contactModalFeedback

Agriturismo Tenuta Castel Venezze

Via Feniletti, 420, San Martino di Venezze 45030 San Martino di Venezze (Rovigo)

"Super"
Volgens 90 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mearviglioso blijven en mooi en getalenteerd Maria"

    16/06/2010

    Maria excusi mij en vertraging in de evaluatie, maar we beginnen hadden cualque probleme bij aankomst in Madrid.

    Grazi alle

    Esplendido al, het park, bellamete het appartement arredado in rustieke stijl, en anque voedsel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2010
  • 8
    "Zeer goed"

    "Petra en Richard"

    19/01/2010

    We waren in september vorig jaar in Castel Venezze en genoten van de unieke sfeer. De tuin, het zwembad alles wat er is fantastisch. Ook de locatie voor tal van excursies naar de omliggende steden ideaal (zBVenedig, Chioggia, Padua. Iedereen is erg aardig en attent. We zullen terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2009
  • 8
    "Zeer goed"

    "Pasen 2009"

    06/11/2009

    Ik heb hier vier dagen met familie met Pasen, de meisjes van 3 en 7 jaar oud hadden plezier tanto.Il plaats, de eigenaar en medewerkers van het landgoed waard vele complimenti.Spero om terug te gaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2009
  • 10
    "Uitstekend"

    "Reageer op reactie T en M"

    03/10/2009

    heren T en M
    Het spijt me dat je gelukkig niet. Helaas kan ik niet iedereen tevreden stellen.
    Maar dit gepatenteerde onaardig misschien intriges
    sommige klanten ..... good luck
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2009
  • 4
    "Misleidend"

    "teleurstellend contrasten"

    13/09/2009

    Prachtige plek, een paradijs: mooi en fijn geregeld structuur, mooie tuin, mooi zwembad (met bomen omzoomde oase in het midden van de velden!). De juiste plek voor diegenen die rust en stilte hoek om zich te ontspannen ... Great inderdaad. Hetzelfde, maar we kunnen niet zeggen dat het welkom van de eigenaar, die soms leek niet veel aandacht voor klanten en hun impliciete, maar voor de hand liggende behoeften te reserveren. Een behandeling die, naar onze mening, contrasten en volledig aan de verwachtingen van degenen die een dergelijke plaats voor een rustige week te kiezen teleurstellen. We zullen niet terugkeren.
    ----------------

    Tenuta Castel Venezze Antwoord:

    heren T en M
    Het spijt me dat je gelukkig niet. Helaas kan ik niet iedereen tevreden stellen.
    Maar dit gepatenteerde onaardig misschien intriges
    sommige klanten ..... good luck
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2009
  • 10
    "Uitstekend"

    "wat een schande om te delen !!!"

    24/08/2009

    de foto's op de site zijn zeker mooi, maar niet de werkelijke toegevoegde waarde van de nalatenschap niet zenden: een bijna surrealistische rust, de pracht van de natuur, de harmonie van kleuren, geuren en geluiden was voor ons een geweldige tijd, gekruid door de aangenaamheid van! mevrouw Maria en haar zuster, die ons bedrijf gedurende de gehele vacanza.e last but not least een uitstekende keuken, gemaakt met een stevig ontbijt en heerlijke diners! volgende keer!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2009
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super, echt een aanrader, fantastisch"

    07/08/2009

    We verbleven hier voor een week en het was echt een uitstekende keuze; De eigenaar is erg behulpzaam en vriendelijk, het eten heerlijk en de kamers mooi en comfortabel; Uitstekende kwaliteit prijs verhouding, een echte aanrader dus.

    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2009
  • 10
    "Uitstekend"

    "Italië om verliefd"

    06/07/2009

    Een geweldige plek om te ontspannen. Een fantastische keuken met de beste wijn. Heel erg aardig, grappig mensen kijken na dit huis, vooral de dames in de keuken die echt weten hoe om te toveren perfecte Italiaanse keuken.
    Een pluim voor het hele team. Een week vakantie zullen we niet vergeten - vooral omdat we kregen erg aardige mensen uit de VS en Nederland kennen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2009
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige ervaring"

    31/08/2008

    Ciao Maria,

    We willen alleen laten weten hebben we hadden een heerlijk verblijf, hebben gereisd over de hele wereld en ervaringen in een breed scala van hotels van 4 te hebben gehad tot 5 sterren GL, we allebei niet Geconcludeerd Castel Venezze is een van onze absolute favorieten!
    Schrijf surethat we snel weer terug zal zijn om te genieten van uw fantastische keuken, uw grote gastvrijheid en de mooie omgeving van Rovigo!
    Tot ziens begin volgend jaar!
    Met vriendelijke groet van Garmisch-Partenkirchen,
    Béatrice en David

    Hallo uit München,
    Maria, wilden we jullie bedanken voor de geweldige gastvrijheid in uw prachtige Castel ons weer. Uw keuken is fantastisch, de kamers zijn prachtig ingericht en het gebied rond Rovigo een gedicht. Pure Italië zonder de wijdverspreide ended massatoerisme! Onze reizen naar Chioggia, Ferrara en Padova waren geweldig, Italië zoals het hoort! We kunnen alleen maar deze boerderij aanraden aan alle inwoners van München in hoge mate, zijn er nog steeds minder dan 5 uur rijden!
    Zie je volgend jaar Maria!
    Ciao
    Béatrice en David
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2008
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch"

    25/08/2008

    gepassioneerd vakantievilla's, dit is een van de weinigen die de maximale te bereiken
    kwaliteit en prijs, lekker en propretaria mevrouw Maria, de fantastische Castel Venezze terug gaan onderhouden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2008
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek om te ontspannen"

    22/08/2008

    We verbleven hier in augustus voor een week, heel erg leuk, rustig, rustig, ontspannen, geen geluiden. Goed zwembad, goed eten, goede kamer, leuke en beleefde mensen. We zullen terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2008
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beatifull ervaring"

    19/07/2008

    Beste Maria,
    Een reis naar Italië om te leren wat prachtige Italiaanse maaltijden was gewoon perfect bij Castel Venezze. Zo'n rustig, mooi huis in het midden van Italië - simpelweg een geweldige plek om te ontsnappen aan trans-Atlantische vluchten. Uw dagtochten naar de nabijgelegen wijnmakerij en Chioggia waren prachtige uitstapjes en u heeft ons zo goed verzorgd. U regelde zelfs dat uw chauffeur me midden in de nacht helemaal terug naar de luchthaven van Venetië zou brengen! Ik kan me niet voorstellen dat een meer mooie, ontspannende plek om Italiaanse keuken te genieten dan Castel Venezze. Bedankt voor een onvergetelijke vakantie, Darlene
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2007
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het was een perfecte vakantie"

    17/02/2008

    Mijn man en ik geboekt direct met het hotel voor een lang weekend na het zien van recensies op TripAdvisor en kijken naar de website - we waren naar Italië reizen om motorraces te kijken in het Adria circuit. De data van ons verblijf en de timing van onze aankomst zijn meerdere malen veranderd, maar de wijzigingen werden beleefd en zonder ophef geholpen - een opluchting toen ik zo ongemerkt voelde!
    De 2 woorden die ons verblijf samengevat waren - eenvoudig en ontspannend. Onze kamer op de begane grond en de avondmaaltijden we aten in de eetkamer waren eenvoudig en had alles wat we nodig hadden - diner was heerlijk en de sfeer informeel. Er was een goed en ruim ontbijtbuffet - de croissants in het bijzonder waren prachtig!
    Op 2 van onze dagen hadden we de tijd om bij het zwembad te zitten - gelegen met zon en schaduw beschikbaar - het weer was prachtig en de waterdruppel is de perfecte achtergrond voor een ontspannend lezen.
    Vanaf San Martino gingen we naar Venetië en brachten er een paar mooie, maar heel verschillende dagen daar - het was een perfecte vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2007
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het eten en de sfeer waren geweldig."

    06/02/2008

    Beste Maria,
    Mijn man en ik en onze kleine jongen hebben daar afgelopen zomer een week doorgebracht. We hebben een last-minute beslissing genomen om van Venetië te komen. We hadden een geweldige tijd en genoten van uw landgoed en gastvrijheid. We zullen zeker terugkomen op een dag om uw kooklessen te ervaren. Uw personeel en uzelf waren erg aardig en gastvrij. Het eten en de sfeer waren geweldig. Met vriendelijke groet, Soha, Dan en Tobi Sjostrom.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2007
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek om te verblijven"

    29/10/2007

    Mijn man Jim Doyle en ik brachten een week in het begin van september 07 bij de Tenuta Castel Venezze. We verbleven in een van de appartementen. Onze accommodatie was geweldig, de omgeving was erg rustig met veel oude wereld charme. Zelfs de vroege ochtendoproep van de cockeral was uitnodigend. De familie en het personeel van de Tenuta waren vriendelijk en professioneel. We ontmoetten veel bezoekers die bij de faciliteit bij het zwemmen verbleven, allemaal van hun verblijf genieten. Het is een ideale locatie voor het bezoeken van toeristische gebieden zoals Padua, Venetië enz. Voor ons deel, terwijl we zo ver als Padua gaan, brachten we veel tijd door in de omliggende dorpen en kleine steden die allemaal rustig waren. We hebben geen aarzeling om de Tenuta Castel Venezze aan te bevelen, en zijn zo blij dat het door ons door een collega van werk werd aangevraagd. Ga naar mijl mijl maith agaibh. Slan ga folie Margaret
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2007
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten