contactModalFeedback

Agriturismo San Mattia

Via Santa Giuliana, 2a, 37128 Verona (Verona)

"Zeer goed"
Volgens 16 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,1/10
    "Super"
  • Restaurant
    8,8/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Goede keuken en adequate prijs "

    25/12/2018

    We hadden Kerstmis en hadden een geweldige tijd.
    De keuken is zeer goed en de prijs is voldoende.
    De obers zijn aardig en vriendelijk.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    03/06/2018

    Uitzonderlijk personeel in vriendelijkheid en gastvrijheid. Gezond en smakelijk eten. Mooie kamers. Adembenemend uitzicht !!!! Zien, blijven en eten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    19/02/2018

    Mooi en comfortabel. Erg aardig.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige accommodatie en al personalr"

    19/11/2017

    We waren er afgelopen week en vonden een prachtige plek voor zowel de locatie (uitstekend uitzicht van Verona), die als locatie. Het personeel altijd aanwezig en attent, en de eenvoudige, maar goed eten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie, rustige en vriendelijke"

    15/11/2017

    We brachten vier dagen in Verona en waren al op onze aankomst betoverd door de ligging en de Corte San Mattia. Al het personeel merkten we met vriendelijkheid en zeer meegaand. De kamer en badkamer flitste er prachtig uit op het historische centrum van Verona met netheid en het uitzicht. Het ontbijt was uitstekend en zeer gevarieerd. We zullen zeker terugkomen en we hebben San Mattia weiterempfohlen.Liebe al onze vrienden groeten uit Oostenrijk Fam. Schmidt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 5
    "Misleidend"

    "Mooie locatie, maar de warmte is volledig ontbreekt"

    24/09/2016

    Zeer mooie locatie, die zakelijk wordt geëxploiteerd. De kamers zijn zeer goed, het eten bij de meeste middenklasse, vlees geserveerd koud en net zo smakeloos als pasta, waarvan de kwaliteit Italiaanse normen op elk niveau. Het menu prijs is duidelijk overdreven. Na de laatste hap, waren we eruit gegooid na het werken overal om ons heen al druk tijdens de maaltijd. Let op: aanbod van San Mattia alles !! Net gelezen, krijgt het aangeboden iets dat niet noodzakelijkerwijs overeen met het verzoek zonder expliciet wijst erop .. Waarschuwing (dit kan San Mattia niets): geen vertrouwen in de NAVIGON tijdens het rijden !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      3,5/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Holidays einde januari"

    10/01/2016

    Bovenaanzicht, mooie wandelpaden, uitstekende busdienst, goed personeel en eten! We houden ervan om weer te gaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Een echte aanrader!"

    09/12/2015

    Ik merkte dat ik echt goed vanuit elk gezichtspunt. Zeer vriendelijk personeel, heerlijk eten, goede wijn !! comfortabele en ruime kamers. Ik heb echt niets negatiefs te zeggen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2015
    Agriturismo San Mattia reageert
    Lieve Francesca, ik dank u hartelijk voor uw beoordeling. Wij hopen u weer te zien bij een andere gelegenheid in Verona, Camilla
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Om het bezoek nog specialer Verona te maken!"

    03/11/2015

    Terwijl Verona is al romantisch van zijn eigen, is het nog zo dat het hebben van de mogelijkheid om te verblijven in dit land, maakt de reis meer bijzonder. Zijn sterke punt is de locatie: het prachtige panoramische terras kunt u de hele stad van Verona te zien! Niet te vergeten de ontvangst Doc en verrukkelijke lokale gerechten noemen ... Helaas ben ik gestopt voor een korte tijd in deze boerderij. Ik bezocht het land met zijn eigenaar, John, proefde de keuken van een zeer mooi restaurant en probeerde de wijnen geproduceerd op het terrein (heerlijk, door de manier!) Ik zal terugkeren om te verblijven in één van de kamers, tot 100% van het bezoek af te ronden deze boerderij zo bijzonder!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo San Mattia reageert
    Gentile Mara, heel erg bedankt voor het verlaten van een beoordeling. Inderdaad, onze sterke punt is de locatie, op 5 minuten rijden van het centrum, met een prachtig panoramisch terras (zoals u hebt gezien). Wij hopen u opnieuw te hebben onder onze gasten, Camilla
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een juweel met uitzicht op Verona"

    03/11/2015

    Een romantisch uitzicht op de stad van Verona, een glas wijn en een heerlijke taart. Het is het eerste beeld dat opkomt bij het denken over de ervaring die ik woonde in San Mattia. Ik absoluut aanraden voor een dag tour met ingebouwde Verona (te bereiken met de auto in een korte tijd) en voor een langer verblijf in een van de kamers, ook het aanbieden van een panoramisch uitzicht. Van de nota, de rondleiding door de wijngaard en het verhaal van de geschiedenis van het bedrijf; hier Milly, de cagnolona "pluche", begeleidt bezoekers. Proeven uitstekende wijnen, begeleid door uitstekende lunch. Proficiat aan John en zijn personeel!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2015
    • Reiziger: Bedrijfsgroepen
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    Agriturismo San Mattia reageert
    Gentile Aurora, wij danken u veel voor het geven van ons een reactie. Wij bevestigen dat onze onvermoeibare Milly blijft het voortouw te nemen in de tour in het land, zelfs in de winter. In de hoop om je weer als onze gast, Met vriendelijke groet, Camilla
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "Het is niet een agriturismo"

    15/08/2015

    Appartement nr 15! Help een geluid zoals een koelkast jaren '80 ons voortdurend begeleid tijdens ons verblijf ingekort tot 2 nachten. Op onze eerste nacht, gaan we naar Verona tot 23u, en een verrassing geluid blijft servers fans of oude koelkast weerklonk door de wanden van het appartement ... Na het snijden van airconditioning, een koelkast en zelfs buiten de elektrisch paneel, kijken wij verantwoordelijk. NO aanwezig was, alleen een beminnelijke chef vriendelijk komen om het geluid en na stress te zien (omdat het geen last van de ambtenaren van de nacht !!!), een verantwoordelijke contact door tekst, dan heeft vrijgegeven een een andere kamer voor de nacht. We namen onze pyjama's en we som gingen naar deze. De morgen geen excuses of geen bezoek aan de manager, dus ik zal het probleem om thuis uit te leggen: INCREDIBLE niemand wilde toegeven dat er was een constante (niet storend tijdens de dag) als zogenaamde "mensen niet s'had nooit geklaagd "ik laat je het niveau van deze reactie van een bureau dat kamers verhuurt aan 125E nacht zonder pti dej oordelen !! DAN, zijn veranderd zijn toon eindelijk stemt ermee in om te zeggen dat er een geluid in haar MAAR NORMAAL (Francesca). NIET Laat ons weten waar Hindert het lawaai (zeker groot netwerken machine voor het afgeven zich onder de eerste 3 appartementen ...) Ik zou niet verder gaan, het was al 12u en laat ons een alternatief, laat in 30min of neem een ??kamer in plaats van het appartement voor dezelfde prijs !!! wij helaas houden het appartement nog een nacht tijd om een ??andere plek om te slapen of koelkast (verse producten kocht een ander agriturismo het begin van ons verblijf in Noord-Italië) vinden en we boekten opera 's avonds Arena van Verona (prachtig door de manier). Conclusie: SAN MATTIA is een hotel en niet een agriturismo (een kippenhok met 10 kippen "anorexia" en 4 tuin strips LOL), de omgeving is prachtig (Lounge + geweldig uitzicht), maar dit is de rust en respect voor de klant blijft om te zien !! Neem niet de APPARTEMENT No. 15 als je wil rustig slapen. We zijn teleurgesteld dat de agriturismo soms mijl afstand van de kalme, warme familie die we zijn laatste jaar en dag kon weten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Personen met een handicap
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "aanbevolen"

    13/03/2014

    Uitstekend personeel van de receptie beleefd en hoffelijk. zeer goed en goed gepresenteerd. Als we een opluchting kunnen doen ....... missen de cappuccino bij het ontbijt! Maar alles ok
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "weekend S.Valentino 2014"

    01/03/2014

    We verbleven in dit mooie agriturismo van 15:02 tot 17/02/2014 mooie kamer op de heuvels, omgeven door een mooie boerderij met een prachtig uitzicht op Verona en uitstekend startpunt voor een bezoek aan de grote steden keuken 2 diners en 2 ontbijten echt lekker !!! geselecteerde wijnen van de eigen productie - om te proberen indien mogelijk terug te komen !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Harvest bij S. Mattia"

    23/09/2012

    Mooie plek, een warm welkom, uitstekend eten. Een ideale plek voor een aangenaam verblijf in Verona voor een gezin met kinderen. We hadden het genoegen om een ??rondleiding door een getalenteerde wijnmaker, de wijngaard en de wijnkelder met wijnproeverij. Dank gaat opnieuw.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een niet te missen"

    16/09/2012

    5 minuten rijden van de stad in de rustige olijfbomen met prachtig uitzicht op de oude stad, een vriendelijke, stevige maaltijden, we brachten 7 dagen in San Mattia dat we niet zullen vergeten, en we zullen terugkeren dankzij hen ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten