contactModalFeedback

Agriturismo S'Ozzastru

S.S. 125, Km. 211,600 (Orientale Sarda Dorgali-Orosei), 08022 Dorgali (Nuoro)

"Super"
Volgens 15 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,1/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig gelegen, vriendelijk personeel, smaakvol ontbijt en in zeer goede staat"

    16/08/2018

    Van de drie agriturismo ´s die wij bezochten was dit de beste en de duurste. Net iets goedkoper dan een vier sterrenhotel vlakbij het centrum van Alghero doet de kwaliteit er zeker niet voor onder. Het is een boerenbedrijf met bijna alle voorzieningen van een hotel. Er zijn wel enkele verschillen waar je rekening mee moet houden, iets wat wij niet hadden gedaan. We hadden drie dagen voor ons vertrek naar het eiland geboekt en betaald en niet op de inchecktijden gelet. Die zijn vrij strikt tussen 11:00 en 12:30 of tussen 16:30 en 19:30. Omdat wij een actieve vakantie hadden zaten we om 19:30 nog in Palau en werden we door de receptie gebeld. Ondanks onze reistijd van 2,5 uur heeft de receptiedame op ons gewacht! Dankzij haar hebben we de locatie gevonden. In het donker is het erg lastig om deze agriturismo te vinden. We werden op het verkeerde been gezet toen we Conca e'Janas op de borden zagen (een direct hierachter gelegen agriturismo) en met de GPS iets verderop voor een gesloten hek stonden. Kom je laat of in het donker aan? Bel dan eventjes en vraag naar de kilometerpaaltjes, die zijn zelfs in het donker niet te missen. Ondanks het late tijdstip bleef de receptiedame erg vriendelijk en heeft ons heel netjes een rondleiding gegeven over het terrein en de kamer laten zien.
    De kamer is klein en in uitstekende staat van onderhoud. Erg schoon, alles werkt en is zeer netjes verzorgd. Horren voor de ramen, dus geen muggen! Erg sfeervol met een rieten dak. Alleen het ledikant zit los en klappert tegen de muur. Wij hebben er kousen over geschoven en dan heb je er geen last meer van. Alleen die van de buren hoor je nog tegen de muur klapperen. Uitzicht vanuit de kamer was erg mooi. Bergen en een glooiend landschap met een klein stukje zee op de achtergrond. Het zwembad is schoon en ziet er keurig uit, het gazon is idem verzorgd en het uitzicht erbij is zo rustgevend. Prima plek voor ouders met kleine kinderen en ook voor ons om een dagje tot rust te komen. Wil je relaxen met internet dan valt het tegen. De wifi is van zeer matige kwaliteit, valt regelmatig weg en de webpagina's laden duurt erg lang. Daarentegen kun je wel zo langslopen bij de schapen, de paarden, de ezels en de kippen. De honden bij de schapen kunnen flink blaffen, schrik daar niet van, ze zijn niet agressief. De ambiance met het boerenbedrijf is hier erg goed.
    Het ontbijt is smakelijk en kwalitatief erg goed. Verse producten en vers drinken. Zelfgemaakte Sardijnse cake/koekjes, heel erg lekker allemaal. Eén nadeel, geen avondmaaltijd. Meestal wordt er eens per week een diner georganiseerd, maar wel op onregelmatige basis en een trouwerij kan roet in het eten gooien. Dus sla of proviand in of ga in de avond uit eten in de omgeving. Ben je iemand die vroeg op pad gaat, dan kun je de avond daarvoor bij de receptie langs voor een ontbijtpakket. Je krijgt een bord met koekjes/cakes, yoghurt, drinken, fruit en belegde kadetten mee. Prima ontbijt voor een maaltijd onderweg.
    In de omgeving is er voldoende te doen. Tiscali, een pittige bergwandeling, is goed aan te rijden via de Lanaitho vallei evenals het dorp Orgosolo met haar muurschilderingen. Vanuit het nabijgelegen Cala Gonone kun je mee met rondvaarten richting de grotten aan de kustlijn. De stranden zijn vlakbij.
    Samenvattend, met agriturismo S´Ozzastru zit je in het topsegment. Je voelt je welkom, het personeel is erg vriendelijk/bereidwillig en je wordt goed verzorgd. Kwaliteit van het eten is hoog en de gebouwen zijn in zeer goede staat. Heb je geen wifi nodig en kom je voor je rust, het Sardijnse eten, een veilige plek, een lekker zwembad, het boerderijleven en/of het uitzicht dan is dit een plek waar je beslist heen wilt gaan. Agriturismo S'Ozzastru is wat duurder en onderscheidt zich dan ook van de concurrentie doordat ze over het hele bereik erg hoog scoort.

    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo S'Ozzastru reageert
    Beste Eric, bedankt dat je voor ons hebt gekozen voor je vakantie en voor je mooie en gedetailleerde beoordeling! :) Was een waar genoegen om u te verwelkomen in onze Agriturismo en we hopen u in de toekomst nog eens te zien! :) Ps nu eindelijk werkt de wi-fi heel goed! :) We veranderden internetbedrijf en nu uur kunnen gasten wi-fi gebruiken zonder probleem ... maar sorry voor het ongemak. Met vriendelijke groet Family Loi en alle medewerkers van S'Ozzastru
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Fantastische agriturismo, slechts één verbetering ..."

    04/07/2018

    Een magnifieke agriturismo, met een prachtige tuin, een heel vriendelijke familie die het runt, heel goede breakfest, hele mooie kamers en een spectaculair uitzicht. Slechts één verbetering: de paarden en katten op de agriturismo zien er zo mager en hongerig uit. Alsjeblieft, lieve familie, wil je ze alsjeblieft een beetje meer eten geven?
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo S'Ozzastru reageert
    Goedemorgen, mijnheer Jelmer, bedankt dat u ons hebt gekozen voor uw vakantie en voor uw beoordeling! :) We willen u alleen uw indruk van onze dieren geven. De paarden van de boerderij zijn Sardisch ras en voor de natuur zijn ze slank (maar niet hongerig); tijdens dit seizoen (zomer) wisselen ze ook de vacht. Misschien als je niet al deze informatie weet zou je denken dat ze er mager en hongerig uitzien, maar ze eten elke dag het juiste deel van het eten voor 2 keer per dag. Wat de katten betreft, ze eten elke dag veel voedsel, maar wanneer onze gasten hun het extra voedsel geven, eten ze onze portie niet. We houden van onze dieren en zorgen voor ze allemaal dagelijks! :) Geef dit op, we kijken er naar uit om je weer te verwelkomen op de boerderij! Met vriendelijke groet en een fijne dag Familie Loi en S'Ozzastru Personeel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PRACHTIGE"

    21/05/2018

    We verbleven 3 nachten in deze absoluut charmante plek. De ontvangst is erg warm en het ontbijt was gewoon heerlijk met zelfgemaakte producten, we wilden alleen op het terrein blijven, dus de plek is rustig en goed gelegen, maar ons programma was geladen, het moest worden gerespecteerd en er zijn zoveel mooie dingen om te zien. Toeristen kunnen genieten van een prachtig zwembad met absoluut een prachtig uitzicht vanaf de maand juni, we zijn jaloers!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Paradijsje"

    13/07/2017

    De temperatuur was 35 graden, dus minder gedaan dan we van plan waren. Maar de accommodatie was perfect om tot rust te komen. Van het uitmuntende restaurant tot de zitjes op het niet van echt te onderscheiden kunstgras - heerlijk.

    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een spectaculaire kwark"

    19/06/2017

    We kwamen aan om 8 zonder reservering, waarvan 5 uitstekend hapjes en een heerlijke ezel stoofpot hebben gegeten. De diensten waren pulittissimi. Maximum hoffelijkheid. In de ochtend toen we wakker een uitstekend ontbijtbuffet (het was zo overvloedig dat we hard gewerkt aan de pedalen) allemaal topklasse. Geweldige plek om uw auto achter te laten en ga met de fiets naar de fantastische luoggi rond Dorgali bereiken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super diner"

    29/09/2016

    Zeer gastvrij opgepakt en gegeten in een aangename sfeer. Uitstekend heerlijke vegetarische gerechten met een zeer goede wijnen en alles rechtstreeks van de boerderij. Vriendelijk en goede service.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Agriturismo in zuivere vorm - sympathiek en lekker"

    28/06/2016

    We waren een paar op een tour van Sardinië drie nachten. Boven alles, de warmte en vriendelijkheid van de eigenaren en het personeel maakte ons erg opgewonden. Ondanks onze late aankomst, waren we in staat om een ??prachtige Panino, water en heerlijke rode wijn te krijgen. Ook op excursies en tips zeer vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn eenvoudig maar schoon en mooi met details zoals lampen of geborduurd spreien - Sardijnse handwerk. Hier voel je je erg goed. Diner we hadden slechts één nacht, maar het was heel betaalbaar. Ontbijt is eenvoudig en Italiaanse ok. Zeer aan te bevelen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo S'Ozzastru reageert
    Goedenavond Michael, veel dank voor de mooie woorden! Hij was verheugd om zulke leuke mensen zoals u in onze boerderij te hebben! :) Hopelijk ontmoet je je weer in de toekomst, met vriendelijke groeten Barbara en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige boerderij in de buurt van Sassari"

    25/06/2016

    De accommodatie was geweldig, de speeltuin voor de kinderen geweldig. Diner een droom ricotta super rechtstreeks bij de producent. Genoeg dieren voor het bekijken en aaien. Receptionist sprak Engels, behulpzaam met tips en alle vragen. Geen muggen, alleen vanwege de boerderij een paar vliegen. Zeer aangenaam!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo S'Ozzastru reageert
    Goedenavond, meneer Marcus, bedankt voor uw vriendelijke en gedetailleerde reactie! Het was een genoegen je te ontmoeten en heb je als gast in onze boerderij gehad! Wij hopen u weer te zien Met vriendelijke groet Barbara en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een FARM DROOM"

    06/07/2015

    We zijn een paar die al twintig jaar verandert in beweging dit prachtige land en 'Italië en we kunnen zeggen dat S'Ozzastru en' een van de beste bedrijven die we hadden het genoegen van het bijwonen Hier is alles geweldig. De weg om er te komen, het uitzicht om je heen, de kamer waar je woont, de dieren die er leven, de rust die heerst en vooral de heerlijke diners bereid door Donna Lucia .... Het is zo mooi deze boerderij, die 'gevochten tussen de wens om de omgeving te verkennen en de wens rustig zitten koesteren in het oog te blijven ... zou je nooit meer weg te gaan .... We hopen terug te keren zodra Armando en Gabriella, twee motorrijders genevosi
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo S'Ozzastru reageert
    Dank u Armando en Gabriella voor deze prachtige beoordeling :) We zijn altijd blij om te weten dat je goed zijn geweest en we zullen blij zijn om u ook volgend jaar :) Met vriendelijke groet Barbara en Gezin
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Idyllisch en rustig"

    03/06/2015

    Zeer mooie boerderij met veel dieren, maar toch perfecte hotel klasse (roomservice, ontbijt); zeer rustige locatie met een prachtig uitzicht; Goede locatie naar nabijgelegen bezienswaardigheden en stranden, maar zonder een auto bent u vast. Diner zeer rijk en erg lekker, maar een beetje te laat voor ons (20:00).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo S'Ozzastru reageert
    Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Wanneer u terug wilt komen, bent u altijd welkom in ons agritoerisme! Diner, we weten het voor jou het is een beetje laat, maar we hopen dat het op zijn minst bevredigend was :)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dus laten we denken aan een boerderij ....."

    30/09/2014

    We vonden het hier loved it !!! Er is een boerderij met alles erop en eraan en je kunt ook genieten voor het diner dezelfde (dit is niet mogelijk in alle agriturismo). Zo kunt u genieten van de wijn aangeboden, en niet langer hoeft te rijden met de auto door het gebied. Het eten was heerlijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie in een finca S'Ozzastru"

    12/09/2013

    Een zeer gezellige plek, gebruikten we de camping in het midden van augustus en het was heerlijk rustig. De gastvrijheid van Donna Lucia en haar familie was onovertroffen. Eten was uitstekend. Voor mijn dochter Florentina (4 jaar) waren de vele dieren op de boerderij zeer interessant en op dit punt veel dank aan Marius, die laat ons rijden de ezels meerdere malen. We verbleven twee weken in plaats van één. Een echt een aanrader plek die is ideaal als uitvalsbasis voor uitstapjes in de regio. De vele prachtige stranden worden aanbevolen zeer nabij S'Ozzastru. Honing en worstjes, die we namen, zijn gewoon heerlijk. Nogmaals bedankt aan het hele team S'Ozzastru voor twee heerlijke weken in Sardinië. Groeten uit Valley Miesbach Josy en Florentina
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Sonja en Uli"

    30/08/2013

    hebben we drie keer geweest voor ongeveer een week op de boerderij (september 2010, mei en september 2011). Het kostte ons elke gedaald. De zee is gemakkelijk bereikbaar met de auto en wandelingen zijn talrijk mogelijk. De absoluut bijzonders, maar de gastvrijheid. We konden altijd communiceren met handen en voeten, omdat we geen Italiaans spreken en de gastheren geen Engels of Duits. Tip is Lucia's Kitchen, Babaras service en Giovanni lijkt nooit te slapen ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ronde van Sardinië met overnachtingen in boerderij"

    21/08/2013

    Onder de vele faciliteiten die we tijdens onze reis bezocht, allemaal positief, echter, willen we deze structuur rapporteren vanwege haar uitstekende eten en het welkom dat we hebben aangeboden. In de buurt van de prachtige kust van de Golf van Orosei, maar in een rustige en vrij koel. Marina en Carlo di Genova
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een echte Farm"

    06/05/2013

    We hebben net een heerlijk weekend doorgebracht in S'Ozzastru, het hotel is leuk en gezellig en je hebt echt goed eten, maar bovenal waren we in staat om de boerderijdieren, schapen, paarden, geiten, ezels, kippen, tacchinie dus op bezoek enzovoort! de kinderen waren over de maan! ... namen ook een ritje op de ezel en kar! Dan is er een leuke speeltuin en de locatie is ideaal om rond te reizen in een geweldige buurt! Ik raad het echt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten