contactModalFeedback

Agriturismo I Tamasotti

Via dei Ciliegi, 8, 37030 Mezzane di Sotto (Verona)

"Fantastisch"
Volgens 12 recensies
  • Ligging en omgeving
    10/10
    "Fantastisch"
  • Activiteiten/services
    10/10
    "Fantastisch"
  • Accommodatie
    10/10
    "Fantastisch"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Echt een juweeltje!"

    24/08/2017

    De omgeving is rustig, rustig, landelijk, het huis is comfortabel, alles smaakvol en comfortabel ingericht met de hoogste kwaliteit in alles, en Sandro en Luisa waren zo aardig en vriendelijk gastheren. Het ontbijt, geserveerd op het terras, omvatte een royale portie vers fruit, ham, kaas, zelfgemaakte jam en gebak. Luisa's koken is hemels, dus probeer het restaurant (open donderdag tot en met zaterdag), en heb enkele van de goede wijn op de boerderij geproduceerd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De prefect agriturismo"

    20/07/2017

    We brachten twee nachten door met deze vriendelijke familie in de regio Veneto. De kamers zijn zeer schoon, parkeren makkelijk, de boerderij is echt mooi, wijn is geweldig en het eten (zowel ontbijt en diner) is super! In de tuin groeien ze groenten en houden kip. Een ander groot pluspunt is het feit dat dit dicht bij fantastische steden zoals Verona en Vicenza ligt - en natuurlijk Lago di Garda. Enkele dagen is de keuken niet open voor het avondeten, maar er zijn verschillende plaatsen in Mezzane di Sotto, dus laat het je niet stoppen met het boeken van een paar nachten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend, sterk aanbevolen!"

    13/05/2015

    We brachten twee nachten in Tamasotti en hadden de beste ervaring, de uitzichten zijn adembenemend, de kamers zijn zeer schoon, ruim en comfortabel en het eten is buiten deze wereld. Ik beveel aan om te reserveren voor het diner in het restaurant, het was de beste maaltijd inclusief de lokaal geproduceerde wijn die we hadden in onze hele Italië reis. De gastvrijheid was gewoon uitstekend, we zullen terugkomen wanneer we op afstand in dit gebied zijn!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het beste deel was er"

    11/04/2015

    Een geweldige ervaring. Vanaf het eerste moment dat we voelden ons thuis. De familie is zeer gastvrij. De kamers zijn zeer schoon en erg leuk. We voelden ons als in het paradijs. We zullen opnieuw gaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Echt een aanrader!"

    28/09/2014

    Het pand is prachtig gelegen in de wijngaarden en biedt een geweldig uitzicht. Met de auto Verona is gemakkelijk te bereiken in ongeveer 30-45 minuten. Het gastgezin is erg vriendelijk, attent en behulpzaam en maakt de accommodatie zeer liefdevol. Onze kamer was goed uitgerust en had een balkon met een prachtig uitzicht. Of het nu voor het ontbijt of 's avonds van een glas wijn - we voelden ons altijd welkom en waren een culinaire verwennerij. Over het algemeen kunnen we dit hotel zonder beperkingen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gewoon mooi"

    12/09/2014

    Wij (jong stel) waren slechts een nacht op doorreis in dit prachtige pand. Alles was gewoon perfect. Het diner is gewoon een must. Alles smaakt fris en zelfgemaakt. Het toont aan de ontbijttafel alles vers en met liefde gemaakt. Zelfs anders, de eigenaars waren altijd vriendelijk. Hoewel hier op het internet weinig foto's van de kamer. Zijn dit echt mooi en hebben allemaal een prachtig uitzicht. Eben geval de badkamer is mooi en groot en modern. De regen douche is groot en niet in een smalle glazen cabine. Het is de moeite waard in alle gevallen om terug te komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon een droom!"

    31/07/2014

    Tijdens het surfen op het internet op zoek naar een actieve boerderij kwamen we bij de I Tamasotti en we viel recht in de beschrijving en foto galerij. Bij aankomst werden we gewoon overweldigd door de locatie, de sfeer, de sfeer en de vriendelijkheid van onze gastheren. We verbleven gedurende 10 dagen en mochten heerlijk eten Luisa en Allesandros Valpolicella genieten herhaaldelijk. We hebben geen spijt! Alleen de dag van vertrek in de wetenschap dat de goede tijden is eerst over. Alessandro's gaf als cadeau een fles Valpolicella geweldig en we kocht meer. Zo kan de scheiding beter doorstaan ??:-))
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Eerste agri-tuourisme ervaring en zeker niet de laatste"

    28/04/2014

    Voor jullie allemaal op zoek naar een rustige plek met romantische uitzichten en royale gastheren, vlekkeloze en elegante plek, is dit de enige. Ga er gewoon voor. We hebben ervan genoten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een welkomende basis in de Veronese heuvels"

    04/11/2013

    We waren 3 koppels en brachten een week door in het agriturismo tijdens het verkennen van de Veneto. De kamers waren geweldig met alle voorzieningen die men zou kunnen van een kleine B & B op een wijngaard. De bedden / bedden waren comfortabel en de badkamer / douche was modern. De uitzichten vanaf het balkon hebben uitzicht op de wijngaard en de vallei hieronder. Gebotteld water, koffie en thee was beschikbaar in het kleine gemeenschappelijke gebied naast de kamers - het was een mooie touch en zeer gewaardeerd. Het ontbijt was overvloedig en heerlijk! Alessandro en Luisa en hun kinderen waren niet meer gastvrij geweest. Diner in restaurant is een must. Luisa's trots op haar voedselbereiding en presentatie schijnt door. Alessandro's service is fraai en gastvrij. De huiswijn is geweldig - waarom bestel alles anders. Deze plek is een schat!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek en locatie"

    13/10/2013

    We waren 3 koppels die hier voor een week in Sep-early Oct verbleven. Mooie ingerichte kamers met een terras met uitzicht op de prachtige sloophellingen en valleien. Luisa, haar man, zoon en medewerkers hebben ons zeer goed verzorgd. Het eten in het restaurant is 5 sterren kwaliteit. Ontbijt, inclusief, wordt ook prachtig gepresenteerd met vers fruit en zelfgemaakte taarten en broodjes. We hebben ook genoten van hun rumbuctious honden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "droom accommodatie"

    26/09/2013

    We hebben hier genoten in de vierde (2 paren) een fantastisch weekend verblijf !! De ligging van het huis prachtig gelegen op een heuvel, omringd door wijngaarden en olijfbomen. Het huis zelf is zeer smaakvol ingericht, prachtige meubels geven vooral de teelt / terras een onvergelijkbare sfeer. De eigenaren waren bezorgd ongelooflijk attent en voelen we ons comfortabel. Ruime kamers met grote bedden en een ruime badkamer liet ons een goede nacht. De "I Tamasotti" is een van de mooiste boerderijen die we ooit hebben bezocht. We komen terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie familie, charmante plek"

    02/08/2013

    We brachten 3 nachten in Tamasotti en het was heerlijk. Een charmante plek, prachtig ingericht. Het huis ligt bovenop een wijngaard, ca. 20 km van Verona. Het uitzicht vanaf het terras is absoluut prachtig! De kamers zijn comfortabel, goed ingericht. Elke kamer heeft toegang tot een balkon. Als u Tamasotti bezoekt, mis het diner niet! "Mama Lousia" is een fantastische kok! We hebben zelden iets gegeten wat goed is als het 4- gangs menu (de prijzen variëren tussen 30-40 euro per persoon). Iedereen is zo vriendelijk, zelfs de familiehond Mario. ;) Verona ligt in de buurt, Venetië op slechts 100 km afstand, wat uitstekend is voor een dagtrip, er zijn een aantal mooie kleine dorpjes in de buurt. Ik Tamasotti hielp ons om te ontspannen en een perfecte vakantie te maken van onze stresfull elke dag leven. We zijn zo terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten