Agriturismo Riondel

Via Coletto, 1, 37010 Affi (Verona)

"Super"
Volgens 36 recensies
  • Ligging en omgeving
    9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige accommodatie - we hebben erg genoten van het verblijf"

    23/07/2018

    We brachten een heerlijke week door in Agriturismo Riondel. Het hele gebied is zeer goed onderhouden, u kunt ontspannen bij het zwembad of in de tuin zitten. De kamers zijn zeer modern en uitgerust met airconditioning. 'S Ochtends begint de dag met een heerlijk ontbijtbuffet en heerlijke cappuccino. Veel dank aan Elena!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Riondel reageert
    Beste Daniela en Marian, heel erg bedankt voor je vriendelijke beoordeling, ik ben blij dat je leuke tijd hier bij Riondel hebt gehad en ik hoop je weer te mogen verwelkomen! Een dikke knuffel ! Elena
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige nieuwe context, gastvrij en verzorgd in de minimale details op een steenworp afstand van het prachtige centrum van bardolino"

    14/06/2018

    mooie nieuwe context, gezellig en verzorgd in de minimale details op een steenworp afstand van het prachtige centrum van bardolino en alle andere mooie dorpjes die altijd gastvrij zijn. hierheen komen was een mooie en onverwachte verrassing.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Riondel reageert
    Goedenavond, ik ben erg blij dat ik je hier in Riondel heb mogen ontvangen en bedankt voor je vriendelijke beoordeling. Tot snel! Elena
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastico"

    07/06/2018

    Elena en Fabio zijn erg aardig en we hadden een perfect verblijf. Alle details maakten van Riondel een heel speciale plaats voor mijn gezin. Elena hielp ons zelfs met goede informatie over het gebied, zoals restaurants en wijnhuizen. Elena en Fabio sono molto gentili en abbiamo avuto a perfetta soggiorni. Tutti i dettagli dell'Riondel realizzato in een luogo molto speciale per la mia famiglia. Elena ci hanno anche aiutati met een buona informazione circa la regione, come ristoranti en cantine.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Riondel reageert
    Beste Marcel, we waren erg blij je hier in Riondel te mogen verwelkomen en we danken je voor je vriendelijke beoordeling. Tot ziens Elena en Fabio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Jammer dat er maar 1 nacht was"

    29/04/2018

    Aangekomen in deze prachtige boerderij treft je meteen de prachtige structuur en de omgeving ... kom binnen we werden begroet door de gastvrouw ... een heel aardig meisje en beleefde manieren ... de kamer is een juweel van wit en hout .. erg schoon !! Buiten verwelkom je een mooie, goed onderhouden geboorte en een prachtig zwembad ... het ontbijt is gevarieerd met verse producten en niet .. aandacht en aandacht voor detail in alle aspecten ... Als je met kinderen reist, zul je buitenspellen voor hen vinden .. tijdens het ontbijt voor mijn 2-jarige meisje zijn voorzien van gekleurde placemats en plastic borden en glazen zodat je rustig kunt eten zonder de zorgen die schade hebben veroorzaakt?? .. we komen zeker terug !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    Agriturismo Riondel reageert
    Beste Federica, bedankt voor uw bezoek hier op mijn boerderij en voor uw commentaar, ben ik blij dat u gezond was en ik hoop u weer te kunnen ontvangen als u terugkeert naar het Gardameer! Elena
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "uitstekende kleine vakantie"

    06/06/2017

    Net verbleven in deze boerderij, onberispelijke structuur, nieuw, schoon uitzonderlijk, ruim en licht, zijn alle details verzorgd, de moderne badkamer is prachtig (kamer Rino), maar ik denk dat de andere kamers zijn zelfs met de moderne douche is er is zeer breed in 2 (vooral volwassenen en kinderen) de lift leidt naar alle kamers in het comfort van de meer comfortabel voor mensen met speciale behoeften (kleine kinderen, terwijl ze slapen) kunnen ster op het terras zijn dhafne en flora het exterieur is erg gezellig en goed onderhouden zeer rustig, het zwembad is prachtig en heeft een prachtig uitzicht, enige nadeel (voor misschien een ontwerpfout) de partij voor de kinderen niet hebben gemaakt "oneindig" raakt snel gevuld met bloemen en insecten en gaat voortdurend schoon, maar het is een detail vergeeflijke heerlijk ontbijt met zelfgemaakte producten mevrouw Elena is vriendelijk en zeer beschikbaar vooral in het verklaren van de restaurants in de omgeving waar te eten echt goed en betaal de juiste prijs ... we zullen zeker terugkomen !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Riondel reageert
    Dank u voor uw zeer vriendelijke beoordeling en ik ben blij dat je je gevonden goed hier bij Riondel. We zullen erg blij om opnieuw gastheer wanneer u terugkeert naar het Gardameer! Elena
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ongelooflijk ontspannende dagen"

    19/04/2017

    Prachtige locatie en groot dat beschikbare grond wordt. De kamers zijn allemaal nieuw en super schoon. Het ontbijt liet veel te wensen over en de cappuccino moet umbedingt proberen, een droom! De hospita was zeer gastvrij. Ze gaf ons tips over bezienswaardigheden zeer goed en heeft zelfs ons geboekt met de pc een dagkaart voor een fiets huren in Verona. Op deze manier, een grote dank! We voelden ons zeer comfortabel en liefde terug te komen. Of u nu een jong stel of gezin met kinderen, zijn wij van mening dat de boerderij Riondel is de ideale plek om de perfecte vakantie aan het Gardameer door te brengen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "We hebben gevoeld zeer comfortabel ..."

    25/09/2016

    Elena en haar familie waren geweldige gastheren en altijd proberen om ons zo aangenaam mogelijk te maken van de 12-daags verblijf. De al begonnen bij aankomst met de voorbereide restaurant lijst, die Elena gaf ons persoonlijke tips. Ze nam veel tijd, ook al kwamen we erg laat en had de check-in tijd al voorbij. Over twee dagen, wilden we goed beginnen voordat de reguliere ontbijt. Nogmaals, dit was geen probleem. Elena al voorzag ons van het ontbijt de avond tevoren in de koelkast, dus we konden ons vroeg in de ochtend lunchpakketten te smeren. De kamers zijn heel mooi, smaakvol, modern ingericht en hoe het hele systeem zeer schoon en goed onderhouden. Bardolino en dus het Gardameer kan worden bereikt met de auto in ongeveer 10 minuten. We zijn blij te hebben gekozen voor een hotel als dit, in plaats daarvan gaan direct aan het Gardameer in het toeristische hype. Al met al perfect, een punt aftrek dan verwacht, als gevolg van de weg, die nog steeds luider was. Echter, dit maakt het alleen een dag op het grasveld merkbaar en is niet merkbaar in de kamers. Omdat we veel waren op reis en bracht slechts een halve dag in Riondel, dat feit was niet erg relevant voor ons. We zullen zeker terugkomen wanneer het ons verschlägt nogmaals naar het Gardameer!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    Agriturismo Riondel reageert
    Beste Rene en Vanessa, hartelijk bedankt voor uw vriendelijke beoordeling, ik ben zo blij dat je hier een fijn verblijf in Riondel heeft gehad. Bis kaal !!! Een dikke knuffel ! Elena
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "pure ontspanning"

    21/08/2016

    Een mooie, liefdevol ontworpen faciliteit met een prachtig zwembad en een grote speeltuin en een grasveld. De kamers zijn zeer goed ingericht. Het ontbijt en cappuccino zijn een droom en een geweldig begin van de dag. Vanaf hier kunt u het meer en de omgeving zeer goed te verkennen. We voelden ons volkomen zeer comfortabel
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Riondel reageert
    Beste christen, hartelijk dank voor uw vriendelijke recensie! Ik ben zo blij dat u hier een fijn verblijf in Riondel heeft en ik hoop u graag weer te verwelkomen! Een dikke knuffel! Elena
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "WEEKEND ALLEEN"

    01/08/2016

    Een tabel plaatsen !!!! Een grote dank aan Helen voor de prachtige dagen doorgebracht in zijn land. Alles perfecte plek veel details, comfortabele en schone kamers, een zwembad om te ontspannen is wow ontbijt. Plaats absoluut terugkeren. grazieeee
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Riondel reageert
    Hallo, Hartelijk dank voor uw zeer vriendelijke beoordeling, ik ben erg blij dat u allemaal een fijn weekend hier in Riondel en hopen u te mogen verwelkomen! Elena
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Allemaal heel aardig"

    30/06/2016

    We brachten drie heerlijke dagen de plaats is mooi de kinderen gezellig en schoon genoten van alles en vooral het prachtige zwembad dankzij de managers.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    Agriturismo Riondel reageert
    Goedenavond, ik ben erg blij dat je je gevonden hebt hier goed op Riondel! Tot ziens! Een knuffel voor alle Elena familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onze eerste Agriturismo-vaction .... en het was fantastisch!"

    04/06/2016

    Elena en haar familie lopen een echt mooie plek, die zeer goed onderhouden is en biedt elk comfort dat u zich kan voorstellen. Het huis is in perfecte staat en combineert elementen van oude Italiaanse boerderijen met zeer modern design. U vindt er een mooi huis, dat op een zeer mooie manier is ingericht, maar niet overvol. De ontbijtzaal is ook in een mooi modern design en perfecte staat. Bij het buffet vind je een heel goede keuze. Van brood, broodjes, kaas, eieren naar Italiaanse salami en ham. Als zakenreiziger reis ik veel en laat me je waarborgen, je zal niets missen. De kwaliteit is ook perfect. Neem ook de kans en probeer Elena's handgemaakte cappuccino. U zal er nooit na gaan! In de tuin vindt u ook een zeer goed onderhouden zwembad dat ook voor kinderen gescheiden is. Daarnaast zijn er stoelen, ligstoelen en parasols aanwezig. Mis de kans om het hele complex 's nachts te zien, want het is echt fantastisch verlicht. Om dingen kort te snijden, kwamen we naar Elena's Agriturismo voor 4 dagen en ontspannen aan het Gardameer. Aangezien dit onze eerste keer naar Agriturismo was, werden onze verwachtingen niet alleen vervuld, maar eerlijk gezegd waren we zeker overweldigd door dit fantastische complex, de kwaliteit van het huis en de kamers en de vriendelijkheid van de eigenaars. Er is absoluut niets dat we missen? .. behalve wat meer dagen om te blijven? Elena en haar familie lopen een perfecte Agriturismo en we zijn 100% zeker, dat we nog een paar keer terugkomen. En als u op zoek bent naar een goede plek om te verblijven met vriendelijke eigenaars, perfect ontbijt, dichtbij het Gardameer en misschien een plek om te ontspannen bij het zwembad, dan bent u meer dan bij Agriturismo Riondel! Voor ons was het als in een 5 sterren hotel, gewoon beter! Al het beste en zie je zoooooon! Daniela & Sven
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Riondel reageert
    Beste Daniela & Sven, heel erg bedankt voor uw vriendelijke recensie! Ik ben erg blij dat je Riondel leuk vond, de mix van oude Italiaanse boerderijen met modern design, mijn ontbijt, mijn cappuccino, de tuin en het zwembad ... Ik hoop u snel te verwelkomen. Groeten uit Gardameer! Elena
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Elke keer dat de liefde om terug te gaan"

    26/05/2016

    Een absoluut aan te bevelen hotel. De kamers zijn modern en worden elke dag schoongemaakt zeer netjes. In de ochtend is er een heerlijk ontbijt. Op verzoek van een vers, roerei en / of cappuccino gemaakt. Elena, de eigenaar, is altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Voor vragen over restaurants en excursies in de omgeving, had ze altijd een tip. Het buitenzwembad is momenteel in aanbouw en zijn verkrijgbaar in real time. Op het grasveld met ligstoelen en parasols. Plaatsen zoals Bardolino of Garda zijn met de auto in ongeveer 10 - 15 minuten afstand. Het enige dat is niet zo mooi, de dunne muren in de kamers. Conclusie: Een geweldige vakantie in een prachtige omgeving. We zullen terugkomen. Een grote dank aan Elena en haar team.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Reiniging en onderhoud aan de n-graad"

    04/05/2016

    Het is een prachtig landhuis, zeer goed gerenoveerd; alles wordt verzorgd op een zorgvuldige en een onberispelijke netheid. De ontbijtzaal is een juweeltje. Het ontbijt is overvloedig, is er meer van alles en de kwaliteit ontbreekt niet! Voor de kinderen zijn er ponyrijden en kinderboerderij geiten bekend worden, evenals voldoende ruimte om te spelen. Zwemmen bijna klaar is, wordt er niets ontbreekt! Ons verblijf duurde niet lang, maar genoeg om te begrijpen hoe Elena is slim!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Riondel reageert
    Lieve Veronica, ik dank u voor uw super aardig beoordeling. Ik ben blij dat je gevonden om hier goed Riondel en ik hoop je weer te mogen verwelkomen! Een knuffel voor uw kinderen! Elena
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    04/11/2015

    Vaak denken we aan onze heerlijke vakantie in Italië aan Elena teruggenomen door de warme ontvangst van het heerlijke ontbijt naar onze prachtige gemoderniseerde kamers. De rest van het huis suggereert een goede architect. Een ontspannen glas wijn kan worden waargenomen vanuit de tuin een prachtige zonsondergang in vergaande achtergrond, als de boerderij is een beetje hoger dan de omliggende gebouwen. Het kleine zwembad en de twee pony's waren een genot voor onze jonge zoon. Op dit punt groeten aan Pietro :-) We hebben gevoeld zeer comfortabel. Christian, Susanne en Leopold
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Riondel reageert
    Beste Susanne, Christian en Leopold, heel erg bedankt voor uw vriendelijke riviewijn, het is me blij dat je hier een fijne vakantie in Riondel hebt gehad en ik hoop u graag weer te mogen verwelkomen. Een grote grote knuffel voor Leopold! Elena Pietro Fabio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Claudia Maddalena"

    12/09/2015

    Het pand is een klein stukje rijden van Bardolino. Het is zeer schoon, er is een goed en gevarieerd Frühstück.Der cappuccino is heerlijk, de Elena frisch voorbereid !! Alles is met veel aandacht voor detail eingerichtet.Elena zijn heel veel tips voor uitstapjes en goede restaurants. Een grote hulp! Een plek om terug te komen !! We hebben gevoeld zeer comfortabel. Onze kinderen hielden van de twee lieve pony's.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Riondel reageert
    Beste Claudia, heel erg bedankt voor uw zo vriendelijke recensie. Ik ben blij dat je hier fijne tijd bij Riondel hebt en ik hoop u graag weer te mogen verwelkomen! Mijn capuccino is altijd klaar voor u! Fijne dag! Elena
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten