Agriturismo Millefiori La Corte delle Rose

Via Borghetto, 7 - Località Fenil del Turco, Rovigo 45100 Rovigo (Rovigo)

"Super"
Volgens 25 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie:
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant:
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "'Emilia Romagna' in het land - oase van rust"

    03/10/2017

    Positie als locatie voor stedentrips Hotel zeer goed! Ferrara - Padua - Chioggia - Monselice - Euganäische heuvels, etc., alles binnen handbereik. eten goed. Tijdens ons verblijf, was er niemand aanwezig die Duitse sprak. Engels is bevestigd. Vrijdag, zaterdag en zondag zal er geen diner, omdat de boerderij daarna (bruiloft) op één lijn te vieren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant:
      8/10
      "Zeer goed"
  • 7,5
    "Goed"

    "Een mooie plek"

    01/08/2017

    Terwijl we pas kort bleven was dit een leuke plek. Het personeel was erg aardig en de kamer was zoals geadverteerd. Het eten was even lekker en het zwembad was heerlijk na een dag sightseeing in de hitte. Waarschijnlijk was het enige dat een teleurstelling was op de bovenste verdieping met een AC-eenheid die de warmte niet kon volgen. We hadden alleen een avondeten maar het was goed en natuurlijk zelfgemaakt. De gastheren waren vriendelijk maar niet veel beschikbaar behalve bij het ontbijt in de ochtend. Het was een zeer goed onderhouden eigendom en de kamers waren erg leuk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige welkom in een oase van geuren en kleuren!"

    13/06/2015

    We hadden een heerlijk verblijf in een fantastische plek. Met dank aan David en al het personeel voor hun gastvrijheid en voor de uitstekende diners ....! We zullen zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een nacht is gewoon ..... terug!"

    04/11/2014

    We verbleven slechts één nacht (november 1/2 november 2014) Waarom doet van Turijn werden we een bezoek aan familieleden die niet had gezien voor een klein beetje en laat hem weten dat onze 2 kinderen van 5 maanden en 23 maanden .... dat is was een kort verblijf, ook, om optimaal te genieten van de ontspanning die u hier kunt vinden. Wij komen uit een chaotische stad en ons werk is een bron van stress (we zijn in tegen betaling) en zijn 6,00-21,00 buiten het huis en deze plek gaf ons zeker al voor heel weinig een klein beetje rust. De kamer was gezellig, diner met vaste menu` voor de gasten overtreft de verwachtingen. We zullen terugkeren in de zomer tijdens een verblijf in de appartementen Wanneer dus we hebben een goed referentiepunt om terug te keren in de avond na een dag van het verkennen van de omgeving en afkoelen met een duik in het zwembad! Een zo snel. Tarallo Maria Novella.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "commentaar"

    21/07/2014

    WE HEBBEN HET VERLEDEN EEN WEEK VAN VAKANTIE in deze structuur AGRITURISMO.OTTIMA GESCHETST in de grote tuin, prieel 'zwembad en veel en veel BLOEMEN IN EEN RILASSANTE.CAMERE schone keuken en een uitstekende Uitstekende service van EMANUELA E STEFANIA.I houders zeer gastvrij en voorzichtig om onze situatie. GUIDO, Simonetta, Roberto LIANA ANCONA
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Kunst en Cultuur"

    12/06/2014

    We brachten een week aan het einde van mei Family Dante. Het is een prachtig pand met duizenden bloemen. De grootte van het pand waren we erg onder de indruk. Alles is zeer goed onderhouden. Zelfs het zwembad is zeer smaakvol. De familie Dante heeft erg verwend met hun warmte en heerlijk eten. Van daaruit kunt u de meest interessante uitstapjes in de geschiedenis van Italië maakt. We hadden te weinig tijd. Millefiori wordt sterk aanbevolen. Nogmaals onze dank aan familie Dante! EH Munich
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi!"

    01/09/2013

    We brachten vier dagen in augustus in dit prachtige boerderij. Het ademt een sfeer van rust en ontspanning. We brachten onze dagen in het mooie zwembad. Ze zijn allemaal erg vriendelijk, ze maken dat u zich thuis voelt. Onze kleine meisje Lucrezia twee en een half jaar is verwend en verwend door alle en het was zo leuk, vooral met kittens eerste, tweede en derde. Het ontbijt en de maaltijden heerlijk, overvloedig en gezond. Mooie kamer, zeer comfortabel en altijd brandschoon. We zullen snel terug komen! Silvia, Loris Lucrezia en de familie Abano Terme!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een ervaring te herhalen ..."

    29/08/2013

    Met mijn familie hebben we besloten om een ??vakantie-ervaring, ontspanning, cultuur en de gewoonte van de jongens (6 en 11 jaar) te herhalen. Het doel was deze keer Venetië, maar toen gingen we ook naar Ferrara, Mantova, Salo ... Dat is aan de geweldige locatie van deze plaats, wat ons toeliet om terug te komen elke avond van onze doelen om grote maaltijden, bereid door te genieten van zeggen koks. De plek, echt mooi, is aandachtig geweest, passie, liefde en toewijding ... immens. Inzet voor afbreuk doen aan de bekendheid, beschikbaarheid en voortdurende aandacht, maar altijd discreet eigenaars. Toen we rust, waren we uren tussen de tuin en het zwembad, en we voelden ons thuis, wij volwassenen, maar ook meisjes. misschien zou dit genoeg zijn, maar ik zou een briefje toe te voegen aan de eindeloos geduld ze hebben katten en lieve hond met onze dochters hadden! Een ervaring die we hopen te herhalen, want we hebben tijd om Veneto te bezoeken hebben nog steeds, te beginnen precies van de Via Borghetto :)! Lucilla en Mario, augustus 2013
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onvergetelijk verblijf"

    27/05/2013

    We zijn net terug van een heerlijke vakantie. We verbleven in deze boerderij in de maand mei. Maand waarin we konden ook genieten van de spectaculaire bloei van de aangelegde tuinen die het omringen. Voordat we vertrokken we op de hoogte via de site, maar zodra je er bent, het landschap, het eten en de gastvrijheid overtrof onze verwachtingen. Zeer aan te bevelen !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Elegantie, verfijning en hoffelijkheid"

    08/02/2013

    Uitgenodigd voor een intieme bruiloft, werd ik getroffen door de prachtige buffet dat de chef-kok van het Hof van Roses, een van een soort met gemanicuurde vinger eten bereid met een uitzonderlijke seizoensgebonden producten bereid. De ceremonie daarna voortgezet met een perfecte combinatie van traditionele smaken en elegantie met de hoffelijkheid en professionaliteit van de obers maakte de idyllische sfeer, het creëren van een uitstekend resultaat. Terug naar huis Ik was zeer tevreden en vooral tevreden, maar het ding dat bij mij is gebleven de hele dag was de herinnering aan die smaken die ruimschoots mijn smaakpapillen hebben voldaan. Opmerking over dan milieu, elegant, maar met een sfeer dat maakte me ontspannen voelen. Dankzij vooral snel .......
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2013
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "commentaar"

    19/08/2012

    We hebben gegeten bij deze boerderij waarop wij het verzoek kregen door het raadplegen van de telefoon toen hij heel goed gereageerd werd. Zelfs ons oordeel is zeer positief op het gebied van catering en kwaliteit voor het geld, met € 30 hadden we een volledige maaltijd compleet met een fles wijn geopend voor ons koffie en snoep inbegrepen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    Agriturismo Millefiori La Corte delle Rose reageert
    Ik ben blij uw verwachtingen te hebben beantwoord.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "commentaar"

    19/08/2012

    We hebben gegeten bij deze boerderij waarop wij het verzoek kregen door het raadplegen van de telefoon toen hij heel goed gereageerd werd. Zelfs ons oordeel is zeer positief op het gebied van catering en kwaliteit voor het geld, met € 30 hadden we een volledige maaltijd compleet met een fles wijn geopend voor ons koffie en snoep inbegrepen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Weekend mooi!"

    22/07/2012

    We brachten een fantastisch weekend in het Rose Court. Ontbijt super overvloedig en heerlijk; de geweldige diners !!! All good inclusief wijn. Prachtige kamer, ruim en brandschoon! Perfect gastvrijheid, discretie en hartelijkheid verzekerd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige complimenten"

    01/07/2012

    Een zeer goede plek om te verblijven. Zeer prijsvriendelijk en geweldige gastvrijheid. We hadden een van de nieuwe kamers en het is erg goed. We hebben net al het comfort dat we wilden ontmoet. Speciale aandacht voor het diner bij Mille Fiori, het is echt geweldig. Prachtige traditionele gerechten en David en zijn mama zorgen ervoor dat u volledig opgevuld bent. David en zijn familie doen echt een geweldige baan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "familiePasen"

    11/04/2012

    We brachten een week echt mooi om Millefiori mezo brak één stap verwijderd van de stad en van het mooie van Veneto. We werden verwelkomd "met open armen" gevoel deel van de familie, lekker eten en vooral een Easter uitgebreide lunch. Jammer dat het niet in staat om te profiteren van het mooie zwembad, helaas is de onverwachte terugkeer van de kou heeft ons verraden. Beste wensen aan David, zeker zullen we elkaar weer ontmoeten quest'estare! John en Silvia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten