contactModalFeedback

Agriturismo Il Melograno

Loc. Pigno 8/D, Villafranca di Verona 37069 Villafranca di Verona (Verona)

"Super"
Volgens 47 recensies
  • Ligging en omgeving
    9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Mooi en ontspannend"

    28/08/2018

    Mijn man en ik gingen naar deze mooie en ontspannende agriturismo !! En ik kan zeggen dat we ons thuis voelden, allemaal mooi, met veel natuur, een schoon zwembad en buitengewoon personeel! Mevr. Luciana, Susy, Eleonora en Gulia! Zeven stati bravissimi !!!!! Kann ich das 100% empfehlen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige plek voor gezinnen in het dorp"

    16/08/2018

    Het appartement was ruim, goed onderhouden, schoon en uitgerust met alles wat nodig was. Buiten is er een zwembad, een trampoline, fietsen en kinderfaciliteiten. De eigenaars en het personeel zijn gastvrij en bereid om te helpen met alles. Een prachtige, rustige plek en een geweldige uitvalsbasis voor het verkennen van het Gardameer We bleven een week en waren klaar om veel langer te blijven ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige vakantie"

    27/07/2018

    Ideale plek voor agriturismo vakanties in de omgeving van Verona en het Gardameer. Geweldige gastvrijheid, zeer mooie kamers, een prachtig landschap met een geweldige speeltuin voor de kinderen. We verbleven 7 nachten en zouden graag nog veel meer hebben verbleven!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Heerlijke plek"

    20/06/2018

    Ontspanning dag is leuk we zullen zeker heel vriendelijke eigenaren zijn die klaarstaan ??om aan elk verzoek te voldoen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We voelden ons als thuis."

    04/06/2018

    Een prachtige plek om te zijn, we voelden ons net als thuis. Na het maken van onze dagen uitstapjes we genoten van het zwembad en de tuinen mijn kinderen hielden ook de speeltuin met de Trampolin. Zeer goed ontbijt en een prachtig terras om gewoon een kopje koffie te drinken! Zeer schoon, het appartement had alles wat we nodig hebben om te genieten van een rustig verblijf. De familieleden en helpers geven de plaats een leuke ambient. We raden Il Melograno aan omdat je je niet in een hotel, maar thuis wilt voelen. Ik weet zeker dat we nog een keer zullen komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Il Melograno reageert
    HAllo LAura, was zo leuk je te ontmoeten (: Ik kijk ernaar uit om je weer te zien en misschien ontmoet ik de 4e jongen: D Grote knuffel van ons allemaal, Giulia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "zeer freundiich, schoon gewoon leuk"

    25/09/2017

    Ik was hier met mijn man en onze hond. We brachten een rustige en ontspannen vakantie met zeer vriendelijke mensen. We zullen terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 6
    "Redelijk"

    "het eerste moment is goed, maar de verrassingen komen na, is er iets beter"

    10/09/2017

    we er waren, de eerste indruk zo goed, goed onderhouden faciliteit veel voor kinderen, het zwembad, te koud voor vrouwen, etablissement is standart, als je appartement te nemen iets wilt, bakken koken ,, maar mist veel te huren geen oven, geen broodrooster, koffiezetapparaat zijn we niet met opzet denken, zodat u de vroege stukken te nemen. maar voor mij, gewoon Italiaans, koffie, van mini-automaat niet goed. beter je in een bar, café + croissant.2.euro.die bouwmethode is Italiaans, zodat je kunt horen de buren heel goed hatt geen privé-sector, alles is gebouwd op een lengte ,, televisie. alleen de Italiaanse, geen zat, tv voor de Duitse, die tegenwoordig standart ,, vliegveld in de buurt. de vlieger komen over het dak van de fabriek, groot, de laatste nacht 1:00, en in de ochtend de eerste ca. 6.20.anflug.in de buurt van een kippenboerderij moet zo zijn, omdat er zo veel vliegen, de auto's van de gasten en de eigenaar rijden veel, op gravel, dat is luid en in de voorkant van het gebouw de aangewezen voor kinderen groot wild was verkeerd angelegt..parken is goed. Dus voor kinderen, goed voor mensen die rust en ontspanning wilt, het is geen kind vorteilhaft..preise voor 2 personen en 2 niet preiswert.das hele ding is gebouwd als een ..Motel ... praktische, zullen we weer kiezen voor een betere 2018 Frankrijk Provence heeft om ver te reizen van nog te beschrijven als hun beste. zeer goede apparatuur, de zee is slechts 15, ik heb schoon zeewater dat is niet schoon Garda prijzen kijk absoluut prive voor een klein huisje werd ze internett .italien vroeger beter min.und. We waarderen de goede Italië Frankrijk ..pastas.jedoch zorgt voor verse vis dag, van hoge kwaliteit rose wijn preiswert.und keuken een echt goede Franse lebensweise.und is provence ,, waren als top.feinst om sehen.negativ om het bezoek te zien Garda aan ,, eten was niet zo goed en je vermeiden.am land teuer.sollte beter
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zeer goed"

    10/06/2017

    We hebben meerdere malen verbleven in il melegrano, elk verblijf was perfectie alle dingen .de baas Eleonora en Nona zijn zeer warm .de twee Tedesci.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende familie gerunde site met een echte warmte en vriendelijkheid."

    08/08/2016

    We verbleven 7 dagen in begin juli 2016 en hadden een fantastische tijd. Zoveel wij planen om volgend jaar 2 weken te boeken, omdat het welkom, faciliteiten en ontbijt net zo goed zijn! De gastheren hebben alles aan het denken en het is de kleine kleine aanraking die deze plek zo speciaal maken. De terreinen zijn zo goed onderhouden, er zijn dingen voor de kinderen om te doen (ze hebben zelfs een kleine kunstmatige voetbalveld!) En de plek had het extra voordeel van Luciana! Ze spreekt geen woord Engels maar wat ze in de taalkunde ontbreekt, maakte ze in handgebaren! Ze is een absolute ster en was altijd bij de hand om te helpen met alles wat we wilden. Guliana de gastheer was ook een fantastische gastheer (sprak perfect Engels) en maakte ook de beste omelet op een ochtend. De eieren waren van haar ter plaatse kippen. Al met al, een echt prachtige plek en een die we zullen gaan bezoeken voor de komende jaren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Il Melograno reageert
    Hallo lieve Ian, veel dank voor de reacties! Ik kijk ernaar uit om je weer te zien! Klaar voor de volgende Italiaanse les door Luciana? : D MAny knuffels en kusjes
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "warmte, vriendelijkheid, beschikbaarheid, netheid en de locatie zijn de hoogtepunten van deze boerderij"

    14/07/2016

    Ik heb drie geweldige dagen midden in de natuur. Ik ben een liefhebber van mountainbike en ik vond ze de ideale plek om ofwel naar het Gardameer naar Mantua aan de populaire fietspad. Geweldig welkom bij onze aankomst en mooi appartement toegewezen. Schoon zwembad liet ons toe om ons op te frissen na een lange ritten. Onder vermelding van de eigenaar ontmoette we prachtige fietsroutes. plaats aan te bevelen aan alle gezinnen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspan en hoffelijkheid"

    11/05/2016

    We gasten waren bij deze boerderij in het weekend en we hebben er echt van genoten. The Eleanor en Luciana dames waren zeer vriendelijk en zeer beschikbaar zijn en de accommodatie is geweldig: elke hoek van het park is veel aandacht voor detail, het appartement en 'brandschoon en zeer goed ingericht, kortom, een ware oase van rust. We zullen zeker terugkomen. Family Bellesi Andrea
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bedankt voor de heerlijke vakantie !!!!!"

    28/08/2015

    Liefde Eleonora, waren we de tweede week van augustus om uw gast. Nogmaals bedankt voor uw gastvrijheid, de goed ontbijt, een all-round welzijn !!!! Het zwembad was geweldig, de kamers comfortabel en zeer schoon, het terrein ruim en rustig. Ook groeten !! - haar tante, we hebben in de eerste 5 minuten gesloten voor het hart We waren zeker niet de laatste keer als je ..... groeten uit Duitsland, Fam. Förster
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    25/08/2015

    We kwamen op 12 augustus en brachten onvergetelijke dagen ondergedompeld in het groene landschap, zijn wijngaarden en boomgaarden. Na zijn terugkeer uit reizen vonden we ontspannen in het zwembad, met inbegrip van hagen en gemanicuurde gazons, en frisse lucht in de kamers, zeer ruim en schoon. Kwaliteit ook goed slapen op de slaapbank. We waren geschokt door de aandacht voor detail van deze structuur en de aandacht voor de gastheer, zelfs bij het ontbijt. Overvloed en de versheid van de producten, gebak van verschillende soorten en vers fruit in gouache, amazing jam gemaakt op de boerderij, en ook verschillend salati.Abbiamo producten gevonden in Eleonora en zijn medewerkers van de nieuwe vrienden en we zullen ze te vinden zonder enige twijfel! Je bent geweldig ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Il Melograno reageert
    Thanks Angela, zullen we zijn warme woorden te brengen in het hart :-))
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alle goede dingen komen in drieën"

    20/08/2015

    Dit jaar is voor het derde achtereenvolgende jaar hebben wij onze vakantie doorgebracht in 'agriturismo il Melograno. Zoals gewoonlijk alles super: Ontbijt in overvloed, mooie appartementen en zeer schoon. Erg leuk voor de kinderen. Resounding voetbalveld en de lodge in het park. Met dank aan het hele team in het bijzonder aan mevrouw Luciana, altijd behulpzaam en geduldig. Thanks Eleanor van alles. We zullen je weer te zien volgend jaar, we hebben al 'geboekt. Ik beveel het aan alle !!!!!! Ilaria, Jordanië, Sofia, Matthias, Marco da Siena
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Il Melograno reageert
    Dank u mijn lieve vrienden ... wat te zeggen? Uw waardering is onze beste tevredenheid en ricompensa.Grazie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 2
    "Slecht"

    "slechte ervaring"

    12/08/2015

    We zijn aangekomen in dit etablissement en zal het eerste geval x laatste keer dat ik moet erop wijzen onjuiste beschrijving van het bedrijf met betrekking tot de poor broodjes cakes yoghurt, enz nn x is niets zoals beschreven buffet! Dan is de benoeming tot reiniging zijn never mind ik zal we deze schoon te maken oude na .... x over hobbelig bedden vooral slaapbank voor mijn kinderen sprak zeer comfortabel beschrijving x niets een houten bord gevuld met stof aan de binnenkant van het beschreven als per klant verwennerij fantasieën perziken ons na drie dagen dat we in de ochtend vroegen we vonden ze in de avond op onze terugkeer! ruwe één harde klap .... we laten vallen .... de structuur zorgt voor dieren x houden iets mis .... maar je pultroppo dierlijke uitwerpselen zijn rond het hebben van kinderen is het vervelend ... de eigenaren zijn in de ochtend een paar uur ..... maar klanten zijn er weer verlaten !!! nn Maii de meeste zou het niet aanraden aan iedereen !!!!!!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Il Melograno reageert
    Buongiorno Luca, ik smeek om uw beoordeling te beantwoorden proberen duidelijk en volledig te zijn want het is de eerste keer dat ik doe het in 10 jaar. Laat ik beginnen met te zeggen dat onze familie met veel passie en met een bijdrage van ons personeel probeert elke dag om het verblijf van onze gasten te verbeteren, soms hebben we niet volledig slagen in ons doel om iedereen tevreden te stellen als elke gast heeft zijn eigen behoeften, gewoonten en verwachtingen . Het lijkt me dat ze hier niet is aangekomen per ongeluk de reservering dateert minstens een maand geleden en verbleven in een appartement dat niet voorzien is het ontbijt dus ze is zijn familie er niet in geslaagd om te proeven en te bekritiseren het dan geweest. We vinden het jammer dat zijn kinderen een niet erg comfortabel hard bed gevonden hebben, sommige klanten hebben gesuggereerd met behulp van meer harde matrassen om de kwaliteit van de slaap te verbeteren, moeten we alle zachte en harde matrassen hebben om ze te veranderen na de eerste overnachting klant afhankelijk van de nacht. Uiteraard is dit alles ondenkbaar. De netheid en hygiëne van de structuur zijn onze forte zoals gerapporteerd door de reviews van onze gasten. In ieder geval zijn we erg jammer, maar als ik had gewezen konden we zo veel mogelijk te bieden. De hond uitwerpselen van de gasten zijn niet onze verantwoordelijkheid, maar de eigenaar van de hond. Ik heb nooit problemen mee gehad, omdat mijn klanten altijd direct zijn schoon, maar het kan gebeuren dat in een gebied van ongeveer 0,5 hectare iets kan ontsnappen. De oude vrouw dat ze citeert is mijn tante Luciana, behulpzaam en geduldig, en dit kan gezien elke dag door onze gasten. Met betrekking tot de aanwezigheid van de eigenaren, zijn we in het hotel om 6 uur elke dag tot en met 13, niet een paar uur. De wet bepaalt dat de 'boerderij is een activiteit met betrekking en complementair aan de boerderij en dan, zoals u zich kunt voorstellen, in de zomer zijn we druk bezig van het werk in de velden. Ze kunnen dan zijn dagen als wij afwezig zijn, maar tante is alomtegenwoordig. De perziken krijgen ze een paar dagen, omdat ze niet elke dag worden verzameld. Als je vond ze hard om u te informeren dat moet ook worden verzameld om te worden verkocht, maar kon de wens te willen rijp om te eten te uiten en we overgegaan. Mijn excuses als ik te lang in het antwoord, maar ik wilde zo duidelijk mogelijk te zijn. Ik dank ook zijn mening over dit omdat na het overwinnen van de eerste verrassing we wisten niet om iets voor lief te nemen, en dat is altijd mogelijk, voor de toekomst, proberen om voortdurend verbeteren van onze service. Ik hoop dat je nog steeds de gasten in de toekomst om te proberen om je van gedachten verandert, en waarderen onze inspanningen, in de tussentijd de begroeting als ze beginnen onze hartelijke Israëlische gasten die hebben verbleven met ons voor de vierde achtereenvolgende jaar. Dit is de grootste tevredenheid van ons werk.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      4/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten