contactModalFeedback

Agriturismo Ca' del Sol

Località Casa Antonia, 1, Pacengo 37010 Lazise (Verona)

"Super"
Volgens 129 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "ontspannen sfeer"

    09/06/2017

    Ontspanning voor lichaam en geest - ruim park prachtig - persoonlijke verzorging
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Schoon, mooi, comfortabel."

    09/06/2017

    Zeer mooie en schone kamer. Sfeer zeer aangenaam. "Super" Breakfast.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Bedrijfsgroepen
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Zeer aangenaam verblijf"

    08/06/2017

    We zijn twee keer terug geweest en het is mogelijk dat weer terug! We verbleven in stacaravans, kleine huizen goed uitgerust en ingericht met moderne en smaakvol, schoon en met veel ruimte om je spullen op te slaan. De veranda is dus een echte toegevoegde waarde: Ontbijten in de open lucht en met het zingen van de vogels is onbetaalbaar! Privacy is nog steeds ruimschoots gewaarborgd door hoge heggen tussen een huis en de andere: hij geniet echt een leuke ontspannen vrede! Grote tuin, prachtige, met bomen omzoomde grasveld met zwembad, allemaal verzorgd vlekkeloos. En hoe zit het met de eigenaren? Simpatici en beschikbaar in alle, verwelkomen u met vertrouwdheid en beleefdheid. Ik raad het echt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 7
    "Goed"

    "heerlijk ontbijt en het zwembad"

    08/06/2017

    In de kamer kon je een veel lawaai van andere kamers, zoals toiletspoeling water uit de gootsteen, enz. Horen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Mooi en gezellig"

    08/06/2017

    Altijd aan de verwachtingen, zodat de kamers omdat de stacaravan, goed onderhouden gemeenschappelijke ruimtes en uitstekende ontbijten en stevig.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Spa's - spa
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon geweldig"

    08/06/2017

    Bijna alles was gewoon perfect. Zeer goed eten. Zeer goede kamers en faciliteiten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "vriendelijk, mooie locatie, functionele"

    08/06/2017

    al was het maar voor een baan, in de sfeer van het huis om te ontspannen, misschien op vakantie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfect"

    08/06/2017

    Een paar dagen met mijn zoon op het meer op een plek als deze is onvergetelijk
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Schoon, mooi, goed gelegend, zeer goed onderhouden. Helemaal tevreden!"

    25/04/2017

    We hadden zeer, zeer ontspannen vijf dagen na Pasen (medio april 2017) in de genoemde boerderij. Na een lange rit van Keulen, werden we zeer hartelijk verwelkomd door Antonia. We hadden twee boekten de 3 Serie familie comfort kamer, maar we kregen de 4-persoons kamers (de blauwe, wat je kunt zien op de belangrijkste afbeeldingen). Ze waren erg aardig 40 vierkante meter met een moderne, schone badkamer. Onze zoon was zeer tevreden over zijn eigen slaapgedeelte. Het complex zelf is erg mooi en tip-top onderhouden! + Locatie (u kunt oosten en westen van het Gardameer te bereiken zeer goed) + netheid + Grote kamer (niet alle, maar de onze was groot) + ontbijt (incl. Live cooking de omeletten en pannenkoeken, speciale functies, zoals chia en lijnzaad, vers brood (niet verpakt crackers, zoals gebruikelijk is in Italië) en nog veel meer) + De rest ... het was echt mooi en rustig daar :) + fietsen, waarbij helaas is er geen kinderzitje + zwembad, waar we waren eigenlijk nergens lunch er om probeer het uit +/- toegang tot het strand. We zouden helaas door de camping tot aan het water te krijgen ... Maar ik vond de stranden te Lazise, ??Bardolino, Garda, Malcesine rum zoals zo mooi, dus het stoorde ons niet zo aan het eind van +/- Het bed iets zou kunnen zijn op. Uiteindelijk zul je went er wel aan en slaapt als een steen, maar de matrassen kon eigenlijk een beetje zachter - Internet. Vervelend als je moet opnieuw kiezen elke keer. De referenties die werden gegeven aan ons, werkte niet voor ons en we hebben eigenlijk nep-Facebook-account aangemaakt op het internet te krijgen ... Van de andere kant was het een goede zaak, omdat we onszelf afgesloten en kon geen e-mail voortdurend te controleren - ) In totaal waren er eigenlijk heel tevreden. We zullen zeker terugkomen en deze keer zorgen voor meer familieleden met ;-)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Ca' del Sol reageert
    Zeer dank mevrouw Irina !! Tot ziens Staff Ca 'del Sol
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "echt geweldig"

    18/10/2016

    We hebben een geweldige vakantie. Alles was geweldig. Kom graag weer
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Ca' del Sol reageert
    Thanks for your review, we zijn blij dat je genoten hebt van uw verblijf, we wachten op je terug!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "absoluut prachtig, prachtig ingericht,"

    17/09/2016

    Prachtige omgeving, zeer beleefd, tuin sauber.Paolo van Capo altijd vriendelijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Ca' del Sol reageert
    Wij verwelkomen u met open armen te graag een toast zeggen! Paolo Capo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische plek om te verblijven"

    15/09/2016

    Mijn familie en ik nam een ??week vakantie in augustus 1 We voelden ons echt heel comfortabel. Onze kamer, Frühststücksraum en het hele gebied is echt mooi. Deze accommodatie ik zou elk moment aanraden. We zouden graag nog een keer met jou doorbrengen onze vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Ca' del Sol reageert
    Thanks for your review en voor elke keer dat u zal aanbevelen Ca del Sol. Wij herinneren u eraan dat we een nieuwe stacaravan !! Tot ziens!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Ons verblijf in september 2016"

    11/09/2016

    We hebben met onze kinderen een geweldige week in het Ca 'del Sol. De mensen daar zijn allemaal, zonder uitzondering mooi en meegaand, het ontbijt is goed - er is elke dag hetzelfde - er is geen variatie. We woonden vier tot een stacaravan. De recreatieve waarde is zeer goed en zeer hoog geweest. Al met al, we voelden ons zeer comfortabel. Enige punt van kritiek: De vier van de afzonderlijke berekening van ontbijt vanaf EUR 15, - p. P. en ontbijt niet goedkoop.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Ca' del Sol reageert
    Thanks for your review, we zijn blij dat u geniet van uw verblijf. Het ontbijt is alleen in de kamerprijs. De prijs van 15 euro verwijst naar het buffet en de nieuwe dienst met zijn vrouw Bianca, bereidt de zoete en hartige pannenkoeken, en vervolgens gebakken eieren, omeletten, eieren met spek, gekookte eieren - allemaal gemaakt tot het moment, in aanvulling op de 5 verschillende zelfgemaakte taarten ! Tot ziens!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Zeer mooie accommodatie, zeer aardige gastheren"

    10/09/2016

    We hadden een zeer aangenaam verblijf. Liefdevol ingerichte kamers en smaakvol ontworpen pand. Zeer goed ontbijt buffet met een zeer vriendelijke gastheren. Het enige kleine nadeel was dat de kamer en het balkon, maar was vrij klein en het bed een beetje ongemakkelijk en de nabijheid van de camping met het avondfeest entertainment (zeer luid, tot 23 uur). Maar je kunt krijgen over het goede, want de rest is echt een aanrader.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Ca' del Sol reageert
    Dank u voor uw waardering. Uw kamer heeft een klein balkon met een duidelijker beeld van de ligging van de kamer, in tegenstelling tot de andere vijf met een groot balkon met uitzicht op het meer! Het kamp ernaast maakt het soms animatie en entertainment voor de klant, en als het een beetje winderig, kunt u meer horen. Rusttijden worden altijd gerespecteerd. We hopen dat u weer terug komen!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Prachtige omgeving, mooie slaapkamers en zeer goed gerund."

    08/09/2016

    We hadden een zeer ontspannend verblijf, zoals mooie slaapkamers met uitzicht als we op de eerste verdieping waren. Onberispelijk schoon, geweldig ontbijt dat voortdurend opgevuld was met verse producten. Al het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Zou weer verblijven. Dank je
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Ca' del Sol reageert
    Veel dank! We horen graag dat u genoten van uw verblijf en het aangenaam vond. We kijken ernaar uit u weer te verwelkomen! Doei!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten