contactModalFeedback

Agriturismo La Vecchia Fattoria

Strada Prov. Amerina, km 5.300 -, Orte 01028 Orte (Viterbo)

"Super"
Volgens 108 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,3/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch"

    08/08/2019

    Elke zomer brengen we een deel van onze vakantie door op de Oude Boerderij: een prachtige omgeving, zwembad, vriendelijke eigenaren en personeel, kwalitatief hoogwaardig eten en royale porties. Meer dan aanbevolen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig, prachtig, prachtig "

    25/12/2018

    Geweldige mensen, geweldige lunch en diner. Je komt, je eet heel goed.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Vecchia Fattoria reageert
    Hallo Sabina!
    Bedankt voor de geweldige recensie!
    Ik maak van deze gelegenheid gebruik om u een vrolijk kerstfeest en een fantastisch nieuw jaar te wensen!
    ...naar de volgende gelegenheid!
    Merkteken
    De oude boerderij
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Een aangename en ontspannende week"

    29/08/2018

    We brachten een week door in La Vecchia Fattoria en we hadden een geweldige tijd. Het ligt op een rustige en aangename locatie op het platteland, de boerderij is goed verzorgd, er is een mooi zwembad met ligstoelen en pergola's voor schaduw, er is een panoramisch terras waar het zeer aangenaam is om te dineren. Je eet heel goed en de porties zijn zeker overvloedig, dus opgezet! De locatie is geweldig voor het bezoeken van veel steden in de buurt bijvoorbeeld. Bomarzo, Orvieto, Bagnoregio, Viterbo, Narni. Een heel goede ervaring, absoluut aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Vecchia Fattoria reageert
    Beste Anna, Bedankt dat je voor ons hebt gekozen! ... het was me een waar genoegen om je hier op de oude boerderij te hebben. Bedankt voor de mooie recensie .. het is zeer de moeite waard voor ons! Tot snel! ... een groet aan de andere dames Marco & La Vecchia Fattoria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldig om te ontspannen en te genieten van een geweldige keuken op een steenworp afstand van Rome"

    26/08/2018

    prachtige plek met een prachtig uitzicht op de omliggende valleien zwembad mooie schone locatie erg mooi omringd door groene stilte en dieren de keuken is helder de eigenaren en de obers zijn erg aardig en erg aardig vooral heren laten je thuis voelen wat te zeggen ... geweldig we zullen komen naar vind verschillende keren tijdens het jaar om te ontspannen en weg te komen van de gebruikelijke routine van de stad en werk
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Vecchia Fattoria reageert
    Hallo Stefano, Bedankt dat je voor ons hebt gekozen !! het was een waar genoegen om je hier te hebben, ook al was het maar voor een paar dagen! Groeten ook aan Sara en kleine Alessandro .. binnenkort! Marco & La Vecchia Fattoria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Prachtig landschap en een uitstekende keuken"

    16/08/2018

    Aangename vakantie in naam van de cultuur en de uitstekende en overvloedige traditionele keuken. Rustige en rustige plek, waar u kunt ontspannen aan boord van een mooi en groot zwembad. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekende locatie voor excursies in zowel Lazio als Umbrië. We raden het aan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitzonderlijke vakantie"

    12/08/2018

    Locatie omgeven door groen en goed onderhouden. Mooi zwembad. Structuur uitgerust met alle comfort. Uitstekende keuken met royale porties, attent op de voedselbehoeften van klanten. Uitzonderlijke kwaliteit / prijsverhouding. We zullen zeker terugkomen. Met name dank aan Marco de eigenaar en medewerkers Marilena, Monia en Matteo voor hun hoffelijkheid en beschikbaarheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Lange verblijven
    Agriturismo La Vecchia Fattoria reageert
    Hallo Laura !!! Bedankt voor de mooie recensie! De keukenmeisjes zeggen hallo tegen jou! Tot snel! Misschien voor je verjaardag! Groeten ook van "jouw" kat !! :) Tot snel! Marco La Vecchia Fattoria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie plek waar je goed eten"

    13/03/2018

    Twee keer per maand ga ik in dit rustige en charmante restaurant. het eten is uitstekend, de gerechten zijn genereus waar iedereen is zo aardig en behulpzaam. Ik kan het iedereen aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo La Vecchia Fattoria reageert
    Beste Paul, het is altijd een waar genoegen in de oude boerderij te hebben !!! Een eerbetoon aan de dames ... tot ziens! Marco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "De rust en gastvrijheid 'hoogtij vieren"

    05/11/2017

    We verbleven afgelopen nacht, mijn man en ik, samen met onze hond Jack. We hadden een diner en we hadden ontbijt, perfect ervaring en zal zeker terugkomen. Proficiat aan allen, en ook voor de geweldige plek en accoglientissimo !!! Anna, Diego en Jack
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een oase van rust op een boogscheut afstand van de prachtige plaatsen van historische, artistieke en culturele belang."

    22/09/2017

    vriendelijk en goed onderhouden faciliteiten in het groen en met een betoverend uitzicht. Uitstekende keuken en superabbondante. Beautiful pool ... zeer gewaardeerd door onze kleine meisjes. Met dank aan het personeel, vooral de eigenaar, zijn aangenaam maakte ons verblijf maken we ons als familie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een aangename ervaring"

    26/08/2017

    Minder dan een uur van Rome, gemakkelijk te bereiken, La Vecchia Fattoria bood ons een onverwachte landschap, de hoogte van de meest opvallende Umbrische platteland, breed en nooit overvol zwembad, schoon, smaakvol ingerichte kamers en goede service. Wij raden het vooral voor degenen die, net als wij, reizen - of gewoon verhuizen naar een out deur- met kleine kinderen, want het is uitgerust voor alles van maaltijden aan de commode, van babybedjes tot hoge stoelen (en er is ook een kleine boerderij) terwijl de resterende een structuur van grote charme en nooit chaotisch. De keuken is van de kwaliteit, gevarieerd en oprecht en het personeel is altijd beschikbaar om vragen van klanten tegemoet te komen. We hadden alles wat nodig is voor de maaltijden gebracht, van de blender op het warmer, maar er was geen behoefte omdat we ze altijd hebben voorbereid. De eigenaren zijn aanwezig, discreet en tegelijkertijd attent en genereus. Zeker terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Mooi, rustig, zeer geschikt voor gezinnen"

    11/06/2017

    Prachtig uitzicht in een 'oase van rust en het uitstekende contenuti.Ottimo betaalbaar voedsel voor gezinnen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "alles perfect"

    01/05/2017

    Rust uitstekend restaurant en ruime kamers kraaknet prachtige locatie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Strategisch gelegen, uitstekend eten, comfortabele accommodatie"

    28/04/2017

    de boerderij, omgeven door de natuur, vlak bij de A1, en biedt een comfortabel en rustgevend. De kamers zijn gezellig en schoon, een uitstekende keuken. Gezien de nabijheid van de snelweg, gemakkelijk leent het zich als een uitvalsbasis voor uitstapjes van maximaal 200 km, als het merengebied (Bracciano, Bolsena). We zouden blijven voor een verblijf langer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Vecchia Fattoria reageert
    Gentile Salvatore, het was een waar genoegen om u hier in de oude boerderij! ..vi uiterlijk deze zomer om te proberen ons zwembad! ... tot ziens! Marco La Vecchia Fattoria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verrassing!"

    25/04/2017

    We waren met onze hond voor de eerste keer in deze boerderij gemakkelijk te bereiken en onmiddellijk viel ons de aandacht voor detail in het hele hotel en de ontvangst vriendelijk veramennte, en niet te vergeten de lokale eten erg goed en uitgebreid en in toenemende mate variabele dat er kachel u ook als u wilt stoppen voor een langere periode. Mark, de manager, en Marilena zeer goed en vriendelijk om alle verzoeken te voldoen en niet te vergeten de zeer schone zwembad, zelfs tijdens de lente die in één oogopslag op een werkelijk prachtige vallei en een waarde voor je geld echt goede prijs Een plek zeker aan te raden en weer terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Vecchia Fattoria reageert
    Gentile Andrea, bedankt voor de mooie woorden kosten voor ons werk ..het was geen echte genoegen om u hier in de oude boerderij ... je ziet vroeg voor een duik in het zwembad! Groeten van alle Oude Boerderij !!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "mooie ervaring .... worden overgedaan in de lente-zomer periode en voor te stellen ......"

    02/01/2017

    leuk, vriendelijk, zeer behulpzaam, goede prijs-kwaliteitverhouding ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten