contactModalFeedback

Agriturismo Bio Green Park - Colline di Paestum

Foria, 5, Carpaccio - 84070 Trentinara (Salerno)

"Goed"
Volgens 8 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,1/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    10/10
    "Fantastisch"
  • Restaurant
    8,3/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig uitzicht, zeer goed eten en zeer mooie kamers."

    26/11/2017

    Wij zijn een gezin met drie kinderen uit Duitsland en hebben gevoeld zeer goed verzorgd en prachtig verzorgd. Heerlijk eten, hebben een erg aardig en attent obers en een adembenemend uitzicht 14 dagen had als vliegen. Mooi zwembad en een prachtig slaperig dorpje in de bergen voor de kust van Paestum. uitstekende zoekt Campania verkennen. We komen terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Bio Green Park - Colline di Paestum reageert
    Dearest dank u voor uw mening. We zijn blij dat gij zijt goed gevonden. En we zijn erg blij dat we staan ??voor u klaar om uw vakantie terug te brengen. Een warm onthaal van het gehele personeel van Green Park
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannend"

    31/07/2017

    Ik verbleef hier op 29 en 30 juli met mijn familie. Had een geweldige tijd, waren we op zoek om te ontspannen en we vonden deze mooie plek. Vriendelijk en behulpzaam, geweldig eten, geweldig desserts. Het is perfect voor mensen die behoefte hebben aan stekker voor een paar dagen. De eigenaren zijn aardige mensen, attent en gewijd aan het grote werk dat de structuur vereist. Beste wensen Antonella, Sergio en Benedetta.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Bio Green Park - Colline di Paestum reageert
    Beste vrienden, wij danken u voor uw mening. We zijn enthousiast over, omdat 'we de concretisering van onze projecten te zien. Het welzijn van onze klanten, hun tevredenheid is de moeite waard. Met vriendelijke groet en tot ziens
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "Vincenzo"

    24/08/2015

    We bleven twee nachten en moet worden vermeden, net aangekomen op zoek naar de receptie was vrij veel in het restaurant, liep in de kamer ontbraken handdoeken en luxe manier met airconditioning lelijk te krijgen, en op sommige plaatsen die u waarschijnlijk te raken, vast te houden, en de helft onverharde. Niet te vergeten het slecht ontbijt te vermelden en maak je een cappuccino moet je de ober (verwarmd melk en koffie) noemen doen. Hij heeft een half gedachte dat een voorgerecht was, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en fruit met inbegrip van gemaakt, maar in plaats daarvan slechts twee golfbanen en fruit, de rest moest betalen. Echter, voor wat je betaalt is het beter om te gaan tot 4 sterren hotels die zeker zal ........
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Bio Green Park - Colline di Paestum reageert
    Geachte heer Vincenzo Carmine Marino bent de regisseur, ik heb persoonlijk gesproken met u meer 'tijden van meer' en dat. Hij heeft me nooit verteld dat zijn verblijf was niet overeen met de verwachtingen. Maar om te wijzen op de superior kamers hebben centrale airconditioning vragen was gegeven het onvermogen 'om hem te bedienen. Sorry voor het gebrek cosider op onze gastronomische aanbiedingen en de service die ze ontvangen. We realiseren ons dat sommige mensen zijn nooit tevreden en alleen te ontdekken op hun beoordelingen. Nooit klachten tijdens uw verblijf. Namens het voltallige personeel een duidelijke begroeting.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 8
    "Zeer goed"

    "Beoordeling voor BIO GREEN PARK"

    08/04/2015

    Ik heb er voor Pasen maandag was ik moet zeggen dat de plaats en de prachtige, het prachtige uitzicht, frisse lucht zijn er attracties voor de prachtige bambini..insomma en eerlijke prijzen .. gaan opnieuw <3
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    Agriturismo Bio Green Park - Colline di Paestum reageert
    We zijn dankbaar voor uw tevredenheid. Wij zullen wachten met open armen. oprecht
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Lunch te vergeten"

    07/04/2015

    Ik was in deze boerderij voor de lunch op tweede paasdag met vrienden en hun families, en helaas ik moet zeggen dat ik was teleurgesteld door de kwaliteit en kwantiteit van het eten geserveerd en de faciliteit is mooi en goed onderhouden. Ik realiseer me dat je niet te veel kan verwachten tijdens de lunch op tweede paasdag, maar geven een starter met 1 (A) plakje ham e1 (A) van salami en kaas lijkt een po'magrino !! Niet te vergeten de tweede (mini stukje varkensvlees met salade!) Vermelden Zelfs gezien het feit dat de prijs was niet goedkoop. (35 € per persoon) Het spijt me, maar deze plek niet aanraden om te stoppen en te eten beter zoek een andere Gennaro
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Bio Green Park - Colline di Paestum reageert
    Jammer dat we onze keuken in kwaliteit en prijs hebben gesteld. hoeveelheid'. Gewoon voor de duidelijkheid nell'antipasto er was ham maar gezouten vleeswaren en fijn. Net als het vlees was un'arrosto Cinta Senese gekozen voor de hoogste kwaliteit'. We realiseren ons dat in deze richting 'kan altijd onze inspanningen zullen gaan verbeteren'.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een welverdiende waardering .................."

    21/08/2014

    We zijn een paar dagen terug van een korte verblijf in het groene park, we zijn er medio augustus brug, was x ons een korte maar intense en bovenal zeer ontspannen, verwend verwelkomd in een zeer professionele manier, maar ook door de hele familie personeel , de altijd aanwezige eigenaar Carmine persoonlijk met de gasten en voor verschillende soorten behoeften en zeer professioneel, maar bovenal laat zien dat hij grote liefde en zorg x hun werk, xk die echt houdt van zijn werk het werken met een rand en een boodschap passerende gast die verblijft in een hotel, om Lucia vrouw die zorg draagt ??voor elk detail, zeer geraffineerd alleen uit boerderij prettig zou ik zeggen !!!! Ik hou van de details en weer door bekende ze, en waarderen ze zeer tevreden, hoe zit het met zijn mooie stem zijn oude passie x piano ..... geweldige Lucia, en dan willen we de obers onder leiding van Pasquale een groot professioneel en vriendelijk te praten altijd klaar met een grap, leuke en beleefd zelfs Simone .... x als voor het deel culinaire onnodig om over te praten, vers en lekker vers gekookt, heerlijke gerechten, alles bereid met echte producten en home-grown ... van het ontbijt felicitaties aan lunch om zelfs kookt de presentatie van de gerechten, verfijnde maar overvloedig met een mooie decoratie !!! alles vanuit de kamers buiten de green naar het zwembad, allemaal verzorgd in detail een zeer elegant en verfijnd, een groet gaat ook naar de twee prachtige dochters, de tuinman, kortom, het voltallige personeel en zelfs zijn grootvader ... we zullen zeker vinden !!!!! een knuffel en bedankt voor alles, Massimo Antonella Lucia Gabrile en Erika
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Bio Green Park - Colline di Paestum reageert
    We zijn blij met uw complimenten. We moedigen om beter te doen. Wij hopen u snel te zien. We nemen de gelegenheid om u liefdevol begroeten. Carmine en Lucia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "relaxxxxxxxx"

    18/08/2013

    mooie structuur (zeer nauwkeurig) in plaats incantevole.I eigenaren zijn erg vriendelijk en simpaticissimi.Complimenti mevrouw Lucia voor haar prachtige stem en vivacità.Da Leuke plek voor
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Bio Green Park - Colline di Paestum reageert
    Dank u voor uw hoffelijkheid. We zijn blij dat je boete.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Prachtige Agroturismo"

    21/07/2013

    Net terug van een twee dagen, een nacht reis naar Bio Green Park. Wij zijn een Amerikaanse familie die tijdelijk in Italië woont en we reizen vaak. Dit is een van onze beste ervaringen. Het personeel is zo behulpzaam, vooral Pasquale. Hij was geweldig voor ons en zo geduldig en leuk met onze zoon. Het zwembad en het terrein zijn zo mooi als elke plaats waar we in Toscane en Umbrië zijn geweest en de kamer was mooi ingericht, schoon met toegang tot de grond en de achterkant, die goed voor kinderen is. We kunnen niet wachten om terug te keren. Heel erg bedankt. PS De foto's op de website waren leuk, maar dit is een zeldzame gelegenheid waar het pand zelfs mooier is dan de foto's.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Bio Green Park - Colline di Paestum reageert
    Hartelijk dank, Green Park eventi Biologici
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten