contactModalFeedback

Agriturismo La Buona Terra

via Repoise, 73, 35030 Cervarese Santa Croce (Padova)

"Zeer goed"
Volgens 91 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,1/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    8,9/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ein Traumurlaub wie bei Freunden"

    30/06/2019

    La Buona Terra ist ein Kleinod, ein Paradies für Familien mit Kindern und für Menschen die gutes Essen und Natürlichkeit schätzen. Ideal auch für Radfahrer wie wir, sind doch die schönen Strassen der Euganeischen Hügeln nur ein paar Minuten entfernt.

    Selbstgemachtes Brot zum Frühstück ist genauso normal wie die hauseigene Salami und die Eier. Wenn mal etwas aus ist oder man ein Spiegelei möchte, dann sagt man es einfach. Es ist immer genug da, aber nie zuviel. Denn weggeworfen oder verschwendet wird hier nichts. Das Abendessen im Restaurant ist großartig. Egal ob man Vegetrier/Veganer ist oder gerne Fleisch hat. Luisa, Angela und ihr Team haben immer ein tolles Menü gemacht. Vieles aus der eigenen Landwirtschaft. Das ist klar. Die Zimmer sind groß und ganz unterschiedlich und mit viel Liebe eingerichtet. Luisa und Domenico sind ganz tolle Gastgeber und ganz schnell hat man das Gefühl, bei Freunden auf Besuch zu sein. Alles läuft ganz ruhig ab und auch der Humor kommt nicht zu kurz. Wir haben einen herrlichen Kurzurlaub verbracht und kommen sicher wieder. Luisa hat uns eingeladen, einen Kochkurzs zu machen, auch das ist eine tolle Idee. Urlaub machen und dabei die Geheimnisse der italienischen Küche kennenzulernen. Wir kommen wieder, liebe Luisa und lieber Domenico!
    Ein großartiges Land, großartige Menschen, großartiges Essen und viele schöne Erlebnisse. Herzlichen Dank, Heinz/Enzo

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Groot Agrotoerisme met camping"

    29/04/2019

    We brachten 8 dagen door op Buona Terra op de camping. Dit was een zeer goede vakantie die het gevoel van kamperen combineerde met het gevoel van pensioen en agrotoerisme.

    Dit is een boerderij waar kinderen de dieren en hoe ze leven kunnen zien. Een pension en guesthouse in de Eugenian Hills. Een camping met alle faciliteiten die u nodig heeft om een ontspannen kampeerervaring te hebben.

    Ongeacht de manier van accommodatie die u kiest, kunt u ter plaatse eten. Elke avond biedt de familie een vijfgangenmenu aan, alles in eigen beheer. U kunt alleen kiezen of u vegetarisch of vleesmenu. En alles wat je krijgt zijn typische regionale/nationale gerechten, bereid in een kleine keuken. Alles smaakte geweldig. Van alles wat we hadden we zelfgemaakt brood en noedels, gemaakt met hun eigen bloem van hun eigen geteelde tarwe. De eigengemaakte salami, diverse groentegerechten en ga zo maar door, allemaal afkomstig uit eigen productie.

    Ook als u informatie of een routebeschrijving nodig heeft, zal deze familie u alle informatie geven die u nodig heeft.

    Last but not least waren we getuige van een zeer gastvrije familie, die altijd een goed woord, een glimlach of een grap had toen we elkaar ontmoetten.

    De prijzen die men betaalt zijn vrij eerlijk. Zelfgemaakte biologische gecertificeerde producten kosten meer, maar hier betaalt u regelmatig.

    Grote gastheren! Bedankt Luisa, Stella en Domenico voor de geweldige tijd die we bij jullie thuis hebben gehad! We hopen u weer te zien, we komen zeker terug!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    Agriturismo La Buona Terra reageert
    bedankt Adrian en een familiekus voor je aardige kinderen.
    Ik zie je in de nex tijd.
    Luisa
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een stukje van uw huis in Veneto"

    30/12/2018

    We hebben er twee dagen met Kerstmis doorgebracht. Als u honden heeft, is de plek perfect, rustig, gastvrij, gastvrij, warm, met goed ingerichte kamers, zonder onnodige excessen, met uitzicht op de tuin om uw harige vrienden in vrijheid uit te laten. Dit alles tegen een eerlijke prijs voor de kwaliteit van het voedsel en de dienstverlening. Wat we op de boerderij La Buona Terra vonden zorgde ervoor dat we ons thuis voelden, Luisa en haar man waren perfect en haar dochters Angela en Stella, die in de keuken een lunch en diner met Kerstmis fantastisch maakten en die tussen de tafels om er zeker van te zijn dat we niets missen, waren onvermoeibaar en zeer efficiënt. We komen zeker terug, nogmaals dank aan jullie allemaal voor de ontvangen gastvrijheid.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Buona Terra reageert
    Bedankt, wij hebben ons hart voor u en uw honden gelegd.
    Tot de volgende keer
    Luisa
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "alles Excellent"

    31/07/2017

    We waren 1 week met Luisa en Domenico. Samen met onze drie kinderen, we hebben erg genoten van de tijd. Het was precies zoals we verwacht hadden. De locatie is zeer centraal voor uitstapjes naar Venetië, Verona, Padua en de zee. Het eten in het restaurant voornamelijk uit eigen productie en erg lekker, die zeer gewaardeerd werd. Het bezoek met de dieren voor de kinderen is een hoogtepunt, als het ravotten in het zwembad was. Domenico gecontroleerd elke dag het zwembad water, zodat de kwaliteit van het water is zeer goed en verfrissend. Al met al was het een zeer ontspannen en ontspannen vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Charmant, mooi en ontspannend"

    16/07/2017

    We verbleven voor twee nachten in juli. Hoewel we op korte termijn geboekt hadden (op dezelfde dag), werden we 's avonds een zeer fijn diner aangeboden, gemaakt van producten van de boerderij. De gastheren zijn behulpzaam en erg vriendelijk. Als u van dieren houdt, is hier veel te genieten. Bovendien was het zwembad leuk en de kamer was netjes en met efficiënte airconditioning. Over het algemeen een erg leuk verblijf dat we aan vrienden en familie zullen aanbevelen. Met vriendelijke groet uit Zweden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 1
    "Slecht"

    "tjiftjaf"

    17/04/2017

    De plaats is schattig en zelfs dieren; maar de service is teleurstellend en ongeorganiseerd overal. De echt vuile kamer vol slecht niet aan de smerige badkamer noemen. De directie is niet voldoende ... het ontbijt slecht en ook het restaurant echt schaars porties alto.Per maar de prijs is niet de netheid van het restaurant noemen ... echt zou het niet aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      1/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      1/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Cristian"

    03/06/2015

    Als u te mogen begroeten twee handen let op. Eerst is er de tv. Misschien werd opgesloten in de kast. Het zwembad was vol chloor gevuld. Aandacht voor het diner omdat ze brengen wat ze willen en de prijs is niet het eten waard. Drink niet veel wijn, anders zal ik toevoegen aan de extra's en ik zal opladen als champagne. Muskietennetten in bouw-;). Positieve kant rust en dieren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Michela"

    06/10/2014

    Net terug van een week doorgebracht in dit prachtige land! We werden zeer goed door de eigenaren begroet en zachte medewerker de heer Marco. De heer Domenico gaf goede adviezen over plekken om te ontdekken. We hebben genoten van elke avond een heel bijzondere keuken in zijn eenvoud van implementatie met producten van de boerderij. Ook Uitstekende wijn en brood aangeboden bij het ontbijt. Ook zeer goede pizza die is opgesteld voor onze kinderen !! Wij (ouders) hebben we genoten van biologische producten en voor onze kinderen was er iets mooiers dan zijn vrije tijd te delen met de dieren in het bijzonder werd geboeid veel te zowel Arthur en Azië en honden zijn een explosie om bal te spelen met Arthur en fietsen door de velden !! Een ideaal uitgangspunt om de steden van de kunst en de prachtige heuvels Hills, die in een mum van tijd kan worden bereikt bezoeken. Vooral Padova we loved it !! Rustige stad en een leuke markt! Biobauernhof Dieser ist wirklich sehr empfehlenswert. Wer sterven Natur und die Tiere liebt kommt hier nicht zu kurz. Wer Wert auf biologische Gerichte legt, ist hier auch goldrichtig. Unsere Kinder haben es mit den lieben Genossen Hunden zu spielen und mit den Velos auf dem grossen Hof "herumzudüsen". Die Stadt ist wunderschön Padua und der Markt big hat uns sehr beeindruckt. Venedig kann man auch mit dem Schnellzug gut erreichen. In Montegrotto kann man das Auto gebührenfrei parkieren. Und die "Euganischen Hügeln" mit den vielen Villen sind auch eine Runde wert.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo La Buona Terra reageert
    Wij zijn altijd blij als ons werk wordt gewaardeerd op de volgende
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    11/08/2014

    We waren op reis met twee kinderen en hond ... we hadden een geweldige tijd ... Pasgeboren kalveren, kippen, goed eten, mooie plek, mooi gastheren, vriendelijk personeel, cool zwembad, een goed humeur, andere aardige mensen die er verbleven .. eenvoudig. prachtige
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "niet commentable"

    04/07/2014

    Het spijt me om een ??negatieve x 'wilden we twee mooie dagen door te brengen in QST boerderij te schrijven. Helaas was de dag voor onze aankomst krijg ik een e-mail onduidelijk beschrijven van mijn kamer kosten niet de dag bevestigen (Ik had geboekt via tel 10 g voor en ik kreeg te horen dat het was genoeg bevestigings e-mail). Zo bezorgd naam en een meisje ook vriendelijk maar natuurlijk in de problemen 'vertelt me ??dat er nn' de 'place x ql avond, want' ik moest een borg te betalen ... Maar voor mij qst nn had niemand verteld ??? Zo schandalig! Ik vraag me af - was iemand die ging naar de 'g ons gevonden? - Nos accettavate onze hond? - gewoon verkeerd hebben gedaan, zodat je kon excuses aanbieden aan de klant en niet doorgeven op de verkeerde als degene die nb u heeft betaald? Ik heb ook werk ik in contact met mensen en nn ik kon nooit gedragen als dat!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo La Buona Terra reageert
    Net als alle accommodaties op dit moment, gezien de hoge seizoen, we hebben een minimum overnachtingen (www.buonaterrabio.it) indien we beschikbaar blijven accepteren zelfs een nacht, maar dicht bij de gewenste datum (een of twee dagen eerder) . Hij was gewoon een kwestie van timing, vorige telefoongesprekken geen prioriteit te geven, maar op het laatste moment de kamer is bevestigd door schriftelijke vorm en het aantal van de creditcard om de reservering te garanderen, onze excuses als we wijzen onduidelijk dat de honden we zijn van harte welkom, omdat dit niet afhankelijk is natuurlijk het feit dat hij geboekt heeft en onze onbegrip. Groeten.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 6
    "Redelijk"

    "Winter ervaring - niet ideaal"

    22/11/2013

    We bezochten Luisa en Dominic voor drie dagen in november. We waren de enige bezoekers en werden niet verwelkomd op de warme manier waarop anderen hebben gesproken. Niet geleidend als u geen voertuig heeft, hoewel ze ons ophalen en ons op de bus laten vallen. Als Engels uw primaire taal is, haalt u het meeste uit deze ervaring. Wij zijn de Canadese betrokken bij de biologische landbouwbeweging en Buona Tera, hoewel lekker eten, leefde niet op onze verwachtingen om met lokale Italiaanse biologische boeren te betrekken. Het kleine huis was geweldig voor ons verblijf, maar het terrein was gesloten, rustig en lekker eten, maar volpension was 62E per persoon per dag. Niet de moeite waard omdat al het eten zeker niet op de boerderij wordt geproduceerd. De eigenaren waren niet beschikbaar of in staat om dingen te bespreken, zelfs in het Frans.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2013
    Agriturismo La Buona Terra reageert
    November voor de boerderij op de vlakten is zeker niet hoogseizoen, we hebben eigenlijk aan de twee jonge gasten een eigen huis gegeven en hoewel ze alleen waren, heb ik me voorbereid om elke avondeten te eten, we zijn 15 km van De stad maar we zijn 5 km naar de bus en ik ben er verplicht om hen te brengen en ze elke dag op te halen, ik ging naar de stad, gratis hebben eigenlijk zelfs niet bedank. Ik had niet meegemaakt dat zij organische landbouw wilden behandelen. Ik heb geprobeerd vriendelijk en beleefd te zijn, zoals ik met al onze gasten geconfronteerd heb met mezelf geconfronteerd dan die van de 'arme landbouwtechniek'. Saluti Luisa
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ons verblijf in Casetta di Pietra / La Buona Terra"

    27/09/2013

    We verbleven 8 dagen in een van de kleine huizen. We hadden een echt geweldig verblijf, we bezoeken Venetie en Verona. Ook om het gebied te fietsen is echt geweldig. We hebben genoten van het ontbijt en de diners die we bij La Buona Terra hadden. Dankzij de grote zorg van Marco, Maria en Stella. Ons verblijf was aan het einde van het seizoen, maar iedereen was erg vriendelijk en nothimg was te veel. Luisa en Domenico, u geeft mensen zoals wij een geweldig vakantie gevoel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    Agriturismo La Buona Terra reageert
    We zijn blij dat je goed waren en we hopen u weer te zien Luisa Domenico Stella Marco Lilli
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ons verblijf in Casetta di Pietra / La Buona Terra"

    27/09/2013

    We verbleven 8 dagen in een van de kleine huizen. We hadden een echt geweldig verblijf, we bezoeken Venetie en Verona. Ook om het gebied te fietsen is echt geweldig. We hebben genoten van het ontbijt en de diners die we bij La Buona Terra hadden. Dankzij de grote zorg van Marco, Maria en Stella. Ons verblijf was aan het einde van het seizoen, maar iedereen was erg vriendelijk en nothimg was te veel. Luisa en Domenico, u geeft mensen zoals wij een geweldig vakantie gevoel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "advies"

    04/09/2013

    De drie van ons, mijn vader en mijn broer brachten 5 dagen in augustus. Alles was geweldig, iedereen was heel vriendelijk en helpen? Ready! Ik heb zelden de ervaring van de vriendelijkheid van de mensen die je hier bent. We voelden ons alsof we familie, in plaats van een gewoon hotel, La Buona Terra gehad, omdat het gesprek was niet alleen opvangstructuur in any way. Gebrek aan diners, die vol hart gemaakt! Iedereen kan alleen maar aanraden!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    Agriturismo La Buona Terra reageert
    We zijn blij de gastvrijheid die ons in aanvulling op de goed eten en de schoonheid van ons land en door de volgende Luisa En de hele "goede land" een onderscheid te hebben gestuurd
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "grote ospitalitta"

    10/08/2013

    Voor een rustige vacanzza en Moltto gezond.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Bedrijfsgroepen
    • Vakantie: Met specifieke cursussen
    Agriturismo La Buona Terra reageert
    Wij danken omdat we willen hun welzijn en rust te geven met onze gastvrijheid, de volgende Luisa
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten