Agriturismo Villa Ghislanzoni

Via San Cristoforo, 73, Loc. Bertesina -, Vicenza 36100 Vicenza (Vicenza)

"Super"
Volgens 11 recensies
  • Ligging en omgeving
    9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Schitterende week in prachtige omgeving"

    28/09/2018

    Ons tweede verblijf in Villa Ghislanzoni voldeed opnieuw aan de hoge verwachtingen. Zeer comfortabel, uitstekend uitgerust appartement. Prachtige, rustgevende omgeving in de tuinen en het park. Schitterend zwembad. Zeer toegankelijke en sociale gastfamilie en personeel, altijd behulpzaam en bekommerd dat alles in orde is. Uitstekende uitvalbasis voor uitstappen in Veneto en aanpalende gebieden. Zeer zeer aanbevolen.

    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7,5
    "Goed"

    "Mooie oude villa, rustig gelegen."

    04/08/2018

    We hadden hele hoge verwachtingen, deze zijn deels uitgekomen. Vrij gesloten eigenaars die je praktisch nooit op de aangegeven tijden bij receptie ziet. Receptie was alleen via telefoon te bereiken. Bij aankomst moesten we gelijk voor 5,- pp een badmuts kopen voor in het zwembad.( waar zie je dat nog) dit zou voor de hygiene zijn. We hadden dus ook hoge eisen aan de hygiene in het huisje daarom verwacht, maar een douchegordijn met schimmel erop, stof hier en daar, en de badkamer rook niet echt alsof er goed was gepoetst. Dat was dus een beetje jammer. maar je kreeg wel een rondleiding door het landgoed en de historie werd verteld door de eigenaresse... dit was erg interessant.

    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Villa Ghislanzoni reageert
    Geachte mevrouw, ik dank u voor uw opmerkingen en suggesties. Zoals u hebt gezien, vereist ons eigendom veel werk en daarom is het voor ons niet altijd mogelijk om bij de receptie te blijven, met al het werk dat gedaan moet worden in de tuin, in het zwembad, in de moestuin, enz. Toen je aankwam, gaven we je twee telefoonnummers om ons te bellen op elk moment van de dag, voor elk probleem. Eén persoon van onze familie of onze medewerkers is altijd op de boerderij aanwezig voor klantverzoeken; gewoon naar de telefoon bellen als we op dat moment niet bij de receptie zijn. Voor het badkamergordijn werden we twee dagen na aankomst geïnformeerd, misschien was het niet vies door vorige gasten. En hoe dan ook was het onmiddellijk veranderd. De badmuts (het is duidelijk geschreven op onze website die verplicht is) is niet onze gril, maar een nauwkeurige verplichting van de gezondheidsautoriteit, die onze gasten zonder enig probleem respecteren. Ik kan u verzekeren dat onze inzet om het best mogelijke verblijf voor onze gasten te garanderen en om de geschiedenis en cultuur van onze villa te waarderen, altijd maximaal is. Helaas begrijpen niet al onze gasten onze inspanningen. Vriendelijke groeten.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ongelooflijke ervaring"

    08/09/2017

    Deze plek is geweldig. We kunnen buitengewoon leven in de villa ervaren. We konden ontspannen en genieten. Het appartement is omgebouwd van oud vreemd huis tot gloednieuwe hotelkamer! Het is schoon, zeer functioneel en faciliteiten ook goed. Het is gemakkelijk om met de auto naar Vicenza te bereiken. De locatie is echt een landelijke omgeving, daarom kunt u ontspannen en genieten van de natuur. In de ochtend liep ik rond in de villa, veel tuinen, greens en bloemen tonen mooie scape inclusief het grote huis. De eigenaar kan een leuke trattoria introduceren. U kunt hier veel goede eetgelegenheden vinden. Eigenaren zijn erg aardig en we hadden een goede communicatie. De dame die voor ons zorgde, is erg aardig voor ons. We zouden graag weer willen verblijven, als we een kans krijgen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende vakantiebasis"

    14/10/2014

    We hebben echt een goede vakantie gehad in dit ideaal gelegen agriturismo. Het terrein was een uitstekende plek om te ontspannen en het zwembad was van topkwaliteit. Genoten van zowel kinderen als volwassenen Het was een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan Venetië, Padua, Vicenza zelf, Verona en het zuiden van Gardameer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende accommodatie in een prachtige streek van Italië"

    18/08/2014

    Een must voor elke Italiaanse fan: kwaliteit blijft in een prachtige omgeving. Villa Ghislanzoni biedt het juiste evenwicht tussen authenticiteit, comfort, geschiedenis en ontspanning. We zijn gebleven met 4 kinderen (respect. 8, 8, 6 en 1 jaar oud) en werden overweldigd door de schoonheid en charme van deze woning. De appartementen zijn modern en goed uitgerust en de tuin biedt veel ruimte om de kinderen te spelen waar anderen een plek kunnen vinden in de schaduw van de zon van Veneto. Het zwembad (gebied) is prachtig. Boven alles is het domein zeer goed gelegen voor mensen die bereid zijn om verschillende dagtochten tijdens hun vakantie te doen. Padua is slechts een half uur weg en is een inspirerende stad, Verona neemt +/- 45 minuten, toen we Venetië in +/- 1 uur bereiken. Bovendien is het domein op slechts 5 minuten van het centrum van Vicenza, die ook een gezellige omgeving biedt om een ??restaurant, bar of winkel te doen. Als u meer dan 10 keer Italië (AoTuscany, Umbrië, Marke, Lombardije en Lazio) heeft gedaan, was dit waarschijnlijk een van de beste (zo niet de beste) kwaliteits- / prijsvakanties / verblijven die we hebben genoten. Waarschijnlijk zullen ze ons de komende jaren zien. Kr toon
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Lange verblijven
    Agriturismo Villa Ghislanzoni reageert
    Geachte mevrouw / meneer Mattens bedankt voor uw vriendelijke beoordeling. We zijn zeer tevreden dat u Villa Ghislanzoni heeft geliefd. Het ontvangen van positieve feedback van onze gasten is altijd een grote tevredenheid voor ons en een stimulans om ons welkom te verbeteren. Hartelijke groeten van Claudia & Lorenzo Villa Ghislanzoni
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De perfecte accommodatie"

    08/08/2014

    Prachtig terrein, zeer beleefd en vriendelijk management, zeer goed ontbijt en mooie kamers. De sfeer is iets heel bijzonders en moeilijk te verslaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Schoolgroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "La Loggia"

    05/05/2014

    We verbleven voor 5 nachten in dit mooie appartement. Het is goed uitgerust, comfortabel en modern en de eigenaars zijn vriendelijk en behulpzaam. De villa is goed gelegen voor iedereen die geïnteresseerd is in Palladio. Het is de perfecte uitvalsbasis om zijn vele projecten in de regio te verkennen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Villa Ghislanzoni reageert
    Hallo mevrouw Ellwood en bedankt voor uw beoordeling. Ik ben erg blij dat u van ons agriturismo en villa hield. Ik hoop u weer te zien ..... misschien in Australië. Mijn zoon Umberto bedankt voor het adres van het hostel. Het beste . Claudia en Lorenzo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "La Limonaia"

    07/04/2013

    Mooi, ruim, modern en schoon appartement met uitzicht op het herenhuis. La Limonaia is ideaal voor rolstoelgebruikers of mensen met mobiliteitsproblemen. ideaal met (kleine) kinderen, omdat het appartement ingang van het park is weer veilig en gastvrij. Het ontbijt was erg goed en de manager is vriendelijk en behulpzaam en maakt heerlijke jam.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte vakantie!"

    04/11/2012

    Het is een prachtige, zeer nauwkeurig in elk detail, het park is prachtig, de nabijheid van de stad van kunst en een blik op de rust u toelaten om een ??vakantie ottimale.Lo raden door te brengen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Villa Ghislanzoni - een multi-leuke ervaring!"

    04/10/2012

    Hier is alles precies goed. Zelfs het weer. maar vooral de sfeer van de villa, het prachtige park met zijn oude bomen, de nabije Pallazzi en villa's van Vicenza en de omgeving, de vriendelijkheid van Signora Franca, het ontwerp van de appartementen. Het was erg leuk om te leren kennen Palladio en vervolgens naar een mooi appartement te hebben. Overigens, de bus nummer 1 gaat direct buiten het pand te Vicenza, van daar naar de panoramische stad of de trein naar Padua, Verona ... een steenworp afstand, zo mooi zonder een auto! We brachten een week in september en heel erg bedankt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Villa Ghislanzoni"

    25/04/2011

    Het is een zeer mooie plek, een zeer goede keuze om te doen voor vakantie in Italië.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten