderhouden en de echte en hartige gerechten van Mevr Marinella heeft een genot geweest. een speciale groet aan de vriendelijke Luca.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Marinella reageert
    dank u, heb je discreet en sympathieke gasten Luca heeft u gerekend tot de beste geweest
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "aangenaam verblijf"

    10/04/2016

    Ik heb twee nachten met mijn familie, twee volwassenen en twee kinderen. De plaats is rustig en geïsoleerd van de hoofdweg, op ongeveer een kilometer van onverharde weg. Een ideaal uitgangspunt voor een bezoek aan de karakteristieke plaatsen van de 'het zuiden van Umbrië, Todi watervallen marmore. Het huisje is schoon en goed ingericht, de kamer heeft de kinderen enthousiast, met de twee bedden aangebracht op een zolder bereikbaar via ladders. Het hoogtepunt is het eten, de avond Mrs. Marinella heeft ons letterlijk verwend met haar gerechten, overvloedig en lekker, gemaakt met producten geteeld en opgevoed door zijn familie. Speciale dank aan Luca en Valentina voor de hoffelijkheid en bereidheid om onze elk verzoek te voldoen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Marinella reageert
    met uw kinderen te vermaken en je hebt bevredigd we nodig hadden
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "een mooi alternatief"

    07/12/2015

    Ik reis vaak op zakenreis in Umbrië en voor de eerste keer dat ik verbleef in de boerderij voor twee nachten Marinella. De plaats is charmant en wordt beheerd met grote zorg. Er is niets beter dan te worden verwend door een diner met uitsluitend biologische na een dag hard werken. Ik had ook de mogelijkheid om te kopen. Uitstekende keuze. We zullen terug in de toekomst.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Marinella reageert
    Dank Shane, kom
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "10 dagen familievakantie"

    27/11/2015

    Voor een gezinsgroep van 16 Aussies (15 tot 80 jaar oud) was dit een geweldige locatie. Tal van gebieden om samen te komen of een ruimte te vinden om privé te ontspannen. Zwembad een toegevoegde bonus, zelfs in het einde van september.WONDERFUL landschap. Amelia mooie dorp.Grape plukken goede ervaring.Thanks Marinella, Pino en natuurlijk de prachtige Valentina en enthousiaste, behulpzame Luca.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Antoinette en Domenico Tufano"

    21/08/2015

    We brachten een totaal augustus ontspannen weekend. Het huis is prachtig en goed gerenoveerd, het onthaal was erg warm als familie. Dankzij de vriendelijke Luca, die heeft gediend als gids in de straten van de mooie Amelia, dankzij de zoete Valentina altijd vriendelijk en zorgzaam en dank aan mevrouw Marinella die ons verwend met zijn kookkunsten. We zijn van plan binnenkort terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "commentaar"

    17/08/2015

    Thanks x ons te laten brengen meravigliosi.location dagen en suggestieve accommodatie en comodi.un speciale dank aan Luke dat de grote broer was mijn ... Francis en mevrouw Marinella, die met haar discretie, maakte ons thuis voelen .a omarmen de zoetste valentijn ... binnenkort
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 2
    "Slecht"

    "zeer slecht"

    07/06/2015

    we waren op een reis naar het einde van het jaar met de kleuterschool en het was slecht desorganisatie pure eigen beheer door ons gasten niet-bestaande diensten zwembad vies en onbruikbaar onvoldoende bemand
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Grote groepen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten