Agriturismo Borgo Giustiniani

Via Feniletti, 422, 45030 San Martino di Venezze (Rovigo)

"Super"
Volgens 10 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Zeer mooi huis in een rustige uit de weg gelegen locatie."

    01/10/2018

    We verbleven in het huisje "Pero". Het was goed voorzien van alles wat we nodig hadden voor een verblijf tijdens het verkennen van de regio Veneto. De prijs was heel redelijk. De omgeving was rustig en ontspannend om in te verblijven of thuis te komen. We hebben echt genoten van ons verblijf daar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 3
    "Slecht"

    "heel erg luidruchtig"

    03/09/2018

    We verbleven in augustus 2018, het huis binnen is erg mooi en gezellig, maar het huisje ligt aan de achterkant en achterkant van een groot domein, dus we hebben de indruk om in de 'achterkamer' te vertrekken en we kunnen geen toegang hebben tot het grote domein, noch het mooie zwembad. Het huis geeft toegang tot een vreemd en donker zwembad waar we niet echt kunnen zwemmen (foto) en water is niet echt fris ... Het grote domein organiseerde helaas een groep van ongeveer 30 tot 50 mensen met veel kinderen tijdens ons verblijf . De groep was 's ochtends en' s avonds erg luidruchtig, we vroegen de eigenaar meerdere keren om iets te doen, maar het veranderde niet echt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Borgo Giustiniani reageert
    Beste Romain, het spijt me echt en ik ben verrast om je recensie te lezen, gezien het feit dat je, zoals je kunt zien aan de beoordelingen van gasten die bij je dezelfde cottage (Mora) voor en na jou verbleven, waarschijnlijk de meest geliefde en gewaardeerde is onder onze drie accommodaties. Het appartement is precies hetzelfde dat u zowel op de foto van agriturismo.it als op onze website kunt zien. Het zwembad is vorig jaar gebouwd, het is een organisch zwembad met water gereinigd door middel van minerale zouten, en het is in het midden van een beetje hout, om onze gast het hoogste niveau van ontspanning en privacy te garanderen. Het is de allereerste keer dat mensen klagen omdat ze niet de mogelijkheid hebben om zich bij het oude, overvolle zwembad van de agriturismo in de buurt van ons te voegen! Het was augustus, er waren bijna 40 graden en ik geloof dat het water waarschijnlijk niet zo koud kon zijn als je wilde. Het is waar dat in de agriturismo bij ons in de buurt (niet de onze!) Er één dag tijdens uw verblijf een bruiloft was. Mensen hebben het waarschijnlijk gevierd en waren een beetje te lawaaierig met muziek en lachers. Wij verontschuldigen ons daarvoor en dit is de reden waarom we de 100 euro korting hebben overeengekomen die u ons vroeg. Het speet ons echt en zeer verrast toen we je klachten hadden gelezen en we zouden je graag binnenkort weer verwelkomen in Borgo Giustiniani.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspanning en schoonheid"

    12/08/2018

    De boerderij is echt mooi, perfect ingevoegd in het platteland van Veneto. Het appartement is smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. De locatie is ideaal voor het bezoeken van verschillende locaties (Venetië, Padua, Ferrara, Colli Euganei etc.); eindelijk is het zwembad geweldig na een leuke reis.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Borgo Giustiniani reageert
    Bedankt, Mr Fraschi. Het was een genoegen om u als onze gast te hebben en we kijken ernaar uit u binnenkort weer te ontmoeten bij Borgo Giustiniani. Lodovico Giustiniani
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We zijn opgetogen en willen er in 2019 nog een week doorbrengen"

    14/05/2018

    Borgo Giustiniani is geen actieve boerderij, maar een historische boerderij. Prachtige locatie in de Po-vallei onder oude bomen. We waren begin mei, geweldig zwembad, de enige gasten, de sympathieke eigenaar woont ongeveer 100 km verderop, grote stilte, alleen de hanen en fazanten zijn te horen. Kortom, een droom hebben het enorme plot nauwelijks verlaten. Ook voor onze hond een paradijs.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Borgo Giustiniani reageert
    Bedankt Wolfgang! Dit is heel aardig van je en ik ben zeer tevreden, jij en je familie hebben bij ons een fijne vakantie gehad. We verheugen ons op uw volgende bezoek. In de zomer en erfgenaam is het ook hier geweldig. De kleur van de natuur is aan het veranderen, net als de parfums ... en smaken. Tot binnenkort, de beste wensen voor je hele familie, Lodovico
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspanning voor het hele gezin"

    03/04/2018

    We verbleven met het gezin met Pasen voor een week in dit erg leuke vakantiehuis. De historische algemene indeling van dit landgoed is zeer sfeervol en de uitgestrekte open ruimtes bieden de kinderen al veel speelmogelijkheden. In de zomer is het zwembad zeker een extra attractie. Het huis is zeer gevoelig gerenoveerd en goed uitgerust. Vooral de open haard en de serre moeten worden benadrukt. Met specialiteiten uit de regio werden van harte verwelkomd en we kregen nuttige tips voor restaurants en excursies. Over het algemeen biedt het huis een uitstekende uitvalsbasis voor verschillende excursies in de Veneto. We kunnen het huis absoluut aanbevelen en willen graag nog een keer terug komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Borgo Giustiniani reageert
    Heel erg bedankt Boris voor je geweldige beoordeling! We zijn heel blij en hopen u en uw gezin binnenkort weer te mogen verwelkomen in Borgo Giustiniani. Alle producten die u bij aankomst in het huis hebt gevonden, worden op onze boerderij geproduceerd. Nogmaals bedankt en hopelijk tot snel! Lodovico
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldige plek om met de familie te ontspannen"

    05/05/2017

    Ik heb een geweldige paasfees doorgebracht in PERO-huisje met mijn familie en ik raad het echt aan jullie allemaal. Ik wou dat ik langer zou kunnen blijven. Borgo Giustiniani is een geweldige plek om te verblijven als u in een rustige en natuurlijke omgeving wilt ontspannen. Tegelijkertijd ligt u dicht bij prachtige plekken zoals Venetië, Padua en Verona. Het huisje is ruim, volledig uitgerust en met veel aandacht voor details (heb dat meubilair nergens anders gezien). Het personeel is super vriendelijk en altijd bereid om u te helpen en u thuis te laten voelen. Zal terug zijn!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
  • 9,5
    "Super"

    "VRIJE PICTURESQUE COUNTRIFIED AGITURISMO"

    12/09/2016

    We verbleven in het Cottage Mora (5 personen). DANK U EVA VOOR AL JE HULP. De plaats is geweldig, vaak stil (cockcrow vroeg in de ochtend). Het huisje is goed uitgerust (bestek coud meer) en was zeer schoon. Lodovico is erg behulpzaam en verwend ons. Het zwembad is mooi en het gebied is erg stil. Locatie niet ver van Verona-Padua-Bologna-Vicenza en Venise. Het groene huis is zo mooi, zelfs op regenachtige dag. BBQ is niet toegestaan! We brachten 8 ontspannende dagen en hopen terug te komen in dit geweldige Agriturismo. De Prosecco is uitstekend!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Borgo Giustiniani reageert
    Heel erg bedankt Myriam voor je mooie recensie. Ik ben zo blij dat u onze gastvrijheid heeft genoten en ik kijk ernaar uit om u en uw familie en vrienden te verwelkomen volgend jaar, als er ook een mooie barbecue op u wacht .. ;-) Beste wensen voor u en uw familie, Lodovico
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldig verblijf"

    24/07/2016

    Borgo Giustiniani; Het huisje PERO is een prachtig huis met veel ruimte en prive terras met comfortabele stoelen en tafel om te eten, te lezen en te genieten van de zonneschijn. Nadenkende en onopvallende hulp om. Net wat we hadden gehoopt zouden we vinden. We zouden graag weer gaan. We huurden een huis dat schoon, comfortabel en stil was. Het nieuwe zwembad was echt cool, het was mooi rustig in het strand van het zwembad of in het hydromassage gebied. Dank je!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "EEN UNIEKE LOCATIE!"

    07/11/2015

    Een unieke locatie op vele manieren. We houden er graag van in en in dit geval, verzorg je jezelf en laat je alleen om de faciliteiten te genieten. Het zwembad is uitstekend en als veel mensen de regio per dag gaan verkennen, kan je jezelf vaak nagenoeg voor jezelf genieten. Kortom, een mooie locatie, rustig en ontspannend, dat centraal staat voor verschillende toeristische gebieden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon prachtig, een speciaal verborgen juweeltje"

    24/10/2015

    Ik wist dat deze plek speciaal was als u langs het lange, door de boom gevoerde pad loopt die door de velden naar de villa sneed, die fazanten verdwijnen, ik trok de indruk van het indrukwekkende, historische gebouw dat uitkijkt. Champagne drinken, onder de sterren, zou een scène kunnen zijn van een Hollywood-film. De tuinen rondom het appartement MORA zijn charmant als je met een glas wijn met vrienden zat. Het personeel was erg behulpzaam en het eten was heerlijk - ze zorgden voor mijn vegetarische verzoeken. De villa's zijn prachtig, je voelt je echt alsof de tijd bevroren is om je weg te maken rond de verborgen hoeken en trappen. Er is een fatsoenlijk zwembad om kinderen (en volwassenen) te vermaken en veel ligbedden om te ontspannen. Het plaatselijke dorp is een mooie wandeling en leden van ons feest genoten van wandelingen, fietstochten en ritten in het omliggende gelukkige platteland. We bezochten Verona, Venetië en Gardameer tijdens het verblijf in de villa, omdat het station van Rovigo een korte rit of busreis is van de Borgo, waar goedkope treinkaartjes kunnen worden gekocht. Ik zou Borgo Venezze sterk aanbevelen en zou er zeker weer verblijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten